Serious

Medlemmer
 • Content count

  251
 • Joined

 • Last visited

About Serious

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 05/12/1970

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Århus

Previous Fields

 • Træningsformål:
  BB
 1. Styrketræning øger højden

  Faktisk forholder det sig oftere omvendt. Tung træning, har for mange den effekt at de mister en cm eller to. Årsagen er sandsynligvis udpresning af væske fra disci i rygsøjlen. Den med holdningen køber jeg, såfremt spørger ikke retter sig op når han måler sin højde?
 2. Alternativ til dødløft

  En øvelse som boxjump ville meget funktionel, når du nu nævner spring og sprint.
 3. træning af pige med hybermobil led

  Med andre ord, du har tænkt dig at give den som personlig træner for din kæreste, selvom din faglighed på dette område øjensynligt er utilstrækkelig? Af respekt for din kæreste bør du som et minimum informere hende om dette..
 4. træning af pige med hybermobil led

  Hvis jeg var din kæreste ville jeg opsøge en professionel. No offence, men det program er tæt på crap... Lad hende ikke være prøveklud for dine træner-drømme.
 5. testosteron

  Prøver du at smadre den unge mands sexliv??? ;)
 6. excentrisk træning

  Du kan bruge "cheating". Brug momentum i den koncentriske fase og lav øvelsen "strict" i den eccentriske fase.
 7. Fullbody program - Overser jeg noget?

  Her er et godt alternativ til dig: -Bænkpres/Floor-press -Squat (lær at squatte i stedet for benpres) skiftevis dødløft -Bent-over-barbell-row -Pull-ups -Dips -en eller anden curløvelse Dit program vil være voldsomt hårdt at komme igennem såfremt du presser dig selv. Maven får rigeligt med tæsk i dette program
 8. crostrainer program

  Ikke til vægttab, men til kropstransformation. Dvs. ændring af muskel/fedt-ratio. Øget muskelmasse giver øget stofskifte og hermed en øget forbrænding hele tiden - ikke kun når du træner. Der er flere andre årsager, men disse har jeg ikke tid til at komme ind på nu...
 9. crostrainer program

  hvis du vil smide noget fedt, bør du komme igang med noget styrketræning og få kigget på kosten. Det er de to vigtigste parametre ifht. at ændre på kropssammensætningen (kosten vigtigst). Traditionel cardio kommer ind på en sen 3. plads...
 10. Cardio Trainer HTC

  Endomondo ville være et godt bud. Har aldrig oplevet at den var upræcis - den bruger google.maps...
 11. Abemad?

  Fløde er ikke usundt. Dette er naturligvis et postulat, hvis jeg ikke gider bakke det op med henvisninger til undersøgelser/reviews, men dette har jeg ikke tiden til. Mange nyere undersøgelser tyder dog på at mættet fedt slet ikke er nogen skurk - slet ikke sammenlignet med simple kulhydrater.
 12. Store runde kinder, men pæn tynd mave.

  Tjae, du kan vel medgive mig at der er forskelligemåder at måle fedt% på? Impedans ala Tanita, DEXA-scanning (hvilket nok ikke umiddelbart er tilgængeligt for spørger) og hudfoldsmåling med tang. DEXA er absolut den mest præcise, men som sagt nok lidt for dyr for spørger. Da spørger har et kosmetisk problem ville de fleste nok mene at hudfoldsmålingen er den bedste. Jeg har vist intet sted påstået at man ikke kan kæmpe mod den genetiske fedtdistribution, men det er blot forbandet svært, og det er meget tænkeligt at spørgers fedt% skal være latterligt lav før kinderne bliver meget mindre. Desuden vil kinderne så også være det første sted han får fedtet tilbage igen, lige så snart han igen øger fedt%. Men det er rigtigt at corpus adiposum kan mindskes i puberteten, dog tvivler jeg på at dette vil ske, med henvisning til faderen.
 13. Store runde kinder, men pæn tynd mave.

  Nej, men visse genetiske træk er svære at ændre på, herunder store kinder. Din bemærkning om at de store kinder og den pæne tynde mave skulle være en fordel, er jo grinagtig. Mht. hvorvidt man kan være tynd og have en høj fedt% samtidigt? Tjae sikkert, hvis du bruger en impedans-måler, men det har bare intet som helst med store kinder at gøre. Hvis det er et genetisk træk i den familie at have store kinder, så er det sandsynligvis et af de sidste steder knægten vil smide fedtet, og sandsynligvis vil vil han skulle være ualmindeligt "ripped"...
 14. Store runde kinder, men pæn tynd mave.

  Jeg svarer ud fra de oplysninger spørger giver. Din ide omkring flad mave og "masser af fedt" holder ikke. Endvidere skriver trådstarter "pæn tynd mave", ikke flad mave. Igen forholder du dig slet ikke til den genetiske oplysning. Er det fordi den ikke passer ind i "din filosofi"? Anerkender du ikke, at der er genetiske træk, det er stort set umuligt at ændre fornuftigt på vha. træning og kost?
 15. Store runde kinder, men pæn tynd mave.

  Som jeg opfatter spørgsmålet, så er de store kinder et træk spørger har arvet fra sin fader, dvs. en genetisk feature. Disse er overordentligt svære at slippe af med. Spørger nævner selv, at han har en pæn tynd mave, hvilket for mig lyder som om, han i forvejen har en ganske lav fedt%. Så ærlig talt, så er det IMO næsten mere provokerende at foreslå alternativer i form af ændret kost og yderligere motion for at sænke fedt% yderligere, da dette sandsynligvis ikke vil ændre noget som helst på hans kinder størrelse/form, før han er sygeligt tynd. Men hvis du har nogle gode råd der virker (ala øget motion af m. masseter og m. buccalis for punkt-slankning), så kom da endelig med dem. Jeg synes blot, at det er at stikke spørger blår i øjnene, at han sagtens kan ændre på sine kinders størrelse.