JohnJohnson

Medlemmer
 • Content count

  434
 • Joined

 • Last visited

About JohnJohnson

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 10/13/1983

Profile Information

 • Køn
  Mand

Recent Profile Visitors

1,245 profile views
 1. Got legs?

 2. Got legs?

  Ih tak
 3. Got legs?

  Ud af de tre sidste så er jeg helt klart mest til 002. Det ser mudret ud med de logoer i camo IMO.
 4. Got legs?

  Får mig til at tænke på en italiensk træner hvis navn jeg ikke husker der sagde til en stor rytter, tag hjem og kør 1000 km på en uge og kom tilbage igen, så er du klar! 528... Jøsses.
 5. Got legs?

  Nu har jeg ikke hørt den knirken men tror godt jeg ved hvad det er og det kan være selve akslen på QR. Smører du den med fedt så forsvinder knirkelydende!
 6. Got legs?

  For dælen en lækker tur!!!!
 7. Got legs?

  Tillykke! Er sgu glad på dine vegne, og håber at du vil trives i dit nye job
 8. Got legs?

  Der er sgu ikke noget at sige til at man er en smule demotiveret når løbskalenderen er så gabende tom som den er de næste 5 uger.
 9. Got legs?

  Så havde jeg fat i noget der. Mener bare jeg ser at der står Garmin på pedalen, så formodede at det var vectoren. Men stadigvæk: Fail, og dobbelt fail med attrap!
 10. Got legs?

  Øh den er tricky... Umiddelbart kan jeg se at det er en Project California, men ligefrem særlig udover det? Hmm...Garmin Vector, OG en Watt krank !? Det er sgu da megafail?
 11. Joe´s Corner

  Honestly tror jeg faktisk at det er alt det slæben af baby, samt udstyr og andet, op på tredje sal der har sat sit præg. For jeg laver sådan set ikke andet end det...!
 12. Got legs?

  Krydser fingre for dig og håber du kværner al modstand derude. Husk at holde hovedet koldt og spar hvor der kan spares så du har mest mulig røg i piberne når det gælder. No chain!
 13. Joe´s Corner

  Fra da kæden var stram minutter inden mit angreb ...og fra da kæden sprang og jeg blev hægtet af Nu er planen at få ro på her i weekenden, nyde tiden med min datter og så lige få den her sygdom der er på trapperne afvist i døren og så skal der fart på igen!
 14. Joe´s Corner

  MEN, i skal da ikke snydes for et par snapsshots fra sidste løb. Her fra starten (Det er mig i hvidt bagerst)
 15. Joe´s Corner

  To hektiske uger er næsten gået siden sidste tur på cyklen. Jeg har bare haft travlt, arbejde, flytning, og lige en dåb med tilhørende familiebesøg og dertilhørende opvartning tager sin told og det har cyklen måtte lide under. Nu er jeg så ved at blive syg og dermed har jeg ikke tænkt mig at køre i Herlev i morgen. Må dog også indrømme at jeg har brug for en weekend hvor jeg samler mig selv lidt op, og kommer ovenpå for har godt nok faret rundt de sidste par uger, så det tager jeg helt afslappet.