MissIndividual

Medlemmer
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  MissIndividual reacted to Lifter in Løb hver dag   
  For mit eget vedkommende og måske også andres syntes jeg det hjælper gevaldigt med restitutions dage så man ikke løber hver evig eneste dag.
  På et tidspunkt i et halvt år løb jeg 6 dage i ugen, men syntes det første lange tid at jeg ikke blev hurtigere, nærmest lidt svage på nogle af de dårlige dage. Jeg holdt 3 ugers pause efter et halvt år med 5km om dagen, tog nogle armbøjninger i den periode. Så for efter tiden, da jeg begyndte igen, løb jeg bare når jeg havde lyst og kom til at løbe længere og længere. Efter yderligere et år løb jeg for første gang 21km. Dette gjorde jeg hver anden dag i en periode.
  Min egen personlige erfaring er at man ikke absolut blir bedre at at løbe hver dag. Dog skal man selvfølgelig ikke tro man bare kan løbe en enkelt gang i ugen, men jeg vil sige 4 gange i ugen for god frem gang. Jeg følte mig også stærkere når jeg ikke løb hverdag.
  Men nu er det så sagt. Hermed skal du ikke tro det gælder alle, det kan være individuelt, men jeg kan varmt anbefale dig at løbe man-fre og så bare gå nogle ture i weekenden eller tage den med ro.
 2. Like
  MissIndividual reacted to mugge in Løb hver dag   
  Hvis man er erfaren løber, og har løbet for eksempel ikke mindre end 30-40 km om ugen, er det vel ikke noget problem at løbe hver dag, blot man søger for ikke at øge den samlede distance pr. uge med mere end 10 % om ugen. Det vil sige vil man gå fra at løbe 4 pas om ugen til 7 pas bør man tilpasse længden af de enkelte pas. For eksempel har man løbet 40 km på en uge fordelt over 4 pas, dvs med en gns, distance pr pas på 10 km, bør man; hvis man går over til 7 pas nedsætte den gennemsnitlige distance pr. pas til 5,7 km.
  Herfra kam man så øge med 10 % pr. uge, og kan så med tiden komme op på et meget stort løbevolumen, forhåbentlig med lille risiko for skader.
 3. Like
  MissIndividual reacted to Schroinx in Løberknæ eller springerknæ? wtf.. det gør bare nas :(   
  Afsted til lægen, så han kan lave lidt håndspålæggelse, eller give dig en henvisning.
 4. Like
  MissIndividual reacted to Polunda in jeg taber mig ikke   
  Fordi en beregner siger at dit basale stofskifte er ca. 1700 behøver det ikke at være det. Du skal bestemt ikke ned på 1200kcal, men du kan roligt prøve at gå fra 1800 til 1600. Du kan kun være 100% sikker på din kost hvis du har målt og vejet alt du indtager, lige fra den ene sukkerknald i kaffen til et hovedmåltid ALT. At du ikke har tabt dig over 7 måneder siger mig, at du ikke har været i nævnværdig kcal underskud i perioden.
  Nu er jeg lidt fordomsfuld, men du træner garanteret som de fleste unge kvinder i motioncenteret. Helt uden intensitet, målsætning, seriøsitet og planlægning. En sådan træning ser typisk således ud, 30min i alt på crosstrainer, cykel og whatever efter fulgt af mavebøjninger, hyperextension, inadfører maskine og udadfører maskine.
  Igen kan jeg kun råde dig til at skrive ned hvad og hvor meget du har spist, altså mængden i gram. Give os et detaljeret indblik i hvordan din træning ser ud, i hvilket tempo foregår din daglige cykeltur osv?
 5. Like
  MissIndividual reacted to Polunda in jeg taber mig ikke   
  Sorry vindruen men, kalorietælling har ingen begrænsninger overhovedet. Selvom ens krop og stofskifte er unik, forholder det sig stadig således at indtager du mindre end du forbrænder, så taber du dig og omvendt. Kalorietælling er et redskab der kan fortælle dig hvor meget du indtager ganske præcist, hvis det gøres ordentligt.
  Dit indlæg indeholder rigtig meget Ude og Hjemme sludder, det er ikke nødvendigt at spise mange små måltider. Hvornår du spiser har også kun begreænset indflydelse og ja chili og andet stærk mad kan muligvis øge ens forbrænding en smule. En enkelt dag med for mange kcal, ruinerer altså ikke en hel uge efterfølgende, så skal man virkelig gå til den. Du nævner også en masse gode ting, men det handler først og fremmest om at få styr på det basale for trådstarter.
  Lisa har ikke tabt sig i de 7 måneder hun har været i gang, så det tyder på at det helt basale slet ikke er på plads.
  Jeg kan på ingen måde anbefale 1200 kcal!
 6. Like
  MissIndividual got a reaction from Miehan in Crosstraining + vægttabsfrustrationer..please hjælp!   
  Intervaltræning er super nice :) jeg er også begyndt at variere min træning generelt. Nu både crosstræner jeg, cykler, styrketræner lidt, går rigtigt meget og løber lidt. Herligt, at få variation i tingene. Vil også snart til at svømme. Det er så dejligt at mærke, hvordan man kan bruge kroppen på så mange forskellige måder :)
 7. Like
  MissIndividual reacted to camillabruun in 1300 kcal - hvad skal jeg spise   
  1700kcal
  Det er sgu mit ligevægtsindtag på en dag med moderat motion.
  Ergo er 1300 da ikke for lidt, hvis man som jeg er meget lille og gerne vil tabe sig. Der er jo heller ikke noget ved det, hvis man ligger så lidt under ligevægtsindtaget at man ikke ser nogle resulteter inden for en rimelig tidshorisont.
  -Camilla
 8. Like
  MissIndividual reacted to AndreasH in Crosstraining + vægttabsfrustrationer..please hjælp!   
  Dit protein indtag er helt i orden og du har helt ret i at det handler om Kcal og ikke stivelse. Tab dig ikke hurtigere end du gør og gerne lidt langsommere da det er vanskeligt at smide fedt så hurtigt, når du ikke har særlig meget af det. For mennesker af normal vægt (og fedtmængde) er 1/2kg om ugen sikkert i den høje ende for fedttab uden muskeltab. Styrketræning med fokus på de store muskelgrupper og udført i højt tempo, kan sagtens virke med 20 min ad gangen. Prøv evt at dele din cardio op i 2 portioner, hvor du tager 20 min på løbebåndet inden du styrketræner og 20 min på crosstrainer efter styrketræning. Cykling og roning er i øvrigt også fine måde at omsætte mange kcal.
 9. Like
  MissIndividual reacted to venaN in Er dette virkelig muligt?   
  Der er forskel på vægttab og fedttab. Som grov tommelfingerregel taber man sig 0,5kg om ugen i fedttab, hvis man er i underskud med ca. 500kcal om dagen.
  Forskellen mellem 2 målinger kan man aldrig regne med. Det skal ses over et længere forløb. Det du har tabt er nok overvejende væske, hvis du har reduceret dit madintag generelt.
  Personligt syntes jeg konkurrencer omkring, hvem der taber sig mest på en måned er idiotisk. Til slutmålingen kan man dehydrere sig selv, sauna, afføringsmiddel osv. En enkelt konkurrence-måling sidst i maj er ikke smart (medmindre det KUN er for sjov).
 10. Like
  MissIndividual reacted to Rassep in Styrketræning ifht. Vægttab   
  Og JA - i know.
  Men mit mål er jo ikke at ha' en ganske normal pigekrop. Mit mål er at ha' en kickass mega stram pigekrop.. ;-) Lidt ligesom nå mænderne træner derudaf for at få større muller.
 11. Like
  MissIndividual reacted to venaN in Hver gang jeg tar' på - kan jeg ikke tabe mig!   
  Ufatteligt som folk hele tiden skal have fat i "forbrændingen".
  Spis chili, drik kaffe, spis morgenmad, spis flere måltider, spis endnu mere osv.
  Den kære forbrænding er desvære utrolig svær at påvirke. Basal stofskiftet er ret konsekvent for langt de fleste mennesker. Selv om man sulter sig selv ret kraftig, falder BMR (basal metabolic rate) umiddelbart ikke med mere end 10% (kan finde studier der dokumentere dette, hvis det skulle have interesse). Der skal omkring 6 kopper kaffe til at forbrænde 50kcal (svarende til 1 cl juice). Morgenmad og antal måltider gør absolut intet for BMR, men kan derimod have en indvirkning på blodsukkeret, som er en hel anden debat. Rigigt nok at overvægtige mennesker har svært ved at tabe sig af flere årsager, men dette har ikke noget med BMR at gøre.
  At råde en der spiser for meget til at spise endnu mere, er et utrolig dårligt råd.
  Jeg tør godt vædde min pensionsopsparing på at trådstarter spiser mere end oplyst.
 12. Like
  MissIndividual got a reaction from Paideia in Mangler 6 kgs til bmi 20 :) men vægttabet går langsomt lige nu..... hv   
  Så har jeg hermed opnået mit mål med et bmi på præcis 20! yes, hvor er jeg sej!! Og nu kan jeg passe min lille pink bikini igen. Rigtigt nice :)
 13. Like
  MissIndividual got a reaction from JernHenrik in Mangler 6 kgs til bmi 20 :) men vægttabet går langsomt lige nu..... hv   
  Der er nemlig mange fantastiske ting ved svømning! Jeg er glad for at du er enig Det føles lidt som en luksus-motion, netop fordi der er så mange "side gevinster", som du nævner, efter en svømmetur. Og ens hud blir såååå dejligt blød hver eneste gang.
  Jeg svømmer for det meste brystsvømning. Og så er jeg begyndt at bruge et kickboard (de der skumgummi-plader), for at træne ben og balder. For rigtig crawl kan jeg simpelthen ik finde ud af (endnu) lol.
  Og så tæller jeg ik banerne, men minutterne. Og jeg plejer at gi den 40-50 min intensivt hver gang.
 14. Like
  MissIndividual got a reaction from JernHenrik in Mangler 6 kgs til bmi 20 :) men vægttabet går langsomt lige nu..... hv   
  Jeg har faktisk aldrig fået målt min fedt%. Spurgte min læge, om hun ville gøre det. Men de har ikke udstyrret til det. Hm.. Men det kunne egentlig være interessant nok at vide, hvordan fordelingen mellem fedt og muskler er. For det er sandt, at bmi kan være misvisende, hos feks folk der træner rigtigt meget.. Jeg synes nu ikke at jeg er "tyndfed" hehe :) Det ville jeg måske være, hvis jeg udelukket hoppede på en diæt uden motion overhovedet. Motion (styrketræning eller ej), gør jo, at man bruger musklerne, og udvikler dem til at blive stærkere. Jeg er ganske slank, med en lille talje fra naturens side. At styrketræning gør underværker, er jo kun et plus. Og når jeg starter i et nyt fitnesscenter denne måned, vil jeg prøve kræfter med dette, for at supplere svømningen.
 15. Like
  MissIndividual got a reaction from Arcus in Mangler 6 kgs til bmi 20 :) men vægttabet går langsomt lige nu..... hv   
  Jeg har faktisk aldrig fået målt min fedt%. Spurgte min læge, om hun ville gøre det. Men de har ikke udstyrret til det. Hm.. Men det kunne egentlig være interessant nok at vide, hvordan fordelingen mellem fedt og muskler er. For det er sandt, at bmi kan være misvisende, hos feks folk der træner rigtigt meget.. Jeg synes nu ikke at jeg er "tyndfed" hehe :) Det ville jeg måske være, hvis jeg udelukket hoppede på en diæt uden motion overhovedet. Motion (styrketræning eller ej), gør jo, at man bruger musklerne, og udvikler dem til at blive stærkere. Jeg er ganske slank, med en lille talje fra naturens side. At styrketræning gør underværker, er jo kun et plus. Og når jeg starter i et nyt fitnesscenter denne måned, vil jeg prøve kræfter med dette, for at supplere svømningen.
 16. Like
  MissIndividual reacted to Arcus in Mangler 6 kgs til bmi 20 :) men vægttabet går langsomt lige nu..... hv   
  BMI er jo også til at lukke op og skide i. Det siger ikke nogetom krops komposition, fedt masse osv.
  Hr. Tyndfed kan have en super BMI mens mr. Jegløftervægte kan været i overkanten.
 17. Like
  MissIndividual reacted to JernHenrik in Mangler 6 kgs til bmi 20 :) men vægttabet går langsomt lige nu..... hv   
  Enig med Arcus; bmi kan ikke være et mål i sig selv. Derimod er fedtprocent interessant. Har du fået målt den evt med fedttang, el-måler, spejl eller få mændene i centeret til at vurdere det
 18. Like
  MissIndividual reacted to Paideia in Mangler 6 kgs til bmi 20 :) men vægttabet går langsomt lige nu..... hv   
  For 99 pct af piger svarer en BMI på 20 til, at hun er slank og pæn og på ingen måde undervægtig, med mindre undervægtig defineres som værende slank og pæn.
 19. Like
  MissIndividual got a reaction from AndreasH in Ex-anorektiker tager 6 kgs på i løbet af 8-9 dage?!   
  Hej
  Jeg er startet i et behandlingsforløb, for at komme ud af anoreksi, som jeg efterhånden har haft i et stykke tid.
  Først noget info:
  Min højde er 155 cm, og min laveste vægt kom ned på næsten 36 kgs i sommers. Jeg har aldrig været på nogen ekstrem sultekur, hvor der feks. indtages fra 0-800 kcal om dagen. Jeg har altid spist mellem 1000-1400 kcal, og dyrket motion i form af løbeture 2-3 timer om ugen.
  Jeg har altid haft et image af, at være meget sund og meget, meget slank/tynd. (Men folk kender ikke historien bagved det kønne, smilende ansigt.) Da jeg ikke er så høj, ser det heller ikke sindsygt sygeligt ud med en lav vægt til mig.
  Nå, men efter en alletiders sommerferie, hvor jeg tillod mig noget godt at spise, tog jeg på op til 41,6, og fik det meget bedre. Denne vægt blev for nyligt konstateret, da jeg går til kontrolvejning hver 14. dag. Dette er så ca. 9 dage siden.
  Nu er jeg desværre kommet ind i en rytme, hvor jeg jeg godt nok spiser mere normalt, men ikke kan stoppe, når jeg først er igang! Det sker også nogle gange om aftenen, inden jeg går i seng, at jeg liiiiiiiige skal have noget ekstra. Prøver som regel at holde mig til de sunde ting. Men for et par dage siden, gik jeg amok med nybagte boller og nutella... :o( Og så kom skyldfølelsen, oppustetheden, kvalmen osv. bagefter, suk..
  Det føles virkelig som om, at jeg går fra at være anorektisk til trøstespiser.. Jeg kan seriøst ikke kontrollere mig selv mere, og det er en uhyggelig fornemmelse! Men jeg ved, at disse episoder med "grovæderi" er en naturlig reaktion fra kroppen, som stadig er underernæret, og ikke har fået den nødvendige kost i længere tid. Har heller ik haft menst. siden november...
  Mand, hvor er det bare hårdt at gå igennem.
  Især fordi, jeg ved, at jeg har taget på siden sidst. Jeg kan mærke det på mit tøj, og se det på vægten, som her til morgen stod på næsten 47 kgs.... 47 kgs!!! på 9 dage..
  Mit spørgsmål er så:
  Denne vægtøgning.. Er det meste virkelig fedt, eller er det væske, der binder sig til kroppen? Kan det godt lade sig gøre at tabe/tage 6 kgs fedt, over en kortere periode? Meget af det, har sat sig lige midt på mavsen, så at jeg ligner en gravid i 4. måned...!
  Jeg har godtnok fået det bedre, og har mere energi osv.. Men synes bare, at det går alt for hurtigt med vægtøgningen. Og alligevel har jeg faktisk mistet kontrollen over min krop.. Den kæmper imod mig nu, og tager hævn.. Jeg har virkelig været dum, og pint min krop alt for længe. Så må jeg også tage følgerne..
  Og jeg vil aldrig byde min krop det samme igen..... Aldrig. Det er simpelthen ikke lidelserne værd... For det kan ikke blive ved. Enten fører anoreksi til død, eller også fører det til liv. Man MÅ vælge på et tidspunkt.
  Håber på jeres reply!