Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Crosstrainer » Reebok Crosstrainer

Bedste Reebok Crosstrainer: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Reebok crosstrainere. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Reebok crosstrainere | ✅ Crosstrainer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Reebok crosstrainere

Her kan du se hele vores liste over de bedste Reebok crosstrainere som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Reebok Crosstrainer ZJET 460

 • Dagens pris: 8322,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8999,-, nu kun 8322,-.
  Du sparer 677 kr. / 7 %
 • Fundet hos Apuls.dk
 • Mærke: Reebok

Sidste produkt på vores liste er Reebok Crosstrainer ZJET 460 som vi har fundet til 8322,- hos Apuls.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Reebok Crosstrainer ZJET 460 er designet til avanceret hjemmetræning.
Crosstraineren er en eksklusiv crosstrainer der arbejder lydsvagt med en meget høj brugerkomfort, uanset træningsniveau.
ZJet460 er udstyret med en bluetooth enhed og alle live data, ka…

Se hos Apuls.dk ❯❯

Andre mærker af crosstrainere

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste crosstrainere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige crosstrainer til dine behov:

Købsguide til Reebok crosstrainere

Mangler du en effektiv træningsmaskine, som du kan træne hele kroppen på? En crosstrainer er en af de mest effektive motionsmaskiner, der findes. Det gælder også for de modeller, der er beregnet til hjemmebrug, at de får trænet langt de fleste muskelgrupper på kroppen og kondition.

Derfor giver det virkelig god mening at indrette dig med sådan en maskine derhjemme. Så kan du nemt komme til at træne, uden at du behøver at betale hver gang.

Det tyske firma, Reebok, som har eksisteret lige siden 1958, er eksperter i produktion af motionsudstyr. Vælger du en crosstrainer fra deres sortiment, vil du være mere end godt kørende.

I denne guide bliver du præsenteret for tre af Reeboks bedste crosstrainere. I sammenligningen skiller Reebok GX 50S sig dog mest positivt ud. Det gør den, fordi den har de højeste værdier på de parametre, der bliver sammenlignet i denne guide.

Guiden vil nok gøre dig i bedre stand til at vælge, hvilken model der passer bedst til dig.

Reebok GX 50 – crosstraineren med det lette tråd

Reebok GX50 er en rigtig pleaser. Den er som skabt til dig, der stiller krav til kvaliteten af dit træningsudstyr, og som leder efter en solid og stabil crosstrainer, der samtidig ikke koster en formue. Reebok GX50 opfylder de flestes behov og vil være en ideel model til både nybegyndere og let øvede på crosstrainere. Særligt vinder den point på sin alsidighed og sin gode garantiordning.

Til denne model medfølger to års garanti fra Reebok, så du kan fokusere på din træning og fitnessmål frem for at bekymre dig om, hvorvidt maskinen kan holde.

Reebok er særligt kendt for deres store udvalg af gennemtænkt og brugervenligt træningsudstyr og træningsmaskiner, som er både lækre og behagelige at arbejde med. Det skyldes måske særligt, at Reebok blev stiftet tilbage i 1968 og således har haft mange år til at udvikle og forbedre deres koncept, så det i dag kommer både professionelle og fitnessentusiaster til gode.

Fordele ved denne crosstrainer:

 • Indbygget holder til drikkedunk samt hylde til smartphone eller mp3
 • Den har hele 23 indbyggede programmer
 • Med de 32 belastningsniveauer er der god mulighed for at træne din styrke op
 • LCD-skærmen er baggrundsbelyst og giver godt overblik
 • To års garanti fra Reebok.

Ulemper ved denne crosstrainer:

 • Den er sandsynligvis ikke avanceret nok til de garvede brugere
 • Svinghjulet er i den lettere ende.

Funktioner og fordele ved Reebok GX50

Da Reebok GX50 er et skønt eksemplar på en alsidig crosstrainer i mellemklassen, kommer den også med en god portion af herlige funktioner, som du kan drage store fordele af. Her er nogle af de vigtigste funktioner og fordele, som du får glæde af ved anskaffelse af netop denne crosstrainer.

 • 32 modstandsniveauer: Den primære pointe med træning på en crosstrainer er, at du kan styre niveauet af belastning. På den måde er det nemt at træne dig selv stærkere og også holde øje med din udvikling undervejs (for eksempel i løbet af flere måneder). Med hele 32 modstandsniveauer har du enormt gode forudsætninger for at starte i det små og langsomt gøre dig stærkere og hurtigere.
 • 23 indbyggede programmer: De mange programmer giver dig rig mulighed for at ændre og tilpasse din træning, så den aldrig er helt den samme fra gang til gang. Programmerne varierer mellem både udholdenhed, intervaller og hjertefrekvensprogrammer. En virkelig god måde at forbrænde kalorierne er at bruge hjertefrekvenszoneprogrammerne til at sikre, at du kontinuerligt arbejder hårdt.
 • Indbygget pulsmåler: Den indbyggede pulsmåler i håndtagene gør det nemt for dig at holde øje med, hvor presset du reelt bliver af din træning. Den høje puls kan nemlig være en vigtig hjørnesten for at nå dine motionsmål. Forskning viser i dag, at vores kondition forbedres mest effektivt, når vi træner med høj intensitet. Høj intensitet defineres ved 90-95 % af den maksimale puls.
 • Tilpasningsdygtige fodpedaler: Vi ser alle forskellige ud og har forskellige måder af bevæge vores krop på. Derfor er denne crosstrainer utroligt smart, da den er udstyret med fodpedaler, som kan tilpasses, så du kan finde netop den indstilling, som passer til dig og gør din træning mest komfortabel.
 • Knap 40 cm skridtlængde: Skridtlængden på en crosstrainer er faktisk ret vigtig. Det er den, der afgør, hvor stor dynamisk bevægelighed der er for dine ben, når du træner i pedalerne. En skridtlængde på omkring 40 cm er ganske ideelt for en bred vifte af forskellige mennesker, og der er derfor gode chancer for, at netop denne model vil passe godt til dig.
 • Drikkedunksholder: Det er vigtigt at drikke vand i løbet af dagen, og særligt når du træner. Når du dyrker motion, sveder du mere, og det er derfor vigtigt, at du får indtaget ekstra store mængder væske i denne forbindelse. Det er nemmere at huske, når du har en drikkedunk ved hånden imens. Det kan du let sikre dig, da Reebok GX50 crosstraineren har indbygget holder til din vandflaske.
 • Plads til mobil eller mp3: Det er nemmere at komme ind i en god vane med træning, når du samtidig gør noget godt for dig selv. Hvad end det er at lytte til musik, se en film, serie eller nyheder, eller måske tale med en ven eller veninde, som træner samtidig med dig, så kan du gøre meget for din træningsglæde ved at have din mobil eller en mp3 på dig imens.

Det kan du nemt på denne crosstrainer med den indbyggede holder.

Konklusion på anmeldelse

Mangler du en god og solid crosstrainer, som kan hjælpe dig til at træne mere individuelt, så det passer til dig, når du har tid, så vil denne crosstrainer være en god løsning. Den er både alsidig og brugervenlig og er en af de bedste crosstrainere i mellemklassen på markedet i dag.

Reebok GX 40S – den skånsomme, men effektive crosstrainer

Lillebroren til Reebok GX 50S er denne GX 40S-model. Den kan give dig en både skånsom og effektiv træning. Det vil blandt andet sige, at du kan træne, selv om du enten er i et genoptræningsforløb, eller du af andre årsager er svækket. Omvendt kan du også som habil motionist få rigeligt med udfordringer på denne crosstrainer.

Du får blandt andet følgende:

 • Mål: 135 x 72 x 169 cm
 • Vægt: 55 kg
 • brugervægt: 110 kg
 • 32 modstandsniveauer
 • 20 træningsprogrammer
 • LCD-computer (5,5 tommer)

Crosstraineren har en medium indstigningshøjde, og samlet set er det en crosstrainer af høj kvalitet, som både begynderen og den øvede motionist kan få god gavn af.

Reebok Jet 100 – den brugervenlige crosstrainer

Her får du en crosstrainer til hjemmebrug, som er enkel at bruge og enkel at forstå. Dermed får du meget gavn af at træne på den – uanset om du er begynder eller øvet.

Du får god, effektiv og samtidig skånsom træning på denne crosstrainer, som også kommer til en god pris.

Den har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 81 x 54 x 140 cm
 • Vægt: 27 kg
 • brugervægt: 120 kg
 • 16 modstandsniveauer
 • 15 træningsprogrammer
 • LCD-skærm.

Samlet set er denne crosstrainer en lettere model, og den har færre programmer at vælge imellem. Til gengæld er den meget brugervenlig.

Reebok ZR8

Reebok ZR8 er en god begynder crosstrainer til en fornuftig pris. I denne Reebok ZR8 anmeldelse vil vi gennemgå fordele og ulemper ved modellen.

Fordele

Prisen – Prisen på Reebok ZR8 ligger i den lave ende af crosstrainere, det dog muligt at finde modeller til en pris der er noget lavere men der er kvaliteten også derefter.

Justerbart styr – Det er muligt at justere styret så du har den mest optimale holdning under din træning.

Super nem at samle – Der er ikke noget værre end at skulle bruge meget lang tid på en indviklet samling af din nye crosstrainer.

9 kg. svinghjul – Dette er en pænt størrelse svinghjul, hvilket er med til at give en god flydende bevægelse når du træner.

Ulemper

38 cm skridtlængde – Det er lige omkring minimum af hvad vi anbefaler. Vi anbefaler altid du går efter en crosstrainer med en minimum skridtlængde på 40 cm. og gerne mere.

Små knapper – Knapperne på computeren er forholdsvis små i forhold til hvad du finder på andre modeller, hvilket kan være med til at gøre det svært at ramme den rigtige knap.

Ingen kopholder – Det er igen en af de mindre ting man ikke lige tænker over når man køber crosstrainer. Men en kopholder er altså bare rigtigt rar at have, så du ikke skal afbryde din træning hver gang du skal have lidt at drikke.

Hvordan vælger du den rette crosstrainer?

Der er flere funktioner, som du kan kigge på, når du skal vælge den rette crosstrainer. Den skal i det hele taget passe så godt som umuligt til dig. Dermed får du mest gavn af den.

Dit nuværende og kommende træningsniveau

Først og fremmest bør du tænke på dit nuværende træningsniveau. En motionsmaskine bør kunne give dig en passende træning på dit niveau – og også gerne bringe din formkurve videre opad derfra.

Derfor bør du medtænke det, når du skal finde den rette crosstrainer. Er du begynder eller lidt øvet, så kan du nok nøjes med færre modstandsniveauer. Er du en habil motionist, så vil du få mest ud af at blive udfordret af flere modstandsniveauer og træningsprogrammer.

Mulighed for variation i træningen

Der kan være forskel på, hvor mange muligheder den enkelte crosstrainer har for at give dig en varieret træning. Du bør her se på, hvor mange modstandsniveauer og træningsprogrammer, som crosstraineren har.

For de fleste motionister giver det en større motivation til at træne, hvis der er mulighed for variation.

Anbefalede valg af Reebok crosstrainer

På baggrund af denne guide anbefales følgende brugere til den enkelte Reebok Crosstrainer. Der vil naturligvis altid være individuelle præferencer, men i grove træk ser anbefalingerne således ud:

Anbefales til begynderen og den lettere øvede bruger

Er du ny inden for brugen af crosstrainer, eller er du i det hele taget ikke i så skarp en form, så vil du med fordel kunne vælge Reebok Jet 100 modellen.

Den er lige til at gå til, den er ret enkel at benytte, og så kan den på en både skånsom og effektiv måde være med til at bringe dig i en bedre form.

Anbefales til brugeren med et niveau fra begynder og op til habil motionist

Er dit træningsniveau forbi nybegynderens, skal du genoptræne eller vil du gerne kunne forbedre din form betydeligt, så vil du fint kunne gøre det på en Reebok GX 40S.

Den har et større antal træningsprogrammer og modstandsniveauer, så den vil du kunne få gavn af på vej op igennem dine stigende træningsniveauer.

Anbefales til brugeren med et niveau fra mellem til højt

Kræver du mere af din crosstrainer, så vil det naturlige valg være en Reebok GX 50S. På den kan du nemlig få nogle passende udfordringer, som kan være med til at fastholde dit nuværende træningsniveau og bringe dig i endnu bedre form.

Konklusion: Ranglistning af de tre nævnte Reebok crosstrainere

Alle de tre Reebok crosstrainere, som er blevet testet i denne guide er af en høj kvalitet, og de vil alle kunne bidrage positivt til din formkurve. Skulle disse tre modeller ranglistes, så ville listen komme til at se således ud:

 1. På en kneben førsteplads har vi Reebok GX 50S. Når den er kneben, så skyldes det, at listens nummer to på langt de fleste parametre er identisk. Alligevel falder valget på 50S’eren, fordi den blandt andet har en højere maks. brugervægt (120 kg) og en lidt højere egenvægt (54 kg). Det giver crosstraineren en lidt større tyngde.
 2. Lige i hælene på listens nummer 1 har vi så dens lillebror Reebok GX 40S. Den er så lige nummeret lettere (50 kg) og har en lidt mindre maks. brugervægt (110 kg).
 3. På tredjepladsen ligger så Reebok Jet 100. Det gør den, fordi den er en lettere maskine, der har færre modstandsniveauer og færre træningsprogrammer.

Vælg den Reebok crosstrainer, der passer bedst til dig. Det gavner dig bedst både på den korte og den lange bane.