MikkelES

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Påbegyndt vægttab og bumser

  Hej, Jeg er begyndt at træne 2-3 gange om ugen, og jeg har ændret mine kostvaner til meget fiberholdig og proteinrig kost. Jeg er meget mere aktiv, end jeg var for en måned siden. Dét, jeg ikke forstår, er, hvorfor jeg lige pludselig nu er begyndt af få bumser. Jeg har altid haft helt ren hud, og nu, hvor jeg lever sundere end før, pibler bumserne frem. Jeg har hørt, at det kan have noget med sveden fra træningen at gøre. Hvis man ikke forholdsvis hurtigt får vasket det af, kan det medføre bumser. Jeg ved ikke, om det er sandt? Jeg går altid i bad derhjemme, fordi jeg bor lige ved siden af fitnesscentret. Jeg skal lige sige for god ordens skyld, at det eneste kost og/eller vitamintilskud, jeg tager, er proteinpulver. Er det her normalt, eller er der noget, jeg skal have undersøgt?
 2. Markering længe leve

  Jeg tror, I har misforstået mig, eller også har jeg ikke været klar i mit budskab. Mit første mål er at tabe mig, så kan muskler komme, når de kommer. Jeg vil bare gerne være slankere, og så må jeg vurdere min krop, når den kommer til syne :). Kan mit program og diæt hjælpe mig med at smide de 7-8 kilo, gerne uden at tabe muskelmasse samtidig?
 3. Markering længe leve

  ...Forresten må jeg erkende, at jeg altså drikker i weekenden. Jeg skal gøre mit for at minimere det, men jeg holder for meget af at tage ud, og jeg er for hjernevasket til at tage ud uden at drikke :)
 4. Markering længe leve

  Kære Motion Online, Nu har jeg læst et par tråde herinde nogle gange, hvor jeg har suget til mig, for I har tit nogle meget fornuftige råd. Nu vil jeg så spørge Jer til råds om mit mål. Jeg vil gerne tabe mig til sommerferien, som så mange andre gerne vil. Jeg skriver ikke, fordi jeg vil have Jer til at lave min kostplan og træningsprogram, men simpelthen bare for at konfirmere mit mål og finde ud af, om det er muligt med det engagement, jeg ligger i det nu. Om mig: 21 år (22 om lidt) 192 cm høj 94 kg Mit mål: Jeg vil gerne tabe mig, og jeg vil meget gerne have omdannet noget af det til lidt større muskelmasse. Det vil da være fedt, hvis jeg samtidig kan få markeret mavemusklerne, ryggen, brystet og generelt få strammet lidt op. Som sagt må alt dette - mere eller mindre - gerne kunne opnås inden sommer (slut maj/start juni). Det jeg gør: Jeg går i motionscenter fast 2 gange om ugen, og jeg vil egentlig forsøge at skrue det op til 3. Jeg starter altid med at ro i 10 minutter (det er 2,4 kilometer), derefter laver jeg bænkpress over for skrå bænk Mit program: - Ro i 10 min (2,4 km) - Bænkpres over for foroverbøjet roning - Skulderpres over for kabeltræk til bryst - bulgarian split squat over for dumbbell rows - tre forskellige maveøvelser Alt dette laver jeg med minimale hvilepauser, så jeg hele tiden har sved på panden. Efter dette program har jeg overvejet at lave en shake med kreatin og protein, men jeg ved ikke, om det er dumt? Hvordan er dette program? Min kost er som følgende (selvfølgelig med afvigelser): Morgenmad: Rug fras - 92% fuldkorn m. skummetmælk+et æble eller andet frugt Mellemmåltid: Rugbrødsbolle/Rugbrød og et stykkefrugt Frokost: To stykker rugbrød m. makrel i tomat eller tun og et stykke frugt. ELLER en varm ret, chili con carne med 100 g naturris eller noget andet i den stil. Mellemmåltid: et stykke frugt Aftensmad: Noget m. bælgfrugter, spinat, rodfrugter, naturris, fuldkornspasta og fisk eller magert kød. Eventuelt tager jeg et stykke frugt senere. Jeg drikker vand og nogle gange mælk, sjældne gange et glas juice. Hvordan er mine kost- og madvaner? Jeg ved, at jeg ikke dyrker særligt meget cardio træning, men er det, jeg gør, nok til at få en pæn krop til sommersæsonen? Jeg hverken forventer eller ønsker at blive et stort brød, men jeg vil gerne have en pæn, markeret krop. Råd vil modtages med kyshånd :). PS. Jeg skal lige høre med mine elskede rug fras. Er de okay? Det her er varedeklarationen Pr 100g: Energi: 1433kj/338kcal Protein: 9,9 g Kulhydrat: 66,7 g - heraf sukkerarter: 5,0 g Fedt: 4,0 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g - heraf enkeltumættede fedtsyrer: 1,4 g - heraf flerumættede fedtsyrer: 1,7 g Kostfibre: 13,6 g - heraf vandopløselige fibre: 5,8 g Natrium: 0,4 g - svarende til salt: 1,0 g