MadsSWIM

Medlemmer
 • Content count

  1,560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Like
  MadsSWIM reacted to Søren Michael in Det nye Tinkov-Saxo hold   
  Så kom de fundamentalistiske Riislamister på banen hva?
  Riis var ikke andet end vandbærer indtil han tilfældigvis en dag kom ned fra det hellige bjerg Alpe D'uez med to flasker hvorpå de ti bud var printet.
  1. Jeg er din gud, den gule trøje
  2. Der findes ikke andre gule trøjer end mig
  3. Du må ikke have andre gudebilleder i form af røde, lyserøde eller andre farver førertrøjer.
  4. Du må ikke dope dig, hvis det bliver opdaget
  5. Du må ikke begære din næstes cykel, cykeltøj, soigneur eller læge
  6. Du må ikke lyve eller bryde et løfte, hvis det kan undgåes
  7. Du skal ære dit cykelhold, dets ejer og din soigneur
  8. Du skal behandle dine konkurrenter med ære og respekt med mindre muligheden byder sig.
  9. Du må ikke snyde........ ret meget
  10. Du skal benægte alt
  Mvh
 2. Like
  MadsSWIM reacted to BLACKICE in Hvordan kommer en dovenlas i gang?   
  Først og fremmest så er det super at du beder om hjælp. Det er helt fair at bede om forslag til hvad man kan gøre.
  Der næst skal det , hvis det ikke allerede er tilfældet, stå dig klart at det kun er dig der kan gøre noget ved det. Motivation, personlige trænere osv er alt sammen fint, men det kan ikke tvinge dig afsted. Du skal have viljen til at ville.
  Der er kommet mange gode forslag. Her er lidt
  1: Som Gregers skriver, så skal din træning køre efter et program. Det er en cyklus der ikke er til diskussion. Du skal ikke skulle overveje det fra gang til gang, det er en vane, og dit øvrige liv planlægges efter det, ikke omvendt.
  2: Variation. Hvis det er det samme 7 dage om ugen, eller hvad målet nu er, kan det nemt være uoverkommeligt. Har du en kondi cykel, eller en du kan låne? Har du adgang til svømmehallen, eller kan du få det via kommunen eller noget? Jeg ville klart bestræbe mig på at få lavet et program der varierer mellem gang, svømning, cykling, og hvad der nu ellers er af muligheder
  3: Musik. Jeg er selv dårlig til det, men det hjælper altså med et par plugs i ørene når man skal ud over stepperne. Noget musik med lidt god energi
  4: Synergier. kurven er ret stejl i starten, men for de fleste fungerer det sådan, at hvis flere ting begynder at spille for dem, så danner det en synergi der giver en endnu mere blod på tanden. Derfor er det ikke helt dumt feks at gå efter kost justeringer samtidig. Ikke at det skal være alt på en gang, men flere har oplevet at du ved at få success et sted, bliver endnu mere motiveret et andet sted.
 3. Like
  MadsSWIM got a reaction from tann3r in Har vi en ham eller en hende på vej på scenen?   
  Vil konkurrere som kvinde - men definere sin person som værende "bodybuilder, business owner and a FATHER"
 4. Like
  MadsSWIM reacted to Scorpio in VM i Cykling Tråden   
  Cavendish vandt.. Det mest overraskende var vel, at vi ikke så et angreb fra Gilbert. Men det britiske hold dominerede fra start til slut og kørte virkelig stærkt. Lad os håbe på, at der går mindst 10 år før vi får en flad VM-rute igen
  Hvis der i øvrigt var nogle, der tænkte, at Mark Cavendishs kæreste havde pæne bryster, da hun under medaljeceremonien stod og struttede med dem, mens hun kneb en krokodilletåre og tænkte på den voksende bankkonto, så er svaret: ja, det har hun..

 5. Like
  MadsSWIM reacted to Sina in Min kæreste vil ikke have at jeg træner..   
  Lol. Din kæreste lyder som en dum gås, en egoistisk bitch og en enfoldig kælling. Du har vel taget hende for hendes lækre udseendes skyld og tænkt (med pikken), at hvad hun manglede i intelligens og empati havde hun i krop og karisma.
  Du er nu ankommet til den virkelige verden, og du må enten erkende, at du var et dumt svin, der tog hende for kroppens skyld, tage konsekvens 1 og lære at leve med hendes uransagelige veje, eller du må erkende, at du var et dumt svin, der tog hende for kroppens skyld, tage konsekvens 2 og stille hende et fornuftigt ultimatum, eller du må erkende, at du var et dumt svin, der tog hende for kroppens skyld, tage konsekvens 3 og forlade hende asap.

 6. Like
  MadsSWIM got a reaction from venaN in Svømmeteknik i crawl   
  Generelt rigtig gode svar her synes jeg.
  Jeg er dog ikke helt enig i hovedstillingen.
  Ja - man underviste engang primært i at kigge frem i crawl.
  Det er dog lang tid siden jeg har gjort det. Hverken til elite svömmere eller de voksenbegyndere jeg har undervist.
  Jeg underviser altid mine svömmere i at kigge direkte ned og så trække vejret direkte til siden.
  Fokuset er på at holde en direkte linie igennem kroppen som alt roterer omkring.
  Fordelene ved at kigge ned:
  - mere fri rotation uden forstyrelse af balancen
  - höjere position i vandet af kroppen (hovedet vil ligge lidt lavere)
  - man behöver mindre rotation med hovedet for at trække vejret og det er nemmere at trække vejret uden at forstyrre balancen/rytmen i svömningen.
  - mindre spænd i lænden=bedre balance
  - mindre belastning af skuldrene og nemmere at komme til at gribe rigtigt i vandet
  Fordele ved at löfte hovedet
  - nemmere at se hvor i bassinet man er.
  Med hensyn til udstyr er jeg enig. Hold fra padler medmindre du ved hvad du laver med dem. Svömmefödder er godt men pas på at det kun bliver en lille del af din træning.
 7. Like
  MadsSWIM reacted to pugilist in Kessler vs. Ward   
  Sorry, har haft travlt hele ugen, og desuden glemt tråden...
  Helt grundlæggende mener jeg ikke Kessler kunne gøre det ret meget bedre, eller anderledes end han gjorde. Jo, på et punkt måske, nemlig infight. I stedet for at gå i panik og stå og klamre sig til Ward i forventning om at kamplederen skulle redde ham, skulle han have forsøgt at bokse med derinde. Derinde ville han nemlig kunne have ramt Ward, hvilket han bare ikke kunne på de andre distancer.
  Vi så, igen, grænserne for Kesslers (og hans ringhjørne, men det kommer jeg tilbage til) talent og evner. Wards træner havde fuldstændig ret, da han inden kampen karakteriserede Kessler som endimensionel. Det ér han bare på det niveau (ingen tvivl om han kunne outhustle enhver på dette forum på enhver distance, med hvilkensomhelst boksestil så let som ingenting ). Ward var bedre i alle facetter, specielt Taktisk; det var Ward der kontrollerede afstanden mellem dem hele tiden. Ville han udenfor afstand, så gik han udenfor afstand. Ville han tæt på, så gik han tæt på. Han var ikke bare hurtigere fysisk, men også mentalt. Kessler var som en forsvarsspiller i fodbold, der taber sin markering og "står og ser fodbold" mens det andet hold scorer. Han kunne ikke følge med taktisk. Her er også grunden til Kessler ikke kunne kontrabokse. Det er ikke nemt at kontrabokse en fysisk hurtigere modstander, men det kan dog lade sig gøre, hvis man kan følge med mentalt. Kan man læse hvad modstanderen vil gøre, inden han gør det (vi taler splitsekunder, og nogen gange er det ikke engang bevidst, men instinktivt), så kan man time ham. Speed er ikke alt, timing er mindst ligeså vigtig! Men ak, Kessler kunne ikke time Ward, fordi det var Ward der opfattede Kesslers intentioner på forhånd, og derfor kunne han både nulstille Kessler inden han nåede at gøre det han ville, og også kontrabokse ham.
  Mange har talt om Calzaghes hurtighed. Det mener jeg er en fejlopfattelse, han er ikke specielt hurtig, f. eks. er han meget langsommere end Roy Jones. Jeg mener heller ikke han var hurtigere end Kessler. Han havde bare den edge som Ward også havde, bedre taktisk forståelse, og en hurtigere opfattelse af modstanderens "mønster". Dérfor slog han Kessler (og en fysisk hurtigere Roy Jones).
  Et andet problem for Kessler er hans trænere. Nu kender jeg dem fra amatørboksning, men også med Mikkel begår de den samme store fejl som jeg ser det. Det er simpelthen for selvfede, er overbeviste om de intet kan lære fordi de allerede ved alt, og undervurderer derfor modstanderne. De havde f. eks. ikke set videoer med Ward (har Kessler selv udtalt), fordi de var overbeviste om ingen kunne give Kessler problemer. Hvis ikke man har øjne og ører med sig, og en ydmyghed overfor sit sit fag (det gælder sådan set alt) i forhold til at lære og forsøge at blive bedre, så er man efter min mening ude på en glidebane, der går stejlt nedad. Dét er et problem for Kessler, både fordi hans træner ikke er ordentligt forberedt til at forberede ham, og og så fordi den samme holdning smitter af på ham. "Det går jo nok, jeg er jo den bedste." Big mistake!
  Med hensyn til fremtiden, så er jeg faktisk alvorligt i tvivl om hvorvidt Kessler overhovedet bokser turneringen færdig. Jeg synes han på én gang virker mæt (han har tjent de penge han behøver) og psykisk nedbrudt. Selvtilliden og motivationen er der ikke 100% længere. Jeg har set mange boksere på forskellige niveau'er der får det der blik i øjnene, og derfra går det kun nedad. Jeg kunne godt have ham mistænkt for at få nogle skadesproblemer i træningen frem mod Froch kampen, så den ikke bliver til noget. Kommer han rent faktisk i ringen mod Froch tror jeg han bliver stoppet. Froch er en meget, meget hård hund, og det han mangler i bokseteknisk kunnen opvejer han rigeligt for i slagkraft, aggression, selvtillid og stædighed. Jeg tror han kan se at Kessler er såret, presser på og smadrer Mikkel fysisk og psykisk, så han giver op i den sidste halvdel af kampen...