Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Motionscykel » Schwinn Motionscykel

Bedste Schwinn Motionscykel: Se top 1

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Schwinn motionscykler. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Schwinn motionscykler | ✅ Motionscykel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Schwinn motionscykler

Her kan du se hele vores liste over de bedste Schwinn motionscykler som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Schwinn Airdyne AD6 Motionscykel

Sidste produkt på vores liste er Schwinn Airdyne AD6 Motionscykel som vi har fundet til 10499,- hos Abilica Online.

  • Træner både arme og ben
  • Modstanden øges ved intensitet
  • LCD-display viser vigtige data
  • Kompatibel med pulsbælter
  • Maksimal personvægt på 160 kg

Schwinn Airdyne AD6 motionscykel er et unikt træningsredskab, der giver mulighed for at træne både arme og ben samtidig. Cyklen er designet på en smart måde, der gør det muligt at øge modstanden ved at træde hårdere i pedalerne. Når intensiteten i træningen øges, trækkes der mere luft ind, hvilket øger belastningen på cyklen. Dette betyder, at du altid kan køre med en modstand, der passer til dit niveau.

Schwinn Airdyne AD6 fokuserer på hele kroppens bevægelse og giver samtidig effektiv kredsløbstræning. LCD-displayet på cyklen viser vigtige data som tid, distance, kalorieforbrug og watt. Cyklen er også kompatibel med pulsbælter, der bruger u-kodet frekvens som Tunturi Pulsbæltet og visse Polar-modeller. Med pulsaflæsningen kan du bruge pulsprogrammer, der giver en dynamisk træning tilpasset til pulsen.

Cyklen er designet til hjemmetræning og har en vandflaskeholder. Hvis du ønsker en cykel til brug i fitnessrum eller ønsker det bedste derhjemme, anbefaler vi Schwinn Airdyne AD8 eller Spirit AB900 Air Bike.

Schwinn Airdyne AD6 motionscykel vejer 51 kg og kan bære en maksimal personvægt på 160 kg. Dimensionerne på cyklen er 126 x 65 x 129 cm. Det anbefales at bruge en underlagsmåtte på 70 x 150 cm.

Se hos Abilica Online ❯❯

Andre mærker af motionscykler

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste motionscykler på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige motionscykel til dine behov:

Købsguide til Schwinn motionscykler

Schwinn motionscykel er et mærke der har valgt at fokusere på Airdyne (nogle danskere kalder den for Airbike), hvilket faktisk ikke helt er en motionscykel. Forskellen på en motionscykel og en Airdyne er at på en motinscykel bruger du kun fødderne til at træde rundt med. På en Airdyne bruger du også armene, hvilket gør den langt hårdere at holde i gang. De fleste der har prøvet en Airdyne ved at den er ekstremt krævende og at du ikke kan sidde i særligt lang tid på, slet ikke i forhold til en motionscykel.

Schwinn har altså valgt at fokusere på disse Airdyne og produceret en række kvalitets modeller. Schwinn startede med at fokusere på modeller der var tiltænkt fitness centerene, men har det seneste stykke tid også produceret nogle lidt billigere modeller. Dette betyder at flere og flere danskere er begyndt at købe en Airdyne til hjemmebrug. Dog er en motionscykel klart mere populær end disse airdynes.

En Airdyne bruger luft som modstand til din træning, det vil sige at du jo hårdere du træder, jo mere luft trækker den ind. Hvilket er med til markant at øge den modstand du mærker.

Schwinn Airdyne AD8 Pro

Dette er deres topmodel som primært bliver solgt til fitnesscentrene eller virkelig seriøse fitness entusiaster.

Både prisen og kvalitet afspejler dog også at det kun er til de virkelig seriøse. Denne Scwinn Airdyne AD8 PRO koster nemlig et sted mellem 10-18.000 alt efter om den er på tilbud og hvilken butik du køber den i.

Men du får også en super lækker kvalitets Airdyne som kan alt det du kunne tænke dig.

Rammen er bygget af kraftigt stål, med en dobbelt belægning til at modstå fugt.

Cyklen kommer også med en super lækker LCD skærm, som gør det nemt og sjovt at se dine træningsdata.

Det er også muligt at tilsutte et pulsbælte, så du kan få en mere præcis måling af din puls.

Alt i alt en lækker kvalitets airdyne.

Schwinn motionscykel har også en lidt billigere version som kan stort set det samme.

Schwinn Airdyne AD6i, som kan stort set det samme. Den er lidt lettere, men ikke noget der betyder noget. I det store hele er den eneste forskel på de 2 cykler materiale kvaliteten. AD8 er lavet til fitnesscentrene, hvor de jo klart vil blive brugt mere end hvis man er en familie der bruger den privat. Så skal du købe den privat, så er det klart Scwinn Airdyne AD6i du skal vælge.