davin

Medlemmer
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Svært overvægtige

  Det er da dejligt at høre at lægerne hjælper nogle mennesker. Jeg har de sidste år selv kæmpet med en overvægt på 15-20kg og min læge vil ikke hjælpe, da jeg desværre ikke er fed nok Jeg dyrker motion 5-6 gange om ugen - inden der kommer gode forslag til at dyrke mere motion - og jeg har læst utallige bøger om kost og spiser kun 1500kcal om dagen. Jeg kan dog stadig ikke komme under 80kg. Jeg havde egentlig skrevet et langt indlæg, men jeg gider ikke høre folks fordømmende ord, så nøjes med at slutte af med: der er brug for at lægerne hjælper folk - eller at der kommer officielle behandlingscentre man kan henvende sig til. Nogle er jer lyder som om I ikke har prøvet at kæmpe med vægten og fastslår at folk "bare skal spise mindre og lave mere" ergo er der ikke brug for at bruge penge på fede mennesker, da det burde alle kunne regne ud. Helt personligt kan jeg ikke fordrage denne holdning. Man kan godt være klar over dette og leve sundere end alle andre man omgiver sig med (folk der ryger, drikker, æder junk food og slik dagen lang og ingen motion dyrker) og stadig have seriøse vægtproblemer! Men vi har jo ret til hver vores holdning.
 2. Vedr. spinning og kalorie forbrænding!

  Du kan købe et pulsur, så kan du se hvor meget du forbrænder - også hvis du dyrker anden motion end spinning
 3. NU vil jeg tabe mig.

  Jeg har kigget på det program du nævner, men jeg kan bedre lide madlog + her kan man snakke med andre der er i samme situation. Men det kommer nok an på temperament hvad man helst vil bruge.
 4. NU vil jeg tabe mig.

  på madlog.dk kan man indtaste fødevarerne og så regner den sammen hvor mange kcal du spiser i løbet af en dag. Her er mange madvarer skrevet ind og du skal derfor kun vide hvor mange gram du spiser. den første dag er gratis, så du kan jo prøve det. Jeg er meget glad for den side.
 5. Hvor kan man få proteiner fra, ud over kød

  Jeg drikker kun vand, bortset fra jeg blander mit proteinpulver med mælk, men det er også det eneste jeg drikker ud over vand - jeg har ikke drukket sodavand siden jeg boede i USA og det er omkring 4 år siden jeg kom hjem. Det sjove er at da jeg boede i USA og spiste fastfood og drak cola sådan ca. hver anden dag vejede jeg kun 68kg - men da tog jeg heller ikke p-piller og har fået at vide af lægen at min vægtforøgelse kan skyldes p-pillerne. Jeg har spist mellem 1500-2000kcal hver dag, jeg har skrevet det ned i en lille bog og vendt og drejet alle produkter, her har jeg skrevet ned hvor meget fedt, protein og kulhydrat der er i tingene og jeg HAR skrevet alt ned, jeg "snyder" ikke mig selv....inden der nu er andre der skriver det. Jeg lever fint på dette antal kalorier - ja dage hvor jeg ikke laver noget spiser jeg kun 1000kcal og har det stadig fint. Men tak for tipsene om proteinerne, soyabønner havde jeg ikke haft i tankerne.
 6. Why, oh why taber jeg mig ikke?

  jeg kan godt se forstå hvorfor du tænker det. Men nej, det gør min søster ikke. Det ville jo være rimeligt latterligt at smide flere tusinde kroner ud af vinduet om året på forskellige eksperter for så at spise søde sager. Hverken min søster eller jeg har slik i huset - eller sodavand. Men jeg ved godt at mange herinde ikke vil tro på det. Det er jo for så vidt også irrelevant om I tror på det eller ej. I har jo ret i jeres holdning i langt de fleste tilfælde, men videnskaben er jo ikke færdige med at undersøge genetikkens rolle i det her og som sagt nu taber hun sig via den nye behandling og hun spiser det samme som før (1500kcal), så burde hun jo også have tabt sig med 6 gange motion om ugen ik? og hvis din teori skulle holde og at hun skulle småspise - hvordan kan hun så tabe sig nu? Men ja, vi har jo alle ret til hver vores holdning.
 7. Why, oh why taber jeg mig ikke?

  Jeg ved udmærket godt at logisk set så skal man spise mindre eller lave mere for at tabe sig og helst begge dele. Dette virker også fint på mig. Men jeg har altså en søster som jeg trænet sammen med (nu bor vi ikke længere i samme by). Vi trænede virkelig hårdt. 6 gange om ugen, spinning, fitness boksning, squash, konditionsdage på maskiner, styrketræningsdage på maskiner. Vi skrev begge ned hvad vi spiste og vi røg ikke over 1500kcal, medmindre vi en sjælden gang havde været til en familiefest - hvilket i vores familie højst sker 3 gange om året. Jeg tabte mig 20kg fedt og tog 10kg muskler på, jeg tabte mig mange centimeter alle steder. Min søster derimod tabte sig 5kg fedt og kan ikke huske hvor mange muskler hun tog på. Vi spiste det samme i løbet af en dag. Men alligevel virkede det kun for mig. Jeg kan ikke sige dig hvorfor. Men hver gang jeg sætter mig for at tabe mig x kilo, så lykkes det også for mig. Min søster har derimod prøvet utallige ting og snakket med jeg ved ikke hvor mange folk og hun kan bare ikke tabe sig. Nu er hun begyndt at gå til noget behandling, hvor man får elektriske impulser omkring 20 steder på kroppen (der hvor man gerne vil slanke sig) og det virker, nu taber hun både fedt og cm. Men ja for langt de fleste handler det kun om at spise mindre og lave mere og ja der er en del der lyver for sig selv, fordi de lige glemmer at de spiste en Marsbar om formiddagen og så fik de lige et stykke kage til kaffe osv.
 8. Hvor kan man få proteiner fra, ud over kød

  Tak. Ja når jeg træner, drikker jeg noget protein, så jeg får lidt ekstra til musklerne. Men jeg føler mig ikke træt og har levet af 1500kcal de sidste 2 år. Men selvfølgelig, begynder jeg at mangle energi, så må jeg jo spise lidt mere. Tak for dit svar.
 9. Hvor kan man få proteiner fra, ud over kød

  Ok, så gør jeg det. For jeg har det helt fint, hvis jeg selv skal sige det. Men tak for indlæggene - det fik mig da til at tænke over det, jeg har jo bare troet på trænerne, altså når nu de er trænere i et motionscentre tror uvidende folk som mig jo på dem. Men tror jeg bibeholder de 1500kcal indtil jeg har tabt mig noget mere, så kan jeg jo altid øge det.
 10. Hvor kan man få proteiner fra, ud over kød

  Tja...det tror jeg nok. Jeg har i hvert fald fået at vide af dem der tager sig af kosten i motionscentrene at en normalvægtig skal have 2000kcal om dagen og træner man må man spise lidt mere, men så skal det helst være proteiner og vil man tabe sig skal man ligge 500kcal under som så er 1500kcal. Jeg har i hvert fald i alle årene fået at vide at jeg kun skal spise 1500kcal og det har jeg jo så vænnet mig til. Jeg har også tabt mig ved det - har så bare været inde i en doven periode, hvor jeg ikke har været i motionscenteret og så har jeg taget 8kg på igen. Men den her gang satser jeg på at nå mit mål. Jeg synes ikke jeg er sulten når jeg kun spiser 1500kcal - men jeg kan forstå at mange herinde spiser mere end det?
 11. Hvor kan man få proteiner fra, ud over kød

  ok tak nu har jeg gået i motionscenter i 3 år (2 forskellige) og begge steder har de sagt at man kun skal spise 1500kcal når man vil tabe sig - og nu siger I noget andet herinde....nu er jeg lidt forvirret
 12. Hvor kan man få proteiner fra, ud over kød

  pige, 21 år, 160cm høj, 85kg
 13. Hvor kan man få proteiner fra, ud over kød

  Super, tak for det. Der står en masse nyttigt. Min træner i motionscenteret siger at jeg skal spise 1500kcal og højst 1700kcal de dage jeg træner, da en normalperson på min alder skal spise 2000kcal og det så ligger 500kcal under. Men det kan være det ikke passer? Synes nu ikke jeg er sulten når jeg spiser 1500kcal Jeg har lige været inde og bruge en udregner til ligevægtsindtag - fandt et link i et andet indlæg - den sagde det lå på 3700kcal, men det synes jeg er ret meget? Måske jeg har gjort det forkert. Jeg læser lige lidt mere om det. Forresten så har jeg fået at vide at min BMI lige nu er på 35,3 og at den skal under 25, for at komme det må jeg kun veje 64kg og lige nu vejer jeg 85 = 21 kg
 14. Jeg har besluttet mig for at nu skal det være. Jeg skal tabe mig 21kg. I den forbindelse har jeg valgt at tilrettelægge 4-5 gange træning om ugen af mindst 1 times varighed og så er der jo kosten. Jeg har af en træner i et fitnesscenter fået at vide at jeg skal spise omkring 1500kcal om dagen og så sørge for at få nok proteiner. Jeg ved selvfølgelig at der er proteiner i kød og efter træning drikker jeg en proteinshake inden for de første 15min efter endt træning. Men jeg har tænkt på om der findes andet end kød, som jeg kan tage med i skole som mellemmåltider som også indeholder protein - kød er jo ikke så praktisk at have liggende i en taske i længere tid og jeg er ikke så god til at spise aftensmad (jeg glemmer at lave det og så når kl. nærmer sig 20, synes jeg det er for sent og så springer jeg det måltid over - tager evt. et stykke frugt, derfor ville det jo være godt hvis jeg kunne få dækket mit protein behov i løbet af dagen)