Ponder

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ponder

  1. Ja, du kommer til at tabe dig hvis du er i kalorieunderskud.

    Synes, modsat ovenstående poster, ikke at du skal sløjfe cola-zeroen. Det er en af de få nydelser man kan beholde med god samvittighed under vægttab. Dog er jeg enig i at morgenmaden ikke er solid nok, var det mig der indtog det samme og derefter cyklede 20 km, så ville jeg være ubehagelig at arbejde sammen med indtil frokost :innocent:

    Held og lykke med vægttabet

  2. Godt øvelsesvalg. Dog er jeg lidt nysgerrig, hvordan kan dit dødløft være så voldsomt stærkt i forhold til f.eks. bænkpres?

    Hvordan har du det med at køre Squat og Dødløft sammen? Personligt har jeg svært ved at køre specielt de to sammen, da de begge (specielt squatten) er så utroligt hårde.

    EDIT:

    Mht. BOR, så kan man ikke sige at du kompenserer for den ved at køre dødløft. Imo burde du erstatte træk til bryst med BOR.

  3. Kun gennem hyppig og hård masturbation kan du opnå et hormonniveau, der er tilstrækkeligt til at få de tre muskelgrupper til at vokse.

    Edit*: Nårh ja, så kan kost og sværhedsgrad/teknik også have indflydelse.

  4. Gener, og hvorfår skulle man ikke kunne øge vægt og få en vildere overkrop på samme tid?

    Der er ingen grund til man skulle blive fed bare for at opbygge muskel, hvis det er det du mener.

    Det var det jeg mente. Man skal spise sig smellefed mens man træner.

    Nej. Det jeg mente var, at OPs ven muligvis havde spist mere hensigtsmæssigt. Kan vi blive enige om, at en person som indtager en balanceret mængde kalorier på de korrekte tidspunkt, vil gaine mere end en person der ligger i underskud.

    Her for tiden virker det som om, at man udviklet en tendens til at begrunde alt med genetik. Jeg kan bestemt ikke relatere alt denne snak om gener til det virkelige liv (personligt træner jeg heller ikke på et specielt højt niveau), men jeg har aldrig oplevet at en person som efter mit hoved træner og spiser korrekt i to år, kun bliver belønnet med en lille smule vækst (er naturligvis kun en antagelse ud fra OP)

    Nå. Men mht. OP's svar på mit indlæg:

    Hvis I har lavet præcis det samme, så er min eneste bud at han enten har trænet hårdere, spist bedre, eller (nu siger jeg det jo selv) bedre genetik. Dermed ikke sagt at jeres træningsprogram er optimalt :innocent: 2 år i maskinerne er 2 år for meget.

  5. Fortæl os noget mere! Hvor hyppigt træner du? Træner du primært i maskiner eller med frie vægte? Hvad gør din kammerat anderledes?

    Ydermere, du skal nok ikke regne med at tage vægt og få en vildere overkrop samtidigt (da det ikke lyder til at du har nok masse på brystet, til at det kan betale sig at cutte fedtet af.)

  6. Det virker som om der er delte meninger omkring udstrækning. Nogle sværger ved udstrækningens mirakuløse virkninger, andre påstår at det ikke gør andet end at rive muskelfibre over. Hvad der så er rigtigt, har jeg ingen idé om.

    Mht. dit bryst, så vil jeg tro at "folden" gradvist vil forsvinde i takt med at du fylder muskelmasse på dit bryst.

    Hold da op, det var ikke megen hjælp jeg kom med der.

  7. Jeg forstår ikke helt alt jeres instruktørbashing.. Jeg træner bl.a i fitness world i Århus, og her har jeg flere gange set instruktører der underviser nyligt startede i DL og Squat, endda var der en instruktør der pænt bad en fyr der prøvede at slippe for let, til at tage tyve ekstra kilo på sit squat.