Athlete X

Medlemmer
 • Content count

  2,814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Athlete X last won the day on March 18 2011

Athlete X had the most liked content!

About Athlete X

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 05/24/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Min logbog

  Mit nye træningsforløb startede forleden. Jeg er godt på vej mod 95 kilo i kropsvægt. Jeg kan love jer for at jeg over sommerperioden vil fremvise latterlige hurtige tider på track banen og imponerende vertikale spring. Selvom jeg cutter ned til 95 er jeg fortsat muskuløs. Jeg er bygget ret spinkelt fra naturens side så render åbenbart ikke rundt med så meget knoglevægt. Der er folk herinde der er omkring min højde og min vægt med langt lavere fedtprocent men som dog alligevel ikke har nær så meget muskelmasse eller styrke som jeg har. Som sagt er jeg ret spinkel over ankler, livet, håndled osv. Faldt tilfældigvis over denne her: http://www.defrancostraining.com/ask-joe.html Hvis folk læser ovenstående link vil jeg gerne gøre opmærksom på at Joe Defranco's metoder repræsenterer ALT hvad Charlie Francis hadede. Ham og Charlie Francis er absolutte modpoler. Det er derfor en hån mod Charlie's arv når han skriver således: Mike Guadango lancerer snart en ny side hvor ham og jeg vil skrive Q&A omkring sports træning (og også ernæring i Mikes tilfælde). Målet er at kunne præsentere et alternativ til alle de misinformerede trænere og atleter.
 2. KongKents LOG

  At skære slik, hvidt brød, kage osv. fra er det helt rigtige sted at starte. Med din kropsvægt i betragtning og såvidt jeg husker en historie med halvdårlige knæ samt din ringe fysiske form ville jeg ikke råde dig til at løbe 4 km. Sådan skal du aldrig have det når du træner. Aldrig. Start ud med steady state aktiviteter og korte tempoløb på GRÆS.
 3. Min logbog

  Igennem de sidste mange måneder har jeg modtaget et utal af henvendelser fra folk der er interesseret i min korrespondance service - imidlertid har samtlige af disse henvendelser haft dét til fælles at interessen er smuldret så snart jeg har opgivet prisniveauet. Da jeg egentlig bruger ret meget tid på at besvare disse henvendelser vil jeg kort adressere en række fakta vedr. min service således jeg undgår at spilde unødvendig tid på dette i fremtiden. Min service kostede indtil for et par uger siden 1000,- per måned. Denne pris inkluderede følgende. ErnæringsvejledningProgrammering af samtlige træningskomponenter.Jævnlig in-real-life coaching ved fremmøde i Helsingør atletikklub.Mulighed for at kontakte mig alle døgnets lyse timer og med et forventet tilbagesvar på oftest under 1 time. I min verden er 1000,- for ovenstående ekstremt billigt. Omend andet, da dette ud af de nok 50 henvendelser jeg modtog kun resulterede i én klient besluttede jeg mig for at øge prislejet til 1500,-. Dette på baggrund af at det nok alligevel ikke betyder noget om min service koster 1000 eller 1500 for den person der oprigtig er interesseret i min service. Så på sin vis assisterer prisøgningen samtidig i en frasortering af folk jeg egentlig ikke ønsker at træne. Sagen er nemlig den at en evt. klients træningsafkast under mig som træner helt og aldeles reflekterer tilbage på mig. Derfor er jeg selvsagt nu kun interesseret i at arbejde med dedikerede folk (omend der i en træningsplan altid gøres plads til arbejde, skole, fritid osv.) I min verden er 1500 fortsat ekstremt billigt. Ja faktisk vil jeg sige det sådan at jeg undersælger mig selv på fuldstændig grotesk vis. Ikke desto mindre er prisen 1500,- per måned for ovenstående service. Er du ikke villig til at betale så lad være med at kontakte mig. Jeg er fortsat kun interesseret i at arbejde med folk indenfor team-sportsgrenene såsom håndbold, amr. fodbold, fodbold, basketball osv. Et andet spørgsmål jeg gang på gang på gang på gang på gang modtager er hvilke bøger jeg kan anbefale. Nu smider jeg én gang for alle en liste ud (dog ikke begrænset til forfattere), som folk kan benytte. Abadjiev, Ivan Andonov, Svetoslav Bondarchuk, Anatoly Dasheva, Daniela Drabik, Josef Dvorkin, L.S. Francis, Charlie Hartmann, Jurgan Homenkova, L.S. Issurin, Vladimir Komi, Paavo Kurz, Thomas Laputin, N.P. Medvedyev, Alexei Mozzhukhin, A.S. Nurmekivi, Ants Oleshko, V.G. Ozolin, N Pfaff, D Popov, V Ritzdorf, Wolfgang Roman, Robert Schmidtbleicher, Dietmar Schmolinsky, Gerhardt Seluyanov, V.N. Smith, John Solodkov, A Sozanski, Henryk Starzynski, Tadeusz Tidow, Guntor Tihanyi, Jozef Tunnemann, Harold Verkhoshansky, Yuri Viru, Atko Zaitchouk, Boris Zatsiorsky, Vladimir Zhelyaskov, Tsvetan
 4. 31

  Super. Der var ret mange nye ansigter og navne dén aften. Jeg kan dog sagtens genkende dig.
 5. Nice and clean power building

  Prøv at se tilbage i din log Nicolai. Følgende angiver den intensitet du har haft i bænkpres de sidste mange sessioner taget udgangpunkt i estimeret 145 1RM bænkpres med pause. 83 %, 90 %, 76 %, 90 %, 95 %, 87 %, 79 %, 90 %, 95 %, 88 %, 92 %, 85 %, 99 %, 92 %, 79 %, 90 % Og går vi længere tilbage er tendensen den samme. Overstående er endda blot et udsnit af din bænkprestræning. Din resterende træning lader til at være mindst lige så intensiv. Man rammer hurtigt et plateu når man arbejder med så tunge vægte relativ til ens 1RM. Men det har du sikkert allerede fundet ud af.
 6. KongKents LOG

  Mindre velovervejet at starte ud med at løbe 4 km. i din tilstand og ikke mindst din kropsvægt. Det kan gøres meget bedre, Kent. Dernæst, hvad har du gjort dig af overvejelser mht. din kostsammensætning ifh. til vægttab som målsætning? Hvordan så din kost ud indtil i går? Er du interesseret er der masser af hjælp at hente.
 7. The Log of Fame.

  Egentlig ikke lige noget på stående fod. Beklager. En anden ting, Ivan. Som jeg kan forstå er du engageret i mange forskellige typer af træning der alle differentierer sig fra hinanden biologisk og motorisk set - enten mere eller mindre. Det vil derfor være i din interesse at kigge på enten kompleks-parallel programmering, blok sekvensering eller Charlie Francis' vertikale integrationsmodel afhængig af hvilken problemstilling du helt præcist sidder med mht. din træning. Træning er ikke nogen simpel proces som mange gerne vil gøre den til.
 8. The Log of Fame.

  Nej, i mit eksempel er jeg ikke ude i noget afbrænding af ens CNS. Prøv at dykke ned i hvorledes musklerne adapterer på henholdvis akkumulation versus intensive løft.
 9. The Log of Fame.

  Nu har jeg desværre ikke fulgt din træning så kan ikke udtale mig specifikt med henblik på din struktur. Det er dog værd at bemærke at afkastet fra høj intensitets CNS træning kan bevares i op til flere uger (sågar et par måneder) før peaket begynder at aftage.
 10. The Log of Fame.

  At form peake med høj CNS vægttræning kan give et imponerende afkast af styrke, desværre mister man disse gains ret så hurtigt. Jeg formoder det er hvad Ivan-Igor oplever nu.
 11. 31

  Hedder du Morten? Jeg bemærkede lige jeg var tagget med en hvis Morten Bach i Fredags. I så fald, hilste vi på hinanden?
 12. Mississippi Mudpie // Offday mad <3

  Min mor laver den jævnligt. Hver forberedt på at du føler dig stoppet allerede efter én servering.
 13. Vægttræning og korrekt teknik.

  Jeg kender kun en Kelso og det er overlægen i Scrubs. Er det ham du refererer til?
 14. Spiser du med Skræl?

  I min verden beskytter skrællen mod de utallige mængder af bakterier frugten udsættes for hele tiden. Her tænker jeg i sær når de ligger i supermarkedet. Der er fandeme mange klamme menneskebakterier.
 15. Vægttræning og korrekt teknik.

  Jeg vil hertil dog nævne at du før havde problemer med at din ryg fladede ud og at dette er svært at bedømme nu hvor du er iført en XXXL t-shirt.