tulle

Medlemmer
  • Posts

    1,702
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    tulle reacted to BLACKICE in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
    Det er kommet en Hamster for øre at du kun kan lide hunde og katte. Den er skuffet

  2. Like
    tulle reacted to Jaaanie in EQUILIBRIUM   
    Hej logs
    Jeg var oppe og træne i dag for første gang i lang tid.
    Det blev primært til en omgang ryg, kerne og lidt baller (altså pige-disko, eller stabilitet om man vil). Alt sammen blev udført med høj volumen og lav intensitet. Skånsomt for at starte op igen og fordi min krop bare er rigtig sølle. Den sidste nyhed er jeg nok har overbelastet noget i ryggen ved at sidde og sy... doh.
    Min træning startede rigtig godt allerede i omklædning hvor jeg opdagede jeg havde glemt min vandflaske og en snakkesaglig kvinde venligt tilbød mig hjælp til at lukke min sports-bh som jeg i glansfuld hypermobilitet stod og kæmpede med at få lukket på ryggen. Jeg tror faktisk hun flirtede med mig. Måske. Det er i hvert fald ikke et tilbud man får ofte.
    facepulls, neutral grip rows i maskine, bækkenløft, bækken-ikke-tilt, liggende anti-rotation, T3-raises, band-pull-a-parts, et enkelt sæt lateral raises, intern og ekstern rotation.
    så gik jeg ind og plaskede lidt i poolen og gik i dampbad og kolde skyl.
    Min far ringede i går. Han ville høre om jeg havde lyst til at komme og spise med onsdag aften da min søster har fødselsdag. Jeg sad lamslået og stirrede ind i væggen mens ordene og deres konsekvenser langsomt registrede.
    Fuck.
    Jeg havde glemt hendes fødselsdag og havde omkring 40kr tilbage på kontoen, og ditto på rejsekortet, hvilket kun ville bringe mig enten frem eller tilbage ud til min familie i udkantsdanmark. Jeg sagde farvel til min far med løftet om at jeg selvfølgelig nok skulle komme og satte mig så og tænkte tingene igennem.
    Og så gik jeg ellers i gang med at sy. jeg brugte hele eftermiddagen og aftenen på at sy en fin toilettaske til hende, og jeg er selv både glad og stolt over resultatet.
    Så ringede min far og spurgte om han skulle tage mig med fra København når han kørte hjem fra arbejde onsdag. Det takkede jeg selvfølgelig ja til og krydsede mentalt det problem af på listen. I dag gjorde jeg så gaven færdig ved at gå en tur i Fields. Jeg gik ind i Matas, Bodyshop, og Sephora og fortalte dem hvor idiotisk jeg havde været. Jeg fortalte dem hvor ked af det jeg var over at svigte min søster og om hvor bange jeg var for at hun ikke ville forstå at det var mig som var fail men ville tro at hun blot ikke fortjente bedre. Jeg viste dem min nysyede kosmetiktaske og spurgte om de kunne hjælpe mig med nogle vareprøver. Det ville de. Og den står nu og venter på at blive pakket ind, proppet med makeup-pensler, parfume-, creme- og andre prøver. I Sephora gik det dog over alt forventning jeg fik ikke blot prøver jeg fik også en fuld størrelses Dolce og Gabbana body lotion.
    High five til verden, fordi alting har løst sig, og til medarbejderne i Matas, Bodyshop og Sephora i Fields, som har reddet en fuldstændig fremmed fra at skulle dukke op uden gave.
  3. Like
    tulle reacted to #PP in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
    Har trænet i dag, ryg/skulder i Drama World.
    Dette billede er til Devious Builder, så du kan se hvor glad jeg er for at BB'e.

  4. Like
    tulle got a reaction from #PP in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
    Jeg blev antastet i FW på englandsvej i dag. Af en ældre herre. Som syntes jeg var god til at træne. Og at jeg bør stille op i de olympiske lege... en dag Han var i højt humør i dag og iført blåt fra top til tå (incl blåt armbåndsur og blå ørering of course), elsker simpelthen den mand
  5. Like
    tulle reacted to Retchen in Erfaring med Pulsure, Kalorietæller   
    Kan du da nævne et pulsur med kalorieberegning, der ikke bruger faktorerne puls og tid til udregningen? Uret du linker til er med GPS, hvilket det ikke virker til, at der bliver spurgt efter her - det er vel det der trækker prisen op?
  6. Like
    tulle reacted to Amazonen in ÆVL & KÆVL & SL   
    Onsdag d. 17/4
    Turen gik endnu en gang til Horsens for at løfte i udstyr- havde en aftale med Eva om at hun skulle sy mine stropper ind. Ca. 6 cm på DL-dragten og knap 10 cm på squatdragten. Vi var spændte på, om det overhovedet ville blive muligt at få armene igennem stropperne.
    Jøsses, det var også noget af en kamp, der til tider så ud til at være dømt til at mislykkes. Især med dødløftdragten - jeg har også rigeligt med warrior-wounds i dag Men hovedsagen er, at det lykkedes. Og at den var pissegod at løfte i!

    Træningen:

    Laterals
    Bagskulder
    - bare for at holde mig i gang mens jeg ventede på at Eva blev færdig med dødløften.

    DL
    5@70, 80
    3@90, 110
    Herefter i dragt (hel dragt, kunne sgu ikke få armene ud igen )
    1@70
    1@120
    1@150
    1@170
    1@200 - PR 5 kg
    1@210 - PR 15 kg
    1@215 - PR 20 kg!!!
    Det var jo helt vildt...det her skal nok blive godt, når teknikken kommer på plads.

    Dragten var heldigvis nemmere at komme af, end den var at komme i! Så i squatdragten - 4. gang jeg hoppede i dragt i løbet af aftenen...det kunne efterhånden godt mærkes på lårene Også denne passede nu perfekt, men klokken var næsten 22, så der var ikke tid til at teste kg i den - det bliver på mandag (tror vi lige jeg glæder mig???) Fik heller ikke trænet mere, der var ikke tid. Pyha de her udstyrstræninger trækker ud.

    I dag fik jeg lidt af et chok, da jeg kiggede mig i spejlet i morges...har små røde pletter i hele hovedet og på halsen - karsprængninger tænker jeg Voldsomt nok, men de kan heldigvis dækkes af make-up.
    Video kommer senere...
  7. Like
    tulle reacted in Fik ædeflip med chokolade :(   
    Jeg kan udmærket tilslutte mig det du siger. Men når det er sagt, omkring den gamle plade om 'professionel hjælp', så er vedkommende givetvis ikke fremmed for 'professionel hjælp'.
    Spiseforstyrrelser kan dårligt sammenlignes men jeg havde i min ungdom en livstruende af slagsen og 'professionel hjælp' var ingen hjælp tværtom. Jeg fik hjælp udefra mens jeg lå på hospitalet. Pudsigt nok fra en forhenværende styrkeløfter (vi brød ind i hospitalskøkkenet husker jeg). Jeg var heldig at møde en voksen person der viste interesse og tillid m.m. Nulrede mig nakken der hvor fedtet satte sig så jeg fik en positiv oplevelse der brød mange måneders sultestrejke.
    Sådan noget har det psykiatriske system naturligvis ikke der i høj grad til for sig selv og for at beskytte samfundet. Mindre for de syge. Psykologer og psykiatere kan udmærket være belastende elementer.
  8. Like
    tulle reacted to Amazonen in ÆVL & KÆVL & SL   
    Lige en kort update fra DM raw:

    Squat:
    1. Forsøg: 110 - godkendt. Nem.
    2. Forsøg: 120 - underkendt på dybden. For helvede!!
    3. Forsøg: 120 - godkendt. Nem. Stævne PR!
    At jeg bommede dybden på 2. forsøg gjorde at jeg ikke turde gå længere op, men fuck nu det. 120 er fint nok, det er 10 kg mere end sidst :-)

    Bænk:
    1. Forsøg: 85 - godkendt. Super let.
    2. Forsøg: 92,5 - godkendt. PR 2,5 kg
    3. Forsøg: 95 - godkendt. PR yderligere 2,5 kg!
    Havde hverken regnet med de 92,5 eller de 95...fucking nice!

    Dødløft:
    1. Forsøg: 160 - godkendt. No problem!
    2. Forsøg: 180 - godkendt. Også fint overskud. Pr!
    3. Forsøg: 190 - underkendt. Hmpf...fik den pænt langt op, så det var lidt irriterende. Men hva faen, de 180 blev godkendt

    I alt stævnePR på 30 kg. Det er godkendt, især set i lyset af de lidt uheldige omstændigheder mht sygdom i sidste uge.

    Fucking fed stemning!!

    Og ind til videre har OBBC høstet over 30 medaljer og masser af danske rekorder og mesterskaber. Det' LEE' !!!
  9. Like
    tulle reacted to Amazonen in ÆVL & KÆVL & SL   
  10. Like
    tulle reacted to Gudderman in øvre+nedre mave eller bare mave i det hele taget   
    what
  11. Like
    tulle reacted to Comedian in ÆVL & KÆVL & SL   
    Desværre, ja. Jane har droppet styrketræningen til fordel for pilloxing, zumba og jazz-ballet. Hvis vi er heldige kan det dog være at hun genopliver loggen??
  12. Like
    tulle reacted to Cat in EQUILIBRIUM   
    Jeg er total ligeglad hvad jeg ligner når jeg træner ...
    Jeg er der jo for at træne... og jeg har tit total slidt og smadret tøj på - også udover til transport frem og tilbage..
    Men går squ heller ikke særlig meget op i det til daglig...
    Hmmm... ville faktisk gerne ha' at det betød lidt mere for mig - for er udmærket klar over at jeg af og til ligner noget der er løgn...
    Der er dog fremskridt... Jeg har for nyligt opdelt mine vinterjakker i en "jakke til hundegøgl" og en "jakke til andet"....
    Tidligere havde jeg glædeligt hundejakken på til alt - men min mand har nedlagt veto mod den
  13. Like
    tulle reacted to Hoosier in Hoosier's log III   
    Jeg har naturligvis trænet siden sidst, men lysten til at logge er der ikke rigtigt. Men i dag var jeg til stævne, så kan da lige opdatere derfra.

    ER Open 2013 (bænkpresstævne)

    Indvejning:
    67.05 kg

    Havde meldt 97.5 kg som startvægt, og opvarmningen gik sådan set også fint nok. Følte mig dog lidt drænet for energi. Nok fordi, jeg havde det så dårligt, at jeg ikke havde magtet at spise noget særligt inden stævnet. Så endte med at sænke startvægten til 95 kg for ikke at smide noget væk.

    1. forsøg:
    95 kg godkendt 3-0 og let

    2. forsøg:
    102.5 kg underkendt 2-1 på nedadgående bevægelse - kunne ligeså godt have været godkendt, vil jeg mene
    Streamen ser ud til at have været lidt sær under kvindernes konkurrence, men mit 2. forsøg kan ses i begyndelsen af denne video: http://www.ustream.tv/recorded/28980822


    Ville have været på 105 kg (forsøg på PR) i tredje forsøg. Men da en konkurrent med kropsvægt 67.00 kg netop havde bænket 95 kg i sit sidste forsøg, blev jeg selvfølgelig på de 102.5 kg i stedet for at spille smart.

    3. forsøg:
    102.5 kg godkendt 3-0 og meget let
    Løftet kan ses ved ca. 4:00 her: http://www.ustream.tv/recorded/28980873

    Placering: 1 af 3 :D (de to andre lavede hhv. 95 kg og 92.5 kg)

    Overall: 3. bedste kvinde (af 9, med 105.175 Wilks) efter Hildeborg Hugdal og Anna Lynge. Super ærgerligt, at Anna var kørt hjem inden præmieoverrækkelsen, for det var ellers noget af et selskab at stå at modtage sin præmie i. (De lavede begge ca. 60 Wilks mere end mig. Og begge har været verdensmestre og har eller har haft verdensrekorder. )

    Jeg havde glædet mig helt vildt til at komme til stævne igen - det har jeg jo ikke været siden 3. runde af divisionsturneringen i august 2012. Men sov dårligt om natten, hvilket medvirkede til at gøre mig mega nervøs og dårlig. Var tæt på at knække mig under opvarmningen. Men stævnet gik heldigvis udmærket alligevel. Fik desværre ikke den PR, jeg kom efter, men til gengæld en meget let tangering af PR. Så forhåbentlig er der PR i vente om to uger, hvor jeg regner med at skulle bænke til divisionsturneringen.
  14. Like
    tulle reacted to kiebe24 in Træning, tanker... (B)log mod mit optimale.   
    Synes efterhånden det er ved at være for ofte at der står "HEY HEY HEY, jeg er tilbage" i min log. Vi prøver lige igen..
    Denne gang med helt nyt grundlag for at ramme mine mål. (Hvor er jeg dog egentlig træt af at sige denne gang! Håber det bliver sidste... )
    Nå men update på liv:
    - Starter ProfessionsBachelor i sundhed og ernæring lige om lidt.
    - Fylder snart 30 år (om 3 uger) og ja! Jeg nægter at min krop opdager at den har rundet 30 år, så derfor er der nu ingen undskyldninger for at lade stå til.
    Målene for 2013:
    - Ramme 70 kg inden 30 dec. i BW vel og mærke
    - Tage 60 kg i Squat
    - Tage 60 kg i DØD
    - kunne tage 10 chin up (un surported) :4sport:
    - løbe 5 km
    - Stoppe rygning
    - Stoppe/ignorerer sindsyge dameblads teorier ang kost og livstil.
    Og idet hele taget få en fornuftig tilgang til at putte mad i munden.
    Jeg er klar over at der kommer nogen udfordringer med hensyn til min kropsvægt og mit ønskede vægttab/rygestop, da jeg går fra et job/livstil hvor jeg har været på fødderne 8-12 timer om dagen, til at komme ned og sidde i lige så mange timer.. Tilsæt så et rygestop forsøg... Tjaaae... Det skal sgu nok gå.. Jeg har noget der ligner 11 mdr til at ramme mit mål. Det ville være så fedt hvis jeg ramte det til sommer.. Men må også forsøge at være en kende realistisk, og erkende at min krop skal vænne sig til den nye livstil og det kommer nok til at gi et par kg +.
    Men jeg skal dog gøre mit for at det bliver minimalt.
    Vejen til målene er denne gang ikke belagt med dårlige undskyldninger... men derimod træning, proteiner, grøntsager og et minimum at kulhydrater og alkohol...
    Da jeg endnu ikke har fået mit skema og har ingen ide om hvordan min hverdag kommer til at se ud efter 4. feb, vil jeg ikke smide noget kost og træningsprogram op endnu. Men det skal nok komme.
    I hovedtræk kommer det dog til at indeholde:
    yoga: 3 x i ugen
    styrke 3-4 x i ugen
    svøm min 2 x i ugen
    og til foråret vil jeg igen starte op på løbeprogram der skal tage mig til de små 5 km.
    Min mad kommer hovedsageligt til at bestå af:
    kød (helst magert)
    æg, skyr,
    grøntsager, olier, nødder
    en dag hver 14. dag bliver rent grøntsagsjuice (rense dag) og den kommer til at ligge efter re-fuel dag, hvor jeg slipper madplanen.
    Lige nu sidder jeg så med en overentusiastisk betændelse i begge skuldre efter at ha lagt lidt for hårdt ud med træning efter december. Typisk når man endelig er kommet ind i en god rytme. Så har indtil videre holdt 6 dages total pause, og starter stille og roligt med noget ben styrke og cardio imorgen. 'næste uge kommer til at gå med studiestart og intro tur og alt hvad sådan noget ellers indebærer.. Så vi rykker først 100 % fra om 14 dage.
    God aften derude på mol.
  15. Like
    tulle reacted to Amazonen in ÆVL & KÆVL & SL   
    Jeg lovede jo at smide nogle billeder op.
    Og ja, jeg ved godt, at jeg er en idiot til at posere!

    Dette er fra efterår/vinter 2010 - bw ~ 87 kg



    Og så er der dette fra i lørdags. Bw 90 kg



    Irriterende, at billederne ikke er til at sammenligne pga forskellige poseringer...men wtf

    Edit: Uden pump. Må tage nogle med en dag, så er der forhåbentlig noget mere at se..hvor fanden er mine biceps i øvrigt blevet af?

    Edit 2: Nå, her var lyset lige lidt bedre...



    Og så var der også et par stykker, hvor jeg forsøger mig med en lat-spread. Med dét resultat, at jeg ligner én med scoliose...dét syn sparer jeg jer for!
  16. Like
    tulle got a reaction from Amazonen in ÆVL & KÆVL & SL   
    Rigtig mange ting er forbigået min opmærksomhed de seneste mdr incl dit nye navn og log, men et forsinket fedt, fedt, FEDT at kunne følge din træning igen
  17. Like
    tulle reacted to Bjergtrold in Tulles tossestreger II   
    Lyder godt nok som en mega hård omgang Tulle. Rigtig god bedring. Håber, at der nu er gode folk omkring dig der kan hjælpe dig
  18. Like
    tulle reacted to Pigehest in Tulles tossestreger II   
    Håber du er ok og godt at du snart er på toppen igen! Numsen skal nok komme op på plads med et par ugers DL og squat
  19. Like
    tulle reacted to Jaaanie in EQUILIBRIUM   
    Kære Log
    Så skete det endelig. Efter meget utålmodig morgenvejen sagde vægten i går morges 79,7kg
    Jeg er så stolt og glad at jeg er helt ligeglad med om det var officiel vejedag eller ej.
    Så i dag tog jeg nogle billeder inden jeg smuttede op og træne (Jeg har også fået fikset Catwoman).
    For nyere læsere af min log, eller dem der blot ikke gider at bladre, så vedlægger jeg også det oprindelige billede som var fra før jeg startede. I kan nok godt selv regne ud hvad der er hvad.
    3/11-2012: 80kg, 164cm



    ca. 100kg

  20. Like
    tulle reacted to Hoosier in Hoosier's log III   
    Det er i øvrigt langt om længe lykkes mig at finde film fra EM.
    Squat:
    (mine løft ved ca.: 1:40 (145 kg 3-0 godkendt), 9:00 (155 kg 3-0 godkendt) og 17:05 (160 kg miss).
    Bænk:
    (mine løft ved ca.: 1:10 (90 kg 3-0 godkendt), 8:55 (97.5 kg 0-3 underkendt) og 15:35 (97.5 kg 2-1 godkendt).
    Dødløft:
    (ingen film af første forsøg, 182.5 kg, men mine to sidste løft findes ved ca.: 00:40 (200 kg 3-0 godkendt), og 9:15 (207.5 kg 3-0 godkendt --> SØLV, 214.532 Wilkspoint).
    Annette og jeg løftede jo i samme klasse, så hendes løft er også at finde på filmene.
  21. Like
    tulle got a reaction from Spock in Spock 2012   
    Nå så ved jeg hvem det er hvis der kommer en torpedo fisende forbi når jeg er i sundbybadet (Lige begyndt at svømme derude et par gange i ugen ).
  22. Like
    tulle reacted to N Gadegaard in Copenhagen IM - sub 10   
    IRONMAN!!
    10:22:41. Når jeg har forstået det, kommer en længere beretning med mine tanker og oplevelser. Lige nu er jeg glad, stolt og ikke mindst øm.
  23. Like
    tulle reacted to Scorpio in Tour de France 2012   
    Det tegner i øvrigt til at Vueltaen kan gå hen og blive ganske interessant i år. Froome, der jo blev nr. 2 sidste år (og her HAVDE han faktisk vundet, hvis ikke han skulle ha' ventet på Wiggins i bjergene), har bekræftet at han deltager for at vinde og her kommer han til at slås med Andy Schleck og Contador. Der er 6 bjergafslutninger opad, så det bliver eksplosivt!
  24. Like
    tulle reacted to Dr. Durden in Hoosier's log III   
    Jeg håber du en dag bliver verdensmester. Det ville være velfortjent med den indsats, du lægger for dagen. Man får et indtryk af, at dine logninger afspejler dine træninger - stringent og målrettet. MOLs mest trofaste logger.
  25. Like
    tulle reacted to angel in Clenbuterol, Effedrin   
    -angående bivirkningerne
    ..... man kan jo også bare sætte sig hen i et hjørne og undgå at leve sit liv!!!
    Selvfølgelig er det vigtigt at man er opmærksom på sin krop og evt. bivirkninger, men lige frem at male fanden på væggen over noget som ECA-stakken, det er min personlige mening at det er helt hen i vejret!!
    Hvis jeg skulle konstant bekymre mig om alle de mulige bivirkninger fra stoffer i min hverdag, kunne jeg jo ikke lave andet. Tænk bare på alle de ting vi kommer i kontakt med såsom røg, passiv rygning, kaffe, tilsætningsstoffer, farvestoffer, smog, p-piller, alkohol, penicil i vores mad, sprøjtegifte på grøntsager, kemikalier i vores tøj, kemikalier i vores vægmaling, kemikalier i vores creme, tryksværten i vores aviser, stråling fra mobiltelefoner osv. - listen er så ufattelig lang.
    Personligt så lever jeg et liv uden alkohol, røg og usund mand. Jeg forsøger i det hele taget at tage hånd om mig selv. At jeg derfor benytter et produkt som ECA-stakken (som for iøvrigt i de fleste lande kan købes i håndkøb fordi det ikke opfattes som skadeligt) opfatter jeg som en minimumsbelastning for min krop, og jeg har da heller aldrig stødt på en eneste bivirkning.
    Jeg har altid haft respekt for bivirkninger ved medicin, men skulle det betyde at jeg skulle holde op med at tage mine p-piller fordi jeg kan død af et hjerteanfald, nej da, p-pillerne beskytter mig jo også mod brystkræft. Skulle det betyde at man skulle holde op med at bruge ECA-stakken hvis man overvægtig, nej da, for ved at tabe sig risikerer man langt færre følgesygdomme.
    VIRKLIGHEDENS VERDEN ER IKKE ALTID SORT OG HVID!