Bob dylan

Medlemmer
 • Content count

  297
 • Joined

 • Last visited

About Bob dylan

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Jylland
 • Interesser
  Triathlon
 1. Bobby's log

  Mandag: Var inde og svømme med tri. Gik fint, har dog bare ufatteligt meget at lære ved svømning endnu. Tirsdag: Løb, 4 km alene. Da jeg havde løbet 3 km kunne jeg for alvor mærke det i knæet, så selv om det var planen jeg skule løbe 5 km, blev det kun til 4 km. Noget jeg da kan trøste mig med, er at jeg kan mærke formen bliver bedre. Onsdag: Cykling, 18 km alene. 3 * 6 km intervaller i ret kuperet terræn. Kørte lidt under middel, men der var også meget vind. Torsdag: Løb i atletikkluben hvor jeg også skulle træne børn. Senere løb jeg så selv, hvor jeg kunne mærke det i knæet. Men min træner fik lavet om på min løbestil så jeg ikke kunne mærke det så meget i knæet. Fredag: Var ude og løbe ca. 3,5 km, hvor jeg også kunne mærke det i knæet, dog ikke så meget igen da jeg havde fået lavet om på min løbestil. Lørdag: Fridag, dog med lidt fodbold. Søndag: Cykling med min cykelmakker, 60 km i kupperet terræn. Jeg kørte igen rigtig godt og han kunne ikke følge med mig. Vi kørte vel med en gennemsnitsfart på 33-35 km/t. Super tur i fantastiske omgivelser.
 2. Bobby's log

  Mandag: Hviledag Tirsdag: Var til løb med atletikkluben, men fik ondt på ydersiden af højre knæ, noget som jeg ikke har haft før. Jeg stoppede derfor med løb og indtil i lørdags har jeg holdt hviledag. Lørdag: Jeg styrketrænede hele kroppen. Var meget nervøs for om jeg stadig kunne mærke det i knæet, men det kunne jeg ikke, selv om de øvelser jeg lavede var nogle af de mest belastende øvelser man kan lave for benene. Så det var nok bare lidt ømhed/en lille overbelastning der gjorde at jeg fik ondt i benet tirsdags og et par dage efter. Så jeg har tænkt mig at fortsætte på normale vis i næste uge, og hvis jeg får ondt igen, tager jeg den derfra. Søndag: Hvildag. I morgen: Ind og svømme med tri.
 3. Bobby's log

  Lørdag: Hviledag, dog med en masse softgun - krig :4thumbup: Søndag: En cykeltur på 40 km, i stærk vind, med min cykelmakker. Min saddel blev sat op, fik lidt mere luft i dækkene og så var jeg klar til at cykle. Jeg var helt fyr og flamme og min cykelmakker kunne slet ikke følge med, selv om han kæmpede med alt hvad han havde. Dejligt at jeg kan mærke formen virkelig begynder at ligne noget I morgen, da jeg ikke kan komme ind til tri - svømning, skal jeg bare op og svømme selv i svømmehalen.
 4. Bobby's log

  I dag: En rigtig hurtig løbetur på 5 km. Jeg kan mærke der begynder at komme fart i benene igen. Jeg løb vel ca. med en gennemsnitsfart på 14-15 km/t. Self. ikke mit konkurrencetempo men det begynder at blive meget bedre efter skader. God weekend!
 5. Bobby's log

  Mandag: Svømning med Tri. Svømmede rigtig stærkt. På den sidste 100 m, hvor jeg inden havde svømmet ca. 1500, kunne jeg stadigvæk svømme 100 m på 1:55, selv om armene var helt færdige. Tirsdag: O-løb med orienteringskluben. Jeg løb 2 mellemsvære sprint - ruter. Var sjovt, og jeg lavede ikke så mange fejl. Løb ca. 6-7 km. Onsdag: Svømning alene, 7 * 100 m. Tiderne var knap så gode: Lagde mellem 1:55 og 2:07, så det var ikke det bedste. Bagefter blev det til en lille mountainbike tur: 3 km opvarmning, 7 km hurtigt ude i skov , 3 km "afcykling". Om aftenen blev der også klatret i træer :4thumbup: Torsdag: Styrketræning til benene. I morgen skulle det gerne blive til en svømmetur, derefter 5 km løb.
 6. Bobby's log

  Torsdag: En god og hurtig løbetur på 4 km, hvor teknikken var noget bedre end i torsdags. Fredag: En hård cykeltur på en 35-40 km med min cykelmakker. Normalt plejer jeg at være bedre end ham, men ikke i dag. På de sidste kilometer var jeg helt færdig for energi, hvilket også skyldtes at jeg ikke havde fået nok at spise. I morgen, lørdag, står den på styrketræning i atletikkluben og druk sidst på aftenen :4drunk: God weekend!
 7. Bobby's log

  Onsdag: En svømmetur, med 10 * 100 m intervaller. Jeg fokuserede rigtig meget på teknikken, så de blev ikke så hurtig, ca. mellem 2:01 til 2:09. Jeg blev faktisk bedre, på de sidste intervaller. Det blev også til undervandssvømning. Et par stykker på 15-17 meter, så en på 25 meter og til sidst en på 28 m. Ny rekord :) I aften styrketræner jeg benene stille og roligt. I morgen skal jeg ud og løbe en hurtig tur på 4 km.
 8. Bobby's log

  Søndagense træning blev skippet pga. forkølelse og influenza. Mandag: En omgang sløsen volleyball i skolen og en god og hård omgang svømning med tri-klubben, hvor jeg havde forbedret min teknik. Tirsdag: En hurtig løbetur på 4 km, jeg er først begyndt med løb igen pga. skader, så jeg kunne godt mærke at kroppen ikke var på sit allerhøjeste endnu, men godt at komme ud og få løbet igen. I morgen står den på svømning alene og styrketræning til benene i hjemmet.
 9. Bobby's log

  Forkølelsen er blevet værre, så i dag bliver en hviledag. Kan også mærke at benene trænger til en pause. Jeg har ikke så meget at lave, undtagen at hoste og pudse næse, så her kommer lige næste uges træningsprogram. Mandag: Idræt i skolen og svømning med Triathlonklubben Tirsdag: Løb alene, ca. 4 km hurtig, efterfulgt af noget styrketræning til ben, mave-ryg og noget stabiliserende styrketræning. Onsdag: Svømning alene Torsdag: Løb alene, ca. 4 km hurtig. Fredag: Skulle gerne blive til svømning med tri, men ellers må jeg gøre det alene. Lørdag: Styrketræning i atletikklubens center Søndag: Ud og cykle ca. 40 km på racercykel med min cykelmakker. Er forresten blevet tilbudt et trænerjob i min atletikklub. Det sagde jeg ja tak til. Det er børn fra alderen 8-13 år jeg skal træne, skal nok mest træne dem i løb.
 10. Bobby's log

  Det skulle have været en tur på 35 km, men blev en tur på 41 km, da jeg et sted cyklede længere end jeg skulle. På ruten var der mange småbakker og turen foregik i et fint tempo, og var hårdt med vådt og koldt tøj , kolde føder, en forkølelse med ondt i halsen. En fin tur. I morgen skal jeg ind og styrketræne i atletikklubens styrkecenter, medmindre forkølelsen bliver helt slem.
 11. Bobby's log

  Det blev til en god omgang svømning med tri-klubben, med fokus på teknik. Der er stadig meget, der halter ved min svømning. Jeg skal især have fokus på bredere armtag og samle fingrene i vandet. Jeg bruger også for mange armkræfter over vandet, dvs. jeg hamrer simpelthen min arm for hurtigt og brutalt ned i vandet. Men det var godt at træneren fik rettet lidt på min teknik. I morgen skal jeg ud og cykle en tur på 35 km, på racercykel. Glæder mig
 12. Bobby's log

  I dag, fredag, blev det til en hurtig løbetur på 3 km. Det skulle ellers have været en cykeltur på 35 km, men vejret viste sig ikke fra sin bedste side. 500 m opvarmning 2500 m hurtig I morgen skal jeg ind og svømme med tri-klubben
 13. Bobby's log

  Meget er sket siden sidst, bl.a. er jeg åbenbart ikke hypermobil alligevel, siger min fysioterapeut. :4thumbup: En masse andet er også sket, men det ville tage en krig at få alt det skrevet ind i denne log. Derfor drømmer jeg igen stort, og jeg føler det er på tide at få gang i denne log igen, for at få nogle gode kommentarer til min træning. I morgen skal jeg enten Løbe en hurtig tur på 3 km, eller cykle en tur på 35 km.
 14. Bobby's log

  Onsdagens svømmetræning blev droppet pga. skolen, og jeg har ikke lavet noget sport, indtil i dag lørdag. 100 m opvarmning i roligt tempo 6 *50 meter, med 1 min til 1 min og 10 sek mellem hver 2 * 100 meter, med 1,32 og 1,35 6 * 50 meter, med 1 min og 5 til 1 min og 11 sek mellem hver 50 m afsvømning. Knap så god svømning, hvor kroppen var træt og doven. Det blev også tid til en god og hård sneboldkamp Næste tid med træning: Søndag: Let cykling og styrketræning/genoptræning Mandag: Fri Tirsdag: Let cykling og genoptræning Onsdag: Svømning med svømmeklub * * Jeg har snakket med en af mine venner, og jeg har spurgt om hun ikke ville snakke med hendes træner, om jeg kunne prøve at træne med dem, da den svømmetræning jeg får i tri-klubben ikke er nok. Hvis det er noget for mig, vil jeg begynde og svømme der. Dog er de andre jeg skal træne med, nok hundrede gange bedre en mig.
 15. 321's log - 2015

  Ja desværre :( Men så må jeg jo blive rigtig god til triathlon i stedet