Danielsson

Medlemmer
 • Content count

  278
 • Joined

 • Last visited

About Danielsson

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

1,025 profile views
 1. Hej har jeg netop lavet mig et nyt fullbody træningsprogram, som jeg godt kunne bruge noget feedback på. Mit mål med træningen er, at være i god form samt at være stærk. Jeg har trænet de sidste 7 år efterhånden, hvor jeg har prøvet en del forskellige programmer. For det meste har jeg kørt et fullbody prgram tre gange om ugen (mandag, onsdag, fredag). Denne her gang vil jeg jeg prøve, at træne fire gange om ugen... Hvis i mener der er noget der skal ændres i programmet, så bare fyr løs Mandag Morgen: Sprint intervaller bakke Aften: Styrketræning A (5x10) Tirsdag Morgen: Kettlebell (100 swings supersettet med 100 high pulls 24kg) Aften: Styrketræning B (5x5) Onsdag Core (planken, ab-wheel, vakuum) Torsdag Morgen: 400m intervaller Aften: Styrketræning A (5x5) Fredag Morgen: 100 Burpees (hurtigst muligt) Aften: Styrketræning B (5x10) Lørdag Core (planken, ab-wheel, vakuum) Søndag FRI Styrketrænings programmet Styrketræning A: Squat Lunges BOR Bænkpress Skulderpress Side laterals Dips Chinups Styrketræning B: Dødløft Military press DB Bænk DB rows Side laterals Træk til ryg Dips Pullups *Ved 5x10 køres dips samt kropshævninger uden ekstra vægt. *Vægten skal stige lidt hvert uge.
 2. Bumsekur

  Da jeg havde bumser, kunne skod mad (junk food) også godt give urenheder i huden. Men videnskabeligt set, så er det kun mælk der er blevet bevist, at påføre urenheder i huden. Overordnet set, så er den generelle mening hos hudlægerne samt andre specialister på området, at kosten ikke har nogen betydning. Dine betragtninger om hvilke faktorer der spiller ind, virker meget fornuftige.
 3. Bumsekur

  Vel er jeg ikke enig med mig selv? I det her tilfælde vil Accutin nok være at foretrække. I tilfælde hvor acnen ikke er lige så slem (mild til moderat), så kan kosmetolog behandling være brugbart. Risikoen for bivirkninger er meget større? Der er altid bivirkninger med Accutin, spørgsmålet er så om det er de "hårde" bivirkninger man får. De milde bivirkninger er altså ikke særlig slemme, specielt taget i betragtning af den store procentdel, som bliver kvit med acne efter behandling. Angående dosis kan man selv finde informationer om på nettet, just google. Det med at starte for lavt eller for højt, det har du vist misforstået. Hvis man starter lavt (oftest at foretrække) så er behandlingen lige så effektiv kontra en høj dosering. Det forudsætter så bare en længere doseringstid.
 4. Bumsekur

  Fuldstændig korrekt, men da virkningen af Isotretionoin dybest set er ukendt, går de fleste ud fra at der sker ændringer i ens DNA. Brugen af Isotretinoin stammer helt tilbage fra 1970, hvor man brugte det mod mod hudkræft (meget bedre behandlinger er senere udviklet)... *Isotretinoin er det virksomme stof i Accutin.
 5. Bumsekur

  Mener jeg har påpeget i et af mine indlæg, at i lige præcis det her tilfælde er Accutin den eneste udvej. Jeg har prøvet kosmetolog behandlinger i en længere periode, de virkede nogenlunde, men de har ikke været nær så effektive som Accutin-behandlingen jeg har modtaget. Accutin er den mest EFFEKTIVE behandling til folk, der har slem acne. Det kan ikke diskuteres, men igen Accutin er ikke den eneste udvej, kosmetolog behandlinger er også effektive. Problemet med denne form for behandling, er at årsagen til acnen ikke bliver fjernet, acnen bliver bare holdt i balance. Accutin ændrer jo på din DNA struktur, så den primære årsag til din acne bliver fjernet (overproduktion af talg). Skal siges, at jeg godt ved mange har dårlige erfaringer med Roaccutan/Accutin, men det skyldes oftest en alt for høj dosis.
 6. Bumsekur

  Det skal nævnes at kosten har ingen indflydelse på acne, da acne er en sygdom der udarter sig fra ens gener (fortalt af hudlæge). Udover det hvis man har slem acne, og har prøvet utallige midler, så er den eneste udvej accutin. Accutin er noget strong shit, men hvis kuren bliver administreret ordentligt, vil den pågældende person kun opleve de midle bivirkninger. En ordentlig administrering af Accutin indebærer en mindre dosering, over en noget længere tidsperiode end ellers.
 7. Bumsekur

  Jeg har brugt de samme lægemidler du brugte, de havde ingen virkning på mit problem. Derfor var den eneste løsning for mig Accutin, som har virket fantastisk. Efter en behandling der strakte sig over fem månender, sidder jeg her og har ingen bumser eller hudorme... Eftersom det også virker til, at du har prøvet en hel masse forskellige midler mod dit hudproblem, vil jeg klart anbefale Accutin (jeg havde ingen slemme bivirkninger, kun de normale.
 8. optagelses prøve

  Casper707 tror bare du skal gøre dit bedste på dagen, og svar ærligt på det de spørger om. Det er jo lige meget hvad copeland er blevet udspurgt om, fordi i har sandsynligvis ikke de samme holdninger og svar til samme spørgsmål.
 9. optagelses prøve

  Jeg takker igen for informationen, og håber brevet snart dukker op!
 10. optagelses prøve

  Har ikke fået noget brev endnu, men ved at jeg klarede alle de fysiske krav. Så regner da stærkt med at jeg går videre. Måske er det dem der bor nærmest jonstrup der er blevet indkaldt først? Hvor bor du da henne af?
 11. optagelses prøve

  Så dem der klarer den anden optagelsesprøve godt, kommer i en pulje. Og i denne pulje bliver der i midten af juni udtrukket de heldige halvtreds? Tillykke med at du klarede det:)
 12. optagelses prøve

  Tak for informationen, var der ikke "kun" halvtreds pladser? Er der så kun en der gik videre i går?
 13. optagelses prøve

  Copeland noget du kan uddybe? Hvad spurgte de ind til?
 14. optagelses prøve

  Har ikke modtaget noget brev endnu. Hvornår skal du møde i jonstruplejren?
 15. optagelses prøve

  Det gik udemærket, men den fysiske prøve var hård.