Mollerup

Medlemmer
  • Posts

    3,715
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mollerup

  1. Ja vi har snakket om at tage en tur med dem i morgen, hvis de altså dukker op? De plejer jo at svømme på stadion om søndagen?! Har du en aftale med dem om at svømme sammen?

    Har tidligere været medlem af 1900 tri, men løber nu (altså når jeg kan løbe) i atletik/motionsafdelingen på et af deres hold. Men det kunne være hyggeligt at se de gamle hoveder igen :smile:

    Det er dem som står for det så mon ikke de kommer.

    Kom til åbent vand svømning ved Tangkrogen, søndag den 26. juni kl. 15:00 med Aarhus 1900 Triathlon. Svømmetræner Morten Von Selen, vil give en introduktion til åbent vand svømning, med start fra Tangkrogen. Der vil blive øvet vandstart, mv. og givet andre tips til nye triatleter.

    Vi mødes ved de 3 høje containere.

    Husk svømmebriller, drikkedunk og badehætte.

  2. Jeg kiggede lige lidt mere på din pulskurve efter jeg postede sidst, og kom til at tænke på, om der er noget der er gået i uret, så det er målefejl? Eller kan du mærke at din puls går helt amok? Kan huske du har snakket om at kunne mærke meget høj puls ved svømning, men kan ikke huske om du har sagt noget ved cykling.... Men det lyder godt at du bliver taget alvorligt, og at de laver nogle ordentlige målinger af hjertet. :smile:

    Hmmmm..... Ja, kan godt være jeg kan følge med på laveste fortræningsgruppe. Men vil gerne køre nogle knap så vilde ture, så det holder jeg dig sikkert op på. :smile:

    Jeg har testet med flere pulsure også 2 på samme tid og det er samme resultat, så det er ikke målefejl.

    Jeg kan mærke når pulsen går amok ved at hjertet banker meget og jeg ikke kan yde så meget som normale, jeg har prøvet at ligge på sofaen med en puls på 150 og sveder.

  3. Fredag d. 24. juni

    Svømmetræning @ Svømmestadion

    Langbane

    Var meget opsat på træningen i dag og lagde godt fra land. Vandet var perfekt i dag of jeg følte mig egentlig frisk.

    Denne gode følelse holdt dog kun indtil opvarmningen var overstået, hvorefter det gik støt ned ad bakke :sneaky2:

    Kunne ikke helt finde rytmen i dag, hverken i rotationerne eller med vejrtrækningen. Som resultat lå jeg meget forkrampet i vandet og begyndte hurtigt at svømme anspændt. Blev derfor hurtigt forpustet, hvorefter jeg spændte endnu mere og kæmpede endnu mere imod vandet. :unhappy:

    Efter ca 300 m havde jeg en let hovedpine og rimelig ømme skuldre og nakke. Valgte derfor at tage en slapper og fik et par finner på. Brugte resten af tiden på at træne teknik, åndedræt og rotationer og lidt vendinger.

    Trænede i godt en time, men talte ikke baner.

    Derefter en tur i sauna i de nye (lækre) omklædningsrum og et smut ned på Glad for at spise :4mewantfood:

    I morgen står den på genoptræning og søndag på svømning i bugten med Spinderella og Naboen :superman:

    Øv surt det ikke kørte med svømningen.

    Det er godt nok snyd at når jeg er stoppet med Aarhus 1900 så åbner de nye omklædningsrum :nonono:

    Er det med Aarhus 1900Tri i skal svømmetræne i morgen?

  4. He he

    Medmindre du har glemt udstyret pga manglende forberedelse

    He he det kunne der være noget om og det er sket flere gange også til Berlin Maraton :smile:, hade glemt pulsrem og oplader.

    Hej igen Molle

    Er du egentlig medlem af 1900 tri??

    Hej igen :smile:

    Nej, men regner med at melde mig ind meget snart, ham jeg træner med og har aftalt vi skal tage en fuld Ironman i 2012 vil helst meldes ind i Elite Fitness ved FitnessDK, jeg er mest til en klub som ikke skal tjene penge på det.

    Sidst jeg var ude og cykle med 1900Tri sagde en trænerne at vi hvis skulle snakke om min kost, damm det var hurtigt hun opdaget det :laugh: kunne måske være at min kost til 4 timer + træning var 2 kager og 2 rundstykker :blush:

  5. Det er ærgerligt, hvis de der FW ture generelt bliver så hurtige, for konceptet lyder ellers ret godt i forhold til at få nye folk ud på landevejen. :unhappy: Men det kan godt være jeg er tilbage ved at skulle køre nogle ture selv så, for de der fortræninger stiller også krav til at man skal kunne køre relativt hurtigt...

    Ja, det kan også være at det bliver bedre efter Challenge, men du kommer da snart op i hastighed :smile:

    Er det ikke 26 km/t gruppe 3 køre til fortræningen, der kan du godt følge med, du skal tænke på det at køre i grupper øger hastigheden en del uden at bruge mere energi.

    Bortset fra det, max HR 234?! :blink:

    Ja, det er nogle syge puls målinger jeg har har været oppe på 254, jeg var til hjerte læge i går, min egen læge trode hun kunne høre en mislyd, men var ikke sikker, hun overvejet at anbefale mig at droppe challenge, men sendte mig til hjerte læge i stedet og hun sagde ikke noget :smile: om 3 uger skal jeg have 2 apperater på i en dag for og se om mit hjerte er ok.

    Min egen læge virket noget bekymret over mit puls, men ikke hjertelægen syret :blink:

    Jeg er også klar på nogle stille ture en gang i mellem, så du siger bare til.

  6. Nå ja, det sted kan jeg godt huske. Bliver nok ikke så populært, hvis folk er nødt til at stå af og bære deres cykel hen over et stykke grus til konkurrencen. :laugh:

    Bliver nødt til at takke nej i morgen. Dels skal jeg have sovet ud efter en hård uge, og dels skal jeg løbe om eftermiddagen, så det går ikke. Men når Challenge er ovre vil jeg helt sikkert gerne med på nogle ture - hvad enten det så bliver med FW eller Marselis fortræning. :smile:

    Det er nok en god at tage med Marselis fortræning, FW turene er ved at blive nogle hurtige ture, vi låg på 29,6 km/t i dag på de 90 km og der var meget kraftig modvind.

    http://connect.garmin.com/activity/94652152

  7. På med :bigsmile:, ingen grund til negative vibes nu! Go go go, svømningen går som en leg på søndag... :4thumbup:

    Giv det nu et par dage inden du beslutter dig. Du klarede jo turen på Gudenåen, så mon ikke, at du kan klare Challenge også?

    Du kan jo evt trappe lidt ned de næste dage for at få bugt med den der forkølelse og så prøve at tage svømningen på rutinen... Det ville da være synd at hoppe fra nu - især fordi du helt sikkert har formen til at gennemføre!

    Ja venter også lidt, men da jeg svømmet i Randers var min vejrtrækning på næsten 100 % og når jeg bliver forkølet falder den til under 50 % pga den lorte astma også kan jeg ikke svømme crawl.

    Jeg er lige blevet fordoblet i dosis af min astma medicin håber det gør at jeg ikke bliver ramt så hårdt af forkølelse.

  8. Hvor meget har de egentlig ændret på ruten?

    Godt nok ærgerligt med forkølelse på nuværende tidspunkt. :unhappy: Kan godt forstå du lige ser tiden an inden du beslutter om du skal stille op, men det ville da være pisseærgerligt, nu hvor du har trænet op til det så længe!

    Det er ikke ret meget den er ændret, bare uden om den by der er vejarbejde i.

    Vi kører den kl 9 i morgen skal du med?

  9. Fredag 24-06-2011.

    Øv en lorte uge, har ikke trænet siden svømmeturen i Gudenåen, måske vandet var for koldt, har været forkølet siden og meget dårligere vejrtrækning, bliver forpustet af at gå op af trappen :unhappy:

    Jeg skal ud på den nye Challenge rute i morgen også en tur på MTB om eftermiddagen også skal jeg ud og træne i havet søndag med 1900Tri,

    Hvis det ikke går godt lørdag og søndag overvejer at droppe Challenge Aarhus, men hvis jeg ikke kan klar svømmeturen er der ikke nogle grund til at stille op.

  10. QFT. Flere siger kom 2 timer før tid. Desuden er der et vist moment af spænding som det kan være godt at få afløb for inden starten. Derudover skal man helt sikkert en tur eller to på det lille hus så man er helt klar på at komme i våddragten.

    Jeg snakket med en som hade køre tri i land tid sidste lørdag, han sagde at som tri må man blive van til at pisse i dragten både når du er i vandet og på cyklen :crazy:

  11. På søndag står den på Øresunds Challenge (1/2 IM):

    Start: 06:30 :sleepy:

    Svømning: 1.9Km - Regner med at bruge 30-35min på det

    T1: 5-10min afhængig af vind + vejr, hvor meget tøj der skal skiftes etc

    Cykling: 90Km - 2t45min-3t00min - Afhænger af forhold, og om der er punkteringer mv. Satser på at køre med Latex slanger.

    T2: 5min - Skal bare have sko på, og så afsted

    Løb: 21Km - 1t45min - 2t00min

    Total på: 5t25-6t00min

    Øresunds Challenge Rute

    Ruten er meget tilskuervenlig, især løberuten som er op og ned ad strandvejen 3x. Mål er ved Cafe Jorden Rundt. Så hvis nogen keder sig på søndag mellem klokken 10:30 og 12:30, så kom forbi og hep! :thumb: Der bliver gang i den!

    Det var dog sygt at starte kl 6.30, starter løbet der eller er det checkin?

    Lidt træls cykelrute, køre samme rute 4 gange må være pisse forstyrende rigtig mange overhalingere og mulighed for drafting med dettilhørende straf.

    Du må have et godt løb, melder du tilbage om hvad der der vil være smart at tage med og gøre til sådan et løb og evt hvilke fejl man kan undgå?

  12. Naboen og jeg har en aftale om at komme ned og kigge på "de rigtige atleter" :wink: om søndagen. Jeg ved ikke hvor længe vi bliver hængende, men vil da lige have eventuel grill med i overvejelserne. :smile: Dog er der ingen af os der har ferie, så drukturen må du nok selv klare (tror også for mit eget vedkommende jeg er dækket ind for de næste par måneder :blush:).

    He he du er jo med om fredagen, så du er da også med unde de rigtige atleter og du er velkommen til grill.

  13. Heller ikke nu? :tongue:

    Der er nogle gode tjeklister til tri-race rundt omkring på nettet, tror fx 1900 har en.

    Er selv typen, der forbereder mig helt vildt (øvede fx skift hjemme på stuegulvet før mit første tri-stævne :blush: )

    Jeg tror ikke det hjælper, da jeg var til Berlin Maraton hade jeg heller ikke Vaseline med, hade også glemt opladeren og puls bæltet til mit pulsur, det løb tør for strøm efter 25 km.

    Jeg tror at det med forberedelse er en kvinde ting :smile:

    Men kunne være at jeg skulle finde en tjekliste.

    Jeg regner også med at melde mig ind i 1900Tri eller elite fitness for at få noget mere styr på min træning.

    Edit de kender sådan nogle som mig så de har lavet en Download athlete's Guide here

  14. Hej alle!

    Jeg har mig et garmin løbeur (eller cykel-ur måske: edge 500), som jeg i lang tid har brug med stor fornøjelse. Jeg uploader alle mine løbe- og cykelture til Garmin Connect.

    Nu kunne jeg godt tænke mig løbende at uploade vægt-data også - altså vægt, muskelmasse osv.. Men den eneste vægt, jeg har kunnet finde er Tanita BC-1000, men jeg synes den er dyr (sjovt nok er den garmin reklamerer for).

    Derfor, tænker jeg om nogen har erfaring i at bruge andre vægte til dette? og om de overhoved findes..

    pft

    Bo

    Jeg har også kikket efter ANT+ vægte og har også kun kunne finde CB-1000.

  15. Super godt gået :superman:

    Det lader til at det var en lærerig tur og du kan helt sikkert drage nytte af dine erfaringer til challenge. Rule number one: vær velforberedt :tongue:

    Regner i øvrigt med at melde mig til Vejle Fjordsvøm midt i august. 1300 m over fjorden. Hvad siger du til det?

    Den tror jeg at jeg er klar på skal have noget mere open water svømning, så jeg tror at jeg vil nogle stævner i løbet af sommeren(nu har jeg jo også købt en våddragt så skal den jo også bruges)

    Forberedelse er ikke min stærke side :smile:

  16. Hvis du kastede den rigtige retning, kan det være hun kunne slå sin egen rekord! :laugh:

    He he god pointe, det vil jeg sige til hende næste gang.

    Gad godt have set dine vanvittige retarderet due overhalinger. :laugh:

    Lyder til at det var en god oplevelse - på trods af en lidt kaotisk start og lidt teknikvanskelligheder under vejs, og godt at høre at du føler dig klar til Challenge. :4thumbup:

    Holdt du egentlig fast i planen om at cykle hjem?

    Så skulle du være tager med :tongue:

    Nej, kom i tanke om at der ikke kunne være 3 personer og 2 cykler i min bil.

    Mht. dit startnummer, så er det nok skrevet med SPRITtusch, hvilket burde give dig en idé om hvad du skal fjerne det med. :wink: (hvis du ikke har noget husholdningssprit, kan du prøve med lidt vodka).

    :tongue: hvorfor tror du jeg har vodka?

    Det er kommet af.

    Så er resultaterne kommet op, jeg gennemførte på 19.01 og blev nummer 8.

    http://www.svoem.dk/billeder/openwater/Randersresultat.pdf

    I dag irritere det mig helt vildt at jeg ikke hade styr på teknikken, så kunne jeg have fået en meget bedre tid :nonono:

  17. Godt at du fik dig en fed oplevelse ud af det og ja, de små svømmepige skal man ikkeforsøge at svømme fra med mindre man er en stor svømmedreng, for de er hurtige. Dog vil jeg nok sige at med de tider du nævner så har der været god medstrøm, For at svømme 1200 meter på 12.30 giver kun 1.02,5 per 100 meter og det kan de ikke i bassin.

    Glæder mig allerede til at hører om dine oplevelser fra Challenge og husk også at nyd oplevelsen, så det ikke kun er konkurrence.

    Det var kun 1.000 meter, de hade lave kortet den lidt af.

    De hade lover medstrøm, men på overflader gik det den anden vej.

    Vi blev også enig om at de små piger har en meget mindre overflade og det må være en stor fordel :laugh:

    De hurtigste på 5,2 km gjorde det på lige omkring en time.

  18. Lørdag 18-05-2011.

    Fredag bare 44 km cykling.

    Lørdag Randers Open Water.

    Det var mit første svømmestævne siden jeg var lille, dengang vandt jeg 50 crawl fordi jeg var den eneste der ture springe i fra skamlen :laugh: og stopper kort til efter fordi jeg ikke måtte springe ud fra 10 meters vippen, så gad jeg ikke det mere.

    Jeg vandt ikke noget i dag og alt teknik var glemt, det var første gang jeg svømmet i våddragt, jeg hade glemt mine svømme briller og mobilen var sat til at ringe en time for sent, jeg startet med at tage våddragten forkert på, så det var en god start.

    Vi mødte en anden som skulle med til Challenge Aarhus, han hade kørt tri for 10 år siden så nu skulle han lige prøve igen, han lånte mig nogle svømme briller.

    Jeg gik i våddragt og bare tær de 1.000 meter til start stedet av av av.

    Det var en lille pige som også skulle svømme som spurgte hvor hurtigt vi svømmet, sidste weekend sidste weekend svømmet hun på 12½ minut, jeg overvejet kort hvor lang hun kunne flyve hvis jeg kastet hende ud i åen :laugh: damm

    de var hurtige nogle af de små piger vildt flot, der var godt nok også en del af

    de voksne piger som har rigtig flotte kroppe svømmepiger mums :smile:

    Jeg var ved at blive meget utålmodig da jeg venter på start, jeg ville bare igang.

    Vi fik at vide vi skulle svømme højre om en boje ude i åen, som sagt så gjort, bare lidt for meget, jeg kom ud og svømmet i tang og siv.

    Jeg fik slet ikke teknikken til at køre svømmet med hoved over vand næsten hele tiden og brugte næsten ikke benende, jeg forsøgte at svømme som jeg burde med ansigtet under vand og trække vejret ved hvert 3 tag, det gik slet ikke jeg kunne slet ikke focuserer på det, jeg ved ikke om det var pga det grønne vand alle de andre eller om det var pga det var første gang.

    Jeg overhalet en del selv om min teknik var som en retarderet due, en gang tog jeg lige 50 eller 100 meter rygcrawl, men det var mest bare for at få lidt ro på.

    Jeg tror min tid blev ca 20 minutter, men jeg kan ikke finde resultaterne nogle steder.

    JEG er klar til de 1.900 meter svømning, det hade jeg ikke troet jeg ville blive.

    Det var også vildt syret da jeg kom op af vandet gik jeg ret uskikkeret og hade som jeg lige hade drukket en masse øl.

    Jeg har stadig mit munner stående på hånden 1121, det bliver nok svært at få af.

  19. Fredag 16-06-2011.

    Torsdagens træning.

    44 km cykling ok hastighed ikke så træt som tirsdag.

    11,2 km løb Avg Pace 06:03 min/km jeg løbet godt nok ikke hurtigt efter jeg har cyklet, men jeg har hellere ikke løbet så meget i år.

    Jeg spiste en del mere i dag og drak ½ liter energidrik mellem cykel og løbeturen og en ½ liter efter, det tror jeg at det hjalp en del.

    Jeg har meldt mig til Randers Open Water lørdag 1.200 meter, der var udsolgt til dem der svømmer langsomt, så jeg blev nød til at tage den hvor man skal svømme på under 30 minuter, jeg svømmet 900 meter på 25 min i onsdags, på 1.200 meter vil det give 33,33 min, jeg håber at våddragten, medstrøm og det at jeg ikke skal vende giver de 3,33 min.

    Jeg har lyst til at løbe igen i dag efter cykelturen, men må hellere hvile til i morgen.

  20. Spørgsmål!!!

    Kan det passe at man kun kan ligge et billede(max 150kb) op af gangen pr post?!

    Hvis du læser ved siden af står der.

    Brugt 0bytes af dine 250K totale upload quota (Max. størrelse pr. fil: 250K)

    Hvis det er et billed fra nettet kan du linke direkte til billed via insæt billed.

    Velkommen til MOL og Tri, vi er nogle stykker her på MOL som dyrker Tri.

    Det vil være en god ide at prøv formen af på en ½ Ironman.

    Du kan finde nogle løb her http://www.challenge-family.com/