Paven

Medlemmer
 • Content count

  2,143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Paven last won the day on May 25 2010

Paven had the most liked content!

About Paven

 • Rank
  To be to be

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Kvinder og styrketræning

  Mange kvinder er rigtig dovne. Af god grund. De behøves ikke gøre samme indsats som mænd for at få sex.
 2. Den kvindelige krop ?

  Ja, og så lige en dram, en omgang 'Mein Kampf' i bussen og et par solide vandrestøvler, så skal der kneppes! Til trådstarter: mit ideal er den krop, som kvinder i pornoindustrien har. Slanke (ikke model-tynde), store bryster og en lækker røv.
 3. VM 2010

  Dommeren skal ikke beskytte nogen. Han skal dømme efter reglerne.
 4. VM 2010

  Hvor mange minutter spiller en håndboldspiller i snit ved en kamp? Der er ikke mange, der kommer op på 45. minutter. Lad os sige mellem 30 og 45 minutter. En fodboldspiller spiller i så fald 2-3 gange så mange minutter i snit per kamp. Og det på en langt større bane, hvor der løbes meet mere (og konstant). Håndbold er en herresport, men løbemæssigt er der ikke meget at komme efter. Jeg synes altså ikke, din sammenligning er ret god.
 5. VM 2010

  Interessante pointer. Det er indlæg som disse, der fordrer... alt.
 6. VM 2010

  Komplet ufarlig er han ikke. Han har i indeværende sæson - på trods af en del skader - scoret en anseelig mængde kasser l i Holland. Det skal vi altså huske at have med. Naturligvis skal han så kunne overføre det til landsholdet, og vi må bare se, hvem af os to, der får ret. Jeg siger, at han bliver vores topscorer. Han bidrager også med en masse på banen, der ikke er umiddelbart synligt. Hans presspil på forsvareren er eminent (Det er også den første ting, MO fremhæver ved ham). Uden ham ville vores defensiv se helt anderledes ud. Det skal in mente. Og hans dybdeløb har ganske vist ikke kastet så mange mål af sig som tidligere, men under alle omstændigheder skaber de en masse plads til f.eks. Bendtner. Min pointe er blot den, at der er mange ting, vi som sofatilskuere ikke altid opfatter. Og derfor bliver kritikken af ham af og til en smule usaglig. Måske er vi slet ikke ordenligt i stand til at vurdere, om han har spillet "en god kamp"? Jeg vil også godt anfægte, at han ikke har en god teknik. Teknik er ikke (kun) lig at man sætter 3 mand af i en dribling, mens man ligner en fra en hår-reklame. Jon Dahls førstegangsberøringer, skud og 1-2-aflveringer er bestemt ikke af ringe karakter - som jeg ser det.
 7. VM 2010

  Jeg har et par generelle kommentarer: 1) Det er omsonst at tale så meget om 4-4-2 og 4-3-3 osv. Opstillinger er aldrig statiske i moderne fodbold. Der er forskel på, hvordan opstillingen ser ud ud, når der forsvares, og hvordan den ser ud, når der angribes. Trænere ryster på hovedet, når journalister vil have så udbedt, om de stiller i denne eller hin opstilling. Tal-kombinationernes er primært til for anskuelighedens skyld . Allerede som juniorspiller på eliteniveau går trænerne væk fra den slags. Spillere og trænere tænker i løbemønstre, ikke tal. "4-4-3" er jo blevet et modebegreb. Men hvis vi ser på det, så indebærer denne opstilling ofte, at når der forsvares, så er der tale om en 4-5-1, mens der ved angreb snarere er tale om to wings, en spydspids og en flakkende angriber/offensiv midt, der tager de dybe løb. Der er på intet tidspunkt 3 angribere (Barcelona som undtagelse). Derfor er det også forfejlet at se Grønkjær som angriber. Han er wing. (Jeg ved godt, at han undertiden rubriceres som angriber, når man skal kategorisere, men det er for nemhedens skyld). Og det er derfor langt mere interessant at se på hans målgivende afleveringer end hans scoringer. 2) Man har 23 spillere til rådighed i en trup. Naturligvis er Martin Jørgensen, som det mest ekstreme eksempel, ikke udtaget pga. hans aktuelle dagsform. Spillere udtages efter forskellige parametre. Martin Jørgensen er udtaget, fordi han har en erfaring, der er guld værd i en slutrunde. Det er uundværligt at have sådanne typer i en lang slutrunde, da det giver en ro. "You dont win anything with babies". Ligeledes med Jon Dahl (der dog har scoret ret mange mål i Holland denne sæson) i. Der er altså mange flere variable end aktuel dagsform. Truppen skal betragtes som en helhed og ikke som 23 isolerede størrelser. Og vores grand old men bidrager essentielt hertil. 3) Mit bud på en (skadesfri) opstilling: Målmand: Thomas Sørensen Højre back: William Kvist Midterforsvarer: Simon Kjær Midterforsvarer: Daniel Agger Venstre back: Patrick Mtiliga (fast starter i primera, hvor han spiller over for de bedste angribere i verden) Højre wing: Rommedahl Central midtbane: Christian Poulsen Central midtbane: Martin Jørgensen/Jakob Poulsen (vurderes ud fra dagsform) Venstre wing: Kahlenberg/Grønkjær (vurderes ud fra dagsform og modstandere: når vi møder Holland, så vil vi ikke være ret boldbesidende (Kahlenbergs force), men skal primært fokusere på kontra (Grønkjærs force). Omvendt mod svagere hold). Offensiv midtbane/hængende angriber: Jon Dahl. Angriber: Niclas Bendner.
 8. Det er jo absurd. Jeg har lige læst hele tråden igennem. Jeg har simpelthen ikke den fjerneste ide om, hvordan du danner dig det indtryk.
 9. 31

  Du er en glad dreng. Jeg bliver i godt humør af at læse i din log.
 10. Okse-loggen!

  Nu opstiller du igen et grundløst valg, som du kan pine dig selv med. Der er intet behov for et valg. Det går jo så fint nu. Fortsæt du bare med at vægttræne og cykle. Hvorfor i alverden skulle du egentlig stoppe med at vægttræne? Giv mig een god grund? Der er selvfølgelig ingen. Lad være med at pine dig selv med en selvopfunden dikotomi.
 11. Okse-loggen!

  Ha ha, to ud af tre kategorier er korrekte! Du må have en fin første maj, bøffel. Det er flotte vægte, du løfter. Dine rows er imponerende. Du skulle uploade nogle før og efter-billeder. Du kan jo sløre dit fjæs, hvis du, ganske forståeligt, vil være anonym. Det kunne give dig en god motivation. Du skriver jo selv, at det til tider kniber lidt med den slags. Eet hurtigt kig på dine før og efter-billeder, og så er du klar igen.
 12. Jeg er ikke uden forståelse for, at mange identificerer sportsudøvere med atleter, men det er ikke en identifikation, jeg er enig i, men det er en interessant diskussion. Mine intuitioner, og ikke mere!, om emnet. Inden for klassen af sportsudøvere skelner jeg mellem to begrebet:' ”atleter” og ”spillere”. (meget groft, alle grene indfanges naturligvis ikke, f.eks. boksning/boksere) Begrebet 'atlet' stammer fra det oldgræske, hvor det betegner en person, der deltager i de græske krops-konkurrencer, hvor 'spil' ikke som sådan indgår. Atletik er derimod en ren fysisk/teknisk udfoldelse, blottet for spillets spil-hed, som kan være ganske svært at definere – visse tænkere mener netop, at spil ikke kan defineres (Wittgenstein). Men det betyder ikke, at vi ikke har en intuitiv ide om, hvad spil er. Snarere tværtimod; ofte er det mest velkendte det vanskeligste at definere. Tænk på bevidstheden. Hvis vi betegner fodboldspillere som atleter, så misser vi – ud fra min tankegang – noget af essensen ved det at være fodboldspiller. At være fodboldspiller er andet og mere end at være atlet. Lionel Messi ser spillet på en andet måde end John Faxe Jensen. Gør det samme sig gældende ved rendyrkede atletiske sportsgrene? Kan den ene 100-meter-løber "se" løbet bedre end den anden? En fodboldspiller kan også spille, selvom hans fysik ikke længere er prangende. I nyere tid spillede fodboldspillere Lothar Matthäus til han var omkring 40 år, fysisk kunne han intet i sin sidste tid, men han have en forståelse for spillet, der gjorde, at han kunne være med. Det samme synes ikke i lignende grad at være tilfældet for atleter. Jeg rangordner ikke 'spillere' højere end "atleter", de er for mig bare ikke ens, og derfor er jeg ikke enig i, at alle sportsudøvere er atleter – i hvert fald ikke i primær forstand.
 13. Fodboldspillere er ikke atleter, så det ville være besynderligt, hvis de skulle anse sig som det.
 14. Hvad er sundhedsbølgen? - Altså sådan rigtigt..

  Du begår en kategorifejl (klassisk fejlslutning). Lad mig illustrere ved et eksempel: En udenlandsk turist vises rundt på et universitet. Han ser biblioteket, en række forelæsningslokaler, kantinen, fredagsvaren, studenterhuset osv. Da rundvisningen er færdig, spøger han: "Det er meget fint, men hvor er universitetet? Han har ikke forstået, at universitetet netop er de elementer, han lige har set. Sundhedsbølgen er netop det, at vi spiser sundere, får træningslokaler på vores arbejder, går på damebladskure, forbyder rygning på offentlige pladser i stigende grad og listen fortsætter. Undersøg dette i form af en analyse af de bagvedliggende fænomener. Mit forslag til en listig pointe: hvad med det åndelige? Glemmes det i vores stræben efter fysisk Gesundheit. Held og lykke med det.
 15. Okse-loggen!

  Du er sur, fordi din træning faktisk virker. Du er sur, fordi du skal købe nyt tøj - fordi din træning virker. Du mener ikke, du fortjener en bytur (man skal ikke "fortjene" en bytur; det er bare noget, man gør, hvis man har lyst) Endvidere er mange af dine indlæg altså lettere paranoide og/eller ganske (menneske)fjendske. Og det både mod dig selv og andre. Tillad mig at være direkte: du bør tale med nogen. Du har ofte sagt, at du ikke har en bred social vennekreds. Det ville ellers have været min anbefaling at starte der. Men hvis det ikke er muligt, så bør du altså tale med en professionel. Jeg ønsker oprigtigt, at du får det bedre, Martin. Du virker som en fyr, der har meget at byde ind med. Og jeg håber, at du får en god jul. Mvh. Paven