Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/26/2022 in all areas

 1. Det er totalt mystisk og illustrerer også meget godt forskellen på vandret og lodret på vores lille jord. Syv km herfra er jo bare en bette cykeltur ud til omegnen af Albertslund. Piece of cake. Men rejser man de samme syv km på højkant, er det en anden snak. Da jeg var ude at flyve i svæveflyver på min fødselsdag, var vi i virkeligheden ikke ret højt oppe, men kunne se fra Samsø mod vest og over til Sverige mod øst. København er jo for det meste også kun 5 etager højt, men når man sidder på en tagterrasse har man oplevelsen af at kunne se virkelig langt. Det er, som om jorden gerne vil holde os tæt til sig. Jo mere, vi fjerner os fra den, desto sværere bliver det. Og alligevel er det, som om vi som mennesker hele tiden må prøve det igen og igen. Som dreng fulgte jeg meget på tysk tv, når en bjergbestiger, der hed Reinhold Messner tog på nye eventyr. Nu er han måske ekstrem, men hans bedrifter illustrerer meget godt, at der er noget, der igen og igen får os til at fjerne os fra havoverfladen for kun at blive trukket tilbage igen. Det er nok det samme, der giver cykling i bjergene en særlig fascination. Jeg har kun prøvet at klatre op til en 2700-2800 meter, da jeg var nede at cykle i Pyrenæerne, men kan skrive under på, at det også bliver hårdere og hårdere, jo mere man får hævet sig fra havoverfladen. Nu er 2700 meter herfra jo ikke engang turen ud til Albertslund, men kun ud til Rødovre et eller andet sted :) men ligesom kun 5 etager kan give udsyn over byen, kan bare få tusinde meter i højden også give udsyn og indblik, tror jeg.
  2 points
 2. Well long time no see. Er faktisk lidt sjovt at være tilbage på side 1 i min log i 2011, hvor jeg første gang skrev om Mera Peak og så nu vide, at jeg faktisk stod der på toppen. Lige gyldigt hvor meget, at jeg kan skrive om, at vejen er målet osv osv, så var det helt helt særligt at have fragtet mig selv helt derop, have overvundet forhindringer og først og fremmest min egen manglende tro på, at jeg kunne lykkes. Well det gik alt sammen og som tidligere skrevet, så var turen og forberedelserne dertil, jo i høj grad også en del af en proces, hvor jeg prøver at komme tilbage. Formentlig ikke til den topform jeg tidligere havde men i hvert fald gradvist med bedre kondition, udholdenhed og styrke. Tænkte jo umiddelbart, at jeg sov meget på turen + sad længe i fly, bus og tog men jeg skal da lige love for, at jeg har haft været træt og har haft sovet 10-12 timer i døgnet siden hjemkomst onsdag. Well tænker, at det må have haft været tiltrængt og også en del af at fordøje alle indtrykkene. De store kultur forskelle ikke mindst. På mit første trænings pas i går = byjog rundt i Århus ca 9 k, ja der mødte jeg simpelthen så mange grupper af mere eller mindre berusede mennesker, som fyldte ufatteligt meget. Allerede der så markant forskel til rolige bjergstier og landsbyer i Himalaya. Planen er ikke umiddelbart at skrive en hel masse udover de opdateringer, som jeg lagde ud i fb gruppe men skriv endelig, hvis der er spørgsmål. Umiddelbart, så kender jeg godt mit nye drømmemål men der er for mange hvis'r og så'r til, at det er klart til at lægge ud i logbogstitel. Men kan skrive så meget, at jeg ikke stopper, nu hvor jeg har bevist, at jeg kan bevæge mig op i tynd luft og stadig være med i kampen om toppene. It ain't over (un)till the fat lady sings eller noget Stay strong derude og håber at vende tilbage med lidt roligt Hechmann løb fra løbebåndet i FW.
  2 points
 3. Henrik S.

  Motion i balance™

  Så kom de næste stumper. Sendt fra ... Kyiv. Meget underligt at få pakkepost fra et land i krig.
  2 points
 4. mvp.

  Hyggetræning

  Fredag [email protected],9kg Resten af træningspasset der blev påbegyndt i går. Dødløft 2 x 10 x 170 Mave PD (i træktårn) 8 x 10 bl. 8 x 11 bl. Vigtig hjælpeøvelse. Synes at den fungerer bedre end at lave en masse mavebøjninger. Bicep håndvægt 2 x 6 x 26 Julefrokost i morgen hos nogen vi kender der holder nogle gode selskaber i ny og næ. Og så kommer der nogen som man kender helt tilbage fra de små folkeskoleklasser. Det er hyggeligt med folk man har kendt så længe og det er lissom med til at holde den der røde tråd gennem ens liv.
  1 point
 5. mvp.

  Hyggetræning

  Styrketræning Har trænet med vægte i mange år og har altid hygget mig meget med det. Tidligere vægtløftning og styrkeløft og de seneste år bare almindelig styrketræning. Træner 3 gange om ugen. En dag om ugen med fokus på benbøjning, en dag med dødløft og en dag med fokus på bænkpres. Prøver at holde en balance mellem at løfte nok til at holde kroppen ved lige, men uden at komme galt afsted. Jeg er 48 år gammel og mit mål nu er egentlig bare at bremse kroppens forfald, lidt som en slags alderdomsopsparing. Under Corona nedlukkene gik der over et år uden træning og der gik det op for mig hvor hurtigt kroppen forfalder når man er blevet lidt ældre. Det seneste halvandet år er træningen blevet passet nogenlunde regelmæssigt. Svømmer en gang i mellem, men ellers er kondi træning ikke lige mig. Søndag [email protected],2kg (kropsvægt). I dag er det bænkpres-dag (sæt x reps x belastning) Benbøjning 4 x 5 x 120 Ophævninger med vægt 4 x 6 x 13 kg Roning fra gulv 4 x 4 x 120 Bænkpres med klods (Boardpress) 5 x 130 5 x 140 2 x 5 x 150 Skulder maskine 4 x 6 x 120 Mave PD 3 x 8 x 10 blokke Bicep håndvægt 8 x 26 Hyggelig træning i godt selskab. Pludselig er der gået 2 timer. Det er godt at se at der stadig er nogle aktive logbøger herinde.
  1 point
 6. mvp.

  Hyggetræning

  Hej Bjergtrold & Gregers. Tak for velkomsten! Det er korrekt at jeg er en af "de gamle", helt tilbage fra starten af 2002. Det var den gang MOL var et topmoderne tiltag der trak en hel del begejstrede unge mennesker. Synes stadigvæk det er bedre end de der FB-grupper som har en svaghed ifm. at søge efter gamle emner og debatter. Tirsdag [email protected],3kg Ben-dag Benbøjning 5 x 120 5 x 140 2 x 5 x 150 Ophævninger med vægt 7 x 13 kg 6 x 21 kg Bænkpres, smalt greb 3 x 6 x 100 Udført meget langsomt excentrisk for at skåne ledbånd lidt. Roning med håndvægt 2 x 6 x 46 Skulder maskine 2 x 6 x 120 Prioriterer multiledsøvelser og får sjældent trænet armene. Har planlagt at smide lidt kilo for at kunne lave flere kropshævninger på sigt. Ca. 3500 kCal i gennemsnit om dagen indtil videre. Det plejer at fungere over længere perioder.
  1 point
 7. Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Det er rigtigt, at det ikke står meget om det mere men vi vender den lige Mit lægehus har en fast læge der tager sig af alt med KOL og astma men bliver vi almindeligt syge, så er vi hos en tilfældig læge. KOL-tanken er vi heldigvis gået væk fra. Da jeg i sin tid blev udredt på Herlev hos (den) Vibeke, var KOL heller ikke noget der blevet skrevet noget om. Vi fandt en vej til notaterne for et par år siden. Min FEV1/FVC ligger og roder omkring 0.63 og er det som udløste tankerne om KOL. Jeg kan ikke tallet for min FEV1 men den ligger på ca. 130% af norm alt efter dagsform. Man kunne sikkert beregne min FVC men den må jo være endnu højere, når den kan få brøken til at blive for lille. På et tidspunkt blev lægen træt af at mine tal, så hun vendte den med nogle andre. Da alle tal er isoleret er gode, skulle man ikke tage sig af de skæve indbyrdes forhold. Jeg har fået at vide at hvis jeg har lyst, kan jeg pause med Singulair og se hvad der sker. Det har jeg ikke lyst til og det er også OK Jeg tager et sug Giona morgen og aften og den “pausede jeg” for 3-4 år siden, da jeg fik en inhalator der ikke knuste pillerne ordentlig. Der begyndte det stille og roligt at knibe med at træne i zone 4/5 men blev hurtigt godt igen, da jeg fik en ny inhalator. Da jeg var ny i lægehuset, prøvede hun også at skifte den ud med Bricanyl og det var ingen succes. Aktuelt mht sygdom er jeg nede på at hoste en lille klat blød slim op hver anden-tredje time og den bliver lidt mindre og blødere fra dag til dag. Men jeg ER obs på lige akkurat den del
  1 point
 8. Syv km højt… vi er ude i noget der ligger på kanten af hvad jeg forholde mig til. Jeg ved jo godt at der bliver besteget bjerge og har set billeder og læst om det men det har været lidt teoretisk for en lavlandskrabbe som mig Men så bliver det alligevel virkeligt, når jeg læser om det her. Hvis det giver mening…. Bliv endelig ved at poste i FB-gruppen hvis du føler for det. Det er spændende indtryk fra en, for mig, meget fremmed verden og tilmed vanvittigt flotte billeder. Jeg lurede lidt på hvor hårdt det var for kroppen og havde nok anet at det ville tage noget tid at komme ned på jorden (fnis) igen.
  1 point
 9. Endnu engang tak for, at du havde lyst til at følge med kære Tina og ja får nok i hvert fald smidt nogle ekstra billeder op. Jeg prøver hele tiden at akklimatisere mig til hverdagen i DK, som jeg grundlæggende er meget taknemmelig for og så bliver mine søde bjergvenner ved med at poste helt og aldeles fabelagtige billeder fra turen, så føler nok stadig, at min sjæl er i Nepal/ude i bjergene. Ja og et godt råd, som jeg i hvert fald vil give mig selv, ja det er ikke igen at have for få vådservietter med Da helikopteren pludselig var klar til os, så skulle det gå mega stærkt med at komme ud af Kathmandu og i skyndingen/vægtforskrækkelsen, ja der jeg endte jeg med at efterlade en hel del. Og kom bare ikke i bad i næsten 3 uger. Selvfølgelig etagevaskede jeg undervejs men intet slår vådservietter. Ellers så var jeg egentligt (overraskende) imponeret over mit valg af gear. Well men har også brugt 20 år på at blive klogere og er glad for, at jeg for 5 år siden valgte nogle super kvalitets dun ting, som stadigt fungerer helt upåklageligt, som fx min sovepose = det perfekte værn mod ekstrem kulde. Og tænkte selv på det med at teste konditionen men har haft meget voldsomme slimhindegener ovenpå alt støvet i Khumbu dalen og så højden, der smadrer alting fuldstændigt. Således er det først nu, at jeg er holdt op med at voldbruge Kleenex og hoste/harke. Og jeg har desuden også haft været stander, stander træt. Må jo også erkende, at det ikke lige har haft været en dase ferie, som jeg har haft været på. Hverken lørdag på udendørs løb, eller søndag med 50 minutters indendørs løb, så var der ikke meget fut i stængerne. Hele ugen har haft handlet om at prøve at følge med på job og så pendle med tog alle dage undtagen tirsdag, hvor jeg tilgengæld arbejdede til kl 19.30. I går var jeg så (omsider) til Bodyfit hos super coach Stine = mega lækkert. Og jeg har haft booket mig ind til en del hold de næste dage. Er bare ikke lige der, hvor jeg selv får trænet en hel masse men vil dog gerne prøve at få løbet lidt Hechmann løb. Som Jer der har haft fulgt med i fb gruppen ved, så begyndte jeg jo at drikke kaffe tidligere end planlagt på turen = da jeg var syg oppe i Tengboche klostret i knapt 4000 meter over havet. Tror også, at jeg havde koffein abstinenser, da jeg jo ikke fik mine vanlige gode kopper Earl Grey the. Det er jo efterhånden i små 4 uger, at jeg har været tilbage som "user" og det er gået nogenlunde med at begrænse det til morgenkaffe og ikke have ondt i maven. Lidt kan jeg godt mærke, at det påvirker og jeg har bevæget mig fra en lille 1 koppers espresso kande, til en 3 koppers og til nu at have bestilt en Nespresso maskine Ja så alt er som vanligt for den lille addict. Nu må vi se, hvor længe, at jeg kan holde den flydende inden ny rehab. Jeg ved ikke om det er muligt for mig at holde ferie på det tidspunkt men hvis det kunne lykkes, så vil jeg allerede nu gå i gang med at målrette træningen efter forsøg!!!! på bestigning af Aconcagua = vestlige halvkugles højeste bjerg på 6959 m i januar 24. Et bjerg hvor selv erfarne guider beskriver topchancerne som fifty/fifty. Der er ingen tvivl om, at Hechmann træningen i høj grad kom mig til gode i Nepal og også det med allround styrke og smidighed, som jeg trænede med coach Stine. Vil så gerne løfte niveauet yderligere og ligesom på selve turen, så er mit weak spot stadig det med mad. Noget som jeg mistænker har rod i noget dybere, som jeg skal have undersøgt i løbet af februar måned, hvor jeg er begyndt at tænke, at jeg har en grad af ADHD/ADD, som så præsenterer sig lidt anderledes end vores stereotype forestilling om de diagnoser. Stadig, så skal det ikke være en undskyldning for ikke at prøve at arbejde med det med maden. Vores Nepal guide L fortalte selv, at hun altid sørgede for at spise lidt ekstra og tage på, inden de høje bjerge, så på den konto, så var det godt, at jeg ikke fortsatte mit kamikaze projekt med at komme ned og veje 53 kg og i stedet fik godt at spise. Fedtprocenten ned og måske først og fremmest muskelmængden op, vil jeg dog stadig gerne forfølge og det ville ikke være en dårlig ting at gå i gang allerede nu, 14 måneder før rejse. Det er noget sjovt noget at have brug for god tid til forberedelse og alligevel, så kan jeg mentalt mærke, at fx januar 25 ville være så langt ude i fremtiden, at det ville være nemt at slacke med det. Jeg er meget optaget af det her med at finde mening i hverdagen og Nepal har også hjulpet mig til at være super, super bevidst om, hvilket priviligeret liv jeg lever her i DK/Århus. Men må også bare erkende, at jeg elsker livet ude i bjergene og på en eller anden måde kommer i kontakt med sider af mig selv, som jeg virkelig godt kan lide, når jeg er ude i naturen på de simple vilkår. Måske også en udløber af en evt uro/opmærksomhedsforstyrrelse, som falder til ro derude. Don't know men ved, at jeg må afsted igen og også, at jeg jo ikke ligefrem bliver yngre. Og at der ikke er noget, som sådan et helt konkret mål, der får mig til at oppe mig og være ekstra omhyggelig med at få presset noget træning ind. Senere i dag forhåbentligt Hechmann løb og Core & glutes
  1 point
 10. vestjyden

  Vestjysk dagligdag

  Man kan næsten sige at, som sædvanlig, det kniber, med at få tid til det hele, eller jeg vil for meget og for forskelligt. 1. prioritet er at få løsnet venstre side af kroppen op. Det er ikke noget jeg mærker i det daglige, men nogle muskler er spændt. Det udspringer sandsynligvis fra en spændt skulder/nakke. 08-11-2022 Del 1: Yoga Prøvede noget online yoga ½ time. Det kan bruges, men fænger ikke rigtig. Del 2 Løb 8,7 km 57m19s 09-11-2022 Styrke Opvarming: Crosstrainer 10 min. Hyber ext. 2 x 15 x Bw. Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw. Squat: 1 x 5 x 50kg. 1 x 5 x 60kg. 1 x 5 x 70kg. 1 x 5 x 80kg. 1 x 5 x 70kg. Bænkpres: 1 x 10 x 40kg. 3 x 10 x 50kg. Row Db.: 1 x (10+10) x22kg. 2 x (10+10) x 26kg. Rotator cuff øvelser ind: 3 x (10+10) x 5 Rotator cuff øvelser ud: 3 x (10+10) x 5 Laterals rais i kabeltræk: 3 x (10+10) x 5 10-11-2022 Løb 7,1 km 47m58s 11-11-2022 Yoga En hata time. 12-11-2022 Løb 6,5 km 43m40s 14-11-2022 Styrke Opvarming: Crosstrainer 10 min. Hyber ext. 2 x 15 x Bw. Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw. Mavemaskine: 1 x 15 x 50 2 x 15 x 65 Pull down (pure strength maskine): 1 x 10 x40kg. 3 x 10 x 80kg. Bænkpres: 1 x 10 x 40kg. 3 x 10 x 50kg. Bulgarsk split squat: 3 x (10+10) x Bw. Baglårs maskine (pure strength): 1 x (10+10) x 20kg. 1 x (5+5) x 25kg. Laterals raise Db.: 2 x (10+10) x 10kg.
  1 point
 11. Tinapigen

  Tinapigens log!

  Tusind tak! Ja, jeg er jo åbenbart ikke "forsigtig" nok...(for gammel??) - men jeg har jo heldigvis lært, at jeg så må prøve så godt jeg kan /finde alternativer..selvom det klart er både irriterende og bøvlet. Vælger - for det meste - at fokusere på det, jeg så godt kan. Da jeg bliver bims af "for meget ro".. Så selvom, det nok i en dels øjne er skørt, så kører jeg på lidt endnu... Knus retur - og TLC kan helbrede meget ;-)
  1 point
 12. Velkommen hjem, Flot, flot klaret og tillykke med gennemført rejse og mål opnået!! Tusind tak for alle opdateringerne undervejs. Fedt at følge med i både stort og småt, udfordringer og sejre! (Evt kan du kopiere, det du har skrevet herover i loggen? - så du kan genlæse samlet her fremover - samt lidt opfølgning til, dem der ikke er på fb?) Tilbage til "hverdagen" - men som en "ny" person med en ny kæmpe rygsæk af oplevelser. ... Dejligt at høre, at der allerede er "nye spirer" angående fremtiden i gang. Er der noget "gear" du særligt kan anbefale/fraråde, efter at have prøvet det - eller andre gode vandre/bjerg/rejse-fif? Er der noget, du så andre have - som du tænker, det vil gøre livet skønnere på næste tur? (Fra dimser, til madretter til teknisk gear/opladere/musik/"lege") Nyd, at det er ok at restituere! Hvis du har overskud/lyst kan du evt afprøve, om "de ekstra røde blodlegemer" kan mærkes på et eller andet fra før du tog afsted til her efter turen? Mange tanker, hilsner og "thumps up" fra mig!
  1 point
 13. https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/knogler-muskler-og-led/sygdomme/knae/anserinus-tendinit/
  1 point
 14. Tinapigen

  Tinapigens log!

  Tirsdag d. 1. november 2022 Cyklede de ca 800 m hen til stemmestedet med krykkerne. Det gik fint. Skulle møde senere grundet aftenkursus i hjertesygdomme. Kan gå bare med en krykke, da det virker ok at støtte mere på v. fod igen. Onsdag d. 2. november 2022 Cyklede 2x2,5 km m krykker - hen til toget. Har fået vandrestøvlerne på, da de giver ekstra støtte. Kort dag. Torsdag d. 3. november 2022 Krykkerne med på arb for en sikkerheds skyld, men kan gå mere rimeligt, vandrestøvler.. Fredag d. 4. november 2022 Øvelser core+albuer 1 time Chins 1x8 bw Mellemfod kun let øm ved tryk, ej hævet. Kan bevæges uden ømhed. Kunne køre i bil til arb, møde senere, så ej myldretid.. Krykker med... men kun brugt delvist. Lørdag d. 5. november 2022 Ah, synes der er lidt mere irritation/ømhed end i går, men kan træde/gå på foden nogenlunde uden at det kan mærkes.. Vælger at prøve endnu en hel hviledag mere, så krykkerne på igen...det kan dog kun mærkes ganske, ganske lidt..så er måske overforsigtig.. Fødselsdagstamtam hos niece. Sprang traveturen over. Pullups: 1x10xbw Søndag d. 6. november 2022 Mellemfoden nærmest normal bevægelighed, ingen hævelse. Kun minimalt øm ved hårdere tryk. Kan gå på foden uden krykker.. Prøver at gå mindst muligt - men det ser lige nu ud til at det går fint herhjemme... Kajaktur: 7 km dejlig luftetur med nogle sjove bølger
  1 point
 15. Lidt flere godter fra hhv. USA og Klampenborg. Og vupti, er delene ved at være samlet til cyklen.
  1 point
 16. Kermit

  Got legs?

  Hold op min krop var smadret i morges. En seriøs omgang DOMS efter søndagens styrketræning, som var den første i en måneds tid. Ikke den bedste optakt til 3x8 min ved 100% FTP, men ifølge mit fitness armbånd, så skulle jeg nærmest være så klar til træning som jeg overhovedet kunne blive. Benene virkede tomme til opvarmningen, men da de 3x8 minutter var kørt var det egentlig okay. Var det hårdt? Helt bestemt. Men det var slet ikke umuligt. I alt skulle jeg køre i 2 timer i dag, så der var fri leg efter de planlagte intervaller, og det gav mulighed for at køre et løb også på ca. 30 km. Jeg havde egentlig ikke de store ambitioner, men efter at have lukket hullet til en stor gruppe der kørte afsted fra starten, var det som om benene fandt sig selv. Jeg fandt en gruppe at køre med, og følte mig egentlig ret ovenpå pedalerne, specielt på nogle af stigningerne. Faktisk var benene så gode at jeg formåede at køre fra mine 3 gruppemakkere på de sidste bakker ved egentlig bare at holde på. I alt nåede jeg at køre 2 timer og 5 minutter.
  1 point
 17. Henrik S.

  Langt pokker i MOL

  I lige måde!
  1 point
 18. Henrik S.

  Motion i balance™

  Det var så godt vejr i weekenden, at jeg fint kunne stå udenfor og skrue på mit cykelprojekt. Nu er SRAM Red for-og bagskifter sat på, frempind og styr er sat ordentligt fast med nye spacere under frempinden, bremsegrebene fra Kyiv er monteret nogenlunde, hvor de skal være, og der er kommet en SRAM Red-kassette på hjulet. Det har ikke været overdyrt indtil videre, og der skulle være bremsekløer på vej fra USA. SRAM-kranken er ikke monteret, fordi jeg ikke kunne få de åndssvage Shimano krankskåle skruet af. Det viste sig, at de nu laver nogle bestemte krankskåle, der er lidt mindre end sædvanligt, så i dag landede der en adapter fra Cykelgear (til sølle 29 kroner), der passer til, så jeg kan bruge den normale kranknøgle. Og pludselig varer det ikke forfærdelig lang tid, før den er færdig, men den får nu lov til at overvintre, før den skal ud på landevejene. Kæder og kabler er i øvrigt også landet. Indtil videre skal den bare rulle på Mavic-hjulene og de monterede GP 4000-dæk. Det er godt nok ikke mange dele, der skal til, før man har en færdig cykel. En bonus ved at købe brugte ting herhjemme er i øvrigt, at jeg er kommet i kontakt med to sælgere, der har endog meget store lagre, også af små reservedele som skruer og lign. til fx SRAM. De er gode at kende.
  1 point
 19. kahlua-kalv

  Got legs?

  hehe, ja, der er flere i vinterhalvåret... Kører næsten altid med flere slanger og selvklæbende lapper, hvis jeg skulle være ekstra uheldig. Nåede også ud et par timer i dag og rulle lidt. Indlagde tyve minutter på 85% af maks puls og 283 watt. Ikke vildt godt, men træner for lidt på cykel for tiden...
  1 point
 20. Annez

  3 km- fra 12 til 9 min

  Hej alle. Jeg er en kvinde på 24 som har løbet i mange år. Lige nu sidder jeg fast og har svært ved at rykke min tid på 3 km som pt er min yndlingsdistance :p jeg løber 3 km på 12 min fladt, og har et stort langsigtet mål om at komme ned på 9 min. Men først 11, og derefter 10 min. Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre jeres input til hvordan jeg kan cutte mere af min tid, og hvad jeg skal justere og eventuelt ændre på i min træning. Min ugentlige træning ser sådan her ud : mandag 3x 1000m interval med 3 min pause mellem hvert sæt tirsdag 6 km rolig løb 5:30 pr km onsdag 1 times styrketræning fullbody Torsdag 400m x 8 intervaller. 1 min pause imellem hvert sæt fredag 3 km så hurtigt som muligt Lørdag styrketræning 1 time full body Søndag 3x 1000m intervaller. Nogle gange holder jeg helt fri søndag. Glæder mig til at høre jeres input :) Mvh Anne
  1 point
 21. kahlua-kalv

  3 km- fra 12 til 9 min

  Ambitøst :-) Så bare ind i top 5 på alletiders bedste danske 3000m løbere ;-) Langt flere kilometer, både med og ude intensitet... Dine interval pas burde nærmere hedde 6*1000m og 20*400m Fokus på restitution. Meld dig ind i en klub hvor du kan få kvalificeret råd om træningsplanlægning.
  1 point
 22. Engie

  Motion i balance™

  Helt enig med dig. Nu er formålet med klubberne blevet mere underholdende. Kun dem, der sigter på at opnå noget på egen hånd, inkluderer teknisk nødvendige i træning.
  1 point
 23. Henrik S.

  Langt pokker i MOL

  Så er der nyt til ønskesedlen: https://www.booklab.dk/publikationer/huset-p-christianshavn-af-christian-monggaard-og-jakob-wendt-jensen?fbclid=IwAR2EdhIYB2AavARud0Ct4Bx1EJsRkWta8V2y37zuzaTP5vwWfW0jK45u53s
  1 point
 24. Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  De får nu også lov at være dovne som de voksne:
  1 point
 25. Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Ej, hvor fedt. Dejligt at den har “fået træ under kranken” igen og især at du er glad for at køre på den. 93,5 kg efter 3800 kcal. Jeg må nok se i øjnene at halsbetændelsen har efterladt mig en med en solid bronkitis. Jeg har ikke været om lægen med det og har ingen planer om det, da det virker ret harmløst omend irriterende. Alle googlede symptomer fra en smule gulligt opspyt, til øm hals osv, sidder lige i skabet. Dog er jeg heldigvis ikke forkølet. 2-6 uger kan det vare… så længe har jeg ikke lyst til ikke at træne. Det kan jeg selvfølgelig blive nødt til. Men da jeg er ved at eksplodere af ubrugt energi og ikke burde smitte, så tror jeg jeg vil prøve at snige mig igennem så meget som mulig, uden at presse citronen, med mindre MADS OG “MOL”OPOLET mener noget andet. Umiddelbart satser jeg på: 1 undgå noget der kræver stor restitution - ingen hård fullbody styrketræning men forestiller mig, at jeg godt kan gå til den i en enkelt muskelgruppe eller to. 2 undgå hidsig vejtrækning - ingen vild cykling. Forestiller mig at jeg godt kan ligge i bunden/midten af zone to på stueskrumlet - især hvis jeg slukker de tre blæsere på overkroppen og kun bliver kølet på benene. Hvis nogen af jer har været aktiv med bronkitis eller noget lign der har varet i lang, så byd gerne ind. Google er ikke til hjælp :-) Btw… de det to gange 50 knæbøjninger gav faktisk en ret pæn DOMS Rotator cufføvelserne har gjort hvad jeg håbede. Jeg kan igen stå under bruseren og skylle sæben af under venstre arm, uden skulderen knager fælt og føles stiv.
  0 points