Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   389,934
   posts
  2. 128,293
   posts
  3. 27,253
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,532
   posts
  5. 40,173
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,692
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,622
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,309
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,147
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,823
   posts
  12. Billedgalleri   (244,270 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Tillykke og god vind derude inkl med løbet  
  • Jeg synes også, at det er lidt et rod med tabellerne og Cooper-testen. Jeg har lavet en ny tabel til Coopertesten, som er baseret på den mest brugte tabel over kondital. Jeg har desuden opdateret beregner til at finde kondital fra en vilkårlig løbedistance.
  • Så er den indstillet og klar til narrestreger. Naturligvis med en ordentlig pumpe og i den anledning kun ét flaskestativ, hvor dunken med slanger og dækjern kan sidde. De miniture, jeg skal ud på i år bliver så korte og så få, at der ikke bliver brug for væske. Umiddelbart passer den perfekt. Og den har endda periodekorrekte Campagnolo-pedaler (til Look-klamper). Campagnolo laver vist slet ikke pedaler længere(?).
  • Jeg droppede morgenturen med HvidovreCK, da der var regn på vej på radaren. Dels gad jeg ikke igen blive våd når det er “koldt”. Dels bremser de nye hjul elendigt når det regner, så sikkerheden ved klubkørsel synes jeg ikke jeg kan stå inde for - jeg må indrømme at dér har skivebremser sin berettigelse Jeg prøvede at sove videre men kunne ikke. Kollega meldte sig klar til at køre 15:30. I dag var han tændt og så kører han faktisk ret godt. Bedre end de fleste af Hvidovre motionister, trods han næppe endnu har kørt 500km i år. Som vanligt var der også masser af plads til hygge og side-by-side-hyggesnak. Jeg fik en håndfuld godkendte spurter i bogen. På turen troede jeg at min pulsmåler var færdig pga alder men pulsen reagerer faktisk korrekt. Den er bare MEGET under norm og sådan synes jeg ikke Garmins pulsmålinger plejer at være, når enten sender eller bælte er slidt. Jeg tror omvendt JEG er slidt og dropper turen i morgen. I dag måtte jeg skifte slange ude i det fri. Det slap jeg ellers for på sommercyklen både sidste og forrige år men det kan jo ikke blive ved at gå godt. Tydeligt at jeg er godt rusten i slangeskift og det blev ikke bedre af, at vi ikke kunne finde stenen og brugte tid på st søge forgæves. ... Jeg tror vi skal have et analogt tema. Lige så glad jeg er for musik som jeg egentlig er over 30 år for gammel til, lige så meget sætter jeg pris på de harmonier og akkord-overgange, som man (desværre) slet ikke dyrker mere. 
   Vi starter dog X-gammelt men særdeles prægtigt i sin simpelthed:  
  • Overraskende træt i stængerne efter i går.
   Fik til morgen styrketrænet overkrop og lægge i små tre kvarter.  Fik hentet vinterged og Wahoo Speedplay. Det var desværre ikke Zero-modellen men den let klikbare. Men tænkte at det nok gik an alligevel. Inden jeg spurter sammen med andre, ville jeg dog sikre mig at jeg ikke får klikket ud ved en fejl, så fik kørt lidt antrit og en lang spurt. Og også justeret sadlen i forhold til ... hedder det stackhøjde eller er det mon noget andet? Nok ikke den bedste idé at spurte med kvaste stænger men så fik jeg genintroduceret mig til selvmassage, inden jeg hoppede i trykbukserne. Det er nu ikke så tosset, faktisk. Håber jeg når at blive kæk til i morgen, når jeg skal køre med Hvidovre. Når dette er skrevet, skal jeg op i stuen og finde mit nem-ID. Har lige fået SMS med tilbud om Covid-vaccination. Det kan kun gå for langsomt!
 • Recent Status Updates