jegertyk

Medlemmer
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jegertyk

 1. Hjælp! Jeg vil tabe mig!

  btw, kan jeg skifte navn? "Jegertyk" var bare fordi at jeg ikke kunne finde på andet den gang i november, og jeg havde utroligt lavt selværd.. Ville aldrig vælge det navn igen.
 2. Hjælp! Jeg vil tabe mig!

  Helt seriøst, min mave stikker 2cm ud, og ligner ikke et udsultet lig, har stadig sul på kroppen.. Ved godt at vægten er MEGET forkert. Men hvis jeg skal tage på så bliver det i muskler, som tager et stykke tid for mig.. Vil gætte på at min fedt % ca er 16.
 3. Hjælp! Jeg vil tabe mig!

  kan du så forklare min hvorfor jeg stadig har en lille delle på maven?.. og Ja for første gang i mit liv kan jeg spænde mine armmuskler så den kan ses, så ja jeg stryketræner..
 4. Hjælp! Jeg vil tabe mig!

  What??? mener nu ikke selv jeg har et sygeligt forhold til mad, har faktisk aldrig haft det bedere!
 5. Hjælp! Jeg vil tabe mig!

  Jeg synes du skulle læse min tråd http://www.motion-online.dk/fora/index.php...=0#entry1273543 det har virkelig hjulpet mig! idag vejer jeg 52kg, og er 183 høj (:
 6. Slik tage på?

  Hej jeg vil tillade mig at spise lidt slik i weekenden, fordi at jeg skal til noget lan. Jeg vil købe 1 Plade marabou 200 gram 1 pose haribo 1-2 poser chips gram?? og lidt cola.. men hvor meget vil jeg ca tage på, med med min normle kost oven i? slikket er nok ca 2300cal i alt, og vil det påvirke min vægt stort? tak xD
 7. Slik tage på?

  Det er unden sukker, driker altid light (: Og halvdelen af hariboen kan jeg ikke lide, og kan nok ikke spise 200 gram chokolade på 24 timer, uden at få ondt ;D
 8. Slik tage på?

  Det var sku meeget! Men tror heller ikke at jeg får spist det hele, så tror cal tallet er lidt mindre
 9. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Hej jeg er en dreng på 15.år jeg vejer 61.1 og er 179 høj. Men kan ikke få det fedt væk som jeg har rundt på kroppen? Ligger lige nogle billedere ind. Jeg indtager ca 1500kal om dagen så ikke for meget.
 10. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Jeg ved sku ikke hvad alt det der hedder ;D. Meen en instruktør som også er kost ekspert har hjulpet mig med alle øvelserne, men skal nok komme med en bedere difnition ;D
 11. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Jeg tager mavebøjningerne der hjemme så har ikke muglighed for det med vægte. men køber nogle når der kommer penge ind forresten laver mavebøjninger på sengen (for bedere ryg underlagn) fordi jeg er svejrygget og gør det mindre pinefuldt. Er der et problem i det?
 12. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Tak for de gode ord! Jeg vil fortsætte i højt tempo, og vejer mig ikke mere Og når jeg styrke træner bruger jeg primært vægte, til arme, bryst. Og så træner jeg også ryg og skuldere + tager 100 mavebøjninger pr dag.
 13. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  ...............................
 14. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  .................................................................................................... ................................
 15. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Skal nok prøve ;D
 16. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  tak (: - ingen andre der tør at svare?
 17. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Her er billeder.
 18. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Der er vidst noget jeg har glemt at fortælle, det med de 1500 kcal, er slut for længts, jeg spiser sådan set det jeg skal de fleste dage, er begyndt at spise morgenmad efter jul samt at spise ordenlig frokost. Så synes ikke at jeg spiser for lidt? Er ALTID mæt efter aftensmad.. Hvor jeg normalt spiser 2 portioner af det der bliver lavedet som normalt er relativt sundt..
 19. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Det er da også det jeg arbejder på?
 20. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Så fik jeg kamara tilbage, der kommer billeder lørdag, eller søndag.. min BMI er på 17.3 som er under anorakzi grænsen, arh jeg er forriveret for jeg har stadig fedt omkring bryst parti, samt mave men en forbedring.
 21. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  NEJ mine deller er ikke væk! Vejer 55.5kg. OG ser ikke uanmendlig tynd ud! Så drop det psykolog pis! tak.. Ligger billeder ind i denne her uge, når jeg har fået min kamara tilbage fra rep (:
 22. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Jeg kommer nok med nogle billeder lørdag, før jeg spiser morgenmad for min mave har det med at blive "oppusted" lige efter et måltid.
 23. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Det er så underligt! Er ikke rigtig så sulten mere ;s.. Så jeg gør det ikke bevidst..
 24. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  UPDATE: Vejer nu omkring 57kg.. Ved ikke hvorfor jeg bliver ved med at tabe mig.. Men der kommer snart billeder Forresten jeg styrketræner og konditræner stadig, og vil snart starte på boksning ;D. Men syndes ikke at jeg kan se de store reslutatere.
 25. Hjælp! 15.år og for tyk om maven

  Nej, men hvem siger at jeg ikke prøver på at få muller på min krop? Har jeg sagt at jeg sulter mig? Ikke hvad jeg ved... Men her i julen har jeg ikke trænet.. Men til gængel ikke overspist, som de fleste.