Nips

Medlemmer
 • Content count

  1,132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Nips last won the day on August 14 2010

Nips had the most liked content!

About Nips

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/29/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Kbh N

Recent Profile Visitors

2,093 profile views
 1. Hvordan arbejder I med jeres cykel?

  Vil lige smide en anbefaling af http://www.cykeltutor.dk/ som har hjulpet mig som absolut nybegynder på landevejene med alt fra påsætning af styrbånd ( ) til justering af gear.
 2. Nu må du lige bestemme dig. Vil du have en instruktør som kan formidle det mest basale og køre en god time, som får dig til at yde max eller vil du have utopia? Der findes ikke et menneske, der ved alt om konditionstræning (eller tænder, for den sags skyld), hvorfor du må gå desillusioneret fra både træning og tandlæge hvis dét er dit kriterie. Og hvad så hvis eksperten er overvægtig - for du vil vel ikke bilde mig ind, at en overvægtig ikke kan have ekspertviden (eller køre dig i sænk)? Oh, the dilemma!
 3. Så der findes ikke én eneste kompetent instruktør i hele verden efter din mening? Så forstår jeg ikke du gider at blive ved med at spinne. Er det ikke demotiverende at gå skuffet fra træning 3 gange ugentligt? For der findes sgu ikke noget menneske, der ved alt om konditionstræning - og hvis vedkommende fandtes ville h*n fandengaleme ikke kunne formidle det på 55 minutter!
 4. Min kæreste påstår han ikke kan tabe sig!

  Ja, vi kender typen. Dem som "gerne vil tabe sig" men ikke gider at ændre deres kost/gøre noget for det. Det er lost cause indtil han rent faktisk gider at gøre en indsats. Vægttab er sgu ikke svært. Medmindre man tror det kommer udelukkende fordi man har besluttet sig til det. Tilføjelse: at det er hans kæreste og ikke ham selv der skriver for at få lidt hjælp siger vist også lidt om hos hvem motivationen for hans vægttab er størst...
 5. Min kæreste påstår han ikke kan tabe sig!

  Din kæreste gider ikke at tabe sig. Og før han gider kommer der ikke til at ske noget.
 6. Størrelser på cykler?

  Men jeg er, for the record, heller ikke enig i cykelrabats størrelsesangivelser.
 7. Størrelser på cykler?

  Men trods alt en illustration af at et stel på 28" til en fyr på 180 er way off, hvilket var min pointe.
 8. Størrelser på cykler?

  http://www.cykelrabat.dk/infopages.php?info_id=9 http://www.bikebuster.dk/stelguide.html Og æhrm... 28"? Så har sælger helt sikkert målt cyklen forkert. Og så kan man så spekulere i om du skal købe noget fra én, der ikke ved hvad han sælger.
 9. Instruktørskolens spinninguddannelse tager 3 uger (weekender). FWs bodybikeuddannelse tager 3 uger (weekender).
 10. Glucosamine, MSM og Chondroitin

  Det er ikke just en videnskabelig kilde, men her er en lovprisning af MSM som svarer ret godt til mine oplevelser: http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2817/sprog=1/grp=8/menu=10/ Glucosamin gør, groft sagt, meget af det samme som MSM.
 11. Glucosamine, MSM og Chondroitin

  Jeg æder ret store mængder glucosamin (glucosamin-sulfat, for at være præcis. Svovlforbindelsen er vigtig. Glucosamin-hydrochlorat er sådan cirka ubrugeligt) og MSM og kan klart mærke en forskel. Jeg indtager 2000 mg MSM og 1500 mg glucosamin.
 12. Løbe træning

  Jeg foretrækker, som andre, også lange tights (men indrømmet, er man rigeligt selvbevidst er løbebukser nok bedre. Lange tights klæder ingen - men så er man motiveret til at løbe dét hurtigere!) Helst i en mellemtykkelse. De kan bruges hele efteråret og foråret og når det bliver koldt nok har jeg lange skiunderbukser under. Man kan få tights i en milliard tykkelser og har man penge nok kan man da bare investere som en gal. Jeg klarer mig fint med én tykkelse! På overkroppen har jeg også gerne en skiundertrøje og evt. en tynd fleece-bluse. Er det mildt kan jeg klare mig med en løbevest til lige at beskytte torso lidt, blæser det hopper jeg i en softshelljakke (som også er nogenlunde vandtæt til de mere fugtige dage - problemet med 100% vandtæt er at det sjældent er åndbart). Dertil en tynd hue, et halstørklæde og tynde handsker. Så klarer jeg snildt vinteren. Vigtigst er at det inderste lag leder sveden væk fra huden. Tør hud = du kommer ikke til at småfryse.
 13. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  Det gør vi bare og det kan ikke forklares. Opgiv at forstå kvinder.
 14. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  Det her er humlen. For hvad mange mænd i den her tråd ikke har fattet er, at vi ikke går op i vores udseende for jeres skyld. Vi ved sgu da godt at vi ikke kan opfylde ALLE mænds præferancer og dét er vi helt nede med. Hvad I ikke har fanget er, at vi spejler os i andre kvinder. Og det er for deres skyld vi gerne vil være tynde og købe modetøj, I ikke forstår Det er en del af den her uudtalte, evige konkurrence vi har. Derfor rager det os ærligt talt en papand når I stimler sammen i sådan en tråd her og erklærer, at I hellere vil have former og et par kg ekstra. Vi er faktisk bedøvende ligeglade med at I er bedøvende ligeglade med om I kan se vores ribben eller ej.