bLoOdy

Medlemmer
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bLoOdy

  1. Ja ved godt JOJ startede med at udfordre Coleman i 2004 på BFTO DVD'en, men det er også ved at være længe siden at JOJ har påstået at være den stærkeste pro BB'er. Ben White er bare flabet som sædvanlig jo.

    Ja det er længe siden han begyndte med det, men han er stadig ikke stoppet. Senest har jeg hørt ham sige det i en træningsvideo med Branch. Den er ikke meget mere end en måned gammel.

    Phil Heaths arme er ikke for store, de ser awesome ud. De ser især ikke for store ud når han laver en FDB, BDB osv.

    Nej hans arme er ikke for store, det er bare resten, der er for småt :smile:

    Hans andre muskelgrupper er der da, men de bliver totalt overpowered af hans arme. At de så er knap så dominerende i nogle enkelte poseringer, ændre ikke på det faktum at de er for store til resten.

    Kai's dunk er vokset ret meget, og det kunne især ses på scenen til sidste ASC.- desværre bliver det ikke dømt ned som det ellers står i reglerne.

    Spørgsmål er så, om det efterhånden ikke bare skal accepteres som en del af gamet. Nej det er ikke pænt, men det er jo heller ikke det, det gælder om længere.

    Maven lod heller ikke til at forhindre Ronnie i at vinde.

  2. Ang. Strongest BB'er, er det ikke kun Ben White og Stan der skal dyste? Men ja Stan vinder nok klart men heldigvis er Ben White en langt bedre BB'er end Stan.

    Så er det godt, Stan ikke har sagt, han er en bedre bb'er. Til gengæld bliver både JOJ og Ben ved med at sige, de er stærkere, på trods af de ved, det ikke passer. Det er faktisk Johnnie, der er skyld i alt det her ''World's strongest bodybuilder'', fordi han begyndte at gå og claime, det var hans titel for at skabe mere opmærksomhed omkring sig selv.

    Billederne fra SN.

    Nu siger jeg det bare, som det er. Phil's arme er for store til resten af kroppen. Folk siger, Roelly's arme er for dominerende. Phil's arme er for dominerende!

    Ærgeligt med Kai. Den peptid dunk er godt nok ved at være slem :unhappy:

    Wolf er bare så ligegyldig efterhånden. Spild af potentiale.

  3. Ja ok der er ikke rigtigt noget at sige til den dårlige placering. Han har ellers gode linjer, men er også rimelig høj, så der skal en del størrelse til. Men alt det er jo ligemeget, når han er så blød :unhappy:

  4. Fortjent at Evan vandt, havde også regnet med han ville gøre det godt. David Henry er da klart den bedste i 202, han burde være meget off for ikke at vinde, og det ser ikke ligefrem sådan ud på billederne :tongue:

    Hvordan gik det egentlig med Denis Sergovsky? Han har rigtigt gode gener, men han mangler stadig størrelsen til at være med i toppen?

  5. Du bliver "misforstået" fordi du vrøvler. På den ene side prøver du at opstille det som om dine kriterier for hvad den "bedste" kampsport er, er objektive. Når du så bliver presset på dine argumenter, så falder du tilbage på din subjektive holdning til hvad kampsport skal være.

    Eks. MMA er mere "realistisk" end boksning, fordi det giver et bedre billede af hvad en fighter kan. Incog nævner så felony fights, og så er det selvfølgelig (?) udenfor kriterierne.

    Som Incog siger, så er kravene i MMA bredere, mens de i boksning er mere specialiserede. Boksere skal kunne mere med hænderne indenfor deres regler, end en MMA kæmper har mulighed for at kunne indenfor deres regler. Om Fedor er den bedste kæmper eller ej er for det første irrelevant, for han er ikke sporten, men et individ. Find selv forskellen. For det andet, så ville han med stor sandsynlighed ikke kunne vinde over de bedste boksere, fordi han ikke er specialiseret nok. Man kan sagtens være en god striker i MMA, eller kendt for at være god med hænderne i thai-/kickboksning, men når man tager alle de andre ting væk, så er det et helt andet game. Jeg ved det, for jeg har set talrige kickboksere der begynder til boksning. Selv de rigtig gode falder igennem når de møder en bokser der er bare i nærheden af det plan de plejer at bevæge sig på i deres egen sport.

    Jeg er ofte blevet spurgt om jeg ville lave noget boksetræning for både kickboksere og MMA folk. Jeg har også prøvet det et par gange, men er begyndt at sige nej, for de får simpelthen ikke noget ud af det. De avancerede bokseteknikker kan simpelthen ikke bruges når der må sparkes og tages ned etc.

    Omvendt er kickbokseren/MMA kæmperen på dybt vand, når det bliver ren boksning har bokseren en masse muligheder, som de aldrig har været ude for før.

    Kan en 120kg linebacker tackle livet ud af Cristiano Ronaldo? Jaeh, men det gør ham sgu ikke til en "bedre" boldspiller!

    Kan en crossfit udøver løbe en bedre 5km end en styrkeløfter? Ja, men hvis styrkeløfteren er hæderlig, så vinder han sgu med lethed i dødløft.

    Ok nu prøver jeg lige en gang til at forklare, hvorfor jeg hev Fedor op i denne diskussion. Og det kan godt være jeg endnu engang, kommer til at gå meget i detaljer, for at gøre det klart hvad jeg mener. Så bær over med mig.

    Fedor = bedre fighter imo fordi han ER en fighter. En bokser er ''bare'' en bokser og ikke en fighter. Du kan jo ikke sammenligne det med fodbold og amerikansk fodbold, da de jo stort set intet har med hinanden at gøre udover navnet. Altså nu valgte jeg bare Fedor, fordi han er den bedste, men lad os bare tage ham ud af diskussionen, da det åbenbart kan blive misforstået på mange forskellige niveauer.

    Nu kommer jeg desværre til at gentage mig selv igen, men der jeg ville hen, var, at hvis man før i tiden ville anerkendes for at være god til at slås, så var der boksning og ikke så meget andet. Det har så ændret sig nu, med alle de nye slås sports der er kommet frem, og efterhånden er blevet meget populære og anerkendte.

    Og så siger jeg specielt MMA, fordi jeg egentlig ikke ser MMA som en gren af kampsport, men nærmest som en ultimativ en af slagsen, hvor man kan kombinere det vigtigste fra det andet. Ja selvfølgelig er det ikke det hele, man kan bruge fra de andre, men det vigtigste er der. At jeg kalder MMA for en bedre form for kampsport, er forkert formuleret, eller i hvert fald ikke ment som det lyder. Jeg mener jo ikke, at de direkte konkurrerer mod hinanden på andet udover populariteten.

    At kalde MMA for mere realistisk er også et forkert ord, eller det er det vel egentlig ikke helt, fordi der jo er langt flere muligheder end i fx boksning. Men det er jo ikke fordi, jeg vil have kæmperne til at slås uden regler, det ville jo ødelægge det hele.

    Og bare lige for at slå helt fast hvad jeg hele tiden har sagt: En af grunden til at boksning er på tilbage gang, er imo, at synet på det har ændret sig. En bokser er egentlig ikke god til at slås på den måde, kun god til at slå. Hvad vil folk helst være, den bedste til at bokse eller den bedste til at slå, sparke, lave takedowns, submission og alt det andet som kampsport nu indebærer?

  6. beklager at det blev personligt, jeg lod mig lige rive med.

    Men jeg fastholder fortsat at det er lige så meningsløst at påstå at MMA er "bedre" end boksning alene fordi det indeholder flere komponenter eller er mindre modereret end boksning. Udfra den logik ville ville Felony Fights være "bedre" end MMA, fordi det er mindre modereret, eller de filipinske Silat turneringer være "bedre" fordi de indeholder flere komponenter end MMA.

    Jeg synes personligt også at MMA er federe end boksning og jeg mener også at boksning har nogle meget alvorlige problemer med hensyn til senskader

    til gengæld har MMA endnu større organisatoriske problemer end boksning. For hvor der i boksning godt nok er mange forbund, kan de trods alt finde ud af at kæmpe på tværs af forbundene, hvilket mange af de professionelle kæmpere i MMA ikke må på grund af kontraktmæssige forhold...

    Det er fair nok, men tror altså, du misforstår mig. Jeg mener ikke, at en god kampsport skal være så tæt på virkeligheden som muligt, i hvert fald ikke sådan noget som fx Felony Fights. Grunden til jeg mener, at MMA er en slags form for ultimativ kampsport, er fordi, der er mulighed for at bruge alt fra de andre kampsportsgrene.

    Jeg kan godt se nu, at det er forkert at nævne Fedors navn i denne sammenhæng, da han naturligvis ikke er bokser. Det jeg mente, var, at han er en bedre fighter end de bedste boksere, og folk der vil være den bedste fighter i verden, deltager i MMA og ikke boksning. Hvis man ville slås før i tiden for at blive anerkendt som en god fighter, så kunne man bokse, men nu er der masser af andre kampsports, som giver et meget bedre billede af, om man virkelig er god til at slås.

    Altså som jeg ser det, er den bedste bokser - den bedste til at bokse. Klart nok, men boksning er kun at slå. I Kickboksning/Muay thai/k1/whatever får man så også benene med, men stadig ingen takedowns eller submissions så det må man hente andre steder fra fx sambo. Derfor ser jeg MMA som den bedste kampsport, til at fremvise alt hvad man kan.

  7. Du er da for plat at høre på...

    Alle kamsport eksisterer indenfor nogle rammer, regler og grader af moderering. At der er flere eller færre af disse gør hverken en sport mindre "god" eller nødvendigvis mindre underholdende. Menneskeheden har en sjov vane med at finkneppe alt hvad der findes, så hvor der måske er flere knapper at skrue på i MMA, så er indstillingen på de knapper der er i boksning bare finere.

    At boksning måske er modereret på en måde, som gør at det er mere skadeligt end mange andre kamsporter er en helt anden historie, men det har fanme ikke noget at gøre med om den ene kampsport er "bedre" end den anden, hvilket iøvrigt er en totalt forrykt måde at sætte det op på. Hvor gammel er du egentlig?

    Og hvad Fedor kan i denne sammenhæng, helt rigtigt, er totalt ligegyldigt, så jeg forstår ikke du bringer det på bane..?

    Jeg ved ikke lige, hvad du mener med det sidste? Jeg har sagt, at Fedor er den bedste til MMA, og ja jeg anser ham 100 % for en bedre kæmper end toppen af boksningen.

    Som sagt er boksning kun boksning, MMA er nogenlunde alt. Jeg mener ikke, at den bedste kampsport skal være en regulær streetfight, det er simpelthen for primitivt. Men det skal være muligt, at fremvise alt hvad man kan for at stoppe sin modstander. Her mener jeg naturligvis, alt hvad man kan indenfor kampsport, og ikke spark i skridtet eller prikken i øjnene, men det giver jo et eller andet sted også sig selv.

    Det fremgår måske ikke af min seneste post, men jeg kan godt lide boksning, og udover det kan jeg også lide muay thai, BJJ, brydning osv. I MMA er det hele bare flettet sammen, og derfor er det vel klart, at det bliver anset som den ultimative kampsport.

    Hvor gammel jeg er? Ja som du kan se, så er min stavning og grammatik jo ikke bedre end en 10-årigs. Så skal vi ikke bare sige, det er det, jeg er.

  8. Bloody: Fair nok at du bedre kan lide MMA, men at kalde det "bedre" er snævertsynet og latterligt. For det første vil det altid være en smagssag, og for det andet, så har Fedor lige så stor chance i en boksering, mod de bedste, som de har mod ham i et bur. Hvad er bedst fodbold, eller amerikansk football? Det kommer sgu an på hvilke regler man spiller under!

    Ja jeg kalder MMA for en bedre form for kampsport, og kan ærligt talt ikke se, hvordan man skal argumentere imod det? Selvfølgelig er det helt fint, om man kan lide den ene eller det andet, men boksning er jo bare boksning, MMA er langt mere end det. Her snakker jeg ikke om, hvad er mest populært, for det er jo fuldstændigt lige meget. Dog ser det ud til, at folk er ved at få øjnene op for MMA. Det er fremtiden :smile:

    Tror faktisk, Fedor ville have en del bedre chance i en kamp under bokse regler, end andre ville i en kamp mod ham med MMA regler. Men på den anden side er det jo også helt ligegyldigt. De bedste til boksning er de bedste boksere i verden, men de bedste til MMA er de bedste kæmpere i verden.

    Det virker forkert, at man i en kampsport ikke må give et knæ til en modstander eller tage ham til gulvet, og i stedet skal prøve at slå igennem hans parader. Boksning er boksning, og det er fint nok, men som kampsport (alene) er det forældet og utilstrækkeligt.

  9. Nu er det vigtigt at huske på, at Valuev IKKE er den bedste bokser i verden. Han er i toppen pga. sin størrelse ja, men han er stadig ikke den bedste, og er kun indehaver af WBA titlen. Klitchko brødrene er de bedste sværvægts boksere i verden. Både Wladimir og Vitali er langt bedre end Valuev.

    Faktisk vil jeg mene at Vitali er bedst, selv som Wladimir har flere titler. De er begge store og gode boksere, men Vitali virker nærmest til at have en kæbe af stål (ligesom Valuev), mens Wladimir virker en del mere sårbar.

    Når er sagt, så skal det også tilføjes, at boksning nærmest er dødt, og har været det i mange år. Grunden til det er jo primært, at der er kommet langt bedre former for kampsport frem (I særdeleshed MMA), og det er sandsynligvis der, man skal finde finde de bedste til at slås i verden *Host* Fedor Emelianenko *Host* :bigsmile:

    Btw helt i orden at Valuev vandt den kamp. Det kan godt være, det ikke er sjovt at se på, men det er vel heller ikke derfor, han bokser.

  10. Korrekt

    Dekon er IMO kun nødvendigt for folk med en vis træningserfaring

    Nu ved jeg godt, det er meget individuelt, men er der nogle slags ''regler'' for, hvornår dekon er hensigtsmæssigt? Har læst, at nogen anbefaler hver 3-4 uge. Synes det er lige lidt for ofte. Mener det var på t-nation.

  11. Der er stor forskel på dekon og deload.

    For en styrkeatlet er dekon decideret dumt, hvor der er mange der mener det kan være fordelagtigt for en bodybuilder. Deload handler om at fastholde visse kvaliteter funktionsmæssigt of accelerere restitutionen. Grundlæggende set undgå at miste kapacitet til at tolerere træningsstress samtidigt med bestemte systemer/strukturer får en mulighed for komplet restitution.

    Deload kan endda lukke op for at man forbedrer visse kvaliteter: stabilitet, bevægelighed, smidighed.

    Dekonditionering handler dybest set om at man skal pause længe nok til at der skal mindre træningsstress til at trigge hypertrofi, ouden at miste for meget muskelmasse. Pointen er at man skal blive i dårligere form på et specifikt område.

    Hehe alligevel hurtigt jeg fik svar på mit spørgsmål :tongue:

  12. Enig men man skal huske på at der ikke findes absolutter indenfor styrketræning da der kan være store individuelle forskelle hvordan folk restituerer osv... det med at holde helt træningsfri uge er sikkert en udemærket ide men det er skam ikke noget man behøver... som du selv er inde på kan deload være rigeligt... og igen kommer det an på målet man har for øje... ligger hovedfokus på masse eller styrke osv. osv.

    Det er svært at vejlede nogen der kommer med så åbent et spørgsmål... det er umuligt at svare på... du går udfra at der snakkes om seriøs volumentræning, hvordan definerer du det? jeg går slet ikke udfra noget fordi trådstarter har stillet et spørgsmål der egentlig ikke rigtig er et svar på i så fald skal han først fortælle hvordan han træner, i hvor lang tid han har trænet... det er et meget tyndt grundlag at konkludere noget udfra

    Ja jeg var også for hurtig til at gætte mig til, hvordan topicstarter træner. Jeg kan jo ikke gå udfra, at alle træner på samme måde eller med samme mål som mig selv.

    Altså når jeg sagde volumentræning, tænkte jeg nok mest på high reps, mange sæt, forholdsvis tung vægt, og få hvile dage om ugen (Nok 1 eller 2). Altså mest bb orinteret træning.

    Er der ikke noget med at dekon skulle være bedst, hvis man træner efter størrelse, hvorimod deload skulle være at foretrække for styrkeløftere?

  13. Nej det er ikke nødvendigt... det kommer an på flere faktorer som Jens er inde på... det handler om træningsfrekvens, workload, individuelle forskelle, trænings-erfaring etc... alt er relativt... som så meget andet kommer det an på.... osv

    Ja ok det er klart. Nu ved jeg ikke lige, hvordan træningen normalt ser ud, men gik ud fra, vi snakkede seriøs volume træning. Altså hvis man kører hårdt på, så er 7-10 dages dekon engang imellem en meget god ide.

  14. Er det ikke lidt latterligt, at brokke sig over folk tager hormoner, i en tråd med billeder af personer der næsten alle sammen har taget uanede mængder af krudt? Det er som om, pro bb'ere er hellige, og ingen må kommenterer deres misbrug. Men når der kommer billeder af en dansker, som har generne og disciplinen til selv at blive pro en dag, så skal alle hakke på ham, fordi han bare er en taber med kæmpe selvværdsproblemer.

    Ja han har valgt at smadre sig selv med krudt, men det er desværre det, der skal til for at blive pro. Selvfølgelig skal man ikke hylde hans misbrug, men det er hans (dårlige) valg. Man burde bare lade vær at kommentere det, ligesom vi heller ikke gør med alle de andre.