mikL86

Medlemmer
 • Content count

  369
 • Joined

 • Last visited

About mikL86

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/11/1986

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Kbh S.
 1. En yngre ølflotmands erkendelser

  I går, søndag: Cykeltur til farmor&farfar. 40 km i alt. I dag: Distance: 6,8 Tid: 34,37 Km/t: 11,82
 2. En yngre ølflotmands erkendelser

  Cardio: Recovery tur med tømmermænd; 16 km ca. Meget langsomt. Træning: Bb bænk Lateral raise Db skulderpres Triceps pushdown
 3. En yngre ølflotmands erkendelser

  Late-night workout: Db bænk Db rows Lateral raise triceps pushdown french press Hyper extension Ez curls
 4. En yngre ølflotmands erkendelser

  Cykeltur: Distance: 20,92 km Tid: 51,26 Km/t: 24,4 Der er for mange lyskryds og for mange dårlige cykelstier på ruten, så det sætter en lidt irriterende grænse for tempoet. Må se om jeg kan finde en anden vej.
 5. En yngre ølflotmands erkendelser

  Cykeltur; Distance 17 km Tid: ca 40 min
 6. En yngre ølflotmands erkendelser

  I øvrigt; Veins.
 7. En yngre ølflotmands erkendelser

  Bænk Cable fly Lateral raise Supine lateral raise Triceps pushdown French press Lying leg-hip raises
 8. En yngre ølflotmands erkendelser

  Cykeltur: Ikke opmålt rute. Var afsted 50 min ca. Træning: Under opvarmningssættet til db rows udbrød en større omgang næseblod, der fortsatte i irriterende lang tid. Det blev derefter ikke til ret meget andet end lidt db curls og et par pulldowns for så at tage irriteret hjem. Ganske træls.
 9. En yngre ølflotmands erkendelser

  Søndag aften kl 23:00: Bænk db Cable fly Lateral raise Supine lateral raise French press A1: Hanging leg-hip raises A2: Lying leg-hip raises Det her er den kedeligste logbog på mol for tiden. Efter sommer, bliver det vildt.
 10. En yngre ølflotmands erkendelser

  Cykeltur: Distance: 20,9 Tid: 50,16 Km/t: 24,97
 11. En yngre ølflotmands erkendelser

  Dagens cykeltur: Distance: 28 km Tid: 1 t 10 min Km/t: 24 Min/km: 2,30
 12. En yngre ølflotmands erkendelser

  Det bliver ikke til megen træning for tiden. Der er lidt eksaminer der skal læses til, og ja, motivationen er faldet lidt fra. Men nu prøver jeg at tage mig sammen. I går trænede jeg. Det blev til lidt disko-værk endnu engang. DB-bænk Lateral raise Triceps pushdown Hanging leg-hip raises Det var ok. I dag cyklede jeg første tur på den nyindkøbte racer. 16 km blev det til, på 42 min. Ikke prangende, men blev heller ikke ligefrem hjulpet på vej af de lyskryds jeg nu engang passerede. I morgen står den på familiekomsammen, og jeg tænker at tage de 30-40 km på cyklen også. Derefter; Øl.
 13. Giant Peloton 8200

  Spurgte i sin tid efter råd til køb af racercykel i anden tråd herinde. Så blev den cykel jeg ville have købt solgt, og jeg lagde projektet lidt på hylden. I dag er jeg så imidlertid blevet ejer af denne cykel: Der er tale om en Giant Peloton 8200 - en cykel jeg absolut ingen info kan finde om. Geargruppe er RSX, som lader til at være en foreløber for Sora? Men jeg er ikke sikker. Der er givet 2000 kr for cyklen, og er en smule problemer med bagskifteren der ikke kan skifte mellem de to klinger, lidt mislyd fra kæden ved de høje gear og en lidt træt bagbremse. Men, nogle der kender noget til cyklen? Der er ikke kørt ret mange km på den ser det ud til, og den har nok stået stille i lang tid. Vejer 10 kg som den står på billedet. I tilfælde af at geargruppen er kaput, hvad skal jeg så regne med at skulle kaste i montering af ny fuld gruppe? Jeg tænker Sora/tiagra. Så; 1. Generel info om cyklen? 2. Shimano RSX - noget værd? 3. Ny geargruppe - pris? Behov: Cyklen vil blive brugt til enkelte motionsture, men er nok hovedsageligt en hverdagscykel.
 14. En yngre ølflotmands erkendelser

  Distance: 8,8 Tid: 43,37 Km/t: 12,09 Min/km: 4,58
 15. En yngre ølflotmands erkendelser

  Sidste pas før turen går til Amsterdam torsdag-søndag. Det hele i ægte disko-stil: Db bænk lateral raise Db skulderpres Ez-curls Hanging leg-hip raises