Bedste Foam Roller: Se top 5 (opdateret februar 2022)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde foam roller. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle foam roller tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Abilica Trigger FoamRoller Pro

Første anbefaling på listen er fra mærket Abilica.

Det bedste tilbud på “Abilica Trigger FoamRoller Pro” vi har fundet er hos Abilica Online hvor prisen lige nu er 499,-

Forhandlerens beskrivelse:
FoamRoller med en hård kerne i ABS plastik, overtrukket med EVA skum. FoamRolleren har 3 forskellige strukturer.Mål: 38x14Mørkegrå med rød kerne…

Se hos Abilica Online ❯❯

2: TriggerPoint STK – Håndholdt Foam Roller

Anden anbefaling har vi fundet hos Abilica Online, hvor du kan købe TriggerPoint STK – Håndholdt Foam Roller til kun 279,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Grid STK fra TriggerPoint er revolutionerende inden for håndholdte foam rollers.Designet med TriggerPoints specielle Grid overflade samt AcuGrip håndtag.
På denne måde kan du presse ned på de ømme punkter stående eller siddende, i stedet for at ligge ned….

Se hos Abilica Online ❯❯

3: Abilica Trigger FoamRoller

Næste anbefaling er “Abilica Trigger FoamRoller”.

Dagens bedste tilbud på “Abilica Trigger FoamRoller” har vi fundet hos Abilica Online hvor prisen lige nu er 445,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Abilica Trigger FoamRoller hjælper dig med at strække og massere muskler, der er ømme eller overbelastede.
Placer din kropsvægt og rul langsomt over de steder, du ønsker at massere.
Typisk lægge, lår, ydre lår, balder og ryg.
Perfekt til opvarmning, balan…

Se hos Abilica Online ❯❯

4: Abilica FoamRoller Pro

Produkt nummer 4 på vores “foam roller-liste” er Abilica FoamRoller Pro som du lige nu kan købe for 279,- hos Abilica Online

Forhandlerens beskrivelse:
Foamroller med medium hårhed og forskellige strukturer i overfladen.Ideel til at løsne op i ømme muskler og forebygge skader.Med en foamroller styrer du selv intensiteten ved at sænke eller øge trykket.Specifikationer:Længde: 33 cmDiameter: 14 cmYdre mate…

Se hos Abilica Online ❯❯

5: Abilica FoamRoller 60 cm

Sidste produkt på vores liste er Abilica FoamRoller 60 cm som vi har fundet til 349,- hos Abilica Online.

Forhandlerens beskrivelse:
Lang foamroller i EPP materiale.
Vejer kun 300 gram og har en længde på hele 60 cm, så den er god til at bruge til massage og udstræk til ryggen bl.a.En foamroller kan bruges til at massere alle kroppens muskler og til at lave specifikke stræk.
Kan bl.a….

Se hos Abilica Online ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste foam roller i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse foam roller:

Dyreste Foam Roller på listen er Foam roller rack i PVC med hjul (Hvid) fra Den Intelligente Krop med en pris på 1499.00. Billigste udvalgte Foam Roller er OnGear – Foamroller – 30×15 cm – Sort som du kan købe for 21.00 hos Cykelpartner. Forskellen på de to priser er 1478 kr.
Ovenstående Foam Roller data og priser er hentet fra 25 butikker (Abilica Online, Hafaro.dk, Bandageshoppen.dk, Watery.dk, Den Intelligente Krop, Intersport DK, Helsebixen.dk, eStore DK, Proshop.dk, Med24, Fitnessshoppen.dk, Billigfit.dk, Fitnessengros.dk, Muscle House, Bodylab, Sportsbuddy.dk, Beautycos DK, WiStore, Badmintonshoppen.dk, Bazta.com, Billigsport24, Gucca.dk, Cykelpartner, Apuls.dk, Elgiganten). Alle Foam Roller tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foam Roller guides:

Fandt du ikke det rigtige Foam Roller blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foam Roller: