Le Moi

Medlemmer
 • Content count

  241
 • Joined

 • Last visited

About Le Moi

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/21/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand

Previous Fields

 • Træningsformål:
  En trimmet krop
 1. Beta-alanine: Det næste kreatine

  T-Nation.com - Beta Alanine T-Nation.com - Beta Alanine 2 Lidt henvisninger til T-Nation.com - Jeg er klar over kildetroværdigheden. Jeg synes dog, at der er gode forklarende elementer i artiklerne også. I hvert fald til at danne et grundlag for den videre læsning. Og nej - jeg har ikke oplevet mavegener. Det eneste jeg har oplevet er den prikkende fornemmelse i kroppen. Det bliver dog sjældnere og sjældnere og er på ingen måde ubehageligt, når man er klar over at det kan forekomme.
 2. Beta-alanine: Det næste kreatine

  Jeg supplerer pt. på anden uge med: Kreatin Beta alanine Taurine Jeg har som dig også læst interessante ting om beta alanine. Dette og prisen taget i betragtning har jeg vurderet, at det er værd at give et forsøg. Jeg har dog valgt også at tage taurine med. Men som sagt er det kun på anden uge, hvorfor jeg synes, det er for tidligt at give nogen vurdering af mit udbytte.
 3. Proteiner og kulhydrater sammen?

  Nej, det passer ikke. Der er intet belæg for at adskille de to ting. Ville aldrig spise et decideret måltid, der kun består af kulhydrat. Jeg kunne forestille mig, at du har hørt det fra den selvudnævnte kostekspert Lene Hansson? Hun er i hvert fald fortaler for det. Men indtil videre har jeg intet set, der skulle bevise hendes påstand. Hendes argument skulle være det samme, som kmba nævner nederst i sit indlæg. Samtidig ville jeg aldrig udelukkende spise protein efter træning. Her er kulhydrat ekstremt vigtigt. Denne artikel henviser til en undersøgelse, der underbygger dette.
 4. Hjælp til lavere fedt-%

  Jeg tror, du bør starte med et læse lidt grundlæggende omkring kost. Gør du det, vil du hurtigt kunne se hvilke ændringer, der kræves af dig. Læs tilbage i trådene i dette fora, find artikler osv. Der findes et utal af tidligere tråde, hvor folk spørger om stort set det samme. Disse vil kunne besvare mange af dine spørgsmål. Her er lidt artikler, som jeg finder ganske gode til at give et billede af, hvorledes kosten kan sammensættes: Cut til sommer Vejen til en lavere fedt procent! Kosten fra A til Å Læg desuden mærke til de pinned tråde i toppen af Kost og Kosttilskud omkring fedt, kulhydrat og protein. Krop og Kost programmet er desuden en fin kilde til at få oplyst, hvad der indeholder meget protein. Ellers findes der hjemmesider som Kalorietabel.dk, der også indeholder en lang række oplysninger om kalorieindhold. Derudover skal du, som altid når der søges information, huske at være kildekritisk. Du kan hurtigt finde oplysninger, der er mere eller mindre misvisende.
 5. C.L.A.+T

  Istedet for bevidst at bryde reglerne, kunne du blot spørge om folks holdning til CLA. CLA - et populært kosttilskud med tvivlsom virkning! Synes denne artikel, som er at finde her på siden, giver et glimrende og videnskabeligt billede af CLA.
 6. Hej Jeg er netop nu i femte uge i mit nuværende program. Dette er et 2-split delt i den klassiske pull/push. Dag 1 (Mandag, torsdag) Ben, ryg og biceps 5x8 Squat 5x5 Dødløft 2x8 Chin-Ups - Overhånd bredt greb 2x8 Chin-Ups - Underhånd smalt greb 5x8 DB rows 3x10 Seated DB curls 3x10 Benpres Dag 2 (Tirsdag, fredag) Bryst, skulder og triceps 5x8 Bænkpres 5x8 Incline DB bænkpres 3x8 Dips 3x8 DB skulderpres 3x8 Cable lateral raise 3x10 Lying one arm triceps extension Efter dette program har jeg planer om at få benene ordenligt med. Dette har længe været min svaghed. Derfor har jeg valgt at ændre mit split fra pull/push til underkrop/overkrop. Hertil jeg har dog lidt spørgsmål og mangler generelt lidt gode inputs. Primært til bendagene. Jeg træner udelukkende for hypertrofi. 1) Sæt/Rep Jeg har i længere tid kun trænet i de mellem høje reps. Altså 8-10. Dog med undtagelse af dødløft, der som sagt er 5x5. Hvordan bør jeg gøre dette, når jeg skifter til en ren bendag? - Kunne mandag eksempelvis være lave reps. Muligvis 5x5 eller 6x4? Mens torsdag ligger som jeg er vant til med 8-10 reps? - Eller bør jeg holde det til enten volume eller intensivitet? Altså en af delene? 2) Øvelsesvalg og variation Her har jeg været ved at lede efter øvelser. Mange af dem er nye for mig, da jeg indtil videre kun har benyttet mig af squat, dødløft, benpres, hack squat, leg extension og leg curl (Samt enkelte isolerende calves øvelser). Squat og dødløft vil jeg have med. Derudover har jeg også været ved at se nærmere på front squat og sumo dødløft. Kunne jeg have normal squat og dødløft mandag og skifte dem ud med front squat og sumo torsdag? Kunne godt tænkte mig at begynde på nogle af variationerne af squat og dødløft. Der ved siden af regner med med lunges til quadriceps. Muligvis Good-mornings til hamstrings (selvom jeg har på fornemmelse jeg ikke vil kunne lide øvelsen). Alternativer? Her var indtil videre fire øvelser. Så vil have lidt flere med. Hvilke bør jeg ellers kigge nærmere på? Bulgarian squats har jeg ligeledes kigget lidt på. Mangler der en isolerende calves øvelse? Er det nødvendigt?
 7. Mr. Olympia 2007.

  Tror lige så stille, jeg ville begynde at bakke uden for rækkevidde, hvis det var mig
 8. Mest masse...?

  Har netop læst en artikel på T-Nation af Christian Thibaudeau, hvor han også taler for at BB'ere skifter mellem det han kalder accumulation og intensification uger. Accumulation hvor man træner med høj volumen og intensification hvor man som navnet antyder træner med høj intensivitet. Top 10 Tips to Grow Bigger and Stronger!. Igen skal man selvfølgelig forholde sig til, at ikke alt derinde baserer sig på egentlige facts Men synes alligevel, at der er masser af gode artikler at finde derinde. Har selv trænet med forholdsvis høj volumen det sidste lange stykke tid. Den eneste øvelse hvor jeg egentlig kommer under 8 gentagelser er i dødløft. Her kører jeg 5x5 (føler ikke jeg kan holde teknikken, hvis jeg kommer højere). Jeg kunne altså med fordel tage en cyklus ind imellem hvor jeg træner meget noget tungere vægte? Måske ligefrem dumt konstant at ligge i de høje reps? Mit primære mål er størrelse. Styrke kommer sekundært.
 9. Kost til træning

  Har du overvejet at begynde at veje din kost, så du 100% kan følge med i hvad du spiser? Det lyder umiddelbart besværligt, men man vender sig hurtigt til det. Som du selv påpeger er du nødt til at være i kalorieoverskud for at opbygge muskel. Personligt bryder jeg mig ikke om at bulke kraftigt op. Hellere stille og roligt. Ønsker ikke at opbygge et kæmpe fedtdepot om vinteren. Som jeg læser dit indlæg, er det også dette du er bange for. Prøv eventuelt at læse denne artikel på T-Nation. The Truth About Bulking. Hvis du ønsker flere kulhydrater er pasta, ris og kartofler selvfølgelig en hurtig og nem måde at opnå dette på. Men ikke den sundeste. Du kan prøve med fuldkornspasta evt. Ellers er grøntsager osv. klart at foretrække. Men vi kan jo heller ikke leve udelukkende af grønt
 10. 7 døgns kostplan - giv din mening!

  Er også ganske enig med dig. Rugbrød bliver hurtigt tørt, hvis man bare smider to skiver pålæg på. Egentlig ikke så underligt børn hader det, når de får sådan en tør gut med på madpakke. Men holder nu også af en god omelet, noget kylling og masser af rugbrød :4mewantfood: Blot så topicstarter ikke skulle misforstå.
 11. Hvad spiser du lige nu?

  250g Fromage Frais 10g sirup 2g vaniliesukker 30g mandler Smager himmelsk :4mewantfood: Med inspiration fra et gammelt indlæg i Angels log, så vidt jeg husker. Og så på hovedet i seng.
 12. 7 døgns kostplan - giv din mening!

  Hvorfor skifte rugbrødet ud, hvis der er nok protein med samtidig? Masser af fuldkorn samtidig med der eventuelt kunne være noget sundt fedt i form af kerner etc.
 13. Tour de France Maneger 2007

  Så er Team Koldskål med :4thumbup: Kan ikke huske om jeg har været med tidligere i en MOL-liga..har været med i spillet før i hvert fald
 14. The never ending story....

  Er det nøjagtige det samme, hvis man starter "i den modsatte ende af pyaramiden", eller vil det have en anden indvirkning? Altså at starte med få rep og ende med mange. Fx. 3, 3, 6, 8, 10
 15. Nyt 3-split program

  Efter at have læst denne debat dukker der flere nye spørgsmål op i mit hoved.. Er selv lige gået fra 2-split til 3-split, fordi jeg føler at jeg har lysten til at træne mere end 4 gange om ugen og samtidig får mere tid til hver enkelt muskelgruppe (eneste begrundelse). I august og frem til jul regner jeg dog med, at det vil blive knebent med tid, og jeg regner derfor med at starte på 2-split igen. Hvor stor en effekt vil det have at sætte træningsdagene ned igen? Jeg ved alt er relativt og afhænger af så mange ting.. Men lad os sige at jeg i 3-splittet træner 2 muskelgrupper på halvanden time og i 2-splittet træner 3 muskelgrupper på halvanden time. Vil en god dekonditionering udligne den øgede mængde træning man var vant til i 3-splittet i forhold til et 2-split?