Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Motionscykel » Kettler Motionscykel

Bedste Kettler Motionscykel: Se top 2

(opdateret juli 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Kettler motionscykler. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Kettler motionscykler | ✅ Motionscykel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Kettler motionscykler

Her kan du se hele vores liste over de bedste Kettler motionscykler som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Kettler HOI Tour+ Motionscykel – Stone

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Fitnessshoppen.dk.

Her kan “Kettler HOI Tour+ Motionscykel – Stone” fås til 12499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
✔ Induktionsbremsesystem✔ Flot, moderne design✔ Opkobling til Kinomap og Zwift…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

2: Kettler HOI Tour Motionscykel

Sidste produkt på vores liste er Kettler HOI Tour Motionscykel som vi har fundet til 8999,- hos Fitnessshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
✔ Induktionsbremsesystem✔ Flot, moderne design✔ Opkobling til Kinomap og Zwift…

Se hos Fitnessshoppen.dk ❯❯

Andre mærker af motionscykler

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste motionscykler på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige motionscykel til dine behov:

Købsguide til Kettler motionscykler

Har du besluttet dig for, at du vil investere i dit gode helbred ved at anskaffe dig en motionscykel, så kan du med fordel vælge et produkt fra det tyske firma Kettler. Kettler har leveret motionsudstyr i mere end 30 år og er stadig en af Europas førende producenter. Deres produkter er solide og af høj kvalitet.

I denne guide vil du blive præsenteret for tre forskellige Kettler motionscykler og en enkelt crosstrainer. De vil alle fire kunne give dig sjov og effektiv træning af både muskler og cardio. Alle fire modeller er af gedigen tysk kvalitet, alligevel skiller Kettler UNIX 2 sig positivt ud, fordi den som guidens eneste crosstrainer har et større repertoire træningsmæssigt.

På baggrund af guiden vil du nok være bedre i stand til at vælge den motionscykel, der passer bedst til dig.

Kettler AXOS Cycle P – god motionscykel til hele familien

Er I flere i familien, der skal bruge motionscyklen, så vil denne model være et godt valg. Den har nemlig op til fire brugerprofiler, hvilket er en stor fordel, når flere skal dele den samme maskine.

Kettler AXOS Cycle P har blandt andet følgende egenskaber:

 • 16 modstandsniveauer
 • 12 træningsprogrammer
 • Integreret pulsmåler
 • Angiver restitutionstid
 • brugervægt 130 kg

Her får du en fleksibel motionscykel, der kan bringe hele familien i god form på en både sjov og effektiv måde.

Kettler GIRO C1 – den klassiske motionscykel

Går du efter en helt klassisk motionscykel uden alt for mange funktioner, så er denne Kettler GIRO C1 et rigtigt godt bud på sådan en. Den er meget brugervenlig, den har lav indstigning og dens relativt få funktioner er nemme at indstille.

Kettler GIRO C1 har blandt andet følgende egenskaber:

 • Vægt: 30 kg
 • brugervægt: 130 kg
 • 8 modstandsniveauer
 • Måler puls
 • Transporthjul, gør den nem at flytte
 • Lav indstigning.

Alt i alt får du her en klassisk, enkel og kompakt motionscykel, som er nem at bruge for alle.

Kettler GOLF C4 – den fleksible motionscykel

Denne model kan anvendes af hele familien. Den er så fleksibel, at den både kan bruges til genoptræning og til den mere krævende motionist. Den kan have op til seks brugerprofiler, og den er meget brugervenlig.

Den kan give god og effektiv motion på den enkelte brugers niveau.

Kettler GOLF C4 har blandt andet følgende egenskaber:

 • brugervægt: 130 kg
 • Op til seks brugerprofiler
 • 15 belastningsniveauer
 • 10 træningsprogrammer
 • Lav indstigning
 • Måler puls og viser andre data.

Motionscyklen er desuden ret lydsvag, hvilket er en stor fordel, hvis du bor tæt eller er flere i familien. Vælg denne motionscykel, hvis I er flere brugere på forskellige niveauer.

Kettler UNIX 2 – den effektive crosstrainer

Går du efter at blive udfordret lidt mere, end du kan blive på en motionscykel, så kan en crosstrainer være et super godt alternativ. Den kan fungere som en motionscykel, men har også en anden funktion som crosstrainer.

Dermed kan du får trænet en langt større del af kroppen, da den træner både arme og ben på én gang.

Kettler UNIX 2 har blandt andet følgende egenskaber:

 • Vægt 45 kg
 • brugervægt: 150 kg
 • 8 modstandsniveauer
 • Pulsmåler og andre data.

En crosstrainer kan give dig effektiv, alsidig og sjov motion. Den er et godt alternativ til en traditionel motionscykel. Vælg den, hvis du foretrækker en multi-motionsmaskine.

Hvad skal du være særligt opmærksom på, når du vælger en motionscykel?

Der er flere kriterier, du kan være opmærksom på, når du skal vælge den ene motionscykel frem for den anden. Dels er der selve cyklens beskaffenhed, som du skal være kritisk over for, og dels er der nogle individuelle hensyn at tage i forhold til dit eget træningsniveau.

Hvor solid er motionscyklen?

For at du kan sidde trygt på cyklen og træne, skal den absolut stå stabilt og solidt i underlaget. Det skal den også, når du eller junior virkelig giver den gas. Den skal også gerne kunne holde til en bruger med en vis kampvægt.

Tilkøb gerne et skridsikkert underlag. Det stabiliserer motionscyklen yderligere. Den skal dog i sig selv være tilpas stabil i konstruktionen.

Hvor justerbar er den?

En motionscykel skal passe perfekt til dig. Derfor bør du forvente, at din motionscykel kan justeres flere steder. Det gælder naturligvis i højden, sædets vinkel og ved pedalerne.

Når cyklen kan indstilles, så den passer perfekt til brugeren, så vil du kunne træne mere trygt, sikkert og effektivt.

Særligt hvis I er flere brugere om den, skal den kunne omstilles og indstilles til den enkelte.

Er motionscyklen fleksibel nok?

Hvis det er vigtigt for dig, at din træning kan varieres, så bør du gå efter en motionscykel, der kan give dig en vis fleksibilitet. Den skal derfor gerne have et godt og varieret udvalg af træningsprogrammer og modstandsniveauer.

Det vil give dig en alsidig og effektiv træning, når cyklen kan indstilles på flere forskellige måder. Du skulle jo ikke så gerne begynde at kede dig, når du træner, efter kort tid.

Passer motionscyklen til mig?

Et af de vigtigste spørgsmål, du kan stille, er, om den pågældende motionscykel passer til dig. Skal du for eksempel genoptræne, eller har du generelt en funktionsnedsættelse, så bør du vælge en motionscykel, der kan matche det.

Omvendt bør du kigge efter en motionscykel, der kan udfordre dig tilstrækkeligt, hvis du er en mere habil motionist. Hvis ikke det er tilfældet, kan du risikere at blive træt af at træne på den – og det skal jo nødigt ske.

Anbefales til genoptræning og begyndertræning

De fleste motionister vil kunne få glæde af alle de nævnte motionscykler. Går du specifikt efter en begyndervenlig eller genoptræningsegnet maskine, så kan du med fordel vælge enten en Kettler GIRO C1 eller en Kettler GOLF C4.

De har begge to lav indstigning, hvilket er vigtigt, hvis du ikke er så mobil. De er også begge to meget brugervenlige og ret enkle at komme i gang på.

Anbefales til den gennemsnitlige motionist

Kræver du lidt mere af en motionscykel, så kan du for eksempel kigge på sådan en som Kettler AXOS Cycle P. Den har noget mere at byde på og vil kunne imødekomme krav om større fleksibilitet, god modstand og flere træningsprogrammer, der kan udfordre dig.

Anbefales til den mere krævende motionist

Er du en mere habil motionist, så kan du fint finde god udfordring i en AXOS Cycle P. Ønsker du mere end det, kan du gå over til en crosstrainer som en Kettler UNIX 2. Den er ikke kun en motionscykel, men også en crosstrainer, der vil kunne træne hele kroppen meget effektivt.

Konklusion: Rangliste af Kettler motionscyklerne

De motionscykler, som er nævnt i denne guide, er alle af en virkelig god og gedigen kvalitet. Hvilken model, der er den bedste, kan bero på et individuelt skøn. Det bedste motionsredskab vil altid være det, der matcher brugerens træningsniveau og behov bedst.

Skulle vi alligevel rangere de tre motionscykler og den ene crosstrainer, så vil listen se således ud:

 1. Kettler UNIX 2
 2. Kettler AXOS Cycle P
 3. Kettler GOLF C4

Selv om listens nummer 1 ikke er en motionscykel, så bliver den alligevel rangeret sådan, fordi det er den maskine, der kan give dig den mest fleksible og alsidige træning af det meste af kroppen.

På andenpladsen ligger så Kettler AXOS Cycle P. Det gør den, fordi den i denne guide er den motionscykel, der har flest modstandsniveauer og træningsprogrammer. Desuden kan den bruges af hele familien, da den har plads til fire brugerprofiler.

På tredjepladsen ligger Kettler GOLF C4. Det er en god, stabil og brugervenlig motionscykel med lav indstigning, hvilket gør den brugbar for stort set alle.