Pythagora

Medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Vægttab - det kan lade sig gøre :)

  Fantastisk med sådan en solstråle-historie og dejligt at du gad poste den herinde. Tak! Jeg er selv indehaver af sådan en og ved hvordan det kan inspirere og motivere. Held og lykke med halvmaraton til efteråret! :4thumbup:
 2. -5 kg på 10 dage!

  Hej alle. Tusind tak for jeres bidrag i debatten. Ja, jeg blev gift i den fine kjole som jeg købte i USA, uden at sy den om og uden at tørre kroppen ud. Tabte 6 kg på 10 dage, hvoraf meget har været væske og tømning af mine kulhydratdepoter, men kjolen sad (næsten *s*) som den skulle og jeg havde en fantastisk dag :-D
 3. -5 kg på 10 dage!

  10 kg på en uge? Nu er jeg nysgerrig... ! Hvordan??
 4. -5 kg på 10 dage!

  Det har du helt ret i :-) Og jeg skal nu nok få en fantastisk dag, rygdeller eller ej ;-)
 5. -5 kg på 10 dage!

  Hæhæ, nej det er så rigtigt... ;-) Med "tid" mente jeg, at jeg har fri resten af tiden op til brylluppet, så jeg har hele dage til at dyrke motion og kokkere vanvittige opskrifter etc ;-) Jeg tror jeg holder mig til den "fanatiske" udgave af den "sunde" måde. Meget kulhydrat-fattig og proteinrig kost, samt masser af ekstra motion. Indtil videre har det virket ok! :-) "Udsæt bryluppet", tsk tsk ;-)
 6. -5 kg på 10 dage!

  Ha ha, ja jeg kan skam godt høre at det lyder helt tosset. Tab af muskelmasse og dehydrering... Hmm... ;-) Prøvede faktisk bodywrapping igår pg tabte mig 12,5 cm, men mest om benene, så det battede ikke meget. Har dog tabt 1½ kg på to dage, uden at sulte, og uden at skære ned på proteinerne, så jeg er ved godt mod pt. Kunne faktisk lyne kjolen helt her til morgen, men rygdeller ér altså bare ikke det mest charmerende i verden, så jeg klør stadig på. Og tak for lykkeønskningen! :-)
 7. -5 kg på 10 dage!

  Udtørring af kroppen lyder ikke så tiltalende, det har du ret i ;-) Hmm.... Din intention var nok ikke at fornærme overvægtige, men ja, selvfølgelig nyder jeg at min kæreste elsker mig højt, men ikke PÅ TRODS af at jeg var overvægtig, men FORDI jeg er en dejlig person. Så skulle det vist være på plads ;-)
 8. -5 kg på 10 dage!

  Jo jo, men nu bad jeg jo om et råd til hvordan jeg hurtigt kunne smide nogle kg, ikke alternativer :-) Og ja, selvfølgelig ved jeg at det kræver mindre energi-indtag, eller øget aktivitetsniveau, men måske nogle havde erfaringer med nogle "omveje", fx bodywrapping (hvor det hævdes at man kan tabe sig op til 20 cm efter én gang, fordelt på hele kroppen), endermologie eller at drikke chili i danskvand til morgenmad etc etc. Det er lidt sådanne "kure" jeg efterspørger lige nu. Symaskinen er så absolut sidste udvej ;-)
 9. -5 kg på 10 dage!

  Hjælp! Jeg skal giftes den 25. august, og kjolen, som jeg købte i USA et nummer for lille med vilje for at motivere mig selv, kan ikke lynes de sidste 5-6 cm. Så jeg har brug for gode råd om hvordan jeg lynhurtigt taber mig de 5 kg det ca. kræves, for at jeg kan have kjolen på til mit bryllup. Til de af jer, der vil advare mig om at det ikke er sundt, og så videre, vil jeg lige komme jer i forkøbet og sige at jeg allerede har tabt 30 kg på en sund måde. (ved at dyrke forskellige slags motion (løb, styrketræning, svømning, pilates) og spise masser af grønt og protein, samt at skære alt sukker og meget kulhydrat ud af min kost). Jeg ved meget om ernæring og vægttab, men jeg har ingen anelse om hvordan jeg hurtigt smider 5 kg på så kort tid, da jeg jo i forvejen lever sundt. Håber nogle kan hjælpe! Jeg er villig (og har tid) til at gøre alt! Kærligst P.