millak

Medlemmer
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

 1. jægersoldat

  http://www.helse.dk/Default.aspx?ID=157&am...amp;NewsID=7081 http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-6528708.html?rss her er lidt der omtaler det - kunne dog ikke finde nogle statestiker over det... til trådstarter - når jeg læser dine indlæg og svar virker det ikke som om du bruger meget tid på at undersøge tingene - fx. orinteringsløb er bestemt noget der findes på bornholm - men for at fide klubben så kræver det at du selv gør en indsats, og ikke forventer at alt bliver leveret til dig. men held og lykke med det - men som før skrevet - prøv det af, for da jeg var inde var der squ nogen der måtte kapitulerer fordi de alligevel ikke var de store krigere som de troede de var..
 2. ekstrem fedme

  mange tak for hjælpen :) havde dog været på tv3s hjemmeside men havde ikke kunne finde noget - men så er det dejligt at andre kan:)
 3. ekstrem fedme

  vi er en gruppe der skal til at skrive eksamensopgave på sygeplejestudiet. Vi vil skrive om fedme, og i denne sammenhæng om rehabilitering af overvægtige. Det vi søger er om nogle kan hjælpe med titlen på den serie der har kørt på TV3 for noget tid siden, om ekstrem overvægt fra USA, patienterne er indlagt på et sted kaldt Broken Heaven. Håber der er nogen der kan hjælpe da den gerne skulle være omdrejningspunktet for opgaven. på forhånd tak..
 4. rygestop

  det havde jeg faktisk ikke tænkt op, men kan dog sige at det er en fiberi kost jeg har.. men nu har jeg gemt vægten væk, og valgt at jeg ikke får op i det, men har bibeholdt mine vaner... for det endte med at jeg blev vægtfikseret og det betyder jo bare at jeg kører surt i det til sidst... men amnge tak for hjælpen alle:)
 5. det eneste jeg kan lugte på manden vedr proteionpulver er at han er lidt mere "luft fyldt" men synes nu at efter han er begyndt på kreatinen så lugter han lidt mere sødt end han plejer.. men det kan også bare være et tilfælde..
 6. Solsikkekerner

  http://www.altomkost.dk/Services/Nyhedsrum...r_og_horfro.htm der står dog ikke noget om selve mængden, men har er det blevet påvist at solsikkekerner og hørfrø kan være skadelige pga tungmetallet cadmium. i artiklen forestår de andre nødder du kan spise..
 7. Hvad synes DU smager godt?

  jeg er mest til makrel i tomat med mayo eller tun m. mayo...
 8. rygestop

  hov ja det er jeg. kan godt se det med at tælle kalorier... men mine portioner er mindre end de har været tidligere. hvor jeg ikke har øget min vægt.. men for at komme med eksempel på hvad jeg spiser: havregryn med nødder og rosiner (ca en håndfuldsstørrelse) med minimælk grønt 1 skive rugbrød med pålæg (typisk tun. torskerogn eller æg) med grønt (typisk en halv agurk) grønt og et knækbrød altid kød, med en masse grønt og nogle gange grov pasta eller ligende (jeg har valgt at spise af en frokost tallerken og ikke en alm stor tallerken for har lagt mærke til at den mængde mad jeg spise så bliver mindre - og stopper når jeg er mæt) spiser altid inden træning, så de dage hvor der er træning spiser jeg en banan når jeg er færdig. snold har jeg intet af for jeg vil virkelig gerne det her... så det er irriterende at der ingen ting sker.. jeg burde vel ikke tage så meget på af min cardio, eller?
 9. rygestop

  nu har jeg været røgfri i snart 2 mån.. i forbindelse med mit sygestop holdt jeg øje med min mad, så jeg har heldigvis ikke taget på.. men problemet er nu at jeg har sat endnu mere fokus på min kost. tæller ikke kalorier, men tænker meget over hvad jeg spiser og i hvilke mængder, får mine 5-6 måltider om dagen, og træner 3-4 gang cardio af min. 60 min om ugen (styrketræningen kommer på fredag hvor jeg skal ha nyt program)... mit spg er hvor længe rygningen kan have indflydelse på mit stofskifte - og har det overhoved nogen betydning... men lige nu er jeg noget irriteret for vægten ændre sig ikke, og den skulle jo helst lidt ned.. lidt oplysninger om mig: 24 år 62 kg 159 cm høj ønsket mål 56 kg.
 10. Hjælp - jeg er desperat :'(

  QUOTE(LarsBj @ 28. Sep 2008, 21:44) Fint, men lyt nu til rådene. Du skal IKKE tabe dig hurtigt. Det er bare at tisse i bukserne for at holde sig varm. mvh LarsBj hvad er det du ikke forstår? synes du bliver ved med at køre rundt i det samme, og der er kommet flere godt råd ang kost og mortion. jeg vil ikke begynde at råde dig ang dit nuværende spg, for jeg synes personligt at du burde spise lidt mere - for din krop har brug for det.
 11. Fiskeolie

  for at komme tilbage til trådstarters spg om kvaliteten af fiskeolier så fandt jeg det her http://www.taenk.dk/index.php?sid=2&cid=1794 og jeg vil nu ikke kalde forebyggelse for doping for så doper jeg meget
 12. Hun vejer 48kg og taber sig stadig...

  Synes også at tiden skal ses lidt an. jeg har en veninde der lide af PCO og som også har sindsygt svært ved at tage på - her taler vi om en der kan drikke ren fløde og som stadig ikke kommer over 50 kg. men jeg vil også foreslå flere måltider og nødder og tørret frugt og andre lækre ting... håber det kommer til at gå fremad med hende...
 13. hovedpine

  jeg dyrker kun cardio for tiden - ro/løb/step/crosstrainer. hovedpinen kommer kun hvis jeg giver den rigtig meget gas - hvis jeg bare hygge træner så er der intet, så tror ikke der er noget i omgivelserne der kan fremprovokerer det, og der er god udluftning... hmm irritende - men prøver med drikke cultura'en i en periode og vender tilbage med et svar - ellers er det bare en tur til doktoren...
 14. hovedpine

  har ellers ingen problemer med mine bihuler - er ikke tilstoppet eller noget... og med morgenmaden skal det siges at jeg i en meget lang periode har trænet på tom mave eller på bare en banen, men det kan jeg ikke efter jeg er stoppet med at ryge -der skal der havregryn til... så vil helst ikke væk fra noget jeg endelig kan få mig sel til at spise om morgenen... puha drikke 1.5 til 2 liter før træning.. den bliver svær for jeg træner normalt fra kl 6.30 til 8 (inden skolen - der træner jeg bedst) men har overvejet at snuppe en drikke yougurt under træning for at se om det kan hjælpe - men også en tur til doktoren hvis der ingen forbedring sker for den her kan få en til at miste lysten til at træne, og jeg er virkelig begyndt at nyde min træning igen...
 15. hovedpine

  tror ikke jeg mangler salt, for det indgår som en normal del af min kost. bruger ikke så ofte smertestillende, men når jeg tager pinex x2 så har det nogen virkning, så det tager ikke smerten helt. men fx i dag, har jeg trænet hårdt i 1.5 time. inden træning spist morgenmad, så trænet, drukket under træning (hovedpinen så småt under træningen), så hjem og spise lidt og self mere væske.. men sagen er nu, efter både mad og 1.5 l vand siden jeg kom hjem er der stadig hovedpine. så BS burde være på sit normale igen... reagere på trykforøgelse - burde det ikke være væk efter 5 timer?