Dines

Medlemmer
 • Content count

  1,547
 • Joined

 • Last visited

About Dines

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 06/07/1980

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Allerød
 • Interesser
  MTB, funktionel styrketræning, klatring

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Jeg vil være hurtig

Recent Profile Visitors

2,134 profile views
 1. Hygge MTB og lidt blandet

  Tors: Cykeltur, rigtig vej rundt og ingen dikkedarer. 1.02 tid. Godt spor, men kørte udenom de værste mudderpøle. Kan godt mærke at jeg har skåret kraftigt ned på de daglige cykelture. Mandag: Alm. KB træning. Swings, squat, row, pushups. Fredag (i dag): 10 KB swings (12 kg) 10 pushups 10 KB swings 8 pushups 10 KB swings 6 pushups 10 KB swings 4 pushups 10 KB swings 2 pushups 2 x Goblet squat (10) og KB rows (8) superset med 16 kg 3 x TGU
 2. Hygge MTB og lidt blandet

  Kom ud og lufte cyklen tidligere idag. Sporet var perfekt, de fleste blade var væk og der var ret begrænset mudder. Konditionen er desværre ikke som i sommers, så den samlede tid var på 1:05. Det var turen kørt baglæns og uden ekstra nedkørsler. Fokus var på at tage nedkørsler i god stil og begrænse unødvændig nedbremsningen. Det er lige dele mental træning, hvor meget man tør give slip og teknik, hvor det gælder om at styre hvor vægten skal forskydes hen for at bevare kontrollen. Opkørsler og transportstykker blev taget i adstadigt tempo, derfor den dårlige tid.
 3. Hygge MTB og lidt blandet

  Kom en tur i skoven i går og bortset fra den halvdårlige form, så var turen perfekt. Der var et par steder med meget mudder, men dem kørte jeg udenom. De nedfaldne blade var kørt ned i sporet og ikke for vådt, så godt greb. Jeg tog turen baglæns incl. de sjove nedkørsler den anden vej, men sprang den sidste del af turen over, da den er lidt mere kedelig. Fokus var på at holde hastigheden på nedkørsler og fandt to nye hop.
 4. Hygge MTB og lidt blandet

  Øv løb ind i en halsbetændelse sidste uge, så fra søndag til torsdag i sidste uge var jeg nedlagt. Fredag d. 21. Fik lavet en let gang KB træning, bare et sæt af hver med 12 kg's. Swings, Goblet squat, 1-arms row, pushups. Søndag d. 23. Cyklede lidt rundt med drengene i nabolaget, men fik øvet wheelies, trackstand og bunny hops. Mandag d. 24. 2x10 KB swings - 16 kg 2x10 KB squat - 16 kg 2x10 KB rows - 16 kg 2x15 pushups Utroligt så mange irriterende vira at et par børn i vuggestue/børnehave kan slæbe med hjem...
 5. Hygge MTB og lidt blandet

  Nåede en omgang KB træning d. 5. nov og 10. nov. Derudover kom jeg også ud i skoven tidligere idag. Det blev til en baglæns tur, hvor jeg tog to af bakkerne en ekstra gang, men droppede den sidste del af turen, da den er lidt kedelig. Tilgengæld trænede jeg nogle wheelies. Under selve turen var fokus på nedkørsler og sving. Med de nedfaldne blade blev de fleste hurtigere sving taget med et udskridende baghjul speedway style! God kombination af glatte blade og halvslidt bagdæk med begrænset spor.
 6. Hygge MTB og lidt blandet

  En kort update: 21. okt Der var godt mudret og virkeligt mange nedfaldne blade, kan godt forstå at dsb kan have problemer med den slags. Virkeligt godt jeg kendte ruten, ellers var jeg nok faret vild flere gange. Tiden var 1:05. 24. okt KB spas 28. okt Tog turen baglæns og de sjove bakker 2 gange. Der var lidt mindre mudder, men mindst lige så mange blade. Tiden var 1:15. 30. okt Ude igen, denne gang med M. Lidt mindre mudder, men endnu flere blade og det blev til en del hygge pauser, så det var ikke en hurtig tur. Tilgengæld fik jeg hapset en forkølelse, som jeg først er ved at komme over nu. Derfor har træningen stået på stand-by siden. Fik forresten også taget mig sammen til at anskaffe et nyt hjul og et dæk til forhjulet med grovere spor, så jeg kan stå lidt fast i mudderet. Det blev til Hope Pro II nav med Stans Flow Ex fælg, navet kan konverteres til andet end QR, hvis jeg skulle skifte gaffel eller cykel på et tidspunkt og Flow fælgen er godt bred (25 mm indre mål) og solid, så den burde kunne holde til det meste. Dækket blev et Geax Goma, der var til at betale og som jeg havde læst godt om. Det var godtnok en kamp at få det klemt på fælgen og det var ikke så stort som jeg forventede, men har ikke mistet grebet i sving siden jeg skiftede og mudderet falder også nemmere af end på det gamle Racing Ralph, så er godt tilfreds.
 7. Hygge MTB og lidt blandet

  Der er sket en masse det sidste stykke tid, derfor den manglende opdatering. Har mistet mit job, været halvsyg med halvsyge børn, men har fået luftet cyklen og mine kettlebells ind i mellem. Dagen efter jeg mistede jobbet var jeg på en rundtur på den lokale og kom lidt skævt op ad en grøft, det resulterede i at forhjulet eksede. Fik dog rettet det så meget op at jeg kunne tage resten af turen rundt. Efterfølgende har jeg strammet lidt på egerne, så hjulet kan bruges til nød, men skal have shoppet et nyt... Har været ude to gange på den lokale efter det: 6. okt, der tog jeg kun tid på "cirklen": Afstand: 8,19 km samlet tid: 37:59 Gns hastighed: 12,94 km/t 10. okt, der tog jeg den baglæns. Der er nogle fede stykker, når man kører ruten med uret. Der var meget mudder og jeg legede en del og øvede wheelies på den sidste del af turen, derfor den langsomme tid. Afstand: 13,15 km samlet tid: 1:05:58 Gns hastighed: 11,96 km/t Jeg har derudover trænet en til to gange med KB's. Kørte den klassiske dobbelt med swings og squat + pushups og KB row både i mandags og i dag.
 8. Hygge MTB og lidt blandet

  Torsdagstur: Fik nuppet en tur på den lokale efter ungerne var blevet smidt i seng. Det er sgu blevet efterår nu! Lygterne blev tændt allerede da jeg kørte ind i skoven. Dækkene var blevet lidt halvflade, hvilket jeg selvfølgelig først opdagede da jeg var kørt hjemmefra, så gad ikke vende tilbage. Men det gjorde at de "blævrede" noget i sving og at jeg ku mærke fælgen da jeg landte efter rutens eneste rigtige hop. Men udover de par småting, så var det en ganske fed tur, fik leget mere med dropper posten, sadlen kom i bund ved alle nedkørsler og lidt ned i skarpere sving - Fedt! Jeg timede den korte del af ruten (samme som sidst) til 42:30 min. Legede med wheelies på vejen hjem, både på lidt skovstier og en parkeringsplads.
 9. Hygge MTB og lidt blandet

  5. sep Som nævnt blev det en aftentur med M. Jeg loggede kun tiden fra den anden side af Kongevejen til: samlet tid: 39:54 gennemsnitshastighed: 15,14 km/t Det inkluderede et hurtigt rullefald, da min pedal ramte en sten/gren (uden skader) og lidt korte pauser hist og her. Topfarten var heller ikke helt i top på den sidste del af turen, da det var blevet godt mørkt der. Den tid var dog stadig godt nok til en 4. plads ud af de 19, der har logget den rute. Det var også fedt med dropper posten, det at få sadlen godt væk på nedkørsler og i sving gav en god følelse af kontrol over cyklen. Men får helt sikkert mere ud af den jo mere jeg får leget med den. Sidste uge gik med en ferie på Rhodos med familien, så ingen cykelture der. Det blev til tre gange hurtig træning jævnt fordelt over ugen: 2x10 Dips 2x6 chin ups 2x8 box pistols. Mandags træning: 2x10 KB swings - 16 kg 2x10 KB squat - 16 kg
 10. Hygge MTB og lidt blandet

  Tirsdag: Travl dag, så blev kun til en smule: 2x5 pistols til box 2x15 pushups Torsdag: Ufrivillig cykeltræning, toget til Hillerød valgte at springe to afgange over, så måtte cykle fra Holte st. 11 km ekstra på 26 min. Damn der er nogle onde bakker langs Kongevejen... Fredag: Har planlagt en aftentur på den lokale rute med M. Jeg kiggede lidt på Strava's hjemmeside i går og fandt ud af at den hurtigste tid derinde er på 33 min, hvis turen fra Allerød st - Kongevejen fjernes. Den del har jeg aldrig taget tid på, så bliver sjovt at se hvordan jeg ligger. Det blir så også min første tur i skoven med dropper post, spændende om den er de 1700 værd ;)
 11. Hygge MTB og lidt blandet

  Søndagstræning: Supersæt: 2x12 KB swings - 16 kg 2x10 KB squat - 16 kg Supersæt: 2x10 One arm row - 12 kg KB 2x15 Pushups
 12. Hygge MTB og lidt blandet

  Torsdagstur: Det blev til endnu en aftentur i går. Kom afsted ved 20 tiden og godt jeg huskede lygter, der blev meget mørkt omkring halvvejs. Det ser også ud til at det er slut med mulige PR's for denne gang, da sporet er blevet godt fugtigt med en del vandpytter og mudderhuller. Havde fokus på at kigge langt frem - det er godtnok sværere end det lyder, men øvelse gør vel mester... Og så prøvede jeg at holde fingrene fra bremserne på nedkørsler. Trænede den samme nedkørsel/sving som sidst. Tiden var omkring en time. Trænede wheelies på vejen hjem og har fået rigtigt godt styr på det, kørte ca. 10 m på baghjulet på en parkeringsplads. Og så har jeg bestilt en dropper post, blir spændende at lege med.
 13. Hygge MTB og lidt blandet

  Søndagstræning: Supersæt: 3x10 KB swings - 16 kg 3x10 KB squat - 16 kg Supersæt: 2x10 One arm row - 12 kg KB 2x15 Pushups 4 TGU - 12 kg
 14. Hygge MTB og lidt blandet

  Fik nuppet en tur på den lokale. Sporet var noget fugtigere end de sidste mange gange jeg har kørt dvs. en del vandpytter til at drøne igennem og betydeligt bedre greb på resten af turen. Rigtigt fed tur, hvor jeg prøvede at kigge så langt frem som muligt, lægge cyklen godt ned i sving og pumpe på de bump der er. Der er et sted omkring 3/4 af turen, hvor der er en kort nedkørsel, der ender i et ret skarpt sving, for så at køre op ad samme bakke lidt længer henne. Den tog jeg en del gange med sadlen lavt, for at blive bedre til at spare på bremserne, få lagt cyklen godt ned og holde min krop så lavt på cyklen som muligt. Tiden var lige under en time, men der var god fart på. Trænede som sædvanligt wheelies på turen hjem. Edit: Har rykket min mtb ordforklaring til første post.
 15. Hygge MTB og lidt blandet

  Håber på at få tid til en tur i skoven i aften, men fik leget lidt på cyklen i haven i går. Primært fokus på wheelies og trackstand. Har generelt fået bedre højde på forhjulet, så det kræver mindre at holde det oppe, men skal stadig ha forbedret balancen, når hjulet er oppe...