Keler

Medlemmer
 • Content count

  2,867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Keler last won the day on January 8 2018

Keler had the most liked content!

About Keler

 • Rank
  GET BACK!
 • Birthday 09/27/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Kbh

Recent Profile Visitors

2,360 profile views
 1. - BURN OG BITCHES!

 2. VM 2011

  Ohhh jeg håber vi slår de skide svenskere!
 3. VM 2011

  Klasse kamp i går. Man skal ikke glemme at Polen er et verdensklasse mandskab. Jeg håber bare ikke at vi møder Frankrig i semifinalen - Så ryger vi. Håber vi møder Spanien, som vi IMO godt kan klare.
 4. VM 2011

  1. Island 2. Frankrig 3. Polen 4. Danmark Er enig i det med målvogterne. Jeg er sgu ikke imponeret af Landin, overhovedet. Hellere Rasmussen. Det er nok også det, jeg ser som den største trussel, for videre færd. Vi var bare heldige, at Kroatien havde en lige så ringe vogter (ikke at det udelukkende var derfor vi vandt).
 5. VM 2011

  Syntes vi mangler en tråd der handler om VM. Så spyt ud. Hvordan går det DK osv.? De har virkelig overrasket mig positivt. Jeg har altid været vild med holdet, men efter at Hvidt, Jørgensen og co. stoppede, tvivlede jeg på denne turnering. Men efter den indledende runde, og især kampen torsdag, ser det lyst ud.
 6. BB billeder!!

  Fed hat.. Hihi
 7. Min kæreste påstår han ikke kan tabe sig!

  Du/I kender ham eller? Ellers ret godt spottet ud fra det første indlæg.
 8. VM 2010

  jeg er så pisse træt af, at der hele tiden bliver snakket om hvor godt Jon Dahl løber og at han altid er på pletten. Hvad fanden hjælper det, når manden aldrig scorer. Ikke engang på straffe kan han plaffe den ind, uden at skal springe på returen og i samme omgang få en fiber. Han har haft sin tid og skal bare af holdet. Uanset hvad - pinlig pinlig pinlig omgang fodbold i går. Igen.
 9. VM 2010

  Næ. Det har jeg aldrig sagt det er - Det var bare en konstatering. Helt vild fed kamp - Enig. Men der var da alt alt alt for mange fejl og niveau mæssigt var det da pinligt. Selvfølgelig. Jeg syntes bare Jon har haft sin tid på landsholdet og at Grønkjær er lidt tam. Og var det ikke Chr. Poulsen der var skyld i målet, ved den fejlaflevering? Men dejligt vi vandt. Håber bare niveauet bliver skruet væsentligt op samtidig med at fejlraten bliver sat væsentligt ned.
 10. VM 2010

  Hvad han laver i Holland er jeg sådan set ligeglad med Det er hvad han laver på landsholdet der tæller IMO. I dag gjorde han det rigtig godt og var den bedste danske spiller - Fuldstændig enig.
 11. VM 2010

  LOL - Ja fordi han spiller godt i EN kamp er han Gud. Han stinker 99 % af tiden. I dag var han god. Ud med Grønkjær, Jon, Romme, Chr. poulsen og Morten Olsen. Ind med nye kræfter og en ny måde at spille fodbold på. Hold KÆFT en ufortjent sejr og hold KÆFT noget serie 5 bold DK igen igen præsterede.
 12. VM 2010

  Hvor er det fedt vi ligger ud med et selvmål til VM. Dette bliver (endnu) en slutrunde, hvor DK ryger tidligt ud, uden at gøre noget væsen af sig. Jeg håber dog inderligt jeg tager fejl.
 13. VM 2010

  Lad mig sige det sådan, at jeg ikke skal se VM for DK's skyld. De spiller kedelig, uinteressant og langsom bold. Og de ryger hurtigt ud.
 14. - Jeg har en hat af marmor

 15. Ét er at være i stand til at leve for 25 kr om dagen, en anden ting er at gide. Jeg fatter det ikke. Syntes det må blive ekstremt sørgeligt i længden. Ville tage et ekstra arbejde, spare internettet og tv'et væk - Hvad som helst. Mad er IMO den ting der bare SKAL være i orden. Og det kan jeg ikke forstå at det kan blive for 25 kr om dagen