MadsSWIM

Medlemmer
 • Content count

  1,560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MadsSWIM last won the day on June 4 2010

MadsSWIM had the most liked content!

About MadsSWIM

 • Rank
  Isnt life just great?
 • Birthday 04/03/1975

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Reykjavik
 • Interesser
  Svømmetræning.
  Arbejder proffesionelt som svømmetræner.
  Ejer af http://swimtool.com
 1. Vægt med fedtmåling

  Tak for feedback. Vi kommer netop til at måle samme tid på dagen/ugen. Så behøver jeg jo ikke bruge klubbens penge på en dyr vægt :)
 2. Vægt med fedtmåling

  I til mit svømmehold har vi nogle gange om året en diætist som kommer og måler/vejer svømmerne samt snakker med dem om kost. Jeg har snakket med hende om at det kunne være smart at jeg måler/vejer svømmerne hver anden uge så hun har data hun kan følge op på og jeg kan arbejde med at holde svømmerne på den rette vej inden de får problemer. Nu har jeg så googlet lidt rundt for at finde en vægt med fedt% måling (jeg kommer ikke til at stå og lave skinfold målinger på 18 svømmere) Jeg finder vægte i prisklassen 4-600 kr og så fra 2000 kr og opad. Er de billige gode nok eller skal man op i en dyrere model? Nogen specifikke anbefalinger?
 3. Har vi en ham eller en hende på vej på scenen?

  Vil konkurrere som kvinde - men definere sin person som værende "bodybuilder, business owner and a FATHER"
 4. Power paddle vs tech paddle

  Lyt til Jonas - eneste rigtige svar på den post. Finger paddles er vejen frem for dig! Her har jeg klart bedst erfaring med Speedo finger paddles frem for disse som ofter bliver löse i elastikkerne
 5. Tour de France 2011

  Thomas Voeckler..... Han ser godt nok stærk ud. Nu har jeg ikke fulgt cykling særlig meget de seneste år. Er der nogen der kan sige mig hvorfor han ikke skulle kunne holde hele vejen hjem?
 6. Hvor langt svømmer prof. landshold svømmere?

  Korrekt - det er ikke vandvittig meget. Det er også lagt op som et absolut minimum. Jeg tror nu også det har ændret sig lidt efter man har længere mesterskaber hvor svömmerene faktisk svömmer en del km per dag. De 40 km i snit er ment som "hvis du svömmer mindre end det - glemt det" De af mine svömmere som svömmer mindre end det har kun ambitioner om nationale mesterskaber. Interview med Hetland - gå lidt ned på siden - der er selvfölge også (specielt seniorsvömmere) som har en anden indgang til tingene.
 7. Hvor langt svømmer prof. landshold svømmere?

  Har set materiale fra både russiske, amerikanske og engslske landstrænere som peger på at man for at kunne være med i toppen minimum skal svömme 40 km om ugen i gennemsnit 40-45 uger om året. Nogle af mine svömmere ligger lidt over det. og ja - 10 km opvarmning er en and.
 8. Today it starts!!!!

 9. Så er der J-dag for mig. Köbte julebrug i Keflavik lufthavn i morges :)

 10. Way to go Caroline Wozniacki!!!

  1. hulck

   hulck

   Nok meget godt kampen sandsynligvis bliver udsat til imorgen, så hun kan restituere lidt mere ovenpå semifinalen.

 11. Udrensning i Bröndby - er det de rigtige som bliver renset ud?

  1. humseper

   humseper

   Kun hvis Per B. ryger på porten.

  2. MadsSWIM

   MadsSWIM

   Det var det jeg mente

 12. Funny day at the midwife: She was talking and talking about how BIIIG Anton is compared to his age and how well developed he was and all the things he could do.

  Then she checked the papers and realized that Anton will be 4 months tomorrow and not 5 as she thought... :) Then she really was surprised!

 13. Date with my lOvE Mazi:) Have a good surprise for her...