Ms. A

Medlemmer
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Ms. A

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 05/20/1988

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Midtjylland
 1. Kcal i vaniljesukker?

  Super :4mewantfood: Tak for svaret..
 2. Kcal i vaniljesukker?

  Jeg er begyndt at bruge vaniljesukker som sødemiddel i noget A38 naturel. Men er egentlig ikke klar over hvor mange kcal der er i vaniljesukker pr. 100 gram. Nogen derude der ved det?
 3. Hjælp til Kost&Krop prog.

  Hvis du kigger på det sidste fanebald der hedder Brugervejledning vil du kunne finde lidt hjælp der. Oftest skal du taste det du intager ind i gram eller ml. Nogle ting skal tastes ind som stk. Fx æble 1 stk. Men der står også i langt de fleste tilfælde om det gælder 1 stk., hvis der ikke står noget angivet tror jeg godt du kan regne med du skal taste det ind i gram. Husk at når du taster egne fødevarer ind i programmets fødevaretabel, så vil du her også skulle taste det ind så det gælder pr. 100 gram. Håber dette kan hjælpe dig lidt på vej..
 4. Frugt opbevares bedst?

  Mht. opbevaring af bananer, har jeg hørt man skal pakke dem ind i en avis og ligge dem i køleskabet.
 5. Hjælp til vægttab

  Du kan f.eks. begynde at skrive alt det du indtager i løbet af en dag, ind i et program. Den findes et sted her på siden. Søg evt. på "kropkost". Et rigtig godt program, hvor du kan se dit kcal-indtag når du skriver alt mad og drikkelse ind i. Har ingen anelse om hvor mange kcal du skal have indenbords for at holde ligevægt, men det kan du jo prøve dig frem med. Hvis du ikke taber dig, kan du prøve dig at skære nogle kcal af og prøve dette i nogle dage, og sker der stadig ingenting på vægten, kan du yderlige skære nogle kcal af dit indtag. Held og lykke
 6. Hvilepuls/form?

  Er det rigtigt, at man er i god form, hvis ens hvilepuls er under 60? Eller er det bare endnu en myte?
 7. Vægttab

  Så blev det mandag, og her er lidt facts som lovet! Der skal ske noget i denne uge med vægten!! Vægt her til morgen 75.5 Skuller gerne nå at smide et par kg denne uge.
 8. Halv-marathon

  Så fik jeg gennemført mit halvmarathon .. Dejlig fornemmelse, og det gik bedre end jeg havde turde tro
 9. Vægttab

  Hvor meget træner du om dagen, altså timer? Og hvordan er intensiteten? For jeg syntes det lyder vildt at du forbrænder så mange kcal i din træning. Men det er bestemt meget flot ..
 10. Vægttab

 11. Proteinpulver, er det for piger?

  Kan du anbeale et bestemt mærke eller produkt, hvis det er for at jeg stadig skal tabe mig og ikke vægtøgning. Meget af proteinpulveret er vel sådan at man øger vægten med det? Jeg har læst at man skal ca. indtage 2 g protein pr. kg. kropsvægt, og det opnår jeg ikke gennem min kost selvom jeg spiser kylling osv.
 12. Hej MOL Er der nogen der har meget forstand på proteinpulver herinde? Jeg er en pige på 19 som styrketræner af og til, går til aerobic, spinning og spiller fodbold, og gerne vil smide nogle kilo. Er det en god ide med proteinpulver for mig? Jeg vil jo ikke have at mine muskler skal blive for voldsomme igen, da jeg ikke syntes det er flot til piger...
 13. Vægttab

  >>Millemarie God ide med den log.Det vil jeg kigge på i weekenden, når jeg lige har lidt mere tid. Og så få skrevet lidt ind
 14. Vægttab

  De 17 kg er noget jeg har tabt over en lang periode. Jeg har i perioder taget mig sammen og o lange perioder har det også stået stille, så derfor har det taget så lang tid
 15. Vægttab

  Tak for det .. Min motivation er pt elendig for at sige det pænt.. Og håber det hjælper mig at jeg har "meldt" mig ind i denne gruppe .. Falder simpelthen alt for let i, og det plejer slet slet ikke at ligne mig. Der er vel en grund til jeg har været oppe på et vægttab på i alt 17 kg. Men kan ikke hive mig selv op i øjeblikket, og føler tit skuffelse over mig selv, uden jeg får gjort det vilde ved det. Håber nogen af jer har et par tip til at vinde motivationen tilbage. Mit mål på de 8 kg til d. 22.10.07 skal baer nåes!