LIND

Medlemmer
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Moderat vægttab

  Du har ret, men da jeg hverken har digitalkamera eller kameramobil er det svært!
 2. Moderat vægttab

  Ok. tak for dit svar. (jeg var egentlig også lidt betænkelig ved at skrive min vægt og højde herinde, idet mit ønskede vægttab så hurtigt kunne misforståes som en usund tankegang af folk herinde, men jeg tænkte bare at det ville give mere fyldestgørende svarmulighed med så mange facts som muligt. Desuden kan jeg også se at nogle af mændene i deres tråde atler om at få en fedt procent på under 10, så det er altså ikke bare mig der vil længere ned!) Jeg vil forsøge at holde lidt bedere øje med mit indtag og således sørge for at være mindst 500 kcal i underskud om dagen. Så kan jeg forstå at der burde ske noget på sigt. Og til de andre indlæg: Det er selvfølgelig heller ikke de præcise kilogram, bmi eller fedtprocent jeg måler efter, men slet og ret kroppens fysiske udseende og min egen bedømmelse af denne. Det er bare meget nemmere at tale i kilo herinde istedet for at skulle forklare hordan det ehle ser ud!
 3. Moderat vægttab

  Mit mål er at komme af med de ca. tre kg. jeg har vurderet at det slaskede på lår, mave og overarme udgøres af. Jeg vil med andre ord have fedtet væk, så muskerne inden under kommer til syne (jeg kan nemlig mærke de er der!) Jeg har hidtil troet at dette kunne gøres ved at spise sundt, og cutte ned på sukker og fedt således at man er i kcal. underskud og samtidig sørge for at forbrænde kcal som eks. ved spinning, løb eller anden træning der får pulsen op og sveden til at løbe (billedlig talt, sorry!). Men jeg tager måske fejl? (Det som jeg gerne vil er slet og ret at komme af med fedt på kroppen, for at blive mindre..ikke større)
 4. Moderat vægttab

  Nej, jeg har hørt at man ikke bliver så muskuløs, bare mere opstrammet og jo, et er vel egentlig også det jeg har brug for. Så tak for dit svar, det er i så fald noget jeg vil overveje kraftigt. (men det bliver nok holdtræning a la pump) Jeg tænkte også på en anden ting? Jeg er efterhånden blevet så glad for min sunde livsstil at jeg slet ikke kan forestille mig at røre junkfood, slik eller for-tilberedt mad igen. Hvis jeg bliver ved med at spise med kcal underskud (hvilket min nuværende kost indebær) vil jeg så blive ved med at tabe mig?
 5. Moderat vægttab

  Jeg er snart ked af at jeg kom med det eksempel! Men ihvertfald tak for indlæggene. Ang. styrketræning er jeg nu ikke så meget for det. Men jeg forstår hvad du mener. De tre kg. jeg gerne vil tabe er, som du skriver, blot af skønhedsmæssige årsager, da jeg jo i forvejen er rigelig tynd, men blot ønsker at tabe det resterende slaskede på mave, lår og overarme. Jeg har altid trænet lidt. Startede i et fitness center med fast styrketræningsprogram i et års tid, holdt en pause da jeg var ude og rejse, startede igen på holdtræning som stram op, pump og pilates og dyrker nu primært spinning og løber (her i sommerperioden). Jeg har derfor opbygget en rimelig muskuløs krop, som jeg bestemt ikke ønsker at gøre større. Men jeg tager måske helt fejl, når jeg siger at styrketræning ville øge musklerne, mens spinning og løb blot forbrænder fedt?
 6. Moderat vægttab

  Jamen jeg tog dem skam også blot sådan. Jeg måtte bare lige slå fast, at det bare var et eksempel og ikke noget jeg selv går ind for. Ville nødig have at andre der læser disse indlæg kunne få den opfattelse.
 7. Moderat vægttab

  Jeg mente det nu slet ikke sådan. Og jeg vil nødig misforståes, hvorfor jeg endu en gang vil gøre det klart: Det var bare et eksempel på at skønhed ikke kan måles ud fra BMI. Jeg er fuldstændig enig med jer i, at det ikke er smukt at være så tynd som de fleste modeller er, og det er derfor på ingen måde det jeg selv stræber efter. Jeg tænkte det nok lød lidt forkert at skrive knogler på den måde. Men nogle knogler er jo ret udstående (kraveben, brystben, hofter etc.) og det var blot dem jeg hentydede til var blevet tydeligere (men slet ikke på niveau, med noget der kan forbindes med noget usundt). Ellers tak for alle indlæg. - LIND
 8. Moderat vægttab

  Du misforstår mig. Henvisningen var blot ment som eksempel på at vi alle har forskellige forståelser for skønhed. Hvorfor skønheden ikke hænger sammen med BMI.
 9. Moderat vægttab

  Jeg skrev derfor forskellige. Og ville med henvisningen til supermodellen blot antyde at der her er tale om et eksempel på, at skønhed godt kan fremstå med et bmi på under 18,5. Med andre ord, det er altså ikke bmi der bestemmer om man ser godt ud eller ej!
 10. OK. Tak for det! Så vil jeg så tygge videre...
 11. Moderat vægttab

  Hej Igen. Til Triple-T: Jeg læste lige dit svar igennem igen, og der nævner du i forbindelse med indtag af mad, at små mængde ikke sætter forbrændingen op. Jeg kan evt. supplerende sige at jeg er holdt op med at ryge for to måneders tid siden, hvilket jeg vist nok har læst mig til, har sat mit stofskifte lidt ned?? Kan det måske være den medvirkende faktor, der gør at jeg ikke taber mig så meget? (jeg ryger dog stadig et par cigaretter når jeg er ude og drikker lidt, en gang hver 14. dag) Til Kibo: Jeg tror vi alle har forskellige opfattelser af skønhed, som bestemt ikke kan måles ud fra BMI, LÆS: Det kvindelige skønhedsideal, supermodellen må antages at have langt lavere BMI end 18,5! Jeg ved godt at jeg lægger i den lave ende, men jeg ved at min krop ikke er usund, idet jeg spiser sundt og velbalanceret samt tilfører kroppen motion. Og det er også kun på en sådan måde at jeg ønsker at tabe mig. Jeg er altså på ingen måde ude efter et usundt vægttab, men jeg ved fra veninder og bekendte at man sagtens kan være tynd og sund samtidig!
 12. Moderat vægttab

  Hov. jeg havde ikke set de andre svar. Tak til jer også..
 13. Moderat vægttab

  Tak for dit svar. Jeg har af og til målt min mad på pyramidtracker.gov, og ifølge dem får jeg ml. 1300 - 1800 kcal. dagligt. Igår =1800 kcal., hvorfor jeg jo ikke synes at spise for lidt? Jeg har også lige regnet på MOL's side at mit basale stofskifte er 1214 kcal. og mit energiforbrug 2913. Men jeg ved egentlig ikke hvad det betyder Regner med at det betyder at jeg i hvile ville forbrænde førststående tal og at jeg med motion og fysiskaktivitet forbrænder det andet stående tal? I så fald burde det hele jo se ok ud, på den måde at jeg så er i kcal-underskud, hvilket du påpeger er nødvendigt for vægttab (det var jeg nu også klar over) Men da det blot er tre kg. jeg skal tabe, er jeg bare ikke så nøjsom at jeg måler mad osv. Dette er ligesom mere en livsstilsændring, der blot handler om at være sund, holde min krop i form og se godt ud! Det jeg mente med mit indlæg var mere bare et genrelt spørgsmål til vægttab, nemlig om det kan lade sig gøre at tabe sig og stadig spise lidt sødt, eller om jeg skal droppe det. Samt om det er vigtigt med moderate indtag. Du svarer på sidstnævnte og siger at man skal sørge for at spise jævnt gennem hele dagen. Og det gør jeg egentlig også. (Jeg er jo ikke så stor, så det er jo begrænset med appetit!) Min egen tanke er at mit langsomme vægttab skyldes at jeg ind imellem "synder" på en usund måde. Nemlig ved indtag af store portioner af is eller aftensmad. Kan dette evt. bekræftes?
 14. Moderat vægttab

  Hej. Jeg har i den sidste halvanden måneds tid, sat mig for at cutte gevaldigt ned på den mængde af sukker og fedt min kost hidtil udgjordes af. Jeg er samtidig begyndt at løbe ca. 4 km. en til to gange om ugen og sørge for at få trænet spinning mindst to gange om ugen. Og det går egentlig godt. Jeg kan godt se at min krop er begyndt at skifte lidt form, nu da muskler og knogler synes at kunne ses lidt...! Men, jeg har kun tabt ca. et kilo, hvorfor jeg er langt fra mit mål (ca. 3 kg.) Det som er mit spørgsmål er hvad mit langsomme vægttab kan skyldes? Jeg er 160 og vejer pt. 49 kg. (fedtprocent ca. 14,4) Jeg spiser sundt: Musli, Havregryn, Rugbrød, Groftknækbrød, Bælgfrugter, Linser, Kartofler, masser af Grønt og Frugt, Fisk, Rejer, Muslinger, Kød og Kylling, 1 l. vand dagligt samt alt det usunde som: mælk, kaffe, lightsodavand, lightsaft OG en gang imellem paradis is eller en dessert når jeg er på restaurant. Men, jeg tror måske at jeg spiser for meget? En slags overspisning. I hverdagene holder jeg mig helt fra sukker og fedt, og spiser ikke specielt meget i løbet af dagen (stor portion musli, to stk. rugbrød, to æbler). Men spiser derimod større portioner af aftensmad- eksempel fra igår: tre skåle af Hjemmelavet Broccolisuppe. (Broccoli, Kartofler, Hvidløg, Timian, Chili og Vand) I weekenderne kan jeg derimod godt finde på at "synde" lidt, men kommer igen til at spise store portioner eks. 1/2 l. is på to dage. Mit spørgsmål er derfor om mit langsomme vægttab, kan skyldes at jeg spiser for store portioner om aftenen, som for et bedre vægttab måske skal fordeles jævnt over hele dagen? Samt om jeg måske skal holde mig HELT fra søde sager for at kunne tabe mig, eller om det er ok at indtage lidt, så længe det blot er en lille portion eksempelvis en gang om ugen? Jeg håber der er nogen af jer, der har overskud til at give lidt fra jer af jeres viden, da jeg finder det temmelig frustrende at skulle tabe mig, men ikke rigtig vide præcis hvordan det skal gøres? På forhånd tak for hjælpen. -Den uvidende!
 15. Hej. Efter jeg er holdt op med at ryge og samtidig forsøger at holde vægten nede, har jeg fået et temmeligt højt forbrug af sukkerfri sodavand, tyggegummi, pastiller osv. LÆS: spiser ca. 2 stk tyggegummi om dagen, 2 l. sodavand om ugen samt en pakke pastiller på to uger. Jeg har hørt, at grunden til, at det skulle være usundt med alt det sukkerfrie, er at det indeholder en såkaldt phenylalaninkilde. Er der nogen der ved noget derom, samt hvordan ser mit indtag ud? Med venlig hilsen LIND