Rommel

Medlemmer
  • Posts

    3,006
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rommel

  1. Jeg havde helt glemt hvor meget røv-og-albue der bliver delt ud på sådan en bane. :smile:

    En rigtig god omgang - det skal gentages på et tidspunkt!

    Hvor store er de KB's du har bestilt iøvrigt? Jeg kunne godt tænke mig at trække en 48 kg og så aldrig røre dem igen. :cool:

    Rommel

  2. Man skal ikke forsøge at modvirke trykstigningen i kroppen ved tunge løft, da meningen med den jo er at gøre en mere stabil og derved beskytte ryggen under udførelsen.

    Den eneste mulighed er - som jeg ser det - at holde sig fra længerevarende maxløft, hvor man kæmper med vægten i adskillige sekunder.

    Rommel

  3. Jeg har oplevet det samme under et tungt squat i udstyr. Stod og kogte ret længe med vægten og opdagede senere, at jeg havde fået en monster blodsprængning i øjet, der stortset fyldte den ene halvdel af det.

    Tror det er meget forskelligt hvor disponeret man er for disse blodsprængninger. Mener at Baggårdspumaen her fra sitet er RIGTIG god til at få dem ved tunge løft, men om det er direkte skadeligt skal jeg ikke kunne sige. Unormalt er det dog ikke vil jeg mene.

    Rommel

  4. Jeg laver mine 100 kg weighted pistols oven på en 1000 liter Pro-Explosion-Hydrogen-BallTm.

    Her er det gået galt på Amager Strand:

    NHR%20Explosion.jpg

    De antiburst bolde er simpelthen ikke farlige nok til min smag.

    Jeg var forøvrigt ved at give et interview til FLEX om hvordan jeg har opnået min kollosale benstyrke da det skete - derfor microfonen øverst i billedet.

    Rommel

  5. I morgen:

    Max i tandem vend, tandem squat og tandem pushpres. Derefter besøg på Rigshospitalets Traumecenter og slutteligt kølig opbevaring på Retsmedicinsk Institut. Spørgsmål? Ryyyyyyk UD!

    Rommel

  6. Hold da op stærke. Bænkpres to dage i træk. Er det strandformen der arbejdes på???

    Det er jo lige dig :tongue:

    Godt at se der bliver rykket nogle kg rundt. Dine squat er jo gale.

    Junker

    Jeg har hørt et rygte om at vi stiller cykelpatruljer ved Amager Strand til sommer, så det er naturligvis med det for øje! :tongue:

    Rommel

  7. Og nu jeg er her:

    I går:

    Vend

    8 x 1 @ 100 kg

    Benbøjning

    20 x 100 kg

    3 x 140 kg

    En kollega lavede en tung 4'er med vægten - så som det lille menneske jeg er kunne jeg ikke ny mig for en relativt nem 20'er. Det var ikke tungt, men hårdt på en tyndbenet-concept2 agtig måde.

    Bænk

    4 x 100 kg

    4 x 100 kg

    4 x 100 kg

    3 x 100 kg

    I dag:

    Lidt tilfældig tam tam

    Bænk

    1-2-3-4-5-6-7 @ 90 kg

    1-2-3-4-5 @ 90 kg

    1-2-3-4-5 @ 90 kg

    Lidt stem og curl @ 40 kg

    og 5 x 4 kropshævninger @ mig

    SLUT!

    Rommel

  8. Hyggeligt lige at hilse på, desværre var jeg ovre den tilstand hvor jeg kunne have lavet et tandem-dødløft med dig. :cry:

    Ja, sku. Hyggeligt at rende ind i dig, Charlie! :smile:

    Var selv i en ret fordrukken tilstand den pågældende aften - forsøgte ihærdigt at dø af druk på Dølle, men det lykkedes heller ikke i år. :laugh:

    Rommel

  9. Jeg har pådraget mig en dejlig slidt nederste disci i ryggen induceret af års rundrygget selvmords-dødløft. Men det til trods vil jeg ikke fraråde at man udfører øvelsen - så længe at man ikke slacker på formen og tænker, at kranløft med mange kg er det fedeste shit. :smile:

    Rommel

  10. Det var nu ikke ment sådan, men jeg troede det var okay, at jeg kommenterede på øvelserne. Om det var et frivend, der blev til en vending melder videoen eller teksten ikke noget om.

    Håber det går godt med træningen!

    Du er hjertens velkommen til at kommentere på alting herinde. :bigsmile: Det var din kød-samtale med Jesper-drengen jeg mente. :cool:

    Og det går sku ret fint med træningen synes jeg - bliver da stærkere og stærkere.

    Rommel