Motion-online.dk » Alle guides » Sportsartikler » Friluftsliv » Camping og vandreture » Båludstyr » Bålkurv » vidaXL Bålkurv

Bedste vidaXL Bålkurv: Se top 1

(opdateret juli 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL bålkurv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vidaXL bålkurv | ✅ Bålkurv-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste vidaXL bålkurv

Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL bålkurv som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: vidaXL bålkurv til haven med grill 47,5 cm stål

  • Dagens pris: 493,- kr.
  • Fundet hos VidaXL DK
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL bålkurv til haven med grill 47,5 cm stål som vi har fundet til 493,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne 2-i-1 bålkurv og grill kan du grille mad, samtidig med at du nyder varmen fra et hyggeligt, knitrende bål. Bålkurven er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i din have, især på kølige aftener.
Bålfadet kan holde nok træ/kul til at holde dig og din familie varm. Bålkurven er forsynet med en krombelagt grillrist på toppen, og den kan også bruges som en grill. Bålkurven er lavet af robust, pulverlakeret stål. Der er et håndtag i hver side, så du nemt kan transportere bålkurven.
Bålkurven er yderst stabil takket være den store bund.
Med sit kompakte design er bålkurven et ideelt valg selv i små haver.
Farve: Sort Materiale: Pulverlakeret stål Diameter, grillrist: 34 cm Diameter, bundplade: 38 cm Højde: 60,5 cm Samlet længde (med håndtag): 47,5 cm Krombelagt grillrist Med kulpande Montering påkrævet: Ja…

Se hos VidaXL DK ❯❯

Andre mærker af bålkurv

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste bålkurv på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bålkurv til dine behov: