troels KI

Medlemmer
 • Content count

  353
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  troels KI reacted to Chris19 in Træning   
  ...........
 2. Like
  troels KI got a reaction from JRico in Undervægtig   
  Eller også kan du ikke forstå hvad han skriver fordi du sidder i børnehaven og læser det? Har du virkelig ikke bedre ting at bruge din sommerferie på, end at støve Wopper's indlæg frem for at komme med en eller anden latterlig kommentar, der tydeligt afspejler din mangel på sund fornuft?
  Nå ja, og forresten så er nutrienter et dansk ord.
  Hils pædagogerne fra mig.
 3. Like
  troels KI reacted to incognito in Styrketræning efterfulgt af hård fysisk sport   
  fordi der altid er en tolkningsgrad i tolkning af videnskabelige forsøg. Jeg har lavet forskellige former for formidling af den slags i lang tid nok til at jeg ved det er bedre at udtale sig med forbehold end at udtale sig alt for sikkert.
  PS: Fuck hvor er du irriterende. Kan du ikke bare skride over på et board der har mere brug for at blive spammet af idioter, som østrogen.dk?
 4. Like
  troels KI reacted to BlueBoden in Poserunning   
  Jeg syntes ikke det giver meget mening, at lave en større videnskab ud af at sætte den ene fod foran den anden. Ikke i sammenhæng med løb, fordi jeg tror de fleste allerede vil løbe på en optimal måde fra naturens side, efter relativ kort løbe erfaring.
  Stilen bliver blandt andet påvirket meget af fodtøjet, så det er et af de steder jeg vil fokusere mest på. Givet der er problemer, eller hvis målet er bedere tider. Påklædning vil jeg også tro kan have indflydelse, og så sfl styrketræning.
  Løbe teknik? Ømm, bah! med mindre du løber som charles chaplin, så er det nok ikke ligefrem det første som ville være værd at tænke over.
 5. Like
  troels KI got a reaction from steendp in Mælkesyretærskel   
  Tror at alle mine interval- og tempo pas er blevet ødelagt af min ekstremt dårlige mælkesyretærskel. Det er selvfølgelig meget demtoiverende, og jeg håber derfor at jeg kan få noget hjælp herinde til at få rettet op på min træning.
  Jeg ved ikke rigtig hvilke spørgsmål jeg skal stille for at få de svar jeg gerne vil have, så alle der har erfaringer eller bare ved et eller andet om emnet må meget gerne komme ind med det.
  Men...
  Et tempo der nok ville være passende til min mælkesyretærskel føles alt for let for min lunger - er det et generelt fænomen eller har jeg et meget skævt AT:VO2 forhold?
  Kan det også være fordi at jeg får for lidt restitution, og derfor aldrig er klar i benene til mit næste pas? I de sidste 7 uger jeg har trænet var det kun den første uges interval der gik godt, så det kan også godt være at forklaringen peger den vej.
  Jeg løber 3 gange om ugen (2 langsomme og et interval) og så spiller jeg håndbold de resterende 4 dage.
  Håber at i kan forstå nogenlunde hvad jeg leder efter, selvom jeg som sagt har svært ved at grænse det ind til et spørgsmål.