Thunder

Medlemmer
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Thunder

 1. Jeg vil også gerne høre nærmere nærmere om, hvad det er for nogle ankere, du har brugt til at sætte i loftet. Og hvordan er de sat fast?

  Det er metal ekspantionspluks til beton og bolte med øjer som er skuet op i..Brandmands/karabinhager der hænger i øjerne, det hele er standardudstyr i et hvert byggemarked. Og tro mig de ryger ingen steder :laugh:

 2. Der er efterhånden et par tråde om det, men her er hvad du skal gøre:

  1. Du åbner dit excel dokument (i excel)

  2. Gå op under funktioner-->indstilinger-->sikkerhed-->makrosikkerhed

  3. Under dette faneblad, vælger du så en lavere beskyttelse, f.eks. "lav".

  Herefter kan du bruge pilene i venstre side, hvorved du kan vælge madvare osv.

  Year...Det virker :4thumbup:

  TUSIND TAK :bowdown:

 3. Hejsa.

  Da jeg er noget af en computerspasser, ville jeg høre om der var nogle der måske havde tålmodighed nok til at hjælpe mig.

  Jeg har downloadet Kropkost, men min computer lukker automatisk ned for makro'erne og skriver som grund at mit sikkerhedsniveau er for højt og at jeg skal ha' signeret makro'erne eller ændre mit sikkerhedsniveau???

  Jeg har prøvet at kigge i hjælpekolonen, men er ikke blevet meget kloger..

  Hvad skal jeg gøre??

  På forhånd tak :smile:

 4. Ja og?. Hvis du af den grund mener hans bog er af høj faglig kvalitet er du forkert på den.

  Det synes jeg nu den er, i forhold til mange af de andre bøger der er på markedet, som før omtalte Lene Hanson, blodtype, ovs..

  Som sagt er jeg jo heller ikke enig i alle de ting han skriver, men synes nu af meget af det han er kommet frem til lyder meget fornuftigt og virker som om det er bakket op af en "no-nonsens" tilgang til de kilder han har brugt.

  Nu er det måske også nemmere at gennemskue, hvad der er rigtigt og forkert, for en som dig, der besidder en faglig uddannelse inden for området. Af ren nysgerrighed ( oprigtigt ment ) kunne jeg da godt tænke mig at høre lidt mere om hvor du syntes han har fejltolket/ misforstået det han skriver om. :smile:

 5. Der er lavet mange tusinder af studier på kostområdet. At lave en ernæringsbog med videnskabelige referencer er ret nemt og er man lidt inde i studierne man kan næsten selv bestemme hvilken kost man vil have til at se sund ud. Det betyder imidlertid ikke at der er et godt grundlag for det der siges. Ofte benyttes studier som fejl- og/eller overfortolker

  Dette er jo netop en af de problemstillinger Tor Nørretranders belyser i hans bog.

 6. At sammenligne Tor Nørretranders med Lene Hanson er helt hen i vejret... :crazy:

  Jeg kan kun anbefalde hans bog, som måske er den mest veldokumenteret bog jeg længe har læst.

  Dermed ikke sagt at jeg er enige i alle hans ideer, men den måde den er researched/skrevet på gør den da bestemt til en saglig stemme i "low carb/high carb" debatten.

 7. Hej.

  Har længe gået og tænkt på om der egentlig er nogle kosttilskudsfirmaer her i norden der benytter lokale/nationale kilder til deres protein pulver, og ikke får det fra tyskland eller andre lande syd på??

  Grunden til at jeg spørg, er at i USA, som er det land hvor der er flest kosttilskudsfirmaer, har nogle lidt andre regler omk. medicinering, foder og boligforhold til deres malkekøer og som resultat måske leverer et mere urent og dårligere produkt. Samtidig er det jo de produkter der dominerer det danske marked..

  Jeg har større tiltro til reglerne, etiken ovs. her i norden, end f.eks USA og Tyskland.

  Er der nogle der har noget mere viden omk. dette emne, så hold jer endelig ikke tilbage..

 8. En anden "Test-booster" er tribulus, som ifølge producenterne, skulle kunne hæve ens luteriserende homon (LH) som har til opgave at signalere til testiklerne at der skal produceres mere testosteron.

  Om det virker, ved jeg ikke, men jeg har min tvivl... jeg tror ikke det er så lige til, at manipulere ens homoner naturligt..

 9. Jeg føler selv, at spkaldte "snydemåltider" ødelægger ens planlagte diæt. Hvis jeg fråder en helvedes masse sukker, eller fast food har jeg cravings efter det hele næste uge. Hvis jeg derimod holder mig til hvad der nu er sundt/forholdsvist sundt går det meget nemmere for mig. Jeg bliver hurtigt hooked på sukker og skal ofte bare have noget hele tiden, så det er ofte en decideret afhængihed, man bare spolerer fravænningen fra, ved at have snydemåltider.

  Ja, det synes jeg også selv at jeg oplever. Det er somregel, hvis jeg har spist noget slik om aften, at jeg om morgenen har rigtigt lyst til noget sukker-agtigt mad, i stedet for mine havregryn..

  Men jeg har haft tænkt på om det ville gøre nogen forskel hvis man lagde måltidet om morgen, eller forholdsvis tidligt på dagen f. eks i form af Brunch eller noget i den stil, så man ikke gik i seng lige oven på et usundt måltid..

  Hvad med fordelene omkring stofskifftet der for et "boost", refeding ovs... Er det bare en and eller har det noget på sig???

  Tak for svarende indtil videre..