Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/24/2022 in Posts

 1. Træning d 25.6 del II Yoga Hatha Primary day 1 med Becoming balance app, som jeg tidligere har haft været så glad for. Ashtanga inspireret praksis ca 1 time. Very very nice. Ikke smidig overhovedet og var så taknemmelig da vi nåede til afspændingen. Dog sindssygt glad for at være i gang. Must keep going
  2 points
 2. Henrik S.

  Motion i balance™

  Tak til begge dele. Fiberen var en udgave extra-mini-light og var hurtigt overstået, heldigvis.
  1 point
 3. Bjergtrold

  Vestjysk dagligdag

  Imponerende med vedholdenheden + god bedring med hånden kære Vestjyde
  1 point
 4. Håber du slipper fri af sygdom hurtigt. Det er bare træls at være syg
  1 point
 5. Henrik S.

  Motion i balance™

  Der er godt nok ikke meget, jeg decideret hader i denne verden. Men græspollen er en undtagelse, når den sprænger skalaen, som den gør i disse dage. Jeg kører den hjem på antihistamin, men det får man det heller ikke specielt godt af. Jeg ser frem til en ordentlig skylle i nat og et andet vejr i morgen. Vorherrebevares.
  0 points
 6. Henrik S.

  Motion i balance™

  Så ser man lige mig ude på en uskyldig løbetur rundt om Damhusengen. Jamen, er det ikke ...? Jo, minsandten, en lille fiber-et-eller-andet i venstre lægmuskel. Det er sgisme lang tid siden, jeg har prøvet det sidst. Og så kommer det som et lyn fra en klar himmel. Meget mærkeligt lige nu, hvor jeg egentlig føler mig grundlæggende stærk. Nå, det plejer ikke at tage mange dage, så vi må se. Har intet hastværk.
  0 points