Litopsi

Medlemmer
 • Content count

  669
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Litopsi

 1. Smut en tur forbi min blog (link under dette indlæg) jeg kan hjælpe dig rigtigt meget. Jeg ved en masse også pr. egen erfaring + er selv i gang med et lignende projekt. God vind og vi ses i bloggen. Får dog nok ikke lige svaret dig mere udførligt i dag, skal ned og hente bettetøsen i dagplejen.
 2. Fedtprocent

  Jeg købte en møgbillig personvægt med impedansfætter-fedtmålinger og den har jeg, trods megen skepsis haft gode erfaringer med. Den giver den udelte fordel at jeg kan se sort på hvidt som du siger, hvad det er jeg har tabt. Det er meget motiverende, for ellers forledes man let til at blive nedslået over dårlige vægtmæssige resultater, selvom det måske ikke er så skidt endda, rent fedtmæssigt. Jeg bruger den 1 gang om ugen, lilge når jeg er stået op, samme påklædning, før morgenmaden osv osv.
 3. velmenende/nedladende

  Hvis det er de samme personer igen og igen, kunne du være fræk og blande dig i deres træning. Eks. 1. - du konstaterer en reel fejl i deres træning og fortæller hvordan de skal gøre rigtigt, på den måde finder de ret hurtigt ud af at du ikke er så dum (som du ser ud til ??? ) Eks. 2 - Du siger: "du taber dig altså ikke hvis du bliver ved med at køre den øvelse, muskler vejer mere end fedt" hvorefter de siger: "nej nu er det heller ikke mit mål at tabe mig" så laver du den her:
 4. Vitaminpiller og mælk

  det ved jeg så ikke lige...
 5. Vitaminpiller og mælk

  Når man er gravid får man at vide at man ikke skal drikke mælk i forb. med vitaminpiller, da kalken i mælken hæmmer optagelsen af jernen i vitaminpillen, hvilket er ret uheldigt når man er gravid, men vel ikke skide betydningsfuldt hvis man ikke er og i øvrigt får en god portion jern i kosten.
 6. Morgenmad..

  2,5 dl. ylette med 2 dl havregryn. giver 24 g proteiner... så er dagen godt igang :4mewantfood: Du kan sikert spise det dobbelte.
 7. 10Kg skal væk...

  Lige mine ord, men personligt har jeg det bare sådan at jeg har behov for et større aftensmåltid end morgenmåltid. Men det er vel individuelt.
 8. 10Kg skal væk...

  det må du i princippet selv om, hvis det udelukkende er et vægttab du går efter. Men du får det hårdt hvis du vælger at lade din frokost bestå af en høj snegl... så er der lang tid til aftensmaden. Nu må du ikke lade en uges resultat være afgørende. Der kan ske alt muligt. Jeg vil foreslå at du lader den første måned være testen på om det er for meget eller for lidt - derefter kan du regulere. Ellers er der simpelt hen for mange fejlkilder.
 9. Max 30g protein

  Du kan købe sådan nogle strips på apoteket. De bruges til at måle proteinkoncentrationen for gravide, for at tjekke risikoen for graviditetssukkersyge (så vidt jeg husker, jeg er ikke så stærk i alt det der kemifis)
 10. 10Kg skal væk...

  ja sådan ka' du godt gøre. Men husk at det kun er en rettesnor, jeg kan jo ikke VIDE hvordan dit stofskifte er. Du kan jo rette til hen ad vejen.
 11. 10Kg skal væk...

  Ved nærmere eftertanke.... (jeg havde ikke set dit eventuelle cardio) smid 500 kcal mere på.
 12. 10Kg skal væk...

  så det er primært forfængelighed ;) det er ok. Umiddelbart synes jeg nemlig ikke det lyder som om du har behov for at tabe dig af sundhedshensyn. Hvis du bibeholder dit nuværende aktivitetsniveau, kan du prøve med 2500 kcal pr. dag. Det skulle give dig et vægttab på ca. 500 g. pr. uge, hvis det skal gå hurtigere kan du sætte det ned til 2000 kcal pr. dag, men så heller ikke mere. Jeg ville fordele kalorierne således: Morgenmad 769 kcal Middagsmad 923 kcal Aftensmad 923 kcal 3 mellemmåltider à 154 kcal Men prøv dig frem, nu har du i hvert fald lidt at gå ud fra.
 13. 10Kg skal væk...

  Hvad er årsagen til at du skal smide 10 kg?
 14. Nå nu er det altså tid til nye sko. De gamle har tjent mig godt og trofast, men har også løbet 1000 km nu - og det kan faktisk mærkes. Da jeg blot er en fattig studerende og mor (ynk ynk) vil jeg benytte det mest lusede trick i verden: at få råd og vejledning og god service i en butik, for derefter at købe det på nettet. Det er stridt, synes jeg selv, men hvis der er penge at spare - og det er der sikkert, så bliver det altså sådan. Men jeg har en fornemmelse af at lige netop når det angår sko, skal man være særligt påpasselig på nettet. Derfor vil jeg høre om der er nogen, der har gode erfaringer med bestemte sider, både hvad angår pris, levering osv.
 15. løbeskobutikker på nettet?

  ok jeg kan ikke finde lige den model, men en anden til samme pris på eastbay, koster 1299 i dk, og så er der 2-3 dages leveringstid i stedet for 30 dage. Det er egentligt ikke den store besparelse alligevel.
 16. løbeskobutikker på nettet?

  tog lige et lidt mere nøjagtigt kig priseksempel: new balance, women 1122 Pris i dk: 729,5 Moms (hvis man ellers betaler det? og hvordan gør man osv.?) 182 kr Fragt og levering i dkk: 194,5 Samlet pris: 1105 dkk Så ser det straks anderledes ud. Jeg tjekker lige den danske pris på samme model.
 17. løbeskobutikker på nettet?

  men hold da op, hvor ser det billigt ud på eastbay- næsten mistænkeligt billigt. Hvor sikker er man lige på at det ikke er dårlige koiper? og jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvad fragten er før jeg har indtastet kortoplysninger - og det gør jeg ik så gerne før jeg er sikker på at jeg vil handle.
 18. løbeskobutikker på nettet?

  var mit indlæg virkeligt så uklart? jeg vil jo netop i en butik, finde ud af hvilken sko jeg skal bruge og så gå hjem og finde dem på nettet.
 19. Arnes log - 5 udgave

  virkelig interessant læsning, jeg er lidt nysgerrig: hvordan fik du den ide at læse den tilsyneladende fjollede bog? gad vide hvor mange guldgruber, der ligger og venter på at blive læst, fordi seriøse folk tror det er useriøst?
 20. Arnes log - 5 udgave

  Damn hvor ærgeligt!! det mest trælse ved at synde i utide er, at når man så synder fortjent og planlagt, så giver det altså ikke helt den samme nydelse. Men jeg er helt enig i hvad de andre siger: sket er sket - lær af det og kom videre. Hvis du føler du kan pudse glorien med en omgang monstertræning, så gør dog det. Spænd (cykel)hjelmen og op på jerngeden igen!!
 21. Arnes log - 5 udgave

  : kom nu... vi vil vide hvad der står og vi gider ik læse den selv Det er så lækkert at se hvor fin stil du kører lige i øjeblikket. Kan du ikke lige fortælle hvor langt der er ned til de 120? Du er den sejeste og stædigste overvægtig jeg nogensinde har mødt - og nu giver det endeligt pote. Hvor har du bare fortjent det og gid det må fortsætte!!
 22. at sjippe

  sving tovet rundt og hop over det når det når jorden - gentag i det uendelige :4thumbup: aj nu driller jeg vist jeg har en smule erfaring, men ikke sådan på længere sigt. Det jeg har fundet ud af er at du nok (i jhvert fald hvis du ikke er i sjippetræning) skal starte med at hoppe skiftevis på hvert ben (dvs. ikke med samlede ben). Jeg har et par gange hoppet med samlede ben i måske 10 minutter, hvilket har medført helt ulidelige læggedoms i op til 4 dage efter. Ellers tror jeg måske det er noget med at prøve sig lidt frem. Måske kan finde et løbeprogram og "oversætte" km til tid og følge det?
 23. Fedme som Underholdning

  Jeg har faktisk ikke set programmet fordi jeg i bund og grund er ved at brække mig over den amerikanske facon sådan nogle programmer har. Jeg glæder mig dog over at læse at det rent faktisk foregår på en fornuftig måde - især synes jeg at den med slikskålene er en formiddabel ide - for det er jo lige præcist det, der er problemet når man skal hjem igen. At det bliver brugt som underholdning kan jeg ikke mene andet om, end jeg mener om programmer som "huset", "min restaurant" osv. efterhånden temmeligt kedelige koncepter, men hvis folk absolut vil i tv, så fred være med det for min skyld, der er jo ingen der tvinger dem. Den heltedyrkelse de så efterfølgende får somme tider, synes jeg til gengæld er totalt overdrevet, men sådan er det bare tit i dk.
 24. Cardio - giver ny energi hvordan?

  Mon ikke også noget af forklaringen skal hentes i at man generelt kommer i bedre form og derved generelt har en bedre udholdenhed - også til de små dagligdagsførnødenheder. Man er måske mindre smadret efter en indkøbstur med en tung pose i hver hånd på en 2 km vandretur fra Brugsen, hvis man er bedre rustet til hhv. at bære vægten og bevæge sig uden at blive alt for træt i benene. Så når man kommer hjem er man måske mindre tilbøjelig til at smide sig på sofaen fordi man faktisk er mindre kvæstet. Så er det man mærker overskuddet til alle de ting man normalt ikke fr gjort (og til endnu mere motion måske).
 25. Hvordan gør man træningen sjovere?

  I min korte karriere (3 mdr.) som styrketræner, gjorde det mig ikke noget at andre løftede (ikke dobbelt så meget men snarere) 3-4 dobbelt så meget som mig. Det der gav mig den kampgejst, jeg trods alt havde var at de (især Blackmore) ikke syntes at der var principiel forskel på min og deres træning, det var bare et (helt) andet nivaeu. Derfor kunne man jo snakke om de samme ting, og følelsen af at øge er jo den samme om man er ny eller gammel i gårde. Derudover var det kanon at få kvalificeret rådgivning og støtte i at det jeg gjorde var godt. Det fik jeg her på MOL. Og så syntes jeg jo at jeg var rigtigt sej, når jeg blev undervurderet!! jeg kan specielt huske at Blackmore sagde til mig at jeg ville kunne dødløfte min egen vægt inden ½ år - der gik vist 2 mdr. eller sådan noget. Måske et lille fif. Jeg sidder og spekulerer på hvorfor jeg stoppede så hurtigt? det er jo faktisk ret vigtigt i den her sammenhæng. Jeg tror mest det var fordi jeg bed over for stor en mundfuld. Det kunne gå i sommerferien - ja det var faktisk rigtigt fint, men da hverdagen meldte sig, måtte jeg melde pas og holde mig til løbet (der efterhånden også gled ud).