Tungmetal

Medlemmer
 • Posts

  316
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Tungmetal

 1. Ny football bar sælges. Kun brugt en enkelt gang. 210 cm lang grebstykkelse er 50mm. Vægt 10 kg. Max kapacitet 200 kg. For flere specifikationer og billeder se her : https://www.strengthshop.de/bars-hantelstangen/olympic-football-bar-olympia-football-bar.html

  Stangen er helt ny - er købt for en uge siden, kvittering haves. Ny pris inkl. Fragt 1400,- din pris 800.

  Sælges pga. økonomi og manglende plads.

  Befinder sig i Herlev.

  Sendes ikke

  post-13523-0-48460500-1435827761_thumb.j

 2. Jeg kender ikke mærket, men kunne mistænke at det er et gammelt GASP? Som du kan se er det godt brugt, men det lader ikke til at kunne blive slidt op.

  Det er 10 cm. bredt og 1 cm. i tykkelsen. Det går fra 84 cm i livvide og op, og jeg har brugt det frem til jeg tabte mig, men man ville eventuelt kunne lave flere huller.

  Og det bedste af det hele... Det er billigt :shades:

 3. Jhax nu som crossfitter??

  Det gør lidt ondt inden i, når jeg kan læse at du har krydset over til den mørke side.

  Ej.. Godt at se at du stadigvæk holder dampen oppe og endelig har fået kæmpet dig ned i vægt og fedt at du er begyndt at logge igen. Det er da godt at der er nogen der kan sørge for at holde spøgelsesbyen på MOL lidt i live :-D

 4. Jeg sælger et "kødben" produceret af Watson Gym equipment til træning af grebet. Det kan smides på kabelmaskiner, loading pins, kæder og i pullup stænger. Styrker og udfordre grebet i øvelser med "åben hånd" eks. er der god overførbarhed til grebet ved atlas og natursten.

  Der er kommet godt med ridser i lakken, men selve kødbenet fejler ikke noget.

  (Billede kan evt. Sendes på email)

  Se mere her: http://watsongym.co.uk/product/dog-bone-attachment/

  Prisen ved anskaffelse inkl. Fragt løb op på 730 kr.

  Nu sælges det til 300 kr.

  Jeg er i tvivl om det kan sendes på grund af vægten og længden uden det koster en formue og en almindelig standard forsendelse med PostDanmark koster 100 kr, da jeg kun sender med pakkepost pga. Forsikring.

  Ved afhentning bor jeg i Herlev, men jeg kommer forbi Lyngby station og Jeg arbejder i Allerød, så det kan også lade sig gøre at mødes der.

 5. DVD - complete Olympic lifting af Will Flemming. Instruktionsdvd inkl. Pdf arbejdsbog. Dvd'en dækker teknik og korrektion af fejl inkl. Mobilitetsarbejde ved bevægerestriktioner. Dvd'en er bygget op på et trinvist progressionssystem og lægger stor vægt på korrekt udførelse. Bogen er inkl. Program.

  Se mere her: http://completeolympiclifting.com

  DVD - Olympic lifting fundamentals af Brooks Kubik. DVD nr. 4 i Brooks instruktionsserie. Han gennemgår blandt andet løft som High pull, power snatch, power clean og pushpress. Denne DVD er den dimentrale modsætning til Ovenstående DVD og jeg tror de fleste "rigtige" vægtløfter vil krumme tær, hvis de så denne DVD:-D Men for folk der er fan af Brooks Kubik, eller bare gerne vil løfte tunge ting uden at bruge 4-5 år på at lære vægtløftning er det en god og ikke mindst underholdende DVD.

  Se mere her: http://brookskubik.com/dinosaur_dvds.html

  Prisen er 200 kr pr. DVD.

  Jeg kan godt sende dem, men forsendelse med PostDanmark koster 100 kr, da jeg kun sender med pakkepost pga. Forsikring.

  Ved afhentning bor jeg i Herlev, men jeg kommer forbi Lyngby station og Jeg arbejder i Allerød, så det kan også lade sig gøre at mødes der.

 6. Tak for at du giver dig tid til at svare.

  Jeg tager et kig BVK hjemmeside, og prøver at finde ud af hvem jeg skal kontakte? Hvis der ikke er flere end du giver udtryk for kan det være at det godt kan lade sig gøre at jeg er der som regulært medlem i normale træningstider.

  Jeg har set via din log at du også træner i Allerød-lillerød vægtløfterklub? Er der stadigvæk vægtløftning dernede?

 7. Hej.

  Tak for svar.

  Jeg havde en prøvetime i BVK for et års tid siden og der synes jeg godt nok der var en del mennesker og gang i lokalet:-)

  Jeg ved ikke om det har ændret sig, men jeg bliver jo nød til at være til stede når træneren er der, i hvert fald i starten.

  Blackice - ved du hvor tit der er træner tilstede og hvornår/hvilket tidsrum begyndere med behov for VL instruktion, kan træne?

  Kauf - tak, jeg vil kigge nærmere på de navngivne personer.

  Hvis andre har ideer, forslag osv. så lytter jeg fortsat gerne.

 8. Blackice's råd er rigtige gode.

  Desuden så jeg lige i mit fagblad(danske fysioterapeuter) denne her til træk bevægelser:

  https://www.facebook.com/NoGripPullStrap

  En anden (lidt dyr og kreativ) mulighed kunne være at få designet(eller lave den selv) en god og kraftig læderhandske med håndledsrem og ekstra støtte/ forstærkning ved de udsatte punkter på de fingre som er paralytiske og hvor tommel, pege og langemand er forbundet sammen så fingerne bliver holdt i position. Denne løsning vil dog kun kunne bruges til "åbne greb" på eks. Maskiner.

  Har du kigget på nettet efter butikker til personer med specielle ergoterapeutiske behov? Det kunne være at der var noget endnu bedre der kunne bruges?

 9. Hej.

  Jeg søger noget instruktion i vægtløftningens to discipliner i Kbh./Storkbh./Nordsjællandsområdet.

  Grundet visse omstændigheder i mit liv, er det ikke muligt for mig at træne et sted med rigtig mange mennesker/larm/distraktioner osv..

  Derfor søger jeg enten en personlig træner eller en lille gruppe/klub, hvor jeg har mulighed for at lære vægtløftning.

  Jeg har ingen vilde ambitioner, men vil rigtig gerne lære at mestre de to løft og gerne på lang sigt at blive så god at der kan komme lidt kg. på stangen :-)

  Da jeg er almindelig lønmodtager, skal det samtidig være til at betale - her tænker jeg jo også på at man ikke lærer det på et par gange og derfor skal jeg kunne have råd til det i længden.

  Jeg ved slet ikke om der er nogen grupper/klubber/træner der udbyder den slags, men skulle der være en der læser med, som mener at det kunne være noget personen kunne hjælpe mig med eller har kendskab til nogen som kan, vil jeg blive rigtig glad for en besked, enten her i tråden, eller som PM.

  Tak