grayson

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by grayson

  1. DDV har en indbygget motivation med ugentlige vejninger, hvilket forpligter en og derfor virker godt for mange, men hvis det er den eneste motivation, som har kunnet få dig til at tabe dig, hvad sker dig så når du melder dig ud af DDV igen, hvordan holder du så vægten. Svaret er at mange ikke holder vægten, fordi de gode kostråd ikke er nok, hvis folk ikke også kan motivere sig til at følge dem.

    Men det er en effektiv måde at tabe sig på, og hvis du rent faktisk kan leve efter de kostråd, som du får så virker det også på langt sigt.

    tja, jeg tænkte faktisk her til morgen at jeg nok ville få en reaktion som det. Der er ingenting i verden der virker hvis man kun gør det i hovedet, og ikke i virkeligheden.

    De ugentlige vejninger er motiverende, men også det rent fysiske bevis i familien på at jeg gør noget og det er vigtigt. Jeg tror såmen nok jeg ville kunne køre uden DDV, men jeg tror ikke at min kæreste ville forstå det på helt samme måde. Mænd er ikke dumme, de er bare meget konkrete :bigsmile: I hvert fald i det eksemplar jeg har.

    Med en ni måneders baby i huset - så har jeg sq heller ikke tid til at tælle kalorier, eller tænke så meget hver dag. Med kostplanen er der nogen der har tænkt.

    Der er mange sundhedsmæssige og rent personlige motivationsfaktorer. O i øvrigt mener jeg ikke det er så forskelligt at melde sig i DDV, eller melde sig i et træningscenter - for der kan man da også argumenter med at "hvad så når du holder op, så tager du jo på igen"

    Jeg har ikke ædt mig tyk i chips, cola, kager og slik. Men i alt for store portioner af ris, kartofler - for meget kokusmælk og sursød sauce. Jeg lever ikke meget anderledes nu - jeg har bare skåret ned på hvide kulhydrater.

    Jeg bliver aldrig færdig, men jeg når en dag min idealvægt - der hvor jeg ser bedst ud, og så er min nye projekt at holde det.

    Jeg vil så sige at jeg ikke egentlig er så vild med DDV religionen :dry: jeg synes der bliver brugt alt for meget tid på at finde på toms skilpadde smag og andre desserter og alt for lidt tid til reel kostlære.

    Men som der bliver diskuteret i en anden tråd om lene hanson, så er det jo udgangspunktet der er super forskelligt fra person til person.

    Hende der vejer os sagde sidst at hun gerne ville have vi spiste så mange forskellige grøntsager så muligt i løbet af en uge. Mindst 9, og en på rækken foran mig kiggede forskrækket rundt og sagde "findes der så mange forskellige???"

    Jeg har meget viden og det der strider direkte mod min forstand, stiller jeg spørgsmål til og forsøger at finde svarene uden for DDV, for de vil/kan ikke svare, Det sætter mit pis totalt i kog. :mad:

    Mit udgangspunkt er at jeg har gjort det før egenhændigt, men kunne ikke finde ud af det til sidst. Jeg gav op, og det er svagt. Jeg mødte min kæreste og der var ikke plads til to gange træning om dagen, arbejde og totalt fokus og kontrol med maden. Det er nok en pige ting...

    Jeg skrev i mit tidligere indlæg at jeg træner ligeså meget som før, - jeg er lige kommet i tanke om at jeg havde plads til morgentræning sidst, det har jeg ikke denne gang.

  2. Det er en livsstilsændring og man falder ikke tilbage hvis man har brugt WW , som hvis man har været på DDV ( Har jeg også) Her må du næsten ingen brød, pasta eller ris spise, du sætter din forbrænding i stå , og ligeså snart du en aften tager en potion pasta og kødsov, så har du taget det hele på igen.

    WW sætter forbrændingen i gang, og tager du en syndedag med kage og hele svineriet, viser det sig ikke på vægten næste dag. ( Dette skal selvfølgelig ikke gøre flere gange om ugen)

    Det håber jeg da ikke du har ret i.

    Jeg har fulgt DDV i 8 uger, og jeg er faktisk glad for det.

    Jeg vil påstå, at hvis du har været på DDV, og har taget det hele på, på et måltid, så har du nok ikke været der længe nok til at blive færdig, og er derfor ligeså grundløs i dine anklager, som du beskylder andre for at være om VV.

    Jeg skal tabe ca 30 kg ialt, og glæder mig da meget til at blive færdig, ikke at jeg betragter det som en kur, men fordi jeg glæder mig til at kunne købe tøj i størrelse 38...

    Jeg følger DDV, fordi jeg gerne vil stå til regnskab en gang i ugen, og fordi jeg gerne vil tabe mig ved hjælp af kosten denne gang. Jeg har før tabt 20 kg via motion, æg, kylling, gulerødder og ristet rugbrød. det kunne jeg sq ikke holde. Og jeg tabte pusten inden jeg var færdig. jeg talte og jeg talte kalorier, nåede sjældent over 1300 kcal. Jeg har desværre taget det hele på igen. Ja, jeg er svag... Men jeg kunne det ikke mere og gik amok i kalorier... nu efter 3 år på vej op og en graviditet tager jeg så turen ned igen, det er dejligt at passe tøj som jeg var vokset ud af. Jeg vil ikke være nogens fede mor

    Nu træner jeg ligeså meget som sidste gang, men denne gang føler jeg at jeg har kontrol med kosten på en anden måde. Jeg kan se via andre posts om cut og lignende at kostplanen i DDV ligner meget af det. Der er bare lidt flere grøntsager...

    Jeg har lidt svært ved at restituere, men jeg tænker om det mon bare er fordi jeg stadig er i for dårlig muskel form.

    Just my two cents

  3. nu gætter jeg du er mand. så er bukser en rigtig god ting. og selvfølgelig helst bukser der ikke har hængerøv, der skal et lag mellem hud mod hud så sliddet kommer et andet sted.

    hvis du er kvinde og det er fordi du vil gå i nederdel, så er afklippede nylonstrømper en løsning.

    babypudder, salve og creme er uholdbart, det skal påføres mange gange, og det fedter.

    området skal have ro og luft, det er jo et sår du har lavet på dig selv...

    held og lykke