Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/24/2021 in all areas

 1. 1 point
  Så altså stadig væsentlig stærkere end laaaaangt de fleste og nu også med OK kondi Godt med lidt liv i loggen igen
 2. 1 point
  Tinapigen

  Tinapigens log!

  Kære Bjergtrold! Jeg takker for de gode tanker og hilsner m.m.! Kan kun anbefale små "uplanlagte" afstikkere :-) - Og de lange, når det er muligt.. Jeg tror også, at vi har meget til fælles - af både interesser, udfordringer og måske mindset..? Kan se, at du også lige har været i ca samme område (selvom jeg ikke har nået at læse hele din log grundigt endnu). Jeg synes, at det er inspirerende og interessant at læse dine indput om både din træning og tanker fra hverdagen. Få du al den "skjulte motion" ind i hverdagen som muligt - og det er nogle gange mere overskueligt i hovedet, at det er okay, at det ikke er hårdt/hurtigt - men "bare" det at få rørt sig/få luft.. Rigtig god sommer til dig retur!
 3. 1 point
  Bjergtrold

  Vestjysk dagligdag

  tænker stadig, at det er imponerende så vedholdende du er med styrke/løbe pas. Stor respekt fra mig
 4. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Fint… jeg lader den ligge indtill jeg møder Rolf (som om). Jeg har ingen slidte klamper liggende. Kun nye. De originale speedplaypedaler holdt jo ikke til min venstre ustabile fod, så jeg købte tit nye pedaler og der fulgte klamper med hver gang og nogle gange gad jeg ikke skifte dem. Så du kan få et sæt nye. Enten den nye model begynderklamper eller de helt gamle. Jeg fik begynderklamperne med ved en fejl, til de nye Speedplay-pedaler. Jeg er bange for at venstre fod klikker ud når jeg spurter, så jeg bruger dem ikke men for normale folk, vil de sagtens kunne bruges. Især på hometrainer, hvor man sidder statisk. Begynderklamperne er med den beskyttende plastikkappe i bunden. De andre gamle klamper er fra før kapperne kom på, så de er hårde ved dit gulv da du går på metaldelene (gæt hvem der skal være meget taknemmelig, hvis han kan nøjes med slibning af gulv ved fraflytning). Men de er normale er klikke ud af. Du også få fedtpumpen til lejerne, hvis du vil have den - de nye klamper har lukkede lejer, så den kommer jeg aldrig til at bruge. Jeg har også en masse gode højre-pedaler
 5. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Har i går været forbi lægen for lige at diskutere mine fine tal. Da jeg kunne fortælle ham, at mit blodtryk også er faldet ned til et særdeles normalt niveau, blev vi enige om at skære ned på blodtryksmedicinen for at se, hvad der sker. Det kunne jo være rigtig fint at fase den ud efterhånden.
 6. 1 point
  Gregers TF

  Mens jeg venter på bjergene....

  Jeg ville lige vente med at lytte til musikken til jeg havde god tid. Genren plejer at have en ret lang optakt, så hvis man kun lytter til starten, får det aldrig en chance til at vise hvad det vil. Det er absolut godkendt
 7. 1 point
  Henrik S.

  Mens jeg venter på bjergene....

  Ja, den er faktisk ikke uden evner. Det går over stok og sten, når forbryderne - bogstavelig talt - har fanden i hælene.
 8. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Tak. Jeg har faktisk været forbi for lige at smage på det igen, og selv om jeg bare spadserede rundt i maskinparken og kørte nogle øvelser med beskedne vægte, var jeg sgu ret øm bagefter. Jeg må bare konstatere, at det står lige så sløjt til med styrken, som det gjorde med cardioformen for et halvt år siden. Så det er vist meget godt, at jeg får lagt det ind i ugeprogrammet igen. Den lange løbetur søndag var ikke for køn med ømme muskler på steder, hvor jeg helt havde glemt, at jeg havde muskler.
 9. 1 point
  Gregers TF

  Motion i balance™

  Godt gået og tillykke med de fine tal. Det lønner sig at passe godt på biostillladset
 10. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  To interessante ting i denne uge. Det er gået op for mig, at jeg simpelthen ikke får lavet den mindste smule styrketræning herhjemme eller i de udendørs redskaber hist og pist. Jeg kom ellers i gang, men jeg får ikke holdt det ved lige. Samtidig kom der et tilbud om halv pris og gratis indmeldelse i FitnessWorld, så nu er jeg tilbage med et kort til FW Valby, hvor jeg vil tage en tur i maskinparken 2-3 gange om ugen i forbindelse med løbeture. Har været forbi og hente kortet i dag, og de tager det åbenbart alvorligt med coronakontrol ved indgangen og alt muligt. Nu skal lænden lige have en omgang i de kommende uger og måneder. For det andet: Til min årskontrol for blodtrykket havde jeg jo fine tal på nær et kolesteroltal, der lå lidt over de 5 på 5,3. Det tog jeg som en udfordring og gjorde to ting: Skruede op for løbetræningen for at piske mig selv i lidt bedre form. Og så lagde jeg kosten om en lille smule i henhold til de 10-12 gode kostråd til at nedbringe kolesteroltallet. Det er de eneste to ting, jeg har ændret i mit liv, så jeg har lavet en lille klinisk test :) I dag fik jeg så taget blodprøve, og tallene er meget interessante. Alle tal er gået ned (blevet endnu bedre end sidst). Og kolesterol er faldet fra 5,3 til 4,6. Som sagt: Jeg har udelukkende ændret træning og kost. Og det har kun taget fem måneder at få mærkbart bedre tal plus et kolesteroltal, der er fint inden for det grønne område. Det er sgu da interessant og virkelig værd at skrive sig bag øret.
 11. 1 point
  Kermit

  Got legs?

  Lidt opdatering herfra. Bikefittet gik rigtig fint, og nu gælder det om at få vænnet sig til at køre i den nye position. Det var små ændringer der skulle til, men vi snakker at sadlen kom lidt op, vinklet en smule nedad, styret drejet lidt opad, og grebene lidt ned, og så en justering af den ene klampe. That's it. Her efter en 5-6 ture med den nye position er jeg endnu ikke helt overbevist. Synes at jeg har haft lidt udfordringer med "siddesår", eller i virkeligheden bare irritation i den ene side, og så får jeg stadig prikken i fingrene og venstre side generelt når jeg kører. Jeg har dog besluttet mig for at køre et par ture endnu, for lige at se om det bare er tilvænning. Så ingen grund til at male fanden på væggen endnu. I går var jeg for første gang i et års tid ude og køre med Ordrup. Det var sgu et lækkert gensyn, også selvom det ikke var en kæmpe stor gruppe. Turen gik af lidt alternative veje til Åsebakken, hvor vi skulle køre op i tungt gear. Så over til en lille rundstrækning hvor vi skulle køre en omgang i grupper af 5-6 ryttere, anden omgang skulle så være 15 sekunder hurtigere end første. Herefter hen til Åsebakken og køre 3 gange op i tungt gear, inden vi så skulle køre to omgange igen. Første omgang skulle være den hurtigste tid fra før, og anden omgang så lige 15 sekunder hurtigere igen. Den sidste omgang var led, og i en føring kiggede jeg på et tidspunkt ned og så jeg kørte 500 watt :D Herfra hjem af Strandvejen hvor der som altid blev kørt lidt cykelløb. Lige efter Strandmøllen stak Simon afsted i den lomme der er ved bakken, og jeg gik udenom gruppen og kørte op til ham. Der kom dog hurtigt følgeskab af alle de andre. Rune fra AimHigh prøvede et angreb, som dog også blev lukket ned af de andre, og så var vi ved at nærme os Klampenborg skiltet. Der blev kørt fuld skrald, og så blev der givet op, og Simon så sit snit til at prøve et angreb igen, som jeg dog heldigvis kom med på. Han endte med at fungere som leadout for mig, og med en pæn bid vej til skiltet besluttede jeg mig bare for at åbne. Det blev sådan en rigtig Petacchi sprint - ikke et særlig højt peak, men bare mange watt i lang tid. Med en 50 meter til skiltet kiggede jeg mig bagud og kunne se at jeg havde et gigantisk hul ned til de næste, så satte mig ned og kørte relativt stille og roligt det sidste stykke. Generelt bare fedt at mærke den stemning igen, og ikke mindst få en ordentlig sprint. Herfra var det bare opad Klampenborgvej, og hjemad.
 12. 1 point
  Henrik S.

  Mens jeg venter på bjergene....

  Øv, super surt med den astma. Fik du ikke sprøjter mod det på et tidspunkt?