Vetö

Medlemmer
  • Posts

    297
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vetö

  1. Hey TRS.

    Har et pars spørgsmål vedr. blobs. Har siddet og forelsket mig i de gamle York blobs, men kan se på det hele, at de er ganske dyre på nettet. Ved fra DJ, at du ligger inde med nogle.

    Hvilke blob/vægte har du? Hvad kan du anbefale til en start? Mere når jeg en dag får lyst til at smide de mange penge efter en dumbell og i gang med nedstrygeren...

  2. Kære Henrik.

    Jeg vil starte med at gratulere med dit barn nr. 2.

    Sad og blev helt nostalgisk over Motion-online, har vel ikke været herinde mere end 2-4 gange de sidste 2 år. Jeg synes ligesom det tog for meget tid. Jeg faldt over din log og fik lyst til at skrive en hilsen.

    Jeg startede selv op med styrketræning i sidste uge i City fitness hvor Saabye træner. Det kræver lidt forklaring... Jeg stoppede med al styrketræning for ca. 1,5 år siden pga. min skulder. Så tog fanden ved mig og jeg begyndte på maraton-træning. Det var meningen at jeg skulle have løbet Copenhagen maraton i maj, men jeg har været forfuldt af uheld i 2008. I april satte min brok sig i klemme og jeg måtte på skadestuen. Jeg fik dog løbet et meget habilt halvmaraton i tiden 1:33:23 hvilket jeg er meget stolt over. Fra at have været en rimelig muskelløs 84kgs styrkeløfter kom jeg helt ned på 71kg i foråret. Et ganske stort vægttab der har givet mig samme slanke og tynde udseende som Torben.

    Jeg blev opereret for brok i juni da jeg blev ramt af strejken i foråret. 2 måneder efter blev jeg opereret i min venstre skulder og har fået fjernet en masse arvæv og betændelse. Det går helt tilbage til min skade i oktober 2005. Jeg har højst sandsynligt revet nogle sener over og de voksede sammen under min lange pause. Givetvis min bicepsene, da der sad meget arvæv omkring den.

    Der er stadig lang vej med genoptræningen af skulderen. Jeg har stadig irritation/smerter fra tid til anden, hvis jeg sidder for meget foran computeren eller på anden vis laver uhensigtmæssige bevægelser/stillinger.

    Jeg startede i sidste uge med at træne ben 2 gange ugenligt for ligesom at komme i gang igen. Jeg kører benpres og supersætter leg extension og leg curls og slutter af med donkey calfraise. Jeg kan ikke lave andre benøvelser, da min skulder ikke tillader belastning på ryggen endnu.

    Målet er at komme tilbage til styrkeløft, dog kun som rawløfter og jeg starter med at træne i Hvidovre igen, når skulderen tillader det. Dvs. når jeg kan squatte og køre dødløft.

    Det var lidt om mit lange skadesforløb håber ikke at jeg kedede dig;)

    Jeg synes næsten at vi skal lave et LVK-træf en gang i november, os to, Saabye, Jens, Spør, Ulrik, Blackice, Torben og måske Sten? Er der andre? Det kunne være sjovt at lave en træningsaften og evt. tage ud og spise noget mad sammen bagefter.

    Du kan skrive/svare til mig på facebook, hvis du adder mig som ven, blot søg efter Vetö.

    Ellers er min hotmail her:

    [email protected]

    KH

    Daniel

    PS. Glæder mig til at høre mere om familien, dit job osv. Synes ikke det hører sig til her i loggen. Så det kan du evt. uddybe i en mail.

  3. Henrik Sørensen i 110kg lavede 260-190-280 uden udstyr.

    Tonni vandt 110kg med 320-210 eller 220 og 325 i dødløft. Dødløften var ny rekord.

    Ellers vandt Michael Jensen 90kg med 300-177,5?-300. Han prøvede 312,5 som ville være ny rekord men missede den.

    Vorup vandt squat guld i 110 med 330kg, Lars Mikkelsen vandt bænk i 110 med 232,5kg, og Tonni vandt dødløft med 325.

    312,5kg ville ikke have været ny rekord. Dahlin squattede 315kg for 2 uger siden til DM-diverse.

    Vetö

  4. 24/11-2006 - let squat/let dødløft

    Starttid: 18.30

    Sluttid: 20.55

    Sted: OSK

    Squat

    1 x 6 @ 20 kg

    1 x 5 @ 65 kg

    1 x 4 @ 105 kg

    1 x 3 @ 135 kg

    2 x 2 @ 155 kg

    1 x 2 @ 157,5 kg

    1 x 2 @ 160 kg

    1 x 2 @ 162,5 kg

    1 x 2 @ 165 kg

    Rent kg-mæssigt så er jeg oppe ved mit gamle niveau i squatten før SM, omend jeg stadig mangler lidt i eksplosivitet. Til gengæld er jeg blevet væsentlig lettere siden den gang. :superman:

    Sumo dødløft

    1 x 3 @ 60 kg (Semi sumo)

    1 x 3 @ 95 kg

    5 x 2 @ 105 kg

    Jeg er meget teknikorienteret i denne øvelse, er ikke helt tilfreds endnu.

    Decline situps

    2 x 10 @ kropsvægt + 5 kg

    Hyperextensions

    1 x 15 @ kropsvægt

    1 x 3 @ kropsvægt (Stunt! :cry: )

    1 x 15 @ kropsvægt

    Det lykkes mig at lave lidt af et stunt i dag. Den del der holder min ben fast, river sig løs i den koncentriske fase med det resultat jeg flyver fremad og laver "skorpionen" :w00t::laugh: mens selve den flyvende del er tæt på at gøre en ende på Moos. :cry: Efterfølgende fik jeg dog surret delen fast igen og kunne således fuldføre de resterende reps.

    10 min. udstrækning

    Fin omgang i dag. :bigsmile:

    Hvad siger kropsvægten?

    Vetö

  5. Det kan vi ikke, når det ikke er alle der har tid og lyst :bigsmile:

    Det er simpelthen det mest slappe indstilling dine klubkammerater har! De respektive klubber, som har meldt deres hold til turneringen, er klar over hvornår de forskellige runder bliver afholdt ligeledes hvornår finalen finder sted.

    Det der med, at klubberne ikke kan stille hold er noget fis. Så må man stille med reserver, der ikke har en chance for at vinde.

    Jeg håber, at det får konsekvenser for næste år. Hvis vores sportsgren havde været proffessionel ville sådanne ting aldrig været sket. Der er store sponsorer involveret, tv-indtægter osv. Så går det ikke, at man pludselig melder fra. Ligeledes har de klubber, der evt. skulle have substitueret de andre hold, ikke mulighed for at forberede sig optimalt. De har ganske enkelt fået det at vide alt for sent.

    Vi løfter i et lille forbund, hvor vi ikke er afhængige af sponsorer osv. i samme grad som fodbold, men jeg håber ikke at det sker igen. Det er en slap indstilling.

    Vetö

  6. Jepsen. Skulle også lige finde ud af om jeg blev hurtigt rask her efter en hurtig omgang dårlig mavse, men det lader til at jeg er game igen nu :smile:

    Så hvis vi kunne arrangere det, kunne det måske være noget med en æder bagefter herude. Har også snakket med Nico om det.

    Jeg har fri 16.30 på fredag. Så kunne jeg tage derned bagefter. Hvornår kan du være der??

    Jeg er færdig på uni kl. 15. Kan være i gymmet kl. 16.30, men Mike har sent fri. Han er ogå game såvidt jeg ved.

  7. Træning i HSF i dag.

    Vetö og L^P var tough i dag!

    Larsson var der også... :laugh:

    Bullergøj ser lidt blød ud for tiden. Ikke så skarp! :tongue:

    Bænkpres:

    2x8@130 kg - lette vægte, men mange gentagelser er altid hårdt!

    1x4@140 kg - skulle have haft seks, men styrken er ikke helt hvor den har været efter vægttabet.

    1x5@135 kg - gik ned i vægt for i det mindste at få seks i den sidste. Det lykkedes så heller ikke. :nonono:

    Squat:

    2x6@160 kg - raketter, og ikke så tosset.

    2x4@175 kg - det var rart at smage lidt på nogle lidt tungere vægte igen! Men det er stadig ikke tungt nok.

    Bicepscurl:

    3x8@25 kg (pr. hånd)

    En gammel folkeskoleklassekammerat træner også nede i HSF. Han gik og prikkede til mig hele træningspasset fordi jeg havde glemt mine joggingbukser og trænede i de bukser jeg plejer at have på til kuglestød. Han synes det var feminint. Men da jeg blev træt af at høre på ham og spurgte ham om han ikke snart skulle lære at løfte ordentlige vægte blev han småsur! :laugh: Don't dish out if you can't take the heat!

    Det så godt ud i squat i dag. Du skal nok løfte toughe vægte inden så længe...

  8. :crazy: Så fordi man træner på Amager, og vælger at stille op til DM, så er man krudtet? Eller hvad er det, du prøver at spytte frem mellem galden? Er ikke helt sikker på, at Rall er 100% enig med dig... :nonono:

    Nej, det er ikke det jeg skriver.

    Hvordan du tolker mit indlæg står dig frit for. Jeg har blot mine forbehold, en kritisk indstilling til tingene. Jeg lader mig ikke imponere uden videre...

    Når der er en stor koncentration af dygtige atleter et specifikt sted, skyldes det ofte flere faktorer, herunder gode træningsformer, indstilling osv. I nogle tilfælde skyldes det også andre ting end træningsmetoder og kost. Derfor min skepsis.

    Vetö

  9. Har selv arbejdet i daginstitution og kan nikke genkendende til situationen.

    Det jeg fik ud af det var, at jeg lærte at sige fra når mine overordnedes adfærd blev utålelig.

    Lærte også at en fagforening er en god ting :wink:

    Deres adfærd i den situation er uprofessionel. Foran børn, andre forældre og ikke mindst din lille guldklump er tåbelig (hvad enten kritikken var berettiget eller ej). Tag det op med lederen, det er det sundeste for alle parter.

    Lede pr's du lægger for dagen. Ens gains efter diæt er altid dejligt eksplosive. Men vildt du laver SÅ massive pr's med det samme :omg:

    Jeg er dog lidt bekymret når jeg ser dig squatte igennem med øm lændemuskulatur. Jeg har lige haft en lang skadesperiode på den konto, så det er muligt jeg projicerer :wink:

    Men jeg mener nu en anden strukturering af din træning, så du kan squatte med en fuldt restitueret lænd ville være smartest :smile:

    ps: Du leee' :superman:

    Henrik, Jeg tror, at Poul har fat i den lange ende. Personligt foretrækker jeg at være fuldt restitueret til den tunge squat, i dit tilfælde den toughe breathing squat, dvs. kør evt. din dødløft 2 dage efter din tunge squat. Så bliver du endnu mere tough i benene :4thumbup:

    Vetö

  10. Det giver ikke meget mening at lave random tests dagen før et stævne, sådan at alle bagefter kan fyre den max af med vanddrivende midler og andet uden at der kan gøres noget ved det.

    Lodtrækningen var vist også lidt fesent udformet, men det må dem der har set den hellere beskrive.

    Præcis! Jeg ved godt hvad jeg gik "indtil" da jeg tog til Herning, men den nye formands tale var i mine øjne under al kritik. Han nævner på intet tidspunkt bekæmpelse af doping eller vedkender sig, at sporten ikke kan bestå uden. Alle andre sportsgrene forholder sig til doping issuet. Det er sgu mere cool at være ærlig omkring det.

    I forhold til dopingruten var den helt tilgrin. Man kunne lige så godt sige, gå hjem og dope den til i morgen, du er ikke blandt de udvalgte.

    Ligeledes er jeg ikke synderligt imponeret over, at et center i DK stiller med 13 atleter, når koncentrationen omkring doping osv. er massiv på Amager. Det skal man ikke være professor for at være bekendt med. Diverse stærkmænd har også deres daglige gang på Amager fra tid til anden...

  11. Som udgangspunkt respekterer jeg dit valg! Jeg har nogle synspunkter vedr. hele din måde at gribe squattræning an på, som du måske er enig i?

    1) Du står meget smalt, når du kører raw. Uanset hvordan du vender og drejer det, bør "man" (i min verden) træne med henblik på konkurrence squat, dvs. i fuldt udstyr. Så kører man ikke smalt, for at få mere benvolumen, når teknikken er en anden i fuldt udstyr. Så bør "man" stå tæt på den bredde man har i fuldt udstyr - selvfølgelig ikke så bredt at lysken og lign. bliver overanstrengt.

    2) Ofte taber du vægten i dit hoved. Du undervurdere lette træningsvægte. I sidste uge sad du stille i bunden med 130kg, fordi du tabte spændet. Det sker ganske enkelt ikke for os andre i Hvidovre - mig bekendt. Det er i mine øjne et tegn på "forkert" indstilling om man vil.

    3) Næsten en gentagelse af ovenstående, squat er den tougheste øvelse af alle, det er den som skiller kællingerne fra. Nogle gange ser man løftere, der er super stærke men er svage i hovedet og dummer sig gang på gang til stævner, fordi de ik går hårdt nok. De er bange for squat.

    Du må vende dit temperament til noget konstruktivt og gå hårdt!

    Blot nogle tanker herfra Frederiksberg. Håber du kan bruge det til noget.

    Vetö

  12. Jeg synes den tunge, massive og stærke DØDLØFT-Henrik er den sejeste. :devil::devil::devil:

    Op i røven med det der diæthjerne og afvejning af mad osv. Du skal være tough, det bliver man ikke af at cutte! Glæder mig til du går amok i dødløft. Det er en øvelse, der ligger lige til dit højreben.

    Vetö

  13. Mandag 10 juli

    squat:

    2*5*60 kg

    2*3*100 kg

    2*3*140 kg

    3*2*190 kg

    Squat/Kvarte:

    1*2*275 kg

    1*1*355 kg

    1*1*425 kg

    1*1*455 kg

    N0 Shit de var svære at gå ud med....puha.. :crazy:

    Herefter bænk med kæder op til 100 kg + kæder, biceps..

    Gå Hårdt

    /Claus

    Har du målt dig efter mandagens træning? Mon ik der er røget en centimeter eller 2 i højden? :w00t: