The-Pimp

Medlemmer
  • Posts

    700
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by The-Pimp

  1. Hej alle.
    Jeg flytter til frederiksberg pr. 1. april.

    Jeg søger et center, hvor der er tungere håndvægte end i de fleste kommercielle fitnesscentre og generelt en anden tilgang til træning.
    Dog er jeg ikke villig til at skulle bruge meget tid på transport, da min travle hverdag ikke tillader dette.
    Så er der nogle af jer der kender et center alla "The Gym", som dog ligger på frederiksberg?

    mvh.

  2. Ja det er vel egentlig et godt spørgsmål du stiller der.

    Men ja, ved ikke om du kender det selv, men træning er gået hen og blevet en meget stor del af min hverdag(liv) og har været det længe.

    Jeg kunne aldrig finde på at bruge ulovlige hjælpemidler, men til gengæld vil jeg gå så langt som muligt og helt ned i detaljer når det er lovligt og ikke "farligt".

    Jeg jagter derfor simpelthen bare det "bedste" kosttilskud til før træning som muligt. Det bedste er måske svært at definere, men jeg forventer at jeg får alle nødvendige ting i kroppen inden træning, sådan så jeg har det mest effektive og optimale træningpas. Hjalp det?

    Jeg har i hvert fald fået bedre træninger efter jeg begyndte på pre-workout midler. Det er slet ikke fordi jeg ikke kan træne uden, men har bare færre dårlige træninger. Det kan godt være at det er placebo-effekt, men i hvert fald virker det psykologisk når jeg drikker min shake, for den hjælper mig til at blive mentalt klar alla "nu skal jeg træne og glemme alt andet".

  3. Drikker aldrig kaffe.

    det eneste koffein jeg får er fra mit pre-workout supplement.

    nu har jeg læst lidt på nettet og der er meget stor forskel på "reviews" den alt overskyggende vinder er dette produkt:

    http://www.gymnordic.com/product/show/819-assault - men kan ikke læse mig frem til (eller også mangler jeg bare en viden) der gør dette til noget specielt.. kender BA, kreatin, BCAA osv. men der er også en del andre ting i?

  4. Hej alle.

    Jeg vil lige høre jeres favorit pre-workout kosttilskud osv.

    Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert.

    NO2, Bodylabs amplifier, Jack3d, C4.

    Jack3d er ikke lovligt herhjemme, købte en enkelt bøtte i USA engang mend et virkede ikke bedre end de andre ting alligevel?

    NO2 er fint, men dyrt og smager alt for klamt (jeg kan dog leve med en dårlig smag, hvis resultaterne er fine)

    Bodylab: god neutral smag, men er ikke ligeså kraftigt som de andre produkter.

    C4, virkede godt men er dyrt og svært at få fat i herhjemme.

    Jeg spørger derfor jer, hvornår i har oplevet de bedste resultater og med hvilket produkt.

    Jeg er ikke tilhænger af Bro-science, men hvis jeg skal betale en anelse mere for lidt BCAA, AAKG og andre produkter som formodes at virke, så gør jeg gerne det, eftersom det giver mig "peace of mind". Samme princip med vitaminpiller, hellere en om dagen og jeg måske får for meget end er i mangel..

    håber på jeg kan få nogle gode svar.

  5. Jeg oplever samme effekt som nævnt længere oppe... Jeg ved at den prikken kommer fra BA og det minder også mig om træningen skal til at begynde..

    jeg tager det med min pre-workout shake ca. 30 min før træning og den prikken kommer næsten lige efter jeg drikker den.

  6. Hej alle.

    Jeg håber på at kunne få nogle gode og brugbare svar.

    Jeg er efterhånden en erfaren ræv, har prøvet meget inden for træning og har godt styr på min kost... men en ting jeg stadig er i tvivl om er måske noget af det mest almene kendt og mest simple, nemlig salt.

    Men er salt godt eller skidt? er timingen vigtigt og hvor meget skal man have?

    Jeg har altid lært at salt var skidt og man skulle undgå det.. Men på det seneste har jeg også hørt og erfaret på egen krop at salt kan være vigtigt under og efter træning... så hvad er faktum og fis egentlig hvad angår salt?

    Jeg vil gerne høre alt om salt... jeg er dog mest interesseret i at høre om det har effekter på præstationsevnen og/eller evnen til at bygge muskler/tabe fedt.

    på forhånd tak.

    mvh.

  7. Super!

    Jeg har nemlig bare fået den opfattelse at folk her på motiononline er meget imod programmer alla et 5-split.

    Jeg ville derfor høre folks argumenter imod...

    Jeg vil selv kalde mig super-seriøs og er også i god form... Jeg har nu kørt 5-split lidt og jeg synes selv det har "givet godt", jeg har ikke kørt det længe nok til rent faktisk at se store fremskridt, men jeg synes det virker fornuftigt...

    og må indrømme jeg ikke kan se så mange ulemper ved denne form for træning, hvis man ikke har noget problem ved at træne 6-7 gange ugeligt.

  8. Men lad os antage at vi ikke snakker almene motionister... men derimod folk, der på sigt gerne vil stå på en scene og hvor en stor del af deres liv pt. handler om vægtene :smilerock:

    Jeg kan personligt ikke se de mange ulemper ved dette, da jeg tror på det er en god ide at kunne virkelig presse de enkelte muskler hårdt og forbi ens nuværende loft.

  9. Jeg vil gerne starte en i interessant diskussion om hvorfor et 5-split, skulle være godt/ikke godt...

    Jeg har selv svært ved at finde dårlige sider ved et 5 split det hedder:

    Bryst

    Ryg

    Skulder

    Arme

    Ben

    - hvis man primært kører store basisøvelser alle dage.

    Glæder mig til at høre intelligente argumenter :)

  10. jeg tror spørgeren refererer til at visse hoveder af visse muskler er biartikulære, altså går over to led, hvilket komplicerer hvornår de er strukket hhv. sammentrukket. Du kan se glimrende beskrivelser af disse forhold på exrx.net for hver enkelt muskel...

    må indrømme at jeg ikke kan finde det.

  11. Hej The-Pimp, nej jeg ønsker ikke at blive for fed.

    Jeg ønsker at tage på, og det gør jeg lige nu ved at følge min madplan,

    - jeg kan forstå på mrlundt at han også ønsker at tage på.

    Når jeg har taget det på jeg gerne vil, så udskifter jeg min madplan med sundere madvarer, og skruer ned for kalorie-indtaget igen, så jeg i stedet for at blive ved med at tage på, så bare holder min nye vægt stabil uden at tabe mig.

    Min madplan er lavet for at tage på hurtigt, den er nem at regne med, ca. 1kg. om ugen tager jeg på,

    så det er nemt at udregne hvor mange uger jeg skal blive ved med at følge min nuværende madplan, for at tage de kilo på/få den fedtprocent jeg gerne vil have.

    Jeg har 2 x 30 minutters cykling om dagen til og fra arbejde og 1 times træning om dagen efter arbejde,

    så jeg kan sagtens have en normal/sund hverdag, og samtidig tage på i den periode hvor det er de ekstra kilo, som er målet (og bagefter skrue ned for kalorierne når målet er nået og spise mere sundt og almindeligt igen).

    Hilsen

    tagepå

    Men med et så højt indtag af usunde madvarer og med ca. 1 kilo ekstra om ugen, så tager du meget fedt på.. hvorfor ikke skrue ned for tempoet og så træne imens?

    bare nysgerrig.

  12. Hej alle,

    Er der en klog gut, som kan give mig en liste på hvordan man "fully contract and fully lengthen any major muscle"?

    Jeg har fundet ud af at det ikke er så simpelt, som det ellers lyder; f.eks. strækker man først sin triceps 100 % når du også har håndfladen vendt bagud... har jeg i hvert fald lært.

    Mvh.