Ice eye

Medlemmer
 • Content count

  764
 • Joined

 • Last visited

About Ice eye

 • Rank
  Above and beyond
 • Birthday 11/25/1976
 1. Ondt i skinnebenet ved løb

  En lille opsummering : Jeg har købt et par løbesko fra en almindelig sports-butik. Jeg har også sat løbefrekvensen ned. Jeg løb to gange om ugen med det blev det ikke bedre af. Efter at have løbet 10-15 minutter begynder det at gøre ondt i højre skinneben. Fra hver gang at jeg har løbet er smerten blevet værre EFTER løbeturen men dagene efter er det hurtigt væk. Jeg tror ikke at det er noget alvorligt men jeg vil kun løbe 1 gang om ugen i en periode og så vente at se hvad der sker. Samtidigt med vil jeg power-walk'e startende med 15 kg i rygsækken 3 gange om ugen. Jeg har indtil videre power-walk'et 2 gange og det belaster ikke mit skinneben ret meget. jeg skal dog have fat i nogle småsten som jeg kan putte i ryg-sækken istedet.... vægt-skiver lagre sig for langt nede og ligger for meget op af lænden selvom de er godt pakket ind.
 2. Videnskab der ikke virker i praksis ?

  Specielt diskussionen om 'energi-mængden' i madvarer er interessant. Rent videnskabeligt har de sikkert en bestemt forbrændingsværdi men når energien skal optages og omsættes i kroppen, ja så er sagen sikkert en anden. Jeg er også en af de personer som .... tja hvordan skal man formulere det... ikke har fundet sit ligevægts-indtag endnu selvom jeg ligger ca 20 % under det jeg burde have som ligevægts-indtag.
 3. http://www.vitamindoktor.com/

  Maxpower > Var din kommentar rettet imod mit indlæg
 4. kunstige sødemidler

  Og om det er skadeligt ? tja, om 20-30 år ved vi det måske hvis folk begynder at få kræft af det. Min intuition siger også mig, at jeg skal holde igen med kunstige sødestoffer !
 5. http://www.vitamindoktor.com/

  Jeg så i morges DR4 og de sendte en udsendelse om 'vitamindoktoren' . Der er ikke noget nyt i, at nogle mener at man skal spise efter sin blodtype. Jeg købte også selv engang en bog som hedder 'spis efter din blodtype'af en anden forfatter hvis navn jeg ikke kan huske ligenu. Jeg synes det er noget fusk ! Jeg har blodtype O og skulle spise en helt masse mærkelige ting. Jeg kan godt lide vitamin-doktorens forklaring på hvorfor hans 'vej' ikke er videnskabeligt dokumenteret ! (http://www.vitamindoktor.com/ad13/). Hvad synes i ? Har i gjort gode/dårlige erfaringer med denne diæt ? Hvordan synes i at det lyder !
 6. Big Ron

  Imponerende stor. Mean motherfucker men grim at se på. Ahhh, ytringsfrihed... don't you just love it ;)
 7. Hvor sørgeligt

  Tja, jeg er efterhånden også ligeglad med om folk tror jeg tager AS eller ej. Jeg har aldrig taget AS men når folk spørger mig direkte så lyder det næsten altid som en konstatering. Jeg ved at lige meget hvad jeg siger så hører de alligevel ikke efter. De har allerede dømt mig inden de stiller 'spørgsmålet'. Nogle gange har jeg lyst til at sige : Hvis jeg havde taget steorider så ville jeg sige 'nej' alligevel. Ligesom for at give dem en mulighed for at reflektere over deres 'spørgsmål'. Hvis jeg trænede et sted hvor de forlangte en doping-test så ville jeg tage det som et kompliment. Så havde jeg også en mulighed for at vise 'almindelige' mennesker at det ikke er alle 'store' personer som er dopede
 8. Indtagelse af kcal ligegyldidg tidspunkt

  Doc > Erfaring ;)
 9. Indtagelse af kcal ligegyldidg tidspunkt

  ....næsten samme resultat som uden brug af steorider.... Jeg ved ikke lige hvem han tænker på her men 'NO F****** WAY' ! Man kan komme langt med den rigtige træning/kost og motivation/dedikation meeeeen....
 10. Ondt i begge håndled

  tkc88 > Kører du øvelser med lige stang ? Her tænker jeg specielt på biceps-curl og fransk pres ! Det har jeg dårlig erfaring med !
 11. Equinox

  Hvad siger sådan en mon...? RAAAAAP RAAAAAAP Maxi > HOV HOV.... :lol: Det er den RAPPESTE stærkand i dammen ! Du ha' problæm.... hva' .... du ha' problæm me' mujaf ?
 12. Grill kylling

  Er en grill kylling en kalorie bombe hvis man skræller den for skind ? Trænger grill-fedtet egenligt så langt ind i kødet ? Hvad er fedtprocenten på en grill-kylling når den er 'cuttet' ?
 13. Equinox

  I shitty fitness i Svendbronx var der NETOP en person som blev bortvist p.g.a dopingmistanke. Da personen sagde at ejeren kunne udføre en doping-test sagde han; 'Nej, jeg vil ikke i den lokale avis'. Jeg kan godt se, at det ikke er efter hensigten at blive associeret med doping hvis man har et center lige meget om det er p.g.a en bortvisning, men at bortvise en person udelukkende p.g.a en formodning kan jeg ikke forestille mig er lovligt. Det skal dertil siges at den person der blev bortvist træner som stærkand og ser 'mean' ud men skulle det berettige at bortvise han udenlukkende p.g.a det ?! :( Jeg synes det er sørgeligt med denne 'heksejagt' Det er iorden at være småfedt og bleg og at have et ønske om at forbedre sit udseende og sin form MEN når man opnår noget så skal man ENDELIGT ikke tro at man er bedre end andre og hvis man bare så meget som tager 2 kg på... JAH så må man sq være på sprøjten for DET kan ikke lade sig gøre på andre måder ! :(
 14. Coca Cola light

  Smiley > Der har været diskussioner oppe omkring hvorvidt cola kræft (light) gør kroppen 'sulten' ved at snyde den til at tro, at den har fået sukker. Der er dog, mig bevidst, ikke nogle undersøgelser der understøtter den påstand.
 15. Mystisk "skade"

  Jarvig > Mon det er så simpelt ? Det kunne jo have været under opsejling længe. Jeg døjer også med et irriterende skinneben ligenu og jeg har kun løbet i ca. 2 uger Jeg er også for fee' ! det gør det ikke bedre <_<