16_aar

Medlemmer
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

 1. Bryst uden bænkpres?

  Hejsa Kan man træne bryst uden at bænke?? På forhånd tak :)
 2. Få dellen væk - min kostplan

  Hej Mange tak for dig svar :) Jeg vil skifte lidt ud hist og her :)
 3. Få dellen væk - min kostplan

  Hejsa Skal til at have fjernet min delle på maven - det er noget der irriterer mig, og jeg har mavemuskler inde under, som kan ses mildt når der spændes. Stats: Alder: 17 år (december 2009) Højde: ca. 183 cm Vægt: 71-73 kg Tidligere træning: 2007 til 2008 i center Nuværende motion: Cykler 11 km om dagen (5,5km morgen, 5,5km eftermiddag) --------------------------------------------------------------------- Energiforbrug: 2849 kcal Mål: ca. 2374 kcal/dag (nedsat 20%) Morgen (kl. 7:30): - Havregryn: ca. 340 kcal - Kaffe: 7 kcal = ca. 347 kcal Kl. 10: - 1-2 styk frugt: ca. 100 kcal (clementin, mandarin, pære, æble etc.) - Rugbrød med pålæg: ca. 100 kcal = ca. 200 kcal Kl. 12: - 2-3 stk. rugbrød med pålæg: ca. 300 kcal - Grovbolle med leverpostej: ca. 200 kcal - 1 stykke frugt: ca. 50 kcal = ca. 550 kcal Kl. 14: - 1 stk. frugt: ca. 50 kcal - 1 stk. grøntsag (gulerod, agurk etc.): ca. 15 kcal = ca. 65 kcal Kl. 16.30-17.00: - 1 stk. grovbolle med noget til: ca. 180 kcal - 1 stk. frugt: ca. 50 kcal - Kaffe: 7 kcal - Proteinshake: ca. 148 kcal = ca. 385 kcal Kl. 19.30: - Aftensmad (hvad der bliver serveret): ca. 600 kcal = ca. 500 kcal Kl. 21: - Kaffe: 7 kcal - Bolle: ca. 160 kcal = ca. 167 kcal --------------------------------------------------------------------- Kalorietal er bare hentet nogenlunde fra kalorietabel.dk. Hvad synes i om det? Vil jeg kunne "tabe" det resterende fedt jeg har på maven med denne plan? Eller skal jeg gøre noget helt andet? På forhånd tak.
 4. Kessler vs. Ward

  Jeg ser streamet på http://www.justin.tv/nutjobs. Det hopper af hver 2. minut, men man kan købe pro for 50 kr. så den ikke hopper af. Det er super kvalitet og kører bare derudaf! Kodeordet til siden er: nutjobs
 5. Lad mig få bryster ;)

  Hej allesammen Jeg er en dreng på nu 17 år, og genoptog min styrketræning for nogle måneder siden efter et forløb med en brækket arm og genoptræning. Har ENDELIGT fået min sixpack tilbage på maven og tabt 2-3 kilo (jeg havde ikke så meget i forvejen - min fedtprocent er vel på 5-8% nu her!). Et problem jeg har er, at jeg ikke rigtigt ved hvordan jeg skal træne brysterne og overkroppen generelt. Jeg træner hjemme, så har ikke det helt store udstyr til rådighed. Det består af: - Liggeunderlag - Curlstang - 2x håndvægte - Alm. stang - En masse vægtloder Nogen der har tips og tricks til hvordan jeg kan træne overkroppen? Ville jeg sætte stor pris på!
 6. Træningsprogram til hjemmet

  Hej igen Skal lige siges, at jeg er 185-186cm høj og vejer 72kg ;o) Har en lillebitte delle på maven som jeg da godt vil have væk. Skal der bare alm. styrketræning til, eller skal man dyrke cardio meget? (jeg cykler jo som sagt 20-30km om dagen).
 7. Træningsprogram til hjemmet

  Ja, og det mest ærgelige er, at jeg smed bænken ud her for nogle måneder siden. Trænede førhen i OBBC i Odense (har trænet 2 år), men kom sgu væk fra det da skaden kom. Fandt en tråd herinde med nogle maveøvelser (http://www.motion-online.dk/fora/index.php...c=49608&hl=). Er det noget værd?
 8. Træningsprogram til hjemmet

  Cykler omkring 30km om dagen, så det er vel bare bænken jeg mangler :ø) Tak.
 9. Hej Jeg er begyndt at genoptræne efter en brækket arm og skade. Da jeg vil træne hjemme inden jeg starter i center igen vil jeg gerne have gode råd på hvordan jeg kan træne hjemme. Jeg har følgende ting: Curlstang Alm. stang 2 håndvægte Mange vægte på flere kg. Liggeunderlag Jeg tror egentligt at jeg kan komme langt omkring med de ting. Nogle ideer? På forhånd tak.
 10. Så skal der trimmes

  Så jeg skal bare træne maven som jeg normalt ville gøre, og så forsvinder fedtet af sig selv, eller?
 11. Så skal der trimmes

  Ingen? :(
 12. Så skal der trimmes

  Nej, det gør den selvfølgelig ikke :) dog vil jeg gerne starte ud med maven Jeg har udregnet mit ligevægtsindtag til omkring 1800. Hvordan finder jeg ud af, hvor mange kalorier der er i de ting jeg indtager? Er der hjemmesider hvor sådan tal er opført?
 13. Så skal der trimmes

  Får den lige op igen :)
 14. Så skal der trimmes

  Jo det skal jeg da også :) Men brækkede uheldigvis højre arm for nogle måneder side , så den skal helst holdes lidt i ro (også derfor jeg stoppede med at træne dengang). Derfor tænkte jeg, at jeg ville starte med cardio- og mavetræning for derefter at bygge på med arme, bryst og ryg.
 15. Så skal der trimmes

  Ingen andre forslag? Sig endeligt til hvis i vil se noget mere info.