Lundiq

Medlemmer
 • Posts

  1,279
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Lundiq

 1. Jeg sad og stenede lidt over et par artikler omkring intensitets træning og vægttab, og ville derfor (måske) inkorporere et crossfit pas 1x om ugen for at booste musklerne, og samtidig lave lidt metabolsk ravage. Findes der nogle gode WODs, som kan laves i et alm. gym, eller er det bare at være kreativ?

  Det handler bare om at være kreativ. Du kan inkorperere de kettlebell øvelser, som du allerede har brugt, i dine WODs.

 2. Mambo << Jeg ville holde mig fra pres bag nakken. Som Martin siger er dit skulderled kraftigt udadroteret under pres bag nakken. Da dit skulderled i modsætning til de fleste andre led ikke har nogen ledkapsel "hænger" dit led uden særlig meget støtte i denne position. Nogen kan dog få det til at fungere og har aldrig problemer.

  Det er da noget vrøvl, at skulderleddet ingen ledkapsel har. Skulderleddets ledkapsel er bare slap, således at det er rotatormancheten, der primært står for stabilitet i leddet.

 3. Som I jo ved, har jeg ikke været helt så trofast overfor min log, som jeg plejer at være. Årsagen er at jeg har helliget mig til et nyt projekt, nemlig siden www.triholics.com som jeg har startet sammen med Motta. Tjek den ud og kom gerne med lidt kommentarer til den

  Spændende projekt. Jeg vil helt sikkert følge med på siden! :4thumbup:

 4. Tøj

  Underarmour shorts sorte med rød stribe (Aldrig brugt, mærkerne er kun taget af)

  Billede kan sendes.

  Str.: L

  Nypris: 349kr

  Udstyr

  1x ez-stang 50mmØ. Link: http://www.bm-fitness.dk/product.asp?product=119

  nypris: 800 kr, kom med bud. Skal afhentes i Aalborg området!

  2x 10kgs skiver 50mmØ, Diameter : 44,0 cm.

  Samme som denne, bare skiverne er sorte og kun vejer 10 kg, bemærk diameteren er 44 cm, velegnet til at lære teknik i diverse VL øvelser.

  http://www.bm-fitness.dk/product.asp?product=6912

  Nypris: 700kr/stk, kom med bud.

  Proteinpulver

  5lb True Whey med chokolade smag (uåbnet)

  http://www.myprotein.com//uk/products/true_whey

  Nypris: ~300 kr

  GymBoss timer (Grå-sølv)

  http://www.workoutshop.dk/product.asp?product=10359

  Nypris: 199,-

  Tingene befinder sig i Aalborg.

 5. Er udemærket tilfreds - Bliver straffet lidt på mit kondital pga min høje vægt - Men har en fin iltoptagelse! En lettere Motta er vist stadig vejen frem for at blive en bedre triatlet. Efter lidt snak med Incognito, var hans bedste bud at øge min løbemængde, og skrotte svømning og cykling i en periode, da de begge inducere for meget muskelvækst. Hmmm....Det er sgu ikke nemt det her Tri! Men, måske det er løsningen at skære ned fra 2-3ugentlige svømme til 1, og så ellers se hvordan vægten bevæger sig!?

  /Motta

  Af ren og skær nysgerrighed: Hvordan vil du bruge testen til planlægning af din træning?

  Der er nok ingen tvivl om, at du ville blive en bedre triatlet, hvis du blev nogle kg lettere. Hvordan ser ugen ud mht. antal pas i de tre discipliner? :smile:

 6. Ved 8-10 reps er det jo heller ikke tungt - i forhold 1-3RM, i hvert fald. CNS takseres i hvert fald ikke betydeligt og hvis man holder sig fra failure er det endnu mindre udtalt.

  En xRM er én rep fra failure ellers er det ikke en xRM, og om restitutionstiden påvirkes synderligt ved at gå til failure fremfor lige under, skal jeg ikke kunne sige noget om.

  I de styrkeprogrammer jeg kender til (5/3/1, Texas Method, Starting strength) er hele idéen at arbejde med submaksimale vægte netop for, at restitionstiden ikke bliver for lang. Specielt dette må da være aktuelt i forbindelse med styrketræning som en sekundær ting til den primære Triathlon træning. Om så restitutionstiden bliver for lang er nok umuligt at sige, og det skal jeg heller ikke kunne sige noget om.

 7. Det kan udvikle sig til en længere diskussion, men det korte svar er JA! RM med 8-10reps er i min optik ikke belastende for CNS etc, som RM med 1-3reps. Derfor kan det godt forsvares. Desuden skal loadet opbygges over tid, og jeg mener ikke det på nogen måder kompromittere triatletens anden træning ved at køre tungt på i ben-øvelser. You oppose?

  Jeg mener bestemt heller ikke, at tung ben træning kompromittere triathletens anden træning, forudsat at ens restitutionstid ikke øges synderligt grundet styrketræningen. Jeg er dog usikker på, at de tunge RM løft ikke påvirker ens restitutionstid negativt, og det var egentlig derfor jeg var lidt nysgerrig på, om du lå inde med noget interessant viden. Desuden spiller antallet af øvelser og sæt også en væsentlig rolle i denne situation.

  Kører du stadig efter det styrke"program"/plan du smed på TeamMotta's facebook?

 8. Sørg for at styrketræningen er RM (repetition maximum) dvs, du skal ikke kunne klemme flere reps ud. Hvis du har lavet dine 8reps, og føler der er 1-2-3 flere, så fortsætter du indtil du når det punkt hvor det ikke er muligt at presse mere. Ved næste sæt kan du så øge vægten igen.

  Hvorfor? At kører med RM nær failure øger jo netop din restitutionstid. Er udbyttet så meget større at det retfærdiggøre ovenstående?

 9. Fedt mål!

  Nu kan jeg læse af din hjemmeside, at vi kommer fra samme område. Hvilke gode cykelruter findes der ude i Gistrup-Klarup området?

  Kender du evt til en side, hvor ruterne er vist? :)

  Held og lykke med målet, jeg vil følge med her!

 10. Fredag d. 14 oktober 2011

  Aalborg Atletik Stadion @ Feat Lund

  Løb

  - 1200 meter opvarmning

  4 x 800 meter @ 1.15 minut rest.

  3.00, 3.07, 3.17, og 3.05 min.

  2 x 400 meter @ 2 minutter rest.

  1.10 og 1.14 min

  - Udstræk

  Fået nye sko, Mizuna Wave Aero 9 - hold kæft et blikfang! Men virker som et godt køb! :4thumbup:

  33044-mm8352_l.png

  Bonus info: Hvis man hedder Henrik og har gennemført en Ironman, så er det nærliggende at blive kaldt JernHenrik!

  Du er helt væk - de pauser du angiver er helt skæve. :wink: Vi Restede alt for meget.

 11. Update, mandag 10/10.

  I lørdags var jeg fuld for første gang i 3 mdr og jeg er stadig ramt i dag.. Det her minder mig om hvorfor det er at jeg ikke gider drikke så det er sat på hylden igen.. Jeg har heldigvis masser af vagter og arbejde i jule/nytårs perioden - så faren for at blive lokket med der er ikke særlig stor :-)

  Jeg har fået svømmet og lavet lidt blandet løb..

  I dag:

  Morgen: Restitutionsløb.

  Distance: 5km

  Tid: 20:11.

  Jeg blev egentlig ikke ret forpustet selvom det var en nogenlunde tid..

  I dag skal jeg bare ligge på sofaen resten af dagen og lava nada!

  VILDT Resitutionsløb! :4thumbup:

  Hvordan går det med din svømning?