Vandpyt

Medlemmer
 • Posts

  6,746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Reputation Activity

 1. Like
  Vandpyt got a reaction from JeanetteThybo in OPSKRIFTER!   
  Det er oplagt at en tråd, som denne laves, det undrer mig faktisk at den ikke er her i forvejen. Inspireret at MIKKEL SAND's log, åbner jeg hermed denne tråd i den gode mads ånd.
  De første har jeg tyvstjålet fra Mikkel, men jeg håber at andre vil fylde på, der er sådan set ingen begrænsninger om det er tips til shakes, festmad, hverdagsmad, snacks, brød, alt er velkommen.
  Det er ligeledes underordnet om opskriften kommer fra en bog på hylden eller det egen kreation, alt er velkommen.
  Det er ikke alle, der er kreative i et køkken, og det kan en gang imellem måske være svært at finde på nye ting, der samtidig skal være bedst for vort legeme. Så hjælp os alle og udvid vor horisont. Energi, fedt, protein, kulhydrat per hundrede gram er selvfølgelig et ekstra kryderi til din opskrift.
  Som et lille indskud, kan jeg tilføje, at jeg som alternativ til Mikkel dressing, bruger fromage frais blandet med stærk chilipasta til pitabrød.
  'Pyt
 2. Like
  Vandpyt got a reaction from JeanetteThybo in OPSKRIFTER!   
  'Pyt
 3. Like
  Vandpyt got a reaction from Christian B in Confessions of a douchebag   
  http://elkan.dk/kommunikation/girafsprog.asp
  God 4. januar!
  'Pyt
 4. Like
  Vandpyt reacted to KristianS in Manager log!   
  WO 08/01/2012
  24Hour Fitness, Hermosa Beach

  Mobility WO
  Diverse stretch og Self Myofascial Release.
  Ca. 30min

  Cardio
  20 min intervaller
  Hack Squat
  10 x 50lbs
  10 x 90lbs
  10 x 140lbs
  10 x 140lbs
  10 x 140lbs

  Leg Curls
  10 x 170lbs
  10 x 170lbs
  10 x 170lbs

  Toes to bar
  10 x BW
  8 x BW
  8 x BW
  8 x BW
  8 x BW

 5. Like
  Vandpyt got a reaction from RuneN in Træningsmakker Århus søges   
  Tag dig ikke af T, det er faktuelt, at folk fra Horsens ikke har humor...derudover fik han ikke en iPhone til jul og er derfor lidt mere bitter end normalt.
  'Pyt
 6. Like
  Vandpyt got a reaction from Gregers TF in Træningsmakker Århus søges   
  Tag dig ikke af T, det er faktuelt, at folk fra Horsens ikke har humor...derudover fik han ikke en iPhone til jul og er derfor lidt mere bitter end normalt.
  'Pyt
 7. Like
  Vandpyt got a reaction from heliotropen in JS taler om sig selv, - efter forlæg af MZ!   
  Vi har kun én Daddy og det er Craw :angry:
  Onkel Jørgen, er Onkel Jørgen, så er den ikke længere, han er ham der giver os slik når far og mor ikke kigger, han er ham der spiser "leftovers" på vores tallerken så vi kan få dessert, han er ham der tager os med til film vi ikke må se og koncerter vi ikke må høre, han er ham der giver os en flaske Stoli til vores konfirmation, han er ham der køber en glædespige til vores 18 års fødselsdag og han er ham der hiver os ned i træningslokalet og viser os hvordan det skal gøres på den rigtige måde. Det er altsammen Onkel Jørgen.
  'Pyt
 8. Like
  Vandpyt reacted to tjr in QuantanaMORON!   
  JEG VIL GERNE KNEPPE EMMA WATSON!
 9. Like
  Vandpyt reacted to tjr in Langt pokker i MOL   
  Lav dine opvarmningsset således:

  Den øvelse lærer dig hvor stangen skal placeres på skulderen. Det er ubehageligt og stangen prøver at kvæle dig, ved at presse på strubehovedet. Det vænner man sig til.
  Lav din arbejdsset således:

  Sørg for at holde albuerne sammen (ekstern rotation i skulderen) og albuerne oppe (hjælper med at holde brystet oppe / øvre ryg strukket). På vej ud af hullet skal du tænke på at presse albuerne OP!

 10. Like
  Vandpyt reacted to Jaaanie in Okse-loggen!   
  SPIS NU DET KAGE OKSEN!
 11. Like
  Vandpyt reacted to Jaaanie in EQUILIBRIUM   
  Kære e-fwiends
  I går oprandt den kronede dag så hvor min single status opnåede helt nye dimensioner. Det lykkes mig nemlig at slå op med den søde fyr hvis kæreste jeg aldrig var nået at blive! Ja efter længere tids ulykke og kedafdethed fik jeg sagt til ham at "det gik ikke". Over msn. Mens jeg smurte madpakke. Og mens han var på arbejde.
  Der var slet ikke noget ved min handling som der var flot eller gennemtænkt, men ligepludselig havde jeg bare sagt A og for at A skulle give mening måtte jeg sige B og C og til sidst også D for "Det kommer ikke til at fungere". Ordene de væltede bare ud af mig sådan hulter til bulter hurtigere og hurtigere, rædselsslagent lagde jeg dem foran mine fødder og hoppede videre fra det første til det andet og til det tredje til jeg kom til den helt store mundfuld. Men også de ord smed jeg jo på den gyngende jord foran mig og panikslagen vovede mig ud på, mens jeg håbede på der snart var land i sigte. For at hvis jeg ikke sagde det nu hvor jeg var gået igang, ville jeg miste modet og igen klynge mig til tanken og fremtiden. Ignorere hvor ulykkelig jeg var i nutiden.
  Men man kan jo ikke leve i fremtiden vel? Man er nødt til at leve i nutiden, og det bliver jo hele tiden nutid ikke! En fremtid spundet på løfter om forandring bliver jo aldrig nutid. Selvfølgelig kan ting ændre sig, omstændigheder og lyst, men i sidste ende kunne jeg ikke se hvordan nutiden nogen siden ville være nok, så jeg måtte sige stop.
  Jeg har ellers altid været slem til at leve mit liv i en drøm om fremtiden og ignorere nutiden, "han siger jo tingene bliver anderledes... Han har jo lovet... Og hvis jeg så også bare kunne få ham til at forstå... Hvis jeg bare kunne vise ham hvor ondt det gør, hvor træt jeg er, hvor hårdt jeg prøver... Hvis bare jeg var sødere, smukkere, dejligere, tyndere, klogere, eller bare generelt et bedre menneske, en bedre kæreste, så ville han måske forstå han skulle være sød ved mig? - ja nu går jeg ud og bager ham en kage... "
  Jeg ved ikke hvor mange timer jeg har brugt på at forstå mine kærester når jeg skulle have bedt dem fucke af, hvor mange hjerteformede kager lagkager og boller jeg kunstfærdigt har kreeret i et forsøg på at vise dem hvad det betød at elske nogen og hvor meget jeg elskede dem, når jeg burde have klappet dem en lussing og gået min vej. Hvor mange minutter-timer-dage-år af mit liv jeg har siddet som frosset i en istid og ventet på det forår der burde, nej måtte! komme. Svundet ind og visnet mens jeg hver dag forsøgte at gøre mig fortjent til forårssolens første kærtegnende stråler på min kind.
  Men ikke mere, aldrig aldrig mere, nutiden er det eneste man får fra mig nu.
 12. Like
  Vandpyt reacted to Athlete X in El Guapo's Trænings log   
  Jeg har aldrig haft fake profiler men jeg tror at du hentyder til min nuværende bruger og et par indlæg engang hvor jeg fik fyret noget lort af.
  Vi bliver dog alle ældre.
  Min indstilling er at livet er for kort til at bære nag. Jeg gider det ikke. Det er ligesom noget man er vokset fra.
  Du skulle tage og prøve det.
  Jeg holder stadig på at folk skal lukke røven i Morakas log hvis ikke de har andet at bidrage med end spydige kommentarer.