FittSmoker

Medlemmer
  • Posts

    2,161
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FittSmoker

  1. Hmm.. Aaarh jeg mener fitt lå på omkring 92kg.. Men det var jo også off season med den vandvittigt højte fedtprocent på en 11 stykker 

    Det er altså lige i overkanten - min maxvægt i bulken var 90 kg - vægten i hugget tilstand ligger på 84+.

    ATT: Conscience

    Det er sublim form du har der - synes virkelig der er god symmetri over hele linien, du blæser folk af scenen hvis du stiller op i BF. Jeg er misundelig på dine delts, definationen holder max. :a-okhand: :devil:

    Derudover fedt nok at se at jeg efterhånden kun er een blandt mange der har vist røv på MOL :lol:

  2. http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.j...rticleID=179561

    Forsikringsselskaberne vil have undersøgt, om motion og fysisk træning har en helbredende effekt på depressioner, skriver Berlingske Tidende.

    200.000 danskere om året rammes af depression, og de indirekte sundhedsøkonomiske omkostninger menes at være fem til syv millarder kroner.

    Depression er årsag til mange førtidspensioner og langvarige sygedagpengesager.

    - Derfor har både de, der bliver ramt af en depression og forsikringsselskaberne en klar interesse i at finde gode og effektive behandlingsmetoder, siger underdirektør Bjørn Iversen fra Forsikring & Pension.

    Der er ikke tidligere forsket i, om motion kan have en gavnlig effekt på depressioner. 

  3. http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=253555

    Efter italienernes seneste optrapning i balladen omkring en eventuel sammensværgelse om et 2-2-resultat, der vil sende både Sverige og Danmark i kvartfinalen, blev Jon Dahl Tomasson med adresse i Milano naturligvis også bedt om en kommentar til de italienske spøgelser.

    - Hvis det havde været i Italien ville kampen ende 2-2, men vi er danskere, så det sker ikke, konkluderede Jon Dahl Tomasson.

    Nice bemærkning fra Jon ;)

  4. Italiensk paranoia når nye højder

    Det italienske statsfjernsyn installerer ekstra kameraer under Danmarks kamp mod Sverige tirsdag aften

    De italienske spillere og medier er åbenbart overbevist om, at Sverige og Danmark tirsdag aften går på banen for at spille en kamp, hvor resultatet er givet på forhånd.

    De sidste par dage er det føget gennem luften med anklager fra italienerne, der endnu ikke har toppet på paranoia-skalaen.

    Det statslige fjernsyn, RAI, har nemlig bekendtgjort, at man vil sætte ekstra kameraer op for at afsløre det store nordiske bedrag i puljens sidste kamp.

    Tidligere har formanden for det italienske fodboldforbund meddelt, at han vil overvære Danmark og Sveriges kamp for - med eget øje - at afsløre eventuelt snyderi.

    Fabrizio Maffei - direktør for Rai - udtaler til La Gazetta dello Sport:

    - Vi sætter et ekstra kamera op bag ved hvert mål. Først ville vi have sat syv ekstra kameraer op - men det var der desværre ikke plads til.

    Som bekendt går både Danmark og Sverige videre ved resultatet 2-2, 3-3, osv.

    :lol:

  5. Stubbe> jeg har ingen holding/viden om at 10 gram er nok - eller for den sags skyld at 40 gram er for meget - men udfra Anders' betragtning så hellere for meget end for lidt.

    Er der egentlig lavet undersøgelser hvor man har kigget på forskelle ved forskelligt proteinindtag ? eks. forskellen imellem 10, 20 og 30 gram ?

  6. der er forskel på hvad der er hensigtsmæssigt og hvad der "max kan optages pr. måltid"

    Yep - men det hensigtsmæssige er nok værd at have med, og man ved vel næppe om 10 gram er "rigeligt", eller om 40 gram er "rigeligt".

  7. der findes jo ikke noget som helst belæg for at kroppen max kan optage 20 eller 40g protein pr måltid. Jeg har aldrig fattet hvor de tal er kommet fra. En eller anden "kendt" person må have hevet det ud af røven og fået nogle til at sprede det.

    Mon ikke de er opstået fordi der ER en hensigtsmæssighed ved kun at indtage X gram protein ? - som du selv siger, findes der en "passende mængde" uden dog man kan sætte et exact tal på det.

    Ellers kunne man jo få den tro, at det ville være helt fint bare at spise 200 gram protein til morgenmad - og så var man dækket ind.

  8. Har jeg misforstået noget når jeg tror cutte betyder "tabe sig"??
    Nej, cutte er et fancy ord for at tabe sig.
    En anden ting. Med hensyn til protein efter træning skal alle vel ikke indtage lige meget eller hvad??? Hvor meget skal man indtage per kilo kropsvægt???? Vejer nemlig selv kun 62 kilo, så det undre mig hvis jeg skal indtage lige så meget som dem på 100 kilo

    En fyr på 100 kg skal have 200 gram protein pr. dag - du skal så have 124 gram pr dag - men mener ikke det er 100% klarlagt hvor mange gram protein man med fordel kan optage pr. gang (nogle siger max 20 gram, nogle siger max 40 gram, nogle siger det er underordnet - at kroppen udnytter alt det den får ind ).

    Så hvis du napper ligeså meget pr. gang som ham på 100 kg, er du ihvertfald på den sikre side - jeg napper mellem 30-40 gram lige efter træning.