CBJ

Medlemmer
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Got legs?

  Kan godt se jeres pointe mht. Bianchi, men jeg elsker sgu stadig celeste farven - nok mest fordi jeg selv kører på Bianchi ;-) Det er farligt at læse de seneste kommentarer her på loggen, det kriller i fingrene efter ny ramme... Hold os endelig opdateret, med dine tanker om den nye ramme, Kermit.
 2. Got legs?

  Efter lang tids læsning her på loggen, kommer jeg lige med en lille kommentar :-) Jeg er ked af at sige det, men jeg synes ikke længere at Orbea er noget specielt. Bevares, det er da en fed cykel, men efter Bilka/A-Z forhandler Orbea og nu også Orbea Orca, ryger deres eksklusivitet. http://www.bilka.dk/sport-og-fritid/cykler/cykler/orbea-orca-m-shimano-105---stel-53-cm/p/100028312?point=2&event=32&facetString=categoryHierarchy:2/Sport%20og%20Fritid/Cykler/Cykler Det er selvfølgelig ikke samme lakering som der tidligere henvises til og det er (forhåbentlig) heller ikke noget Orbea selv har valgt - at blive solgt i et dansk supermarked. Hvad med Bianchi Oltre, De Rosa eller måske Colnago?
 3. Sælger mit Garmin Forerunner 110 GPS pulsur/løbeur (Mørkgrå/rød). Det er brugt på 3 ture af 10 km og sælges grundet en skade i lysken. Det er derfor som nyt og fungerer upåklageligt! Der medfølger oplader, overførselskabel, pulsmåler og rejsetaske. Pris: 650 kr. http://www.dba.dk/pulsur-garmin-forerunner-110/id-1000948626/ Send mig en mail på [email protected]
 4. Jeg går desværre ikke under 1200 kr inkl forsendelse.
 5. Sælger mit gavekort til Sportmaster på 1875 kr., da jeg ikke står og mangler noget fra Sportmaster. Jeg kan sende billede af gavekortet pr. mail eller tlf. Det kan bruges over hele landet. PRIS: 1300 kr. Lad mig høre fra jer.
 6. Sælger et gavekort på 1500,- til Sportmaster. Det kan bruges i hele landet. Pris: 1200,- Lille afslag ved hurtig handel.
 7. Fyssens vej mod (bjerg-) toppen!

  Ring til Garmins kundeservice (48 10 50 50) hurtigst muligt, så du kan få sendt computeren afsted. - Så skal du nok nå det :-) Som tidligere skrevet er de hurtige til at "fixe" problemet og som regel er det enten butikken eller brugeren af produktet der gør processen langsommelig :-) Håber alt flasker sig, både med computeren og cyklen!
 8. Fyssens vej mod (bjerg-) toppen!

  Hej Først og fremmest, god og inspirerende blog! :-) Jeg vil blot fortælle dig at hvis du leverer din Garmin computer tilbage til butikken du har købt den i og de sender den ind til reperation ved Garmin med det samme, så har butikken din computer tilbage maks 3 hverdage efter. Garmin har rigtig hurtig ekspeditionstid hvad det angår. - og jeg snakker af erfaring, da jeg selv arbejder i sportsbutik (dog har vi kun haft reklamationer på løbeurene) :-) Jeg håber alt løser sig mht. dit problem med cykelcomputeren, da den er uundværlig :-) God vind!
 9. Got legs?

  Hej Nu har jeg længe fulgt med fra sidelinien og det er virkelig en fed log du har dig her Kermit!! Thumbs up! - og for satan da du gi'r den gas :-) Det er super god motivation for mig at læse dine velformulerende og dybdegående indlæg her i loggen! - det gælder desuden for de fleste "cykel-loggere" her på Motion-Online :4thumbup: Nå jeg ville blot give min mening til kende og sige tak for alle de gode inlæg!! :4thumbup: