MissIndividual

Medlemmer
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

About MissIndividual

 • Rank
  Medlem
 • Birthday February 5

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  København

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Vægttab / Vægtvedligeholdelse

Recent Profile Visitors

8,131 profile views
 1. Løber mindst 10 km pr gang

  Hey! Jeg har løbet i flere år, og det er min store passion. :) Da det er ferie, betyder det for mig mere tid til at løbe, så det kan hurtigt blive til perioder med hver dag, eller mindst 5 gange i ugen.. Jeg satser på at blive en mere udholdende og stærk løber, og kan godt lide at sætte nye mål og udfordringer:) Så når jeg løber, bliver det de her 10 km pr gang. På det sidste, har jeg så øget til 13-14 km, og følelsen af "rush" og udholdenhed er virkelig fed!! Så jeg er fristet til at hoppe i løbeskoene næsten hver dag, og løbe derudaf... Kan jeg løbe det samme antal km hver dag, hvis jeg føler at jeg har lyst og er frisk? Eller vil det overbelaste kroppen, selvom jeg har løbet flere år? En hviledag ville nok være godt.. Men kommer hurtigt til at kede mig, hvis jeg ikke er fysisk aktiv:P
 2. Proteinbarer kan det betale sig?

  De der proteinboller.... JEG ER TOTALLY vild med dem!! Skulle lige prøve dem engang, og siden da, har de fået fast plads på hylden i mit køkken til daglig. Guffer sådan en med philadelphia (gerne sweet chilli varianten) efter min træning, og det er mums!! Ellers kører jeg stadig indimellem proteinbarer. Særligt Quest (Oreo.)
 3. Løb hver dag

  For mit eget vedkommende (som absolut ikke gælder alle) kan jeg sige så meget, at jeg holder min træning/løb på mellem 3-4 gange om ugen. Nemlig fordi, at når jeg går til den, så går jeg til den! Jeg ELSKER at fyre energi af. Vil helst samle energi sammen til at få så meget ud af min træning som muligt. Men hvis jeg gør det hver dag, med samme intensitet, bliver jeg for fanatisk omkring det. Så har jeg tendens til at overdrive, får smerter i mit knæ osv. (Been there, done that.) Nu har jeg fundet balancen, der passer til mig og min hverdag:) Løb er i øvrigt en belastende træningsform for leddene. Så måske en god idé at variere træningen, hvis det skal gøres hver dag?
 4. Proteinbarer kan det betale sig?

  Tusind tak for alle jeres inputs! Jeg har fået stof til eftertanke:) Tak for linket, ThomasDK. Spændende med de proteinbrød fra Kohberg. Det kunne være, jeg skulle lade det komme an på en prøve. Ellers synes jeg nemlig også, det er meget praktisk og lækkert at snuppe en proteinbar som mellemmåltid, eksempelvis om eftermiddagen, så jeg ikke går helt sukkerkold. Der er jo mange forskellige slags at vælge mellem. Det hænder også, at jeg engang imellem erstatter et måltid med en måltidserstatningsbar. MEN, ikke så ofte, og KUN hvis det ikke er andre praktiske alternativer. De er jo alligevel vold lækre:) Tror dog alligevel ikke, at jeg bestiller dem fra nettet. Så længe der er tilbud i butikkerne her og der, køber jeg ind imellem nogle stykker.
 5. 1 times lækker udendørs løb, i nyt blæret løbetøj, og fornemmelsen af en stærkere krop, DET sparker røv!!:)

 6. Proteinbarer kan det betale sig?

  Hey all! Jeg tænker på at bestille proteinbarer over nettet, da det nok er billigere i længden, end at gå og købe dem hist og pist. Synes i øvrigt de smager meeeega godt, og vil meget hellere ha sådan en snack end en mars bar feks:) Mine spørgsmål er så: kan det betale sig, ernæringsmæssigt, at indtage sådan en lille hapser som mellemmåltid? Eller er det spild af penge? Nogle sværger jo til den slags.. Andre siger, at man ligeså godt kan spise et stk brød m pålæg. Så nu vil jeg lige høre jeres mening:) God (trænings) dag!
 7. Vægttab - Løbetræning

  Måske fordi du spiser så lidt, at kroppen holder stædigt fast...? Eller også overvurderer du dit kalorieindtag ;) det gør mange nemlig. Tæller du kalorier? Prøv at veje al din mad (og jeg mener ALT), og hold justits med det på feks madital. Det hjælper mig, og jeg har tabt mig stille og roligt løbende hele tiden..
 8. Back to Black!:)

  1. Show previous comments  1 more
  2. MissIndividual

   MissIndividual

   Sorry, så først din msg nu;) Kan ikke lige huske rasmusG

  3. Rasmus G

   Rasmus G

   Han er heller ikke noget at skrive hjem om.

  4. Paideia
 9. Spise Under Ens BMR (Basalstofskifte)

  Godt så..:) Hvad nu hvis en person (aka mig selv) i en periode af ca 3 uger cutter ned på kosten, under bmr, og spiser ca 900-1300 kcal om dagen... Vil det have nogen stor effekt på forbrænding og vægt? Hvis jeg så feks ind imellem spiser 1500-1600 kcal, vil det resultere i vægtøgning? Hvor lang tid vil der gå, før kroppen sænker sit bmr? Grunden til jeg spørger, er fordi, at jeg af forskellige grunde ikke har magtet at spise det store på det sidste. Jeg løber ca 3 gange om ugen, og går en del ved siden af studiet. Så jeg er ikke decideret stillesiddende, men heller ikke så fysisk aktiv, som jeg gerne ville;) Min vægt faldt selvfølgelig 2-3 kgs, pga ovenstående. Det er bare ik særlig fedt at spise så lidt, for at holde vægten, eller hvis jeg gerne vil et par kgs ned!
 10. Løberknæ eller springerknæ? wtf.. det gør bare nas :(

  Tak for jeres replies! :) Det er lidt svært at sige præcist hvor smerten befinder sig. Men det er lokaliseret omkring knæet. Som sagt både i hvile, og med udstrakt + bøjet ben. Dog, mærker jeg ikke altid så meget til symptomerne hver dag, sjovt nok. Det kommer pludseligt.. Jeg har ikke testet mine løbesko. De er ganske almindelige, købt på udsalg i et supermarked. Tror jeg vil smutte ned til lægen på et tidspunkt, og få en ordentlig afklaring + løsning!
 11. Jeg er så uheldig at få ret ondt i mit venstre knæ. Det er ikke galt når jeg er ude at løbe. Men jeg mærker det i løbet af dagen, i hvile, både med bøjet og udstrakt ben. Det er så hamrende irriterende, da løb er min passion! elsker det, og ville nødigt stoppe, bare pga knæsmerter. :( Nu er det sådan, at jeg løber både lidt sprint og interval, samt en del på asfalt. Jeg løber ind imellem også i skoven, og bakket terræn, for at træne alle musklerne. Er der nogen der har erfaringer med løberknæ, samt hvordan dette problem kan afhjælpes? kan det evt hjælpe at investere i et knæbind, så knæet ikke overbelastes yderligere? Det skulle nødigt blive værre. Men som sagt ville jeg være utroligt ked af stoppe med at løbe. Alt andet skal prøves inden jeg gir op!
 12. Finally, Kbh, din fantastiske by, here I come!! :))

 13. Åh, jeg tripper for at komme ud og løbe nu! Men solen danser en anelse for meget på himlen lige pt. Skal jeg virkelig vente helt til i aften? fml!

  1. Show previous comments  4 more
  2. MissIndividual
  3. Dr. Durden
  4. MissIndividual

   MissIndividual

   Dr. Druden: Hvorfor skal mange af mine indlæg og kommentarer beskyldes for at være troll? Det er jeg faktisk pænt træt af! Bare fordi jeg måske udtrykker mig på en atypisk måde i forhold til hvad der er normen herinde.. tsk tsk..

 14. Crosstraining + vægttabsfrustrationer..please hjælp!

  Intervaltræning er super nice :) jeg er også begyndt at variere min træning generelt. Nu både crosstræner jeg, cykler, styrketræner lidt, går rigtigt meget og løber lidt. Herligt, at få variation i tingene. Vil også snart til at svømme. Det er så dejligt at mærke, hvordan man kan bruge kroppen på så mange forskellige måder :)