Motion-online.dk » Alle guides » Fitness » Fitnessmaskiner » Crosstrainer » Titan Crosstrainer

Bedste Titan Crosstrainer: Se top 2

(opdateret juli 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde Titan crosstrainere. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Titan crosstrainere | ✅ Crosstrainer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Titan crosstrainere

Her kan du se hele vores liste over de bedste Titan crosstrainere som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Titan Life Athlete C55 Crosstrainer

 • Dagens pris: 5722,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8000,-, nu kun 5722,-.
  Du sparer 2278 kr. / 28 %
 • Fundet hos Apuls.dk
 • Mærke: Titan

Vores første anbefaling er “Titan Life Athlete C55 Crosstrainer” som lige nu er på tilbud hos Apuls.dk.

Her er prisen sat ned med 28 % og kan altså fås for kun 5722,- – en besparelse på 2278 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Titan Life Alhlete C55 Crosstrainer.
Crosstraineren er en god stabil maskine, den har et svinghjul på 9 kg og en max brugervægt på 120 kg.
Skridtlængde på 40 cm og maskinens modstandsniveauer er på 15 og bremsesystemet er magnetisk.Maskinen kan sagtens u…

Se hos Apuls.dk ❯❯

2: Titan Life Athlete C35 Crosstrainer

 • Dagens pris: 2898,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4000,-, nu kun 2898,-.
  Du sparer 1102 kr. / 27 %
 • Fundet hos Apuls.dk
 • Mærke: Titan

Sidste produkt på vores liste er Titan Life Athlete C35 Crosstrainer som vi har fundet til 2898,- hos Apuls.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Titan Life Alhlete C35 Crosstrainer.
Crosstraineren er en god stabil maskine, den har et svinghjul på 6 kg og en max brugervægt på 120 kg.
Skridtlængde på 33 cm og maskinens modstandsniveauer er på 16 og bremsesystemet er magnetisk.Maskinen kan sagtens u…

Se hos Apuls.dk ❯❯

Andre mærker af crosstrainere

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste crosstrainere på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige crosstrainer til dine behov:

Købsguide til Titan crosstrainere

Savner du at kunne træne ordentligt derhjemme? En crosstrainer til hjemmebrug er et genialt motionsredskab. Du får trænet de fleste af kroppens muskler samtidig med, at du forbedrer din kondition.

Der findes mange crosstrainere på markedet. Du bør naturligvis gå efter en af virkelig god kvalitet, når du er på udkig efter en. I denne guide bliver du præsenteret for to gode modeller fra Titan, som du kan være meget godt tjent med. Særligt Titan Life Athlete C65 udmærker sig på flere parametre.

Brug gerne guiden her, når du skal vælge den Titan crosstrainer, der skal stå hjemme hos dig.

Titan Life Athlete C55 – den elegante crosstrainer

Med Titan C55 er der for alvor tale om en gennemtænkt crosstrainer, som er perfekt til hjemmebrug. Det er en ganske simpel model, som dog stadig tilbyder muligheden for varieret og alsidig træning med mange forskellige former for udfordring, så du kan træne din krop på flere måder.

Titan er et nordisk firma, som siden sin spæde begyndelse har haft fokus på at fremstille lækkert træningsudstyr, som bistår dig på din rejse til et sundere liv. Bag Titans produktionslinje findes et professionelt team af specialister, som udvikler og designer træningsudstyr med brugeren i centrum.

Fordele ved denne crosstrainer

 • Titan C55 er den perfekte crosstrainer til hjemmetræning
 • 12 indbyggede programmer for god variation
 • 15 belastningsniveauer
 • Veludviklet svinghjul for jævn modstand
 • Holder til tablet.

Ulemper ved denne crosstrainer:

 • Ikke lige så stort display som andre konkurrenter
 • Display er ikke baggrundsbelyst
 • Kan forekomme en smule ustabil ved kraftigt brug.

Det skal du overveje, inden du køber en crosstrainer

En crosstrainer er en utroligt god investering for dig, som leder efter en effektiv måde at træne på i hjemmet. Det kan være, at du har en ambition om at komme i form eller styrke din kondition, men at du har ikke tid til at gå i et træningscenter.

Her vil en crosstrainer være en god hjælp til at kunne træne i hjemmet, når det passer dig. Omvendt, hvis du har svært ved at tage dig sammen til at træne uden en makker, så vil en crosstrainer til hjemmet formentlig ikke være den optimale løsning for dig.

I dette tilfælde bør du måske finde en ven eller veninde, som du kan gå eller løbe ture med tæt på hjemmet – for eksempel før eller efter studie eller arbejde.

Hvis du går med tanker om at anskaffe dig en crosstrainer, bør du stille dig selv disse spørgsmål først:

 • Har du plads til en crosstrainer i dit hjem?
 • Hvornår foretrækker du at træne?
 • Hvordan kan du godt lide at motionere?
 • Er du bedst til at træne alene eller sammen med andre?
 • Har du brug for særlige funktioner i en crosstrainer for at få mest muligt ud af din træning?
  • Har du for eksempel brug for indbyggede programmer eller mange modstandsniveauer?
 • Skal du anvende en crosstrainer som din primære motionskilde eller til at supplere anden form for træning?

Funktioner og fordele ved Titan C55

En crosstrainer har typisk mange forskellige funktioner og fordele. Her er nogle af de primære funktioner ved en Titan C55, som kan være med til at gøre din træning mere effektiv og nemmere at holde ved lige.

 • 12 indbyggede programmer: De indbyggede programmer gør det nemt at variere træning, så du bliver ved med at få nye udfordringer. Det kan være en stor fordel for dig, som godt kan lide at sætte dig nye mål og prøve noget nyt, men er samtidig et plus for dig, som nemt finder at træning kan blive for ensformigt.
 • 15 modstandsniveauer: Med 15 modstandsniveauer er der rig mulighed for at tilpasse træningen efter dine ønsker. For eksempel kan du nemt køre et sprint eller konditionssession i et lavt modstandsniveau og med høj fart. Omvendt kan du styrke dine benmuskler ved at træne på Titan C55 i et højt modstandsniveau.
 • Praktisk tabletholder: Det kan være en fordel at have en form for distraktion eller underholdning, mens du træner. Det gør nemlig, at tiden føles kortere, og giver dig samtidig mulighed for at multitaske på en sund måde. Det betyder også, at du kan begynde at associere din træning med noget positivt (for eksempel din yndlingsmusik eller favoritserie), og på den måde gør træningen til en belønnende vane.
 • En lav vægt: Denne crosstrainer vejer ikke særligt meget og er derfor nemmere at flytte rundt på. Det gør den ideel til dig, som ikke har et dedikeret rum i huset til din crosstrainer, men som har brug for at kunne rykke rundt på den, alt efter om den bruges eller ikke bruges.
 • Et godt svinghjul: Svinghjulet er hele essensen af en crosstrainer, og det er nemt at mærke forskel på et godt og et dårligt svinghjul. I denne crosstrainer sidder der – trods det beskedne prismærke – et utroligt godt svinghjul. Det betyder, at modstanden føles jævn og naturlig og ikke hakkende som i andre, dårligt producerede svinghjul.

Konklusion på anmeldelse

Hvis du har en krævende og travl hverdag og savner en god og nem mulighed for at træne hjemme eller blot supplere anden træning, så er Titan C55 et godt bud på en crosstrainer, som er ideel til begyndere, og som tilbyder alsidig træning med flere forskellige udfordringer.

Den er nem at komme i gang med at bruge, og så koster den en brøkdel af, hvad mange andre fitnessmaskiner til hjemmet koster. Det gør den absolut ideel til dig, som måske er på udkig efter din første crosstrainer.

Hvis du er på udkig efter en mere avanceret model, og som også yder en mere professionel følelse, så bør du dog ikke vælge Titan C55, men i stedet en lidt større og mere stabil crosstrainer med flere funktioner.

Titan Life Athlete C65 – den eksklusive crosstrainer

Her får du en let og elegant crosstrainer, som har meget at byde på. Selv om den ikke fylder så meget, så får du alligevel 21 træningsprogrammer at vælge imellem. Du får en skridtlængde på 40 cm og en brugervægt på 130 kg.

Den har håndpuls-sensorer og et display, som viser dine træningsdata.

Fakta om Titan Life Athlete C65:

 • Vægt: 52 kg
 • Mål: 156 x 78 x 166 cm
 • Modstandsniveauer: 16
 • Træningsprogrammer: 21
 • brugervægt: 130 kg.

Alt i alt får du her en crosstrainer fra Titan, som både er forholdsvis let, og som kan give dig god og effektiv træning i dit eget hjem.

Når du skal vælge din crosstrainer

Inden du køber en crosstrainer, er der flere ting, du bør have med i dine overvejelser. Dels er det vigtigt, at crosstraineren passer til dit træningsniveau. Er du for eksempel begynder, så er det nok ikke så nødvendigt, at der er mange træningsprogrammer og modstandsniveauer at vælge imellem. Her kan mindre gøre det.

Omvendt bør der være mulighed for at variere din træning, hvis du er en mere krævende motionist.

Desuden betyder designet på en træningsmaskine til hjemmebrug også noget. Da den skal stå derhjemme som en form for møbel, så bør den designmæssigt kunne glide ind i indretningen uden at stikke alt for meget ud.

Dens størrelse betyder også noget. Den bør ikke være for stor eller for klodset at have stående, for så er der en vis risiko for, at du bliver træt af at se på den – og dermed risikerer du at miste din gode mulighed for hjemmetræning.

Hvordan vælger du den rette crosstrainer?

Hvis du tager hensyn til de nævnte overvejelser, så må du gøre dig klart, hvordan dit nuværende træningsniveau er. Er det begrænset, og tænker du ikke, at en semi-professionel crosstrainer er nødvendig at investere i, så kan du med fordel gå efter en model, der matcher det niveau.

Er du en temmelig habil motionist, så vil du nok hurtigt stille større krav om flere træningsprogrammer og modstandsniveauer. I så fald bør du vælge en crosstrainer, der også på længere sigt kan give dig gode træningsudfordringer.

Konklusion – Hvilken Titan crosstrainer er bedst?

De to crosstrainere fra Titan, som er nævnt i denne anmeldelse matcher hinanden på mange måder. Dels er de produceret af det samme firma, og dels er de begge af meget høj kvalitet. Der er nu alligevel nogle steder, hvor de adskiller sig fra hinanden.

En rangering af de to modeller vil derfor se sådan ud:

 • 1: Titan Life Athlete C65
 • 2: Titan Life Athlete C55.

Når Titan Life Athlete C65 tager førstepladsen, så skyldes det blandt andet, at den scorer højere, når det kommer til for eksempel antal træningsprogrammer. Den har 21, hvor Titan Life Athlete C55 ingen har.

Den har også et enkelt modstandsniveau mere, og så har den en højere maks. brugervægt. Det betyder, at dens målgruppe er større, og at den står mere solidt i underlaget.

Den er også et kg lettere end sin ”lillebror”, hvilket har en betydning, når det drejer sig om et motionsredskab til hjemmebrug.