Gregers TF

Medlemmer
 • Posts

  12,900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  186

Reputation Activity

 1. Like
  Gregers TF got a reaction from Henrik S. in Motion i balance™   
  Det lyder super dejligt. Tillykke - lidt på forhånd.

  Sjælland har flere fine områder. Omkring Kbh er der ikke så meget at byde på men kommer man lidt væk….
 2. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Miin udfordring med ukendt terræn er at jeg aldrig når derud. Jeg har svært ved at holde wattene nede, så jeg er holdbar nok. Også lidt derfor jeg kører så mange korte intervaller - det falder mig mere naturligt. De gange jeg har villet køre sweet spot på turboen, er jeg oftest endt med stram kæde lige over FTP.

  Men ja, jeg må lige fordele det bedre. Lange bakker har vi intet af men modvind kan jo også bruges.

  Det gode er dog, at min kollega ikke længere er fredet i klasse A. Jeg har mange gange skrevet at jeg gerne ville noget mere men ikke ville gøre det, når han ikke kunne følge med. Men hvorfor sidde og fedte i modvinden med x watt når jeg nu ved, at han let kan holde 50 mere? Hvis han så ikke gider, må det være hans sag og er han velkommen til at gå på hjul. Små cykelløb til nærmeste T-kryds eller lign må også kunne lade sig gøre nu.
  Men han gider sikkert slet ikke - heller ikke når han burde kunne vinde (det ved jeg så godt at man ikke kan kæde sammen med en bedre FPT men….). Jeg kan godt savne klubtræningen og at blive presset lidt. Uformelt og bare for sjov, altså. De planlagte “løb” på cykelbanen onsdag aften, har jeg slet ikke savnet.

  i øvrigt fedt input, det med 6x3 og 3x5. Sådan noget har jeg altid tænkt som vo2max og endt med sidde med tungen ud af munden - dårlig vane når jeg har, når jeg er helt ude og skide. Det er også lettere at styre end at finde strækning på 15-20 minutter.
  Men jeg ville jo nok kunne køre noget mere, hvis jeg ikke gik i hegnet så tit. Lige nu kan jeg ikke restituere mig ud af mere end det jeg laver.

  100% nuldag i dag - selv læggene får ro.
  Vinden er hidsig og stængerne slidte. Det er jo oplagt at koble sammen.
 3. Like
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Du tænker, jeg skal bruge det gode, gamle argument: Livet er kort, og jeg vil fortryde det, hvis jeg ikke gør det? 
 4. Haha
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Det kan være at der er penge i squat-muffins? Folk køber mange underlige tilskud, så med lidt fancy reklamer på FB og insta 
   
 5. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
  Det blev det - for mig. Især når rygerene var ude og pulse, så vi var 2-4 sammen - om jeg blev inde eller gik med ud.

  I de flestes øjne var det nu FOR stille, da der ikke var andet alkohol end hvad der følger til mad, dessert og kaffe. Så alle var ædru og det passer ikke ind i dansk drukkultur, så mange tog hjem næsten med det samme efter maden.

  Det havde ikke generet mig at blive længere men da dem jeg havde lånt pænt tøj af kørte hjem, smuttede jeg også og lavede en omklædning på P-pladsen, så de kunne få tøjet med hjem.

  Desuden var det første gang i langt, langt over et år, jeg har kørt bil i andet end nærområdet eller på motorvej.  Det var VIRKELIG hyggeligt at være “på tur”. Trods min gamle blikspand, holder jeg stadig meget af at køre. 
 6. Like
  Gregers TF reacted to Tinapigen in Tinapigens log!   
  Mandag d. 9. maj 2022
  Cykling 28 km
  Syg kollega, så dagen blev fyldt op.
  Nåede core-bold-øvelser, da havde let irritation i lænderegion - og for længe siden siden lavet øvelser...var dog for træt til hele programmet.
  Tirsdag d. 10. maj 2022
  Stadig sygdom på arbejdet, så vi har måttet flytte lidt rundt på enkelte aftaler, men det kom en stakkels springhalt kat til gode.
  Cykling 18 km
  Skole-hjem-samtale.
  Erfa-møde - godt møde, men var lidt ærgelig over, at det gik ud over min bjj-træning..
  Er blevet en lille smule forkølet i løbet af dagen..
  Onsdag d. 11. maj 2022
  Cykling ca 28 km
  Havde en lidt usædvanlig dag på arbejdet, da jeg først måtte hjælpe en 5 måneders hundehvalp, der havde slugt en sok, dagen før - og nu vist det sig, at den lå og stoppede i mavesækken.
  Heldigvis havde ejer set, at han havde båret  sokken forsigtigt i munden, men så var den lige pludselig forsvundet - og nu var blevet bekymret for om, den kunne passere tarmsystemet. 
  Heldigvis kunne det klares med noget opkastfremkaldende. Det viste sig, at han foruden den blå sok med gule striber også havde gnasket en læderlap samt al sin morgenmad.
   
  Lidt efter kom der en unge høne ved navn Tina Turner, der havde (haft) en imponerende fjerpragt på hovedet - og nu var blevet nærmest "skalperet". Det så lidt vildt ud til at starte med, da hun havde en skaldet, blodig isse og så mange fjer over øjnene, at man næsten ikke kunne se dem - så det lignede fra visse vinkler en hovedløs høne.
  Hun var en meget sød høne, så jeg håber at hun kommer sig hurtigt.
   
  Efter frokost kom en "semi-kendis" (i hvertfald hvis man er min alder) med sin hund til undersøgelse. Det var heldigvis mindre kompliceret.
   
  Jeg føler mig af og til som en del af /parallel til "Folk og Fæ" ;-)
  Kedeligt er det i hvertfald ikke!
   
  Torsdag d. 12. maj 2022
  Cykling 28 km
  Aahh, kort dag på jobbet. Det blev en mega social dag. Min "barslende kollega" var forbi klinikken og bl.a. visse baby frem. Efter arbejde havde jeg tid til at svinge forbi en ven på vej hjem inden træning. Telefonsamtaler med et par stykker.
  BJJ no-gi: en times teknik træning  (kimura) -samt prøvede en enkelt rullerunde med "udvalgt" makker. Det gik fint.
  Herefter hjem og lyn-spise aftensmad - så kunne jeg lige nå til aften-saunagus i Avedøre svømmehal. Opdagede lige i går aftes, at der var ledige pladser og jeg havde tid. Perfekt måde at indlede Bededagsferien på... Ahh
  Er alene hjemme i aften og i morgen - det er efterhånden blevet helt uvant.
  Tørnede tidligt til ro, da ikke kunne holde mig vågen.
   
  St. Bededag - Fredag d. 13. maj 2022
  BJJ no-gi: En times blandede teknikker inkl lidt "wrestling-teknikker".
  Vi var ikke så mange. Endte med at sparre en del runder (med lidt forsigtighed...lidt...). Det var sjovt, at rulle igen!
  Kajak-tur: 12,5 km - meget "forårsagtig" tur med blandet vejr.
  Fik lige gumlet nogle hjemmebagte knækbrød - inden turen gik direkte videre til kajakkluben... vejrudsigten havde lovet mere blæst og mere regn til aften + meget blæsende i morgen, så det var om at udnytte "vejr-hullet"
  Vandtemperaturen skulle efter sigende være over 10 grader, ro-sæsonen er officielt startet - så besluttede at nuværende varme tenmperaturer kan neoprendragten blive inde (den bliver hurtig varm og er lidt strammere at ro i). Beklædning blev derfor et sæt langt undertøj - samt i sidste øjeblik tog jeg også ro-jakken på, da jeg godt kunne skimte nogle mørke skyer på himlen  - plus en redningsvest.
  Det blev en fantastisk sjov tur. Jeg roede alene og havde tænkt bare at tage Kalveboderne rundt (8 km). Roede i medbølger ned til Valbyparken og derfra sidebølger hen langs parken og igen kraftige med bølger og medvind ind til Sjællandsbroen. Ved Valbyparken kom lige kanten af en byge forbi, men det stoppede hurtigt. Roede i læ og solskin inde i de små havne ved Sjællandsbroen og kigge på de mange forskellige både med skægge navne, der ligger.
  Var godt roende, ingen tidspres - så tog den langs Amager ud til motorvejsbroen i stiv modvind ca 4 km. Der kom sørme også en regnbyge forbi, med et enkelt tordenbrag. Lidt efter tog blæst og nedbør til, så jeg nåede lige at tænke, at jeg nok burde havde haft en hue med, for da der kom lidt hagl kunne det godt mærkes på min følsomme hud ved arret i venstre side af panden. Selvom der kom hvide skumtoppe på enkelte bølger og et par "mave-plaskerbølger" var der godt humor, "styr på balancen" og jeg kunne synge for mig selv og fuglene uden at ret mange hørte mig ;-)
  Så kom solen og den blå himmel igen og jeg havde bare moderate til små sidebølger tilbage til havnen.
  Havde varmen og var ikke specielt våd, da cockpit-overtrækketog ro-jakken havde beskyttet mod det værste. Måtte dog hælde nogle liter vand ud af kajakken, inden den blev båret på plads.
 7. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
  I går gik jeg som en løve i bur, nu jeg ikke “måtte” træne. Det var helt tosset nu hviledagen var SÅ tiltrængt. Har stadig DOMS hist og her.
  Jeg får dog ikke trænet i dg, for om lidt triller jeg til Møn, hvor den yngste af ex´ens unger (der bor hos sin biologiske far) skal konfirmeres.
  Har mega kriller i maven over at skulle være sammen med 35 mennesker som jeg sjældent ser. Og så under pænere omstændigheder. Jeg er nok mere nervøs end inden jeg skal til tandlæge  
 8. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  I går på arbejde: 2x20 hypers og 15x30kg (DB) i bænkpres ind i mellem.

  I dag 40/20 ud over diget og 30/30 hjem - de vanlige udfordringer i medvinden ved passage af andre - i dag et par “flyvske” fiskestænger og en el-kørestol. Jeg KAN bare ikke få mig selv til at suse forbi med +50 i timen - eller bare 40 ved mindre vind. Jeg er sikker på at jeg selv vil tænke manden var idiot, hvis jeg blev overhalet sådan.
  Det mangler lidt guf i 40/20´erne men det skal nok komme. 30/30 kørte derimod overraskende fint.

  10 kropshævninger i bøjlerne, det er hvad dagsformen rækker til,  samt elastik-rotation
  Læggene blev mega ømme, efter jeg sidst havde en ekstra (ufrivillig) snoning på elastikken, så de er først blevet trænet i dag.
  25 + 20 stående på et ben
  30 + 30 mens jeg sad på hug. Ved ikke lige om det rammer soleus ligesom ved 90 grader men jeg giver det et skud.

  20 minutter med is-benene på (incl massageprogram) og 40 minutters lymfedræn. Det er lang tid men hold da op det føles fedt i stængerne bagefter. De første fem minutter med is-benene er til gengæld ikke behagelige men det er rigtige isbade jo nok heller ikke.

  Nu ud og jagt efter en postkasse. Det var blevet tid for den hver-anden-årlige prøvetagning for tarmkræft og tosset ikke at tage imod den, når den bliver serveret i postkassen helt af sig selv.
   

 9. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
  I går i seng allerede omkring 23:30. Naturligvis vågnede jeg ved 2-tiden og sov først igen efter kl 4
  Men jeg kom op ved vækkeur, så jeg kunne nå cyklen før arbejde, trods jeg skal møde allerede 11:30.

  Det blev til 5 x 3/3 og den vanlige spurt på “Havnevej”.
  Jeg lagde forsigtigt ud - eller rettere. Jeg troede jeg lagde optimistisk ud men de sidste tre blev kørt i modvind og der er det bare lettere at mose watt i. Men jeg var også ude i årets første tur med “fokusblik” og tungen ude af den ene side af munden.  Det ser givetvis latterligt ud på en tyk, gammel nar men det giver altså noget mental tænding.

  Vel hjemme:
  2 x 20 siddende læg + 70 stående.
  Både i går og i dag har armenværet overraske venligt anlagt og det er kun når jeg strækker armen max ud, det strammer ned i hånden. Det er sgu lidt underligt, synes jeg.
   

 10. Like
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Mission accomplished. Første lille testtur overstået, og alt fungerer, som det skal. Stellet er ikke helt håbløst og har nogle vinkler, så det virker levende, selv om det i sagens natur er 'hårdt' at sidde på som alustel typisk er. I højre skiftegreb skal den lille vippearm, hvor man skifter ned bagpå, lige overtales, før det griber fat og skifter. Der er vist eneste lille anke. Sådan et sæt 10-speed Shimano-greb kan sikkert fås til små penge på DBA. Men jeg venter, indtil jeg en dag vil skifte kabler også. Indtil videre kører jeg på den, som den er. Det fungerer fint nok.
 11. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
  Jeg HAR været ude
  Dagen begyndte med et par glade SMS´er fra kollegaen. Meget forståeligt. 3 spurter på Zwift inden for 20 minutter og over 1600 watt på alle 3. Den bedste på 1654w. Jeg troede at han havde slået min PR men har lige opdaget at der mangler lidt. Under alle omstændigheder ikke ringe for en gut der oftest kører 2-3000 km årligt og pænt over hvad jeg kan præstere nu.

  Jeg trak tiden for at vente på over 15 grader. Fik sat Speedplay´erne på Skrumlet og skiftet klamper og sat watt-pedaler på tricyklen. Jeg orker ikke rigtigt Den Blå Avis og den ER jo sjov at køre på, så måske i år? 

  Turen i dag skulle bare nydes og det blev en gang leverpostej med en lille smule kvalitet hist og pist. To spurter kunne jeg også flette ind og hva sat… 1622watt på toppen og pænt over 1500 over 5 sek. Med en soft-kalibrering kun et kvarters tid forinden må jeg tro på det.

  Gammelpot er stadig i spil i den sjoveste del af cyklingen  
  Jeg ved at det ikke kan blive ved men jeg har lige fået denne sæson med som uventet bonus. Nuij, hvor skal det bare nydes og påskønnes mere end jeg ellers har gjort.

  De nye trykbukser skulle naturligvis bruges igen i dag og is-benene var “noget” koldere efter de havde ligget længe nok i fryseren. Maskinen gjorde god gavn men kostede også halvanden time og den tid har jeg ikke til hverdag men det er en genial luksus på mine fridage.
  Lidt hjemmestyrk:
  Siddende læg: 20, 20
  Stående læg: 50
  Bulgarsk split squat: 10, 10
  Skateboard-squat: 15, 15

 12. Like
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Godt spørgsmål, og jeg ved det faktisk ikke. Så meget følger jeg slet ikke med mere. Men jeg kan se, at flere af løberne er med i Team Hechmann Sport, hvor de træner efter Claus Hechmanns principper. De er så vidt jeg ved noget med 80 procent lavintensitet og så til gengæld en hel del pas, hvor der virkelig er smæk på. Det lyder ikke umiddelbart så forskelligt fra 'gamle dage'.
  Min løbebaggrund er jo heller ikke specielt omfattende, men da jeg løb meget i 81-82 var det stadig Lydiards principper fra 60'erne og 70'erne, der var 'the shit'. Og de indebar så mange kilometer, man orkede, før man begyndte at tænke på intervaller, bakkeløb, fartleg og leg-speed og den slags. Zachariassen, Lauenborg og Jørgensen høvlede nogle seriøse distancer igennem.
  Det ændrede sig vist en del i 80'erne og navnlig 90'erne, men hvor det er landet i dag, det ved jeg ikke. I øvrigt var det ikke kun maratonløberne, der kørte voldsomme distancer og træningsmængder igennem i de meget gamle dage. En mellemdistanceløber som Niels Kim Hjorth fik også tilbagelagt seriøst mange kilometer. Der gik muligvis lidt lir i, hvem der kunne fremvise størst træningsmængde 
   
 13. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Det er heldigvis sjældent jeg har kramper efter jeg har øget mit aften-væskeindtag. Ellers kom de jævnligt om natten.

  Med øget cykelaktivitet og intensitet burde der kommer gang i skroget igen. Umiddelbart synes jeg allerede der er flere watt i displayet. Om det så er indbildning, den øgede kørelyst eller det faktum at jeg sidder meget bedre på sommercyklen aner jeg ikke. Det er under alle omstændigheder blevet sjovt og det kribler for at komme ud og køre igen.

  Det er muligvis årsagen til uro i kroppen, så helt en nuldag blev der ikke - jeg kom til at lave lidt tosse-gøgl for overkroppen for at få ro.

  Har været i loftbøjlerne for statisk hold ved 90 grader. 35 sekunder kunne de blive til i 1ste sæt, før jeg sank igennem. Det er lige den halve tid i forhold til august. Men 15 sekunder mere end for et par måneder siden, så helt håbløst er det heldigvis ikke.
  Mave og skulder har også lavet lidt.

  Læggene er stadig småømme men fra i morgen…
  Det er altid usikkert at måle småting men umiddelbart har jeg lagt en meget lille cm muller på, på en måned hvor vægten generelt er gået lidt nedad.
  Vores smal-benede uniformsbukser er begyndt at sidde til om læggene og det har de aldrig gjort før, så noget er der i hvert fald sket.
 14. Haha
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Jeg kan også mærke en 'almindelig' cykeltur i bagdelen. Holder stort set kun Teams-møder, er meget hjemme med hunden og køber ind i gåafstand, så det er faktisk også sjældent, at jeg bruger min hverdagscykel. Er der småture to dage i træk, kan det mærkes på andendagen. Det er ikke kønt 
 15. Like
  Gregers TF reacted to Bjergtrold in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Well og ja lykkedes faktisk med at løbe fra Herning st til Gødstrup mandag morgen. Krævede absolut noget planlægning + tidligt op men gik fint inkl tid tll at komme i bad etc etc. Med rygsæk, ny rute og en bagkant mht at nå på job, så blev det intensitetsmæssigt lidt mere end Hechmanns 30 minutters restitutionsjog i følge programmet. 
  Dejligt at vide, at det er en mulighed og efterhånden, som løberiet kommer mere ind i kroppen igen, så kan det formentligt også lykkes med at jogge tilbage til stationen, hvis jeg ikke når det fra morgenstunden. 
  I går tirsdag meget meget ømme balder og baglår ovenpå søndagens walking lunges og kickbacks = very very nice  Lige præcis pga naturen af Hechmanns langsomme zoner, så lykkedes det mig faktisk alligevel at liste ind på løbebåndet til 40 minutters aerob træning. Missede de sidste 5 minutter da min leder ringede men ellers virkelig dejligt.
  Løb 
  Hechmann opstartsuge 2, dag 2
  10 min jog
  10 min Ae1
  15 min Ae2-3
  5 min jog 
  I aften skal jeg lykkes med de 30 minutters restitutions jog. Udfordringen at komme fra hospitalet i tide og finde energien, også selvom at jeg formentlig vil føle mig træt når jeg lander med toget.
  Ellers så havde jeg for lang tid siden tilmeldt mig march i Silkeborg skoven på lørdag = egentlig et skønt lille eventyr. Dog 55 k dvs noget længere end de 32 som jeg gik til Skanderborg. Tror godt, at jeg kunne, men lige nu, hvor jeg er kommet så godt i gang med Hechmann programmet og desuden er kommet lige så stille i gang med arbejdet med kosten, så har jeg bare så ekstremt meget mere brug for ro og regelmæssighed. I det hele taget, så ser jeg frem til en weekend, hvor jeg ikke er på farten eller har arrangementer. Vil bare sove længe, have gode træningspas og så have ro til lige så stille at få forberedt næste uge, inkl få bagt bananbrød mv. Turen på lørdag ville helt sikkert have resulteret i nogle dage, måske en uges tid, hvor jeg ikke kunne passe løb og hvor jeg formentlig ville høj dosis snacke af alt muligt for at holde energi niveauet oppe. Har mere brug for at vænne kroppen til de mindre og sunde måltider - gode vaner   Apropos så sad jeg i går eftermiddags temmelig træt i  1.klasses togkupe på vej hjem fra møde i Odense. Således fri adgang til alt muligt kaffecirkus og ja det fristede. Læste samtidigt Jesper Steins bog "Ædru". Well ved godt, at mange vil sige, at alkohol er meget værre end kaffe men når jeg ser på konsekvenserne for mig mht mave, søvn, uro inde i hovedet, manglende evne til at koncentrere mig, så er det bedst for mig at lade være. Men de psykologiske mekanismer vi har som misbrugere er så ens. Jeg er så god til at forestille mig, at det bare er en kop og at jeg kan styre det og ja nu har jeg været her så mange gange. Det er fantastisk at kunne stille mig ind på et løbebånd, eller løbe udenfor på et vilkårligt tidspunkt, uden at skulle tænke over om maven vil være med. Er i dag nået til dag 58 og ja must go on. Lige præcis en ting som Silkeborg projektet tror jeg også godt kunne bringe mig ude af mig selv til en grad, hvor jeg kunne snakke mig selv ind i lige at snuppe en kop. Som sagt vil en kop på top nat Mera Peak, hvis jeg når så langt være ok, but until then  ,,
  Dejlig dag til boardet
   
 16. Like
  Gregers TF reacted to Bjergtrold in Tinapigens log!   
  Fantastisk med sådan en cliff hanger  Glæder mig til at læse om turen.
  Solhilsner og knus her fra 
 17. Thanks
  Gregers TF reacted to vestjyden in Vestjysk dagligdag   
  01-05-2022
  Styrke
  Opvarming:
  Crosstrainer 10 min.
  Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
  Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
  Mavemaskine: 1 x 15 x 55   2 x 15 x 65
   
  Squat:  1 x 5 x 50kg.  1 x 5 x 60kg.  1 x 5 x 70kg.  2 x 5 x 80kg.
  Bænkpres: 1 x 10 x 40kg.  1 x 5 x 50kg.  1 x 5 x 55kg.  1 x 5 x 60kg.  1 x 5 x 62,5kg.  1 x 5 x 60 kg.
  All time pr. Dybt underligt, da jeg går og brokker mig over at jeg ikke får trænet! (og midaldrende)
  Pull down (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg  3 x 10 x 80kg.
  Læg 1 ben, stående: 3 x (15+15) x Bw.
  Biceps i kabeltræk: 3 x 10 x 17,5
  Triceps i kabeltræk: 3 x 10 x 20
  laterals rais: 3 x 10 x 9kg.
 18. Haha
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  2 x 15 minutter på Skrumlet. Første interval på FTP og det næste lidt over. Puha, selv de få ture jeg har kørt udenfor, har gjort det hårdt at køre på turbo. Ellers have jeg nappet 2x20 men jeg følte ikke helt for det

  Direkte over i 100 tåhævninger uden vægt og 2 x 30 med bøjede ben. En ny “opstilling” der er hårdere end den gamle.
  Underarmsrotationer med elastik.


  Lidt inden fik jeg hentet banecyklen. Jeg var spændt på hvordan det ville føles, da jeg jo har haft rigtig mange gode stunder ude på cykelbanen. Men jeg kunne lige så godt have afleveret en rulle lokumspapir, så beslutningen VAR den rigtige.
  Nu på arbejde og også i morgen, hvor jeg skal møde så tidligt at der næppe bliver trænet. Tænker læggene måske også vil sætte pris på en nuldag.

  Pulssenderen holdt igen op med at virke undervejs.

 19. Thanks
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Ja, man bliver jo kastet 15-18-20 år tilbage i tiden til dengang, aerocykler var det hotteste hotte :D

 20. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  BUM! Så kom snuden da i sporet, skal jeg love for.
  Og skærmtid er jo ikke det værste at skære væk for at nå et mål, så det skal nok blive godt 
 21. Haha
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Motion i balance™   
  Når en cirkushest dufter forår, bider den til bolle. Eller hvordan var det nu det var 
 22. Like
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Det er da hyggeligt, at MOL er oppe at køre igen i en mere toptunet udgave, rent teknisk. Rent træningsmæssigt er der ikke sket så meget her på matriklen siden sidst, og det har nærmest været zigzag i stedet for en mere fremadgående bevægelse :)
  Efteråret gik med lidt fladfodsløb, men så blev det en overgang så bidende koldt, at jeg var nødt til at klæde fødderne lidt varmt på igen i nogle tykkere sko. Fladfodssko er ikke alene forsynet med flade såler, men også med supertyndt 'overlæder', så jeg gik på kompromis og løber stadig i lidt tykkere fodtøj.
  Det var det første zig. Næste zag blev så en omgang corona i januar, og det tog en små 3-4 uger, før lungerne var nogenlunde tilbage på niveau. Det var de så ikke alligevel, for så kom der et zig, der hed ny blodtryksmedicin. Det gamle middel steg til uanede højder i pris, så i forbindelse med min årskontrol (super tal over hele linjen) fik jeg et nyt middel, hvor den indledende dosis var for lav.
  Det betød, at blodtrykket steg lidt, og så kom åndenøden tilbage, så jeg ikke kunne få luft nok. Nu er dosis sat lidt op, og så passer pengene igen. Så mit nuværende zag er egentlig, at jeg er kommet nogenlunde tilbage på sporet, løber en 45-50 km/uge og prøver både at have en lang tur over 20 km om ugen plus to dage med noget mere intensiv træning.
  Har løbet to gange RAC Milen (7,5 km rundt om Damhussøen og -engen), og de har været præget af manglende luft. Indimellem var der så sidste afdeling af Frost Cup, som faktisk gik rigtig godt. Her var lungerne fine, og jeg løb de 10 km med 4:23 i snit. Det var jeg meget tilfreds med.
  Som sagt har jeg nu sporet medicinen ind, så blodtrykket er fint, så nu får jeg ikke længere den der irriterende, akutte åndenød under løb. Det betyder, at jeg egentlig er tilbage ved at prøve at sætte lidt fart i benene. Jeg kan løbe ture på 20-21 km på lige omkring 5:00 i tempo, så grundformen er ikke så ringe. Traditionen tro prøver jeg derfor at bevæge benene lidt hurtigere på de intensive dage. Er begyndt at tage på stadion igen og løber intervaller og bakkeløb mv.
  Ikke så meget nyt, men med uforandret ved at komme ud at røre sig :)
 23. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Vi er bare glade for at det virker og der er nogen der tager sig af det. Af hjertet tak!!!
 24. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Så passer loggens og brugerens navn sammen igen 

  Håber det flasker sig - det er i hvert fald ikke et kedeligt mål at have.
 25. Haha
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
  Hov.. Jeg skal da ikke glemme at indsætte spøjs musik, der er ukendt for de fleste.
  Umiddelbart er det, natuurlijk, på hollandsk men menge ord er forkorte, så man kan ikke lure noget 
  Der er masser af “bedler” og kan man et par brokker på tysk og engelsk, er man godt kørende.